για πες τους αδελφέ την βγάζουν στην Κρήτη? που τους την έχεις στημένη?
Δεν πάω σε γήπεδο εδώ καθόλου. Προτιμώ τηλεόραση να μην έχω και μπλεξίματα γιατί ροπιάζω εύκολα.
για πες τους αδελφέ την βγάζουν στην Κρήτη? που τους την έχεις στημένη?
να μην τους κάνουμε και λίγο πλακίτσα να έχει σασπένς το πρωτάθλημα?Ναι αλλά όχι όποτε μας συμφέρει αυτό, γιατί μέχρι και 3οι βρεθήκαμε. Να κοιτάμε και την καμπούρα μας.
ναι αλλά απ ότι έμαθα έχεις επιστρατεύσει όλα τα Ζωνιανά.Δεν πάω σε γήπεδο εδώ καθόλου. Προτιμώ τηλεόραση να μην έχω και μπλεξίματα γιατί ροπιάζω εύκολα.
σκοτεινε αλλαξε ψηφοφορια τωρα που εισαστε πρωτοι(την ξαναβαζεις στην επομενη γκελα)..
Δεν πάω σε γήπεδο εδώ καθόλου. Προτιμώ τηλεόραση να μην έχω και μπλεξίματα γιατί ροπιάζω εύκολα.
Τα Χανιά σε ποια κατηγορία είναι τώρα;
Πάμε στα δικά αμς.Καταρχάς θα αρχίσω με την εξέδρα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που ορισμένα λαλακισμένα στο όνομα του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ έκραξαν.Δεν γουστάρεις κάποιον;;;Μώκο όπως κ εγώ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΤΕΛΟΣ.
προγραμμάτισε μάζωξη για τσιμπούσι με συμμετοχή και των γνωστών αλόθρησκων.Δεν έχω λόγο φίλε να την αλλάξω.Αν βγει κατι ενδιαφέρον μπορεί.Άσε που είναι κ ενδιαφέρουσα ως προς το αποτέλεσμα της.
Καλημέρα στα καλά αδέρφια μας.Romph σε περιμέναμε στο ραντεβού αλλά δεν ήρθες αδερφέ μου.
με Ατρόμητο τι παίζει από εισιτήρια?
με Ατρόμητο τι παίζει από εισιτήρια?
Αδερφέ ότι και να πεις έχεις δίκιο. Μαλακία μου και λόγοι ανωτέρας βίας...Υπόσχομαι στο επόμενο ματς με Λεβαδειά!