μπουαχαχαχαχαΑυτά μόνο οι...πρόεδροι των ομάδων τα λένε.....
ρε εχω δικιο για σενα....εισαι τρελοκομειο....
μπουαχαχαχαχαΑυτά μόνο οι...πρόεδροι των ομάδων τα λένε.....
Λίγοι με καταλαβαίνουν.....μπουαχαχαχαχα
ρε εχω δικιο για σενα....εισαι τρελοκομειο....
ενώ του ( τοπε τοπε ο παπαγάλος στην ντουλάπα είναι ο άλλος ήταν ξύσιμο της κεφαλής).δικαιολογημενη ηταν η αποφαση.
κανονικα επρεπε να φαει και αλλες δυο για την αντιαθλητικη συμπεριφορα.
ποιος ήταν τελικά στην ντουλάπα;ενώ του ( τοπε τοπε ο παπαγάλος στην ντουλάπα είναι ο άλλος ήταν ξύσιμο της κεφαλής).
ένας παπάς πολλά μεγάλος.ποιος ήταν τελικά στην ντουλάπα;
και μόνο για την ευφυή απολογία του έπρεπε να τον αθωωσουν, άσε που υπάρχει και δεδικασμένο πλέον οπότε ξυθείτε ελεύθερα.
έπιασες πενταψήφιο;
;;;;;ένας παπάς πολλά μεγάλος.
αυτός ήταν στην ντουλάπα.
παλι με τους αεκτσηδες ασχολείσαι;Ρε αριων να σε ρωτησω κατι?θελω να μου απαντησεις ειλικρινα....
Ας μιλησουμε για εναν υποθετικο αγωνα πχ Ολυμπιακου-Αεκ οπου μπενουν μεσα στο γηπεδο,γινεται ο αγωνας,η διαιτησια ειναι αψογη και το σκορ ληγει πχ 3-0 λογω λαθων στην αμυνα της Αεκ...
και βγαινει ο διαιτητης μετα στα καναλια και λεει:
Δεν μπορω να καταλαβω,γιατι οι παιχτες της Αεκ παιζουν τοσο χεσμενοι στο καραισκακη...
Θα ηθελες η οχι να τιμωρηθει ο διαιτητης?...με το χερι στην καρδια....
Υγ...Ο Αντζας μπορουσε να πει οτι οντως ξυθηκε....
Ο Ζηκος τι να ελεγε?οτι δεν ειπε χεσμενοι αλλα πεσμενοι?
και επισης οταν σε σφαζει ο βαζελος δεν κανεις τιποτα,σου φταιει ο κοκκαλης ορισμενοι αεκτζηδες επρεπε να ειναι οφη τελικαγειά σας συναγωνιστές. Ο Γκαγκάτσης πάλι έκανε τα χατήρια του πελάτη του. Μαγείρευαν την απόφαση για να την βγάλουν όταν η ΑΕΚ θα είχε τραυματίες. Μπράβο ρε Γκαγκάτση. Καλά εξυπηρετείς τα συμφέροντα του Σωκράτη του πελάτη σου. Οταν ο άντζας έκανε κωλοδάχτυλα, ήταν ξύσιμο. Οταν ο καστίγιο στο Ηράκλειο έκανε κωλοδάχτυλα στον κόσμο μετά το γκολ, δεν είπε κανείς τίποτα.
Πάμε γερά την Κυριακή και μετά έχουμε δύο εντός.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά