Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.062
Πόντοι
6.635

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Εγώ δεν τον θέλω στα πόδια μου. Εσείς γίνετε και κουμπάροι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εφόσον θα κάνει παραθέσεις, θα παίρνει αυτό που του αξίζει. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους της ίδιας φάρας.

ΥΣ. τραγικό συμβάν η δολοφονία, αρχίσαμε τις εκπτώσεις.
Εδώ θα είμαι με τα δικέφαλα φιλαράκια μου εις το διηνεκές.
Εντάξει σε πήραν χαμπάρι και οι δικοί σου ότι είσαι προβληματικός τύπος.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.637
Πόντοι
456

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.062
Πόντοι
6.635
Μαχαίρια οι δικοί μας δεν έχουν χρησιμοποιήσει, τουλάχιστον μέχρι τώρα (εύχομαι και στο μέλλον).
Ναι ρε παίχτη δεν είναι μόνο τα μαχαίρια.
Υπάρχουν και οι μολότοφ και οι λοστοι και άλλα...
Μακριά από εμάς και από όλους!

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.637
Πόντοι
456
Ναι ρε παίχτη δεν είναι μόνο τα μαχαίρια.
Υπάρχουν και οι μολότοφ και οι λοστοι και άλλα...
Μακριά από εμάς και από όλους!

Από τα μαχαίρια όμως δεν γλυτώνεις και όποιος τα χρησιμοποιεί είναι εν δυνάμει δολοφόνος. Το ευχάριστο είναι ότι μετά το ξεγύμνωμα των δολοφόνων του Βορρά, ήρθε και αυτό του παναζιναικού. 7 γενιές ακολουθία μέχρι να λησμονηθεί, δεν θα ζούμε.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.637
Πόντοι
456
Και για να τελειώνουμε, αν είχαμε κάνει τα ίδια, έφερνε η original δολοφόνους από 3000 χλμ μακριά, σε γήπεδο άλλης ομάδας και δολοφονούσαν οπαδό τους, την επόμενη κυριακή θα ήταν στο γήπεδο μας μόνο οι ποδοσφαιριστές από την ντροπή μας. Οι φασιστοβάζελοι γέμισαν το ΟΑΚΑ και αυτή είναι διαφορά μας. Η συμμετοχή είναι συνενοχή.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Οταν μια ομαδα εχει χρησιμοποιησει παρατυπα εναν ποδοσφαιριστή η αλλη ομαδα μπορει να κανει ενσταση . Χεστηκαμε αν δεν σας αρεσει. Εσεις πως κανατε ενσταση για να το παρετε στα χαρτια περυσι με τον Ατρομητο; πως ειπατε; Δεν δικαιωθηκατε και παίξατε κανονικα τελικα τον αγωνα; Στ'αρχιδια μας. Στο χαρτι προσπαθησατε να το παρετε, αλλο αν δεν σας εκατσε.

η διαφορα ειναι οτι η τοτε δικη σας επο τον εκαψε τον απολλωνα και ενω εσεις λεγατε οτι θελατε να κερδιζετε εντος αγωνιστικου χωρου, μολις πηγε να χαθει ενα πρωταθλημα το ξεχασατε

με τον ατρομητο εφταιγε μονο ο ατρομητος και κανενας αλλος και ο αγωνας δεν μας εδινε πρωταθλημα οπως σε εσας. και τους κερδισαμε εντελει στον αγωνιστικο χωρο παιζοντας σε παιχνιδι που βαλατε εμβολιμα μπας και στραβωσει και παμε στο ντερμπυ πεσμενοι (τελικα δεν χρειαστηκε αφου δεν πηγαινε τπτ με εσας μεσα)

Κατσε να περάσει λιγο ο καιρος και μετα συζηταμε που και σε ποιον ανηκει. Μιας και μιλαμε για τον Μελισσανιδη...
Οσο για το χρεος το δικο μας ο Μαρινακης ζητησε να αγορασει το 50% που ανηκει στον Λαυρεντιαδη και του το εχουν κατασχεσει μαζι με ολοκληρη την περιουσια του αλλα δεν του το δινουν.

Για το υπολοιπο ο Μαρινακης υποστηριζει πλήρωσα και δεν μου μεταβιβαστηκε το 50% απο τον Κοκκαλη. Ο Κοκκαλης το πουλησα δεν εχω τιποτα απο γηπεδο, λεει. Δεν βγαινει ακρη...

Οσο για τον Εθνικο, απο οσο γνωριζω εχει αναφαιρετο δικαιωμα να παιξει στο Καραισκακη αν ανεβει στην Β εθνικη. Με την προυποθεση να πληρωνει τα λειτουργικα εξοδα του γηπεδου για καθε αγωνα. Ας ανεβει και να βαλει το χερι στη τσεπη και ας παιξει.

τα εχω διαβασει αυτα το θεμα ειναι ομως οτι οι τραπεζες δεν πληρωνονται Πωλείται το δάνειο του γηπέδου Καραϊσκάκη με «κούρεμα» 50% σε fund... και η καταγγελία Eurobank
και οπως αρεσκονται πολλοι στο μπου θα λαικισω και θα πω οτι τις τραπεζες τις εσωσε το κρατος αρα δημοσιο χρημα χανετε

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.637
Πόντοι
456
Βλέπω live το Αστέρας με την ΑΕΚάρα γυναικείο ποδόσφαιρο. Νικήσαμε και έχει τις σχετικές συνεντεύξεις με τις παίχτριες. Στήνονται στην κάμερα λες και είναι στο GNTM, χαχαχα, αγαπάμε γυναίκες!!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
ασχετο αλλα η ΑΕΚ μολις κερδισε τον παρθενικο της αγωνα στην Α εθνικη στο ποδοσφαιρο γυναικων 0-2 τον αστερα. μας πηγε λιγο η διαιτησια χωρις βαρ

φωναξανε για τον Μιχαλη οι πιτσιρικιδες οπαδοι του αστερα, η Πινεδα μπαλαδορος το εχει το ονομα. επαιξε και η μικρη κορη του Ιβιτς λιγο στο τελος

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
τα εχω διαβασει αυτα το θεμα ειναι ομως οτι οι τραπεζες δεν πληρωνονται Πωλείται το δάνειο του γηπέδου Καραϊσκάκη με «κούρεμα» 50% σε fund... και η καταγγελία Eurobank
και οπως αρεσκονται πολλοι στο μπου θα λαικισω και θα πω οτι τις τραπεζες τις εσωσε το κρατος αρα δημοσιο χρημα χανετε
Ο Ολυμπιακος δεν εχει γηπεδο στο ονομα του ουτε ο Μαρινακης. Ως εκ τουτου δεν χρειαζεται και να πληρωσει για κατι που δεν εχει. Ας του δωσουν, και να πληρωσει το αντιτιμο.

Καταλαβες τωρα γιατι σου ειπα κατσε να περασει ο καιρος και να δουμε σε ποιον ανηκει το γηπεδο της αεκ, μιας και μιλαμε για τον Μελισσανιδη. Δεν διαφερει απο τον Κοκκαλη. Σου υπενθυμιζω οτι ολοκληρο το προπονητηικο στα Σπατα ανηκει στον ιδιο. Μην βρεθεις να πληρωνεις ενοικιο στον νιαου και αργοτερα στον γιοκα του...

Αληθεια... Εσυ που σκουζεις οτι εφτιαξα γηπεδο βάζοντας το μεσα στα Ολυμπιακα εργα. Εσυ πως θα το εφτιαχνες αν τελικα σηκωνοτανε τοτε η Αγια Σοφια; Ποιος και με ποιανου λεφτα θα το εφτιαχνες και θα σου εμενε σε σενα. Μιας και ολο το οικοπεδο ειναι της αεκ. Τουλαχιστον ο Κοκκαλης σήκωσε ενα γηπεδο με δικα του λεφτα (τα πηρε πισω και με το παραπανω) και με δσνεια που τα εγραψε στα αρχιδια του. Το γηπεδο μαζι με το οικόπεδο ανηκει στο κρατος.

Οχι αυτα που προσπαθησατε να κανετε εσεις και να σας μεινει και ολοκληρη η πιτα να τα κοροιδευετε σε εμας.

Τελευταία τροποποίηση:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Kαμία παρεξήγηση με τον @ΑΝΤΖΕΛΟ άλλωστε δεν υπάρχει και αφορμή γιατί είναι κύριος και την καζούρα μας θα κάνουμε και την πλάκα μας.
Εαν παρερμηνεύτηκαν απο τον ίδιο τα γραφόμενα μου ζητάω συγγνώμη για να το ξεκαθαρίσουμε άπαξ και δια παντός.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
Kαμία παρεξήγηση με τον @ΑΝΤΖΕΛΟ άλλωστε δεν υπάρχει και αφορμή γιατί είναι κύριος και την καζούρα μας θα κάνουμε και την πλάκα μας.
Εαν παρερμηνεύτηκαν απο τον ίδιο τα γραφόμενα μου ζητάω συγγνώμη για να το ξεκαθαρίσουμε άπαξ και δια παντός.
Ναι μαν εννοείται :grouphug:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
aekflag-gif.762205
aekflag-gif.762205
aekflag-gif.762205

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.716
Πόντοι
201
Aston villa - Brighton 6 -1 .......................................Τους πηρε η κατω βολτα.

Απλα ο Αλμειδα εχει επιλεξη ξεκαθαρα την ευρωπαικη πορεια, οποτε στα ματς προταθληματος θα βλεπουμε αυτο το χάλι.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Τελικά από το νέο πλάνο που βγήκε χθες φαίνεται ότι δεν είναι χέρι και ότι η μπάλα περνάει μερικά εκατοστά πιο δίπλα από το χέρι του Ζινι.
Ποιό πλάνο είναι αυτό; Στείλε να δούμε.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.062
Πόντοι
6.635
Ποιό πλάνο είναι αυτό; Στείλε να δούμε.