You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
ρε φίλε σόνυ...μές στον φλεβάρη θ΄αρθω στα χανιά για δουλειά..άμα μπορείς και θέλεις να πιούμε έναν καφέ να τα πούμε...
Στείλε μου ΡΜ όταν κατέβεις μπας και τα καταφέρουμε.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Διώξτε το βαζελοπιτσούνι από εδώ μέσα!έλααα....και βαζελίνη έχω..περιστεριώτικη.....για παλινδρομικές κινήσεις...μειώνει την τριβή και τον πόνο...διαλιέχτεεεεεεεεεεε.....όλα 1 ευρώ....πάρτεεεεεε.........
Εκεί εκεί στη Β Εθνική!
ρε σονυ εισαι εδω?διαβασες το πμ μου?Στείλε μου ΡΜ όταν κατέβεις μπας και τα καταφέρουμε.
ρε σονυ εισαι εδω?διαβασες το πμ μου?
Μόλις έκατσα στο PC, ξεστόλιζα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!! Δεν έχω δει ΡΜ ακόμα.
τωρα ξεστολιζεις ακομα?δες πμ ειναι επιγονΜόλις έκατσα στο PC, ξεστόλιζα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!! Δεν έχω δει ΡΜ ακόμα.
τωρα ξεστολιζεις ακομα?δες πμ ειναι επιγον
Το είχαμε αφήσει στολισμένο όλο το σπίτι!!! Πάω να δω.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τσίου τσίου...Διώξτε το βαζελοπιτσούνι από εδώ μέσα!
Εκεί εκεί στη Β Εθνική!
Επισκέπτης
εμπρος αετεαντε να μας φερεις τη νικη αδερφε.
δικεφαλεεμπρος αετε
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν το είδα την Κυριακή αλλά παρόμοια φάση είχε γίνει πριν 2 εβδομάδες περίπου!Μάλλον ο ίδιος Βούλγαρος θα ήταν!Άπαιχτη η Ντιάνα...και γαμώ τις προφορές...gatto ειδες τη κυριακη στον γεωργιου τη φιλη μας τη ντιανα?πηρε ενας βουλγαρος καποια στιγμη και ο γεωργιου τους εβαλε να συνομιλησουν βουλγαρικα.
οντως φοβερη η ντιανα οταν μιλαει τη γλωσσα της ειδικα με καυλωνει.Δεν το είδα την Κυριακή αλλά παρόμοια φάση είχε γίνει πριν 2 εβδομάδες περίπου!Μάλλον ο ίδιος Βούλγαρος θα ήταν!Άπαιχτη η Ντιάνα...και γαμώ τις προφορές...
Υπερβάλλεις νομίζω συναεκτσή. Μπροστά στο αποκρουστικό θέαμα που ακούει στο όνομα Γιώργος Γεωργίου όλες ωραίες θα φαίνονταν.οντως φοβερη η ντιανα οταν μιλαει τη γλωσσα της ειδικα με καυλωνει.
καλα τη φιγουρα του γεωργιου την εχω συνηθισει πια.τον παρακολουθω πολλα χρονια.οσο για τη ντιανα ενταξει δεν ειναι η σουπερ γκομενα αλλα για μενα τουλαχιστον ειναι αξιας προσοχης.Υπερβάλλεις νομίζω συναεκτσή. Μπροστά στο αποκρουστικό θέαμα που ακούει στο όνομα Γιώργος Γεωργίου όλες ωραίες θα φαίνονταν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις