Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπορείς κ να το πεις ταξίδι.Δες τι είναι τότε μέχρι τις 32 μέρες από τώρα ,μάθε τι παίζει τότε κ θα δεις.Την περιμένω πως κ πως αυτή την μέρα.Καλό απόγευμα σε όλους.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλησπερα μαγκες!!!
γεια σου ρε μονιμο καιρος να επιστρεψεις και εσυ.....

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Monimo sex που χάθηκες τόσο καιρό;ησουν εκτός Ελλάδος;;Περιμένω σχόλια σου για την κατάσταση του ΠΑΟ κ για τις γιούχες που έπεσαν στα αεροδρόμια.

Εφαγα ban...

Τι να πω για τον ποδοσφαιρικο Π.Α.Ο. αφου εχω ξεκαθαρισει οτι αν δεν ξεκουμπιστει ο τζιγκερ δεν θα δουμε ασπρες μερες...

Προσωπικα , δικαιολογω τα επεισοδια του "Ε.Β." !!!

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Καλησπερα σε όλους και πρωτα απο ολα στον ιδρυτη αυτου του φορουμ. Εμεις σαν ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δεν ειμαστε κολημενοι στο αν θα παρουμε πρωταθλημα και ποτε και στο κατω κατω της γραφης δεν ειναι και ο αυτοσκοπος μας που γεμίζουμε το γήπεδο. Εμεις γουσταρουμε να βλεπουμε την ομαδα μας να μας καυλωνει με τον τροπο που παιζει , με τον πολιτισμο (ναι με τον πολισμο όσο και τρελο να ακουγεται) που δημιουργει , με τα ιδανικα που έχουμε απο τις γενειες που την δημιουργησαν και ολα αυτα για μας ειναι μεγαλυτερο απο ενα δυο πρωταθληματα (οχι πως δεν τα γουσταρουμε να ειμαστε και αληθεις αλλα οχι αυτοσκοπος). Η ομαδα αυτη χτιζεται ακομη και φαντασου μετα απο 3 χρονια με παικτες εστω τους σημερινουσ στα 23 χρονια με εμπειρια και παιχνιδια στα ποδια τους ποσο καλυτερη ομαδα θα ειναι. Το μεγαλυτερο προβλημα μας ειναι το γηπεδικο και το προπονητηριο που τωρα δεν υπαρχουν. Βαζω πρωτα το προπονητηριο γιατι απο εκει θα αρχισουν πλεον σωστα ολα να γινονται και μετα το γηπεδο. Εκει το θεμα πονα και δεν ξερω τι λυση θα δωθει . Φοβαμαι οτι μια ομαδα απο ΑΕΚ ΠΑΟ θα παντρευτει το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ να ειστε σιγουροι δεν μπορει η πολιτια να το συντηρει . Αυτα που ακουγονται για τους πρασινους για το νεο σταδιο κρατηστε μικρο καλαθι δεν ειναι ευκολο να γινει εκει και να το δειται στο μελλον αυτο που σας λεω (ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ - ΟΧΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΙΚΤΗΣΙΕΣ ΑΚΟΜΗ) εμεις παιζουμε νομιζω το τελευταιο χαρτι με τον Δημο Ν.ΦΙΛ. για τις θεσεις εαν δεχτει γυρω στις 40000 τοτε μπορει να γινει εκει αν οχι τοτε αρχιζουν αλλα και οπως ακουγεται σε μερη οχι και τοσο κοντινα προς ολουσ μας.
Αυτα ειχα να πω ετσι σαν μια καταθεση αποψης με την ελπιδα ο νεος χρονος να μας δωσει λυσεις στο γηπεδικο και στο τελος του 2007 να εχουν ξεκινησει οι εργασιες για να μπορουμε να ονειρευομαστε το μελλον της ομαδαρας μας.
ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
οσο για την Αλεξανδρούπολη με πληγώνεις.. εντάξει είναι νέα πόλη αλλά πέρα από την παραλία διαθέτει καταπληκτικές θάλασσες για μπάνιο, καταπληκτικό ψάρι για μάσα, ωραία γκομενάκια για οφθαλμόλουτρο (μακρυά ρε από τις πατριώτισες) και η ενδοχώρα του Εβρου έχει καταπληκτικά μέρη (Δαδιά, Δελτα κλπ) ειδικά γιαυτους που τους αρέσει η φωτογραφία..

Κοίτα, για κάποιον που έχει πάει φαντάρος και χειμώνα, τα πράγματα που αναφέρεις δεν είναι και τόσο εύκολο να τα τσεκάρεις. Το φαΐ είναι όντως πολύ καλό (γαμάτες πίτες με πανσέτα), αλλά όχι τόσο όσο στην Θεσσαλονίκη, τα γκομενάκια τα βράδια δεν σου ρίχνουν ούτε ματιά (γιατί πήζει η πόλη στους φαντάρους), αλλά τα πρωινά τον κουνάνε τον κωλαράκο τους. Η Δαδιά και το Διδυμότειχο ήταν καταπληκτικά. Το δέλτα δεν μου άρεσε. Κυρίως γιατί όταν πήγα, μας έδειχναν που θα τρέχουμε αν πλακώσουν οι τούρκοι.

Θα ξαναγύριζα, αλλά μόνο για μια βόλτα στην παραλία, κοντά στο φάρο.
Η Κομοτηνή πάντως είναι πολύ καλύτερη, αν είσαι νέος.

Επισκέπτης
θα συμφωνίσω κατά 99% σε ΟΛΑ με τον φίλο trelos21, νομίζω ότι αυτό περί παραγωγής πολιτισμού για το οποίο κάνεις λόγο (και το όποιο το έχω γράψει διαφορετικά και πιό περιφραστικά σε αυτό το thread) είναι ότι καλύτερο ακούω από συναγωνιστή Ενωσίτη...

Είμαι σίγουρος φίλε trelos21 ότι θα είσαι κάπου κοντά στην δική μου γενιά (35αρης)...

Η μόνη μου ένσταση είναι ότι αν γίνει το γήπεδο με 40.000 θέσεις στην Ν. Φιλαδέλφεια, τότε φαντάσου Υπερφόρτωση που θα έχει η περιοχή (π.χ. Λ. Δεκελείας) όταν θα παίζει εντός έδρας τα Ντέρμπυ ή τα Ευρωπαικά παιχνίδια η ομάδα μας ...Θα ξεκινάμε από το μεσημέρι για να φτάσουμε το βράδυ στο γήπεδο...

Πλέον είμαστε στο 2007 κ πρέπει να κοιτάμε 20 χρόνια μπροστά ...

Φαντάζομαι όλοι έχουμε πάει σε διάσημα γήπεδα ανά τον κόσμο και βλέπουμε τι γίνεται στο θέμα parking ή στο θέμα πρόσβασης στα γήπεδα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Φιλε σταυρακα ειμαι καπως μεγαλυτερος εχω ζησει τα πετρινα χρονια ειμαι 43 με 3 γυιους και εχω 3 διαρκειας αν θες να μαθεις στην 7. Λοιπον ναι θα γινεται της κακομοιρας σε ντερμπι στην Ν.Φιλ. αλλα μπορουν αν θελουν (στο βεβαιωνω λογω επαγγελματος) να λυθει το κυκλοφωριακο με δυο τρεις παρεμβασεις ρε συ του Γαυρου του δωσανε ολοκληρη οδο σαν κτημα του αυτη που ηταν πισω απο την 13 αν την θημασε να φτιαξει οτι γουσταρε χωρις να ειπωθει τιποτε και αυτο στο λεω παλυ λογω δουλειας και αν βρεθουμε εχω και τα σχεδια αναλυτικα δεν ειμαι καποιος ασχετος αλλα ολα αυτα τα εχουν κανει στον Δημο καποιοι μαλακες και εχουν δυστυχως ανακατευτει και πολλοι σωτηρες αεκτζηδες που βγαινουν κατα καιρους γι αυτο να προσεχουμε τι μας λενε και ο Ντεμης καλα κανει και το παιζει σε διπλο ταμλπο και οτι κατσει εμεις θα ειμαστε κερδισμενοι.

Αντε και θα λεμε καπου καπου και αληθειες που πονανε αλλα ειμαστε ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ πανω απο ολα με οτι συνεπαγεται αυτο.

Επισκέπτης
Φιλε trelos21, δεν νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου, απεναντίας όπως έγραψα κ ποιό πρίν χαίρομαι που συμφωνώ με κάποιον σε τέτοιο βαθμό.

Τις απόψεις μου για το γήπεδο αν γυρίσεις πιό πίσω στο thread θα τις δεις διατυπωμένες και ξεκάθαρα τεκμιριωμένες. Θα χαιρόμουν να το συζητούσαμε κ σε ένα ματς στο ΟΑΚΑ στο διάλλειμα γιατί έχουμε δίπλα-δίπλα διαρκείας (είμαι στην 9). Έχω καταλάβει τι παίζει με το Γηπεδικό, γιατί και μέλος στην Ερασιτεχνική είμαι τα τελευταία χρόνια, αλλά και λόγω επαγγέλματος έχω και σχέση με υψηλόβαμθους της τωρινής διοίκησης της ΠΑΕ.

Και οι 2 έχουμε τον κοινό μας πόθο για το γηπεδικό. Όπως και όλοι οι περισσότεροι Ενωσίτες εδώ μέσα.

Γιάυτά που λές για το Γαβρογήπεδο συμφωνώ. ΤΟ έχω διαπιστώσει με τα ίδια μου τα μάτια....Ξέρεις τι με πληγώνει όμως ;

Το ότι το δικό μας γηπεδάκι είχε γίνει με ιδρώτα κ αίμα και από το υστέρημα  πολλών προσφύγων..και αποτελλεί ο χώρος ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ενώ στους γάβρους τους χαρίστηκε προκλητικά, όπως το ίδιο προκλητικά πάει να γίνει και με τον βάζελο του οποίου η ιστορική έδρα δεν του ανήκει - είναι σχέση χρησιδανείου.

κάποτε ο κυρ Κώστας Φουρν. (γνωστός εξωγηπεδικός παράγοντας από τους εναπομείναντες "αγνούς" ακόμα και τώρα στα +70 δεν χάνει αγώνα της Ομάδας μας ) μου διηγήθηκε την ιστορία που ο Ν.Γκούμας γύρναγε με το καπέλλο του  ανάποδα στο ημίχρονο και ζητούσε από τους παρευρισκόμενους θεατές κάτι από το υστέρημα τους για να ολοκληρωθεί το Γήπεδο. Από τότε ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΣΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Γι αυτό κ συμμερίζομαι τον πόνο του κάθε ενωσίτη για το Γήπεδο, αυτό που κάποιος απίθανος Γραννίτσας σε μιά νύκτα το έκανε καλοκαιρινό......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.Χαιρετίζω τις απόψεις του stauraka κ του trelou21 κυρίως για τα περί γηπεδικών κ κουλτούρας.Το θέμα προπονητηρίου ίσως είναι πιο σημαντικό από το θέμα του γηπέδου(θυμίζω πέρσι ότι δεν είχε που να προπονηθει η ομάδα με τα χιόνια κ είχαν αποκλειστεί οι Θρακομακεδόνες κ έτρεχε στην Παλαιά Φώκαια-ήταν τότε που χάσαμε 4-0 από τον Ηρακλή ελέω ελλειψης προετοιμασίας),αλλά ευτυχώς φαίνεται να διευθετήται γρήγορα.Το θέμα του γηπέδου χωράει πολύ συζήτηση,αν κ κλίνω προς την μεριά Ντέμη,λόγω του ότι ένα βιώσιμο,μεγάλο γήπεδο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών δεν μπορεί να γίνει στην Φιλαδέλφεια.Βέβαια με την στασιμότητα που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια βαρέθηκα όπότε λέω να γίνει κ ας γίνει όπου θέλει-αρκεί να γίνει.Παρόλο που το ΟΑΚΑ μας έχει φιλοξενήσει αρκετά καλά,δεν παύει να είναι ένα ψυχρό,αχανές γήπεδο που κ 30.000 να πάμε φαίνεται άδειο.

Αδέλφια περιμένω προγνωστικά για αύριο.Την καλημέρα μου σε όλους.

trele21 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ φαίνεσαι ότι είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ με κεφαλαία κ με άποψη.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα στην ΑΕΚΑΡΑ μας και στους φιλους μας!!!!!
πιστευω οτι αυριο θα κερδισουμε ευκολα!!!αν και ο παοκ θα προσπαθησει με καθε τροπο να κοψει εστω και 2 βαθμους(μακαρι να το εκανε σε καθε ματς.....)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είσαι κ ατακτούλης ε;

Α,κ μην ξεχνιόμαστε:
-30

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μακαρι να εχει γινει καλα ο εμο και ο ζηκος μεχρι τοτε.....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.066
Πόντοι
12.056
Η καλυτερη περιοχη για γηπεδο ειναι να γινει στις Λεκανες εδω στο Μενιδι...η περιοχη του ΟΔΔΥ εχει μαυρα χαλια,δεν φτιαχνει με τιποτα...οποιος περασει απο εκει..Λεωφ ΝΑΤΟ θα καταλαβει..

Καλημερααααα...

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
trele21 , μπραβο που εχεις 3 γιους :sunglasses:
Βοηθας την πατριδα μας :grin:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μαγκες οπου και να γινει το γηπεδο μονο η ομαδα θα αναγκασει με την αποδοση της(δυστηχος) να πηγαινει ο κοσμος και να το γεμιζει!!για μενα μακαρι να γινει στην ν.φ.
να ειναι μεγαλο 50000 και να γουσταρουμε!!αλλα σε περιοχες μα αρκετους κατοικους παντα θα υπαρχουν προβληματα γραφειοκρατιας.
και μην ξεχνατε αν δεν κλεισει πρωτα ο παο το θεμα του γηπεδου δεν προκειτε να το κλεισει η ΑΕΚ!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Ολα τα καλα παιδια εδω μεσα βλεπω!!!!!!
Ρε νταρκ θα μας πεις τι ειναι αυτο το -30? Μηπως το ντερμπι με τον gayro??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom