Φιλε trelos21, δεν νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου, απεναντίας όπως έγραψα κ ποιό πρίν χαίρομαι που συμφωνώ με κάποιον σε τέτοιο βαθμό.
Τις απόψεις μου για το γήπεδο αν γυρίσεις πιό πίσω στο thread θα τις δεις διατυπωμένες και ξεκάθαρα τεκμιριωμένες. Θα χαιρόμουν να το συζητούσαμε κ σε ένα ματς στο ΟΑΚΑ στο διάλλειμα γιατί έχουμε δίπλα-δίπλα διαρκείας (είμαι στην 9). Έχω καταλάβει τι παίζει με το Γηπεδικό, γιατί και μέλος στην Ερασιτεχνική είμαι τα τελευταία χρόνια, αλλά και λόγω επαγγέλματος έχω και σχέση με υψηλόβαμθους της τωρινής διοίκησης της ΠΑΕ.
Και οι 2 έχουμε τον κοινό μας πόθο για το γηπεδικό. Όπως και όλοι οι περισσότεροι Ενωσίτες εδώ μέσα.
Γιάυτά που λές για το Γαβρογήπεδο συμφωνώ. ΤΟ έχω διαπιστώσει με τα ίδια μου τα μάτια....Ξέρεις τι με πληγώνει όμως ;
Το ότι το δικό μας γηπεδάκι είχε γίνει με ιδρώτα κ αίμα και από το υστέρημα πολλών προσφύγων..και αποτελλεί ο χώρος ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ενώ στους γάβρους τους χαρίστηκε προκλητικά, όπως το ίδιο προκλητικά πάει να γίνει και με τον βάζελο του οποίου η ιστορική έδρα δεν του ανήκει - είναι σχέση χρησιδανείου.
κάποτε ο κυρ Κώστας Φουρν. (γνωστός εξωγηπεδικός παράγοντας από τους εναπομείναντες "αγνούς" ακόμα και τώρα στα +70 δεν χάνει αγώνα της Ομάδας μας ) μου διηγήθηκε την ιστορία που ο Ν.Γκούμας γύρναγε με το καπέλλο του ανάποδα στο ημίχρονο και ζητούσε από τους παρευρισκόμενους θεατές κάτι από το υστέρημα τους για να ολοκληρωθεί το Γήπεδο. Από τότε ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΣΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
Γι αυτό κ συμμερίζομαι τον πόνο του κάθε ενωσίτη για το Γήπεδο, αυτό που κάποιος απίθανος Γραννίτσας σε μιά νύκτα το έκανε καλοκαιρινό......