ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
Οκ τοτεΕιναι γραπτος ο λογος και ευκολα παρεξηγησιμος. Εξηγει πιο κάτω οτι δεν εννοει εσενα.
Οκ τοτεΕιναι γραπτος ο λογος και ευκολα παρεξηγησιμος. Εξηγει πιο κάτω οτι δεν εννοει εσενα.
Δυστυχώς σε όλες τις ομάδες υπάρχουν μπουμπούκια...Μεγάλε εμείς δεν είμαστε δολοφόνοι. Θα έτρωγαν το ξύλο τους και θα πήγαιναν σπίτια τους, όπως οι μπουγάτσες.
Εδώ θα είμαι με τα δικέφαλα φιλαράκια μου εις το διηνεκές.Εγώ δεν τον θέλω στα πόδια μου. Εσείς γίνετε και κουμπάροι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εφόσον θα κάνει παραθέσεις, θα παίρνει αυτό που του αξίζει. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους της ίδιας φάρας.
ΥΣ. τραγικό συμβάν η δολοφονία, αρχίσαμε τις εκπτώσεις.
Δεν σε είπαμε δολοφόνο εσένα,μαλάκα σε είπαμε....Μεγάλε εμείς δεν είμαστε δολοφόνοι. Θα έτρωγαν το ξύλο τους και θα πήγαιναν σπίτια τους, όπως οι μπουγάτσες.
Δυστυχώς σε όλες τις ομάδες υπάρχουν μπουμπούκια...
Ναι ρε παίχτη δεν είναι μόνο τα μαχαίρια.Μαχαίρια οι δικοί μας δεν έχουν χρησιμοποιήσει, τουλάχιστον μέχρι τώρα (εύχομαι και στο μέλλον).
Ναι ρε παίχτη δεν είναι μόνο τα μαχαίρια.
Υπάρχουν και οι μολότοφ και οι λοστοι και άλλα...
Μακριά από εμάς και από όλους!
Οταν μια ομαδα εχει χρησιμοποιησει παρατυπα εναν ποδοσφαιριστή η αλλη ομαδα μπορει να κανει ενσταση . Χεστηκαμε αν δεν σας αρεσει. Εσεις πως κανατε ενσταση για να το παρετε στα χαρτια περυσι με τον Ατρομητο; πως ειπατε; Δεν δικαιωθηκατε και παίξατε κανονικα τελικα τον αγωνα; Στ'αρχιδια μας. Στο χαρτι προσπαθησατε να το παρετε, αλλο αν δεν σας εκατσε.
Κατσε να περάσει λιγο ο καιρος και μετα συζηταμε που και σε ποιον ανηκει. Μιας και μιλαμε για τον Μελισσανιδη...
Οσο για το χρεος το δικο μας ο Μαρινακης ζητησε να αγορασει το 50% που ανηκει στον Λαυρεντιαδη και του το εχουν κατασχεσει μαζι με ολοκληρη την περιουσια του αλλα δεν του το δινουν.
Για το υπολοιπο ο Μαρινακης υποστηριζει πλήρωσα και δεν μου μεταβιβαστηκε το 50% απο τον Κοκκαλη. Ο Κοκκαλης το πουλησα δεν εχω τιποτα απο γηπεδο, λεει. Δεν βγαινει ακρη...
Οσο για τον Εθνικο, απο οσο γνωριζω εχει αναφαιρετο δικαιωμα να παιξει στο Καραισκακη αν ανεβει στην Β εθνικη. Με την προυποθεση να πληρωνει τα λειτουργικα εξοδα του γηπεδου για καθε αγωνα. Ας ανεβει και να βαλει το χερι στη τσεπη και ας παιξει.
Ο Ολυμπιακος δεν εχει γηπεδο στο ονομα του ουτε ο Μαρινακης. Ως εκ τουτου δεν χρειαζεται και να πληρωσει για κατι που δεν εχει. Ας του δωσουν, και να πληρωσει το αντιτιμο.τα εχω διαβασει αυτα το θεμα ειναι ομως οτι οι τραπεζες δεν πληρωνονται Πωλείται το δάνειο του γηπέδου Καραϊσκάκη με «κούρεμα» 50% σε fund... και η καταγγελία Eurobank
και οπως αρεσκονται πολλοι στο μπου θα λαικισω και θα πω οτι τις τραπεζες τις εσωσε το κρατος αρα δημοσιο χρημα χανετε
Kαμία παρεξήγηση με τον @ΑΝΤΖΕΛΟ άλλωστε δεν υπάρχει και αφορμή γιατί είναι κύριος και την καζούρα μας θα κάνουμε και την πλάκα μας.Οκ τοτε
Ναι μαν εννοείταιKαμία παρεξήγηση με τον @ΑΝΤΖΕΛΟ άλλωστε δεν υπάρχει και αφορμή γιατί είναι κύριος και την καζούρα μας θα κάνουμε και την πλάκα μας.
Εαν παρερμηνεύτηκαν απο τον ίδιο τα γραφόμενα μου ζητάω συγγνώμη για να το ξεκαθαρίσουμε άπαξ και δια παντός.
Ποιό πλάνο είναι αυτό; Στείλε να δούμε.Τελικά από το νέο πλάνο που βγήκε χθες φαίνεται ότι δεν είναι χέρι και ότι η μπάλα περνάει μερικά εκατοστά πιο δίπλα από το χέρι του Ζινι.
Ποιό πλάνο είναι αυτό; Στείλε να δούμε.