Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
γελα τωρα που μπορεις γιατι σε καναδυο αγωνιστικες παλι θα τα μπηξεις.. ;)



Εγώ τα μπήζω όπως σωστά λες,γιατί δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.Δεν άκουσα κανέναν σας να λεέι τίποτα για την αλλαγή του κόουτς Le-μονή που έβγαλε το μαύρο κρέας για να βάλει το Κυπραίικο κρέας.Εμείς όμως φωνάζαμε για τις αλλαγές του Γιώργου Παπαδάκη.

Όποτε δεν κερδίζετε ΦΤΑΙΕΙ η διαιτησία.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ


Α και το χόρτο.
 

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Μηνύματα
112
Like
0
Πόντοι
1
Χθες βράδυ μέχρι τις δύο περίπου ο πανούτσος με τον καρπετόπουλο έδειχναν ξανά και ξανά και ξανά τις αμφισβητούμενες φάσεις και...άκρη δεν έβγαλαν. Οτι ήθελε έβλεπε ο καθένας :jerking: Και το καλύτερο είναι οτι αυτοί οι ίδιοι αυτά τα κοροιδεύουν στο ραδιόφωνο. Αντε να χαθείτε ρε.....ρόμπες :birdman:
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Όπως τα είπε ο Βαρούχας είναι.Πολλές φορές λέει παπαριές,αλλά χθες στις φάσεις του ντέρμπιον τις ανέλυσε σωστά κατ'εμέ.
 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Ήμουν σίγουρος ότι θα απανταγες χαρτομαντηλάκια-μωρομαντηλάκια.
 
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.361
Κριτικές
3
Like
7.007
Πόντοι
1.486
Καλώστον.Είχα κάνει το ερώτημα για την συνάντηση μας:κρασοκατάνυξη ή στριπ;έτσι για να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.

Θα κοπεί κ η πίτα του συλλόγου μας.
Τσιμπούσι στις 31/1 και θέλω να κόψουμε και πίτα.Και όποιος πετύχει το φλουρί θα πάρει δωράκι από τη μπουτίκ αγορασμένο απ'όλους μας.Η συνάντηση τώρα θα κανονιστεί από Νότια Προάστια και θα είναι προσκεκλημένοι και όσοι φίλοι αλλόθρησκοι γουστάρουν (Talos,Skido κλπ).
ΥΓ: θέλω και τη φανέλα ΑΡΙΟΝΑ!!Και ότι κάνει στο δίνω...
 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια ορισμού από την UEFA των αγώνων για την φάση των «16» του Κυπέλλου UEFA και σχετικής απόφασης της Superleague αποφασίστηκε ότι:

Α) Ο αγώνας ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στο πλαίσιο των συναντήσεων της 21η αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 16:45 (αντί για την Κυριακή 10/02)

Β) Ο αγώνας ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο των συναντήσεων της 21η αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 19:00 (αντί για την Κυριακή 10/02).

Γ) Ο αγώνας ΠΑΕ Λάρισα-ΠΑΕ Πανιώνιος στο πλαίσιο των συναντήσεων της 21η αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 19:00 (αντί για το Σάββατο 09/02).

 

Επισκέπτης
Τσιμπούσι στις 31/1 και θέλω να κόψουμε και πίτα.

Eγώ θα έλεγα, αντί για ετήσια κοπή πίτας, να κάνετε ετήσια κοπή πίτσας!!! Σε κάνα Pizza Hut ξέρω γω. Και μετά βουρ για στριπτιζάδικο. Η πίτσα έχει μπόλικο ψωμάκι και θα κρατήσει περισσότερο αλκοόλ στα στομάχια σας ;)
 

Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια το Σάββατο η ομάδα μας πάλι χωρίς τον κόσμο της.
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.073
Like
1
Πόντοι
16
στασιμοτητα στα μεταγραφικα....
χρειαζομαστε αμ.χαφ στοπερ και αριστερο μπακ ΑΜΕΣΑ!!!!
 

Επισκέπτης
στασιμοτητα στα μεταγραφικα....
χρειαζομαστε αμ.χαφ στοπερ και αριστερο μπακ ΑΜΕΣΑ!!!!
πέσανε κάτι ονόματα στην αρχή μετά σκοτάδι, δεν μπορώ να καταλάβω τι τακτική είναι αυτή,πριν με το Ίβιτς άκουγες κάποια ονόματα τώρα με προπονητή και μάνατζερ τον παππού τίποτα.
μην μας κουβαλήσουν πάλι για τα μάτια κανέναν παραλία.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στον ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΛΑΟ.

Και δίχως φιλάθλους η ομάδα μας θα τα καταφέρει μέσα στην έδρα του απεχθούς Ατρόμητου

Εν μέρει δικαιολογώ την άρνηση της διοίκησης να πάρει εισιτήρια με τον Ατρόμητο.Θυμάστε τι έγινε πρόπερσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο κ τη τιμωρία που φάγαμε;
 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Μηνύματα
5.078
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλημέρα στον ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΛΑΟ.

Και δίχως φιλάθλους η ομάδα μας θα τα καταφέρει μέσα στην έδρα του απεχθούς Ατρόμητου

Εν μέρει δικαιολογώ την άρνηση της διοίκησης να πάρει εισιτήρια με τον Ατρόμητο.Θυμάστε τι έγινε πρόπερσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο κ τη τιμωρία που φάγαμε;
καλημερα . αυτο παντως ειναι απαραδεκτο φιλαρακια. θυμαμαι με πηγαινε ο πατερας μου πριν χρονια οακα σε ντερμπι και εβλεπες ατμοσφαιρα γαματα. τωρα παπαρια
 

Επισκέπτης
Απομακρύνονται οι στόχοι

Με τον Άγγελο Μπασινά να οδεύει κατά πάσα πιθανότητα προς Τουρκία και Γαλατάσαραϊ, την Μαγιόρκα να μην αφήνει τον Βίκτορ να φύγει και το "όχι" της Πόρτο στην ΑΕΚ για τον Έλντερ Μπαρμπόσα, φαίνεται πως αρκετοί από τους μεταγραφικούς στόχους για την "Ένωση", πέφτουν σε αδιέξοδο. Παρ'όλα αυτά, εξετάζεται ακόμα και η περίπτωση η ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, να γίνει με δανεικούς ποδοσφαιριστές. Λύση στα αμυντικά κενά ενόψει Ατρομήτου, καλείται να δώσει ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. Επίθεση κατά της διοίκησης από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ανδρέα Ανατολιωτάκη.

Μεταγραφικό "U Turn"

Ο "έρωτας" της ΑΕΚ με τον Νάτσο Γκαρσία του Άρη, φαίνεται πως κρατάει από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν οι "κίτρινοι" είχαν καταθέσει και πρόταση απόκτησης του, η οποία άγγιζε τα 800.000 ευρώ. Οι απαιτήσεις όμως της ΠΑΕ Άρης ήταν σχεδόν διπλάσιες (1,4 εκ. ευρώ) και η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Παράλληλα, οι υπέυθυνοι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, έκαναν πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Βολιβιανού ποδοσφαιριστή (το οποίο λήγει το 2009), ο ίδιος όμως δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του.

Όσο για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Άγγελο Μπασινά, η περίπτωση απόκτησης του φαίνεται πως απομακρύνεται όλο και περισσότερο, αφού η ΑΕΚ δεν είναι σε θέση να καλύψει το κασέ του και ο διεθνής Έλληνας αμυντικός μέσος, οδεύει κατά πάσα πιθανότητα στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ. Οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Μπασινά, αναμένονται την Τρίτη (15/1) μεταξύ των ανθρώπων της Μαγιόρκα και της Γαλατά, στην Μαδρίτη. Αν όμως (έστω και την τελευταία στιγμή), η ΑΕΚ κάνει πρόταση οικονομικά αποδεκτή τόσο από τους Ισπανούς, όσο και από τον ίδιο τον παίκτη, τότε τα πάντα μπορεί να ανατραπούν.

Εκτός όμως από την κάλυψη της θέσης του αμυντικού μέσου, στην ΑΕΚ θέλουν και έναν επιθετικό, όμως η απάντηση της Πόρτο για την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα, δεν ήταν θετική. Ανοικτό εξακολουθεί να παραμένει το θέμα του Βίκτορ, αν και η Μαγιόρκα δεν δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Αμυντικός γρίφος

Με σημαντικά αμυντικά κενά, θα παραταχθεί η "Ένωση" κόντρα στον Ατρόμητο, στο ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο πονοκέφαλος για τον Σέρα Φερέρ είναι μεγάλος, αφού τόσο ο Τραϊανός Δέλλας, όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι εκτός μάχης. Ο πρώτος θα απουσιάσει για τρεις περίπου εβδομάδες (ύστερα από την θλάση στην δεξιά γάμπα), ενώ ο Παπασταθόπουλος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, από την Τρίτη (15/1), ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα προλάβει την αναμέτρηση του Περιστερίου. Παράλληλα, δεδομένη θεωρείται και η απουσία του Ζεράλντο Άλβες. Οι σκέψεις που υπάρχουν ως πιθανές λύσεις, είναι πρώτον, η χρησιμοποίηση του Ταμαντανί Ενσαλίβα ως στόπερ, κάτι που έχει ξανακάνει και στο ματς με τον Πανιώνιο πέρσι και, δεύτερον, να αγωνιστεί ο Ασκάρατε, ο οποίος δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής και είναι εξαιρετικά ανέτοιμος.

"Η Ερασιτεχνική πέφτει θύμα κοροϊδίας"

Επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ζήτημα του ποσοστού που πρέπει να παίρνει η Ερασιτεχνική από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων της "Ένωσης".

"Πληροφορήθηκα, με μεγάλη μου λύπη, τα στοιχεία από την εκκαθάριση των εισπράξεων του ποδοσφαιρικού αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια. Για μια ακόμα φορά θεωρώ ότι η Ερασιτεχνική πέφτει θύμα κοροϊδίας. Πιστεύω ότι οι συνεχείς δημόσιες προστριβές δεν είναι προς το συμφέρον της ΑΕΚ, εμείς κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μη δημιουργούνται εντάσεις. Αλλά έχει και η υπομονή τα όριά της".

"Επί μονίμου βάσεως βλέπουμε να παραβιάζονται κατάφωρα τα νόμιμα δικαιώματά μας σε ό,τι έχει να κάνει με τον καθορισμό της ανώτατης τιμής των εισιτηρίων, του ποσοστού από τα διαρκείας, ενώ έχουμε κρίσιμα ερωτηματικά και για σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν την αναφορά που μας δίνεται για το σύνολο των εξόδων! Θεωρώ επιεικώς περίεργο να μας δηλώνουν έξοδα 35.000 ευρώ για ιδιωτική ασφάλεια σε παιχνίδι με τη Βέροια, όταν στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς μάς είχαν δηλώσει έξοδα για security, της τάξης των 6.000 ευρώ! Είμαι υποχρεωμένος να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου πλέον για να επισπευσθούν οι νομικές διαδικασίες που αποφασίστηκαν στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής, που αφορούν τόσο τα δικαιώματα της Ερασιτεχνικής στα ποσοστά επί των εισπράξεων όσο και σε αυτά των εμπορικών δικαιωμάτων από τη χρήση του σήματος".

 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.228
Like
448
Πόντοι
36
Kαλημέρα κίτρινοι φίλοι!  :)

Δεν ξέρω αν το πέτυχε στο ραδιόφωνο κάποιος από σας, αλλά άκουσα (το ΠΣΚ μάλλον, χωρίς νάμαι σίγουρος) τον Καραλή στον 89.2 να λέει ότι όταν πήρατε τον παππούλη είχε επικοινωνήσει ο Περίχαρος με συναδέλφους του (δημοσιογράφους) στην Ισπανία για να ρωτήσει.

Οι πληροφορίες ήταν ότι κάνει τα αποδυτήρια μπάχαλο, χωρίζει τους παίκτες σε παιδιά και αποπαίδια και δε σηκώνει κουβέντα από κανένα. Έκριναν οι 2 τους ότι για το καλό της ομάδας δεν έπρεπε να τα δημοσιοποιήσουν αυτά τότε. Το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά και ο Περίχαρος.

Αυτά (αυστηρά) πληροφοριακά και πάντα φιλικά.  ;)
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Τι έγινε ρε pleasure,το άλλαξες σε Αεκτζής τώρα;;;
Να σε βλέπω να ποστάρεις τα Αεκτζήδικα νέα στο θρεντ μας κ τι στον κόσμο.

Περίεργα πράγματααααααααααα :think:
 

Επισκέπτης
Τι έγινε ρε pleasure,το άλλαξες σε Αεκτζής τώρα;;;
Να σε βλέπω να ποστάρεις τα Αεκτζήδικα νέα στο θρεντ μας κ τι στον κόσμο.

Περίεργα πράγματααααααααααα :think:
ρε ανθρωπε για μεταγραφες δεν ειχατε αποριες???σας ποσταρα ενα αρθρο λοιπον..που ειναι το περιεργο???
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom