Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.044
Πόντοι
456
ΔΕΝ γελάει σατανικά ο Μανταλος

Πες μου που το ανεβάσανε αυτό το πουστριλικι να τους κάνω ρομπα

Έλα μωρέ αεκάκια τολμάτε και μιλάτε η πιο βρώμικη ομάδα τα τελευταία χρόνια σας θίξανε με το μοντάζ που θα τους κάνεις ρόμπα, 10 χρόνια τώρα έχετε κάνει τα μύρια όσα με τον λαθρέμπορα, διαγράφηκαν χρέη δισεκατομμυρίων, καταστράφηκαν άνθρωποι τους χρωστάγατε, αλλάξατε αφμ, κλεμμένο πρωτάθλημα απ τον παοκ,λεφτά της εε που ήταν για αθλητικό κέντρο για τους πολίτες πάνε και τα δίνουν για ιδιόκτητο γήπεδο του λαμόγιου, βάζει τον μπαλτάκο πρόεδρο γιατί είναι τίμιος λέει και έχουν φτάσει πέρσι να μετράνε τα δοκάρια και φέτος να αλλάζουν και τις γραμμές στο βαρ για να μη χάσει το αεκάκι. ουσουτου μπόχα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
ηρεμησε μαν, στο θεμα το καλοκαιρι οταν ειχε γινει το ντου υπηρχε φασιστοπαιδο και τα ακουσε. εδω δεν εχει πει κατι ο Maximilien
Πως δε είπα....
Να πάνε ισόβια και να τους βιάζουν καθημερινά Νιγηριανοί με τα 25ποντα είπα.
Βαριέμαι να ψάχνω.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Πως δε είπα....
Να πάνε ισόβια και να τους βιάζουν καθημερινά Νιγηριανοί με τα 25ποντα είπα.
Βαριέμαι να ψάχνω.

Υπέρ τους δεν είπες εννοουσα όπως το φασιστοπαιδο που ανεφερα

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.062
Πόντοι
6.635
τι ειναι οι γραμμες του βαρ ρε τυπε????καμια θεικη παρεμβαση????
κορακια τις χειριζονται και τις βαζουν οπου γουσταρουν :

πριν 2-3 χρονια γυρισανε την φαση 15 δευτερολεπτα για να βρουν ενα φαουλ στο κεντρο και να ακυρωσουν πεντακαθαρο γκολ του θρυλου απεναντι στην αεκ στο καραισκακη....χθες δεν ειδαν το χερι που προηγηθηκε στην φαση του 2-1....

υγ : βεβαια ολα αυτα ειναι σχεδον αδυνατον να τα κατανοησετε, αφου εχετε υποστει πλυση εγκεφαλου εδω και 30 χρονια απο ολα τα αρδακια...για εσας παραγκα ειναι μονο του κοκκαλη, δεν το χωραει ο νους σας οτι μπορει να εχετε παραγκα και εσεις...
Εμείς τις γραμμές του var τις δεχόμαστε πάντα, είτε όταν μας ακυρώνουν γκολ για ελάχιστα εκατοστά όπως πέρσι σε αρκετές φάσεις, είτε όταν ακυρώνουν γκολ του αντιπάλου. Εσύ να σου θυμίσω ότι ξεκίνησες την αμφισβήτηση στα εκατοστά του var από το γκολ που σας ακύρωσε στα Γιάννενα πέρσι, πραγματικά για ελάχιστα εκατοστά.
Οι κανόνες είναι για όλους και μάθε να τους σέβεσαι.

Ορθά ακυρώθηκε το γκολ που αναφέρεις τότε στο Καραϊσκάκη αφού πράγματι υπήρξε παράβαση με χέρι πριν αρκετά δευτερόλεπτα.

Όσο για το χέρι του Ζινι, πιστεύω μετά το νεότερο βίντεο να κατάλαβες ότι βιαστηκες να πεις μαλακια.

Τέλος στο λινκ που έβαλες να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις και όλο το κείμενο που ακολουθεί και να μην μείνεις μόνο στον τίτλο, που μερικά μουνόπανα δημοσιογράφοι βάζουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.062
Πόντοι
6.635
Δεν είδα κανένα δάχτυλο, ένα καθαρό χέρι του Ζίνι είδα. Απλά δες τις φάσεις παραπάνω.
Ρε Αντμιν δεν μου αρέσει να λέω "είδες που στα έλεγα" αλλά τώρα πρέπει να σε ρωτήσω.
Προχθές ήσουνα σίγουρος ότι είναι χέρι του Ζινι.
Εγώ σου απαντούσα ότι δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ούτε ότι είναι ούτε το αντίθετο.
Το πλάνο ήταν παραπλανητικό.
Τελικά από το νέο πλάνο που βγήκε χθες φαίνεται ότι δεν είναι χέρι και ότι η μπάλα περνάει μερικά εκατοστά πιο δίπλα από το χέρι του Ζινι.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.062
Πόντοι
6.635
Πιάσανε οι αιπηστιμονες μια τόσο δύσκολη φάση όπως αυτή του γκολ που ακυρώθηκε, που δυστυχώς ήταν και η θέση των παικτών τέτοια που δυσκολεύεσαι να δεις για να μας πουν ότι ο λαθρεμπορας το έστησε.
Έλεος ρε μαλακα
Και του βαζελου στην Τρίπολη και αυτό ο Τίγρης το έστησε με αυτό το πέναλτι.
Και την προηγούμενη αγωνιστική του "σπρώξιμο - άγγιγμα" στον Ποντενσε κι αυτό ο Τίγρης το έστησε.

Όσο για το var, και μόνο το γεγονός ότι ένα 90% των λανθασμένων αποφάσεων διορθώνονται είναι αρκετό για να κάνει το άθλημα πιο καθαρό.
Η μόνη του μαλακια είναι ότι πας να πανηγυρίσεις ένα γκολ και κρατιεσαι μήπως στο πάρουν πίσω... αυτό είναι ξενερα μεγάλη.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ναι,τωρα το έψαξα και το είδα.
Γαμώ τα πάντα τους σιχάματα.
Άντε πια.

:hi:
Μια απο τις δηλώσεις αποκηρύξεις που ζήτησες @ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ .
Μια χαρά έχει τοποθετηθεί και στο τραγικό συμβάν με την δολοφονία του Μιχάλη.
Απο εμένα είναι καλοδεχούμενος σε αυτό το θρέντ.
Ψάξε αλλού για φαντάσματα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
Αυτό είπα και εγώ μαν χθες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτό είπα και εγώ μαν χθες.
Ελα σε παρακαλώ πολύ.
Είπαμε θα κάνουμε την καλοπροαίρετη καζούρα μας την πλάκα μας να πικάρουμε τους αντιπάλους αλλά έως εκεί.
Εδω με το πανό που ανήρτησε η θ13 το μισό γήπεδο γιουχάρισε.
Αλλα μην υπερβαίνουμε και τα εσκαμμένα.Ντροπή!!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Ελα σε παρακαλώ πολύ.
Είπαμε θα κάνουμε την καλοπροαίρετη καζούρα μας την πλάκα μας να πικάρουμε τους αντιπάλους αλλά έως εκεί.

αλλος εκραζε οχι ο @ΑΝΤΖΕΛΟ βρε

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.637
Πόντοι
456

Εγώ δεν τον θέλω στα πόδια μου. Εσείς γίνετε και κουμπάροι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εφόσον θα κάνει παραθέσεις, θα παίρνει αυτό που του αξίζει. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους της ίδιας φάρας.

ΥΣ. τραγικό συμβάν η δολοφονία, αρχίσαμε τις εκπτώσεις.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Απο που να σε πιασει κανεις

Έλα μωρέ αεκάκια τολμάτε και μιλάτε η πιο βρώμικη ομάδα τα τελευταία χρόνια σας θίξανε με το μοντάζ που θα τους κάνεις ρόμπα, 10 χρόνια τώρα έχετε κάνει τα μύρια όσα με τον λαθρέμπορα,

διαγράφηκαν χρέη δισεκατομμυρίων,

τρισεκατομμυριων επρεπε να πεις αφου τσαμπα ειναι. εχει γραφτει πολλες φορες οτι και τα 390 που λεει το κρατος ειναι πλασματικα νουμερα. οποιος ξερει γραφη και αναγνωση μπορει να δει τι εχει γινει https://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/221096/250-ekat-na-afiso

καταστράφηκαν άνθρωποι τους χρωστάγατε,

ποιος καταστραφηκε πες μου ενα ονομα?

νεα ΑΕ νεο αφμ. μετρημενα τα εχεις και σου λειπει ενα?

κλεμμένο πρωτάθλημα απ τον παοκ,

μιλαει ο κλεφτης με βαλνερ και 20 χρονια παραγκα για κλεμμενα. μια χαρα το πηραμε το πρωταθλημα

λεφτά της εε που ήταν για αθλητικό κέντρο για τους πολίτες πάνε και τα δίνουν για ιδιόκτητο γήπεδο του λαμόγιου,

το γηπεδο ανηκει στον ερασιτεχνη καταρχην. επισης το να μιλας εσυ για γηπεδο που μπηκε απο την πισω προτα στους ολυμπιακους, εδιωξες τον εθνικο και δεν πληρωνεις μια στις τραπεζες παραπαει
επισης μεσα στα εργα που θα δωσει λεφτα η περιφερεια ειναι το κολυμβητηριο του γαυρου :sopase:Η Περιφέρεια Αττικής διέθεσε 35 εκατ. ευρώ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και συνοδά έργα
τελος και το πιο σημαντικο τα 35 μυρια ΔΕΝ δοθηκαν για το γηπεδο μας, τα μισα ειναι για την υπογειοποιηση. τα 20 δοθηκαν για ενα γηπεοδ που ΘΑ κοστιζε 80 προ covid και πολεμου στην ουκρανια. 99% κοστισε αρκετα πανω απο αυτο

βάζει τον μπαλτάκο πρόεδρο γιατί είναι τίμιος λέει και έχουν φτάσει πέρσι να μετράνε τα δοκάρια και φέτος να αλλάζουν και τις γραμμές στο βαρ για να μη χάσει το αεκάκι. ουσουτου μπόχα.

ο μπαλτακος ηταν στην καε παναθηναικος χρονια, τουλαχιστον δεν ειναι γκριτζικης

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.637
Πόντοι
456
ηρεμησε μαν, στο θεμα το καλοκαιρι οταν ειχε γινει το ντου υπηρχε φασιστοπαιδο και τα ακουσε. εδω δεν εχει πει κατι ο Maximilien

Αυτός έκανε παράθεση και άρχισε τα αρκτικόλεξα! δείγμα ερπετού. Απορώ πάντως με τη στάση σας, σε λίγο θα μου συστήσετε και μαχαιροβγάλτη του Βορρά.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.637
Πόντοι
456
Έχεις αποδείξεις ? Αν έχεις δωστες αλλιος πήγαινε κρύψου σε καμία σπηλιά .όταν η δικαιοσύνη δώσει τον ένοχο τότε θα μιλήσουμε ξανά
ΥΓ η οπαδοί της ΑΕΚ ήταν ενήμεροι για αυτό από την προηγούμενη ημέρα αλλά ήθελαν με ότι συνεπάγεται αυτό

Αν ήταν ενήμεροι οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι ναζιστοβάζελοι και κροάτες θα ήταν ακόμα εκεί. Και αυτό ήταν το λα΄θος μας που το πλήρωσε ο Μιχάλης και όχι όλοι οι άλλοι. Δεν ξέρετε τι άβυσσος έχει ανοίξει και αυτό μου κάνει επίσης εντύπωση. Δεν θα υπάρχει συνέχεια μαζί σου, λερώνομαι μόνο που σου μιλάω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
μιλαει ο κλεφτης με βαλνερ
Οταν μια ομαδα εχει χρησιμοποιησει παρατυπα εναν ποδοσφαιριστή η αλλη ομαδα μπορει να κανει ενσταση . Χεστηκαμε αν δεν σας αρεσει. Εσεις πως κανατε ενσταση για να το παρετε στα χαρτια περυσι με τον Ατρομητο; πως ειπατε; Δεν δικαιωθηκατε και παίξατε κανονικα τελικα τον αγωνα; Στ'αρχιδια μας. Στο χαρτι προσπαθησατε να το παρετε, αλλο αν δεν σας εκατσε.
το γηπεδο ανηκει στον ερασιτεχνη καταρχην. επισης το να μιλας εσυ για γηπεδο που μπηκε απο την πισω προτα στους ολυμπιακους, εδιωξες τον εθνικο και δεν πληρωνεις μια στις τραπεζες παραπαει
Κατσε να περάσει λιγο ο καιρος και μετα συζηταμε που και σε ποιον ανηκει. Μιας και μιλαμε για τον Μελισσανιδη...
Οσο για το χρεος το δικο μας ο Μαρινακης ζητησε να αγορασει το 50% που ανηκει στον Λαυρεντιαδη και του το εχουν κατασχεσει μαζι με ολοκληρη την περιουσια του αλλα δεν του το δινουν.

Για το υπολοιπο ο Μαρινακης υποστηριζει πλήρωσα και δεν μου μεταβιβαστηκε το 50% απο τον Κοκκαλη. Ο Κοκκαλης το πουλησα δεν εχω τιποτα απο γηπεδο, λεει. Δεν βγαινει ακρη...

Οσο για τον Εθνικο, απο οσο γνωριζω εχει αναφαιρετο δικαιωμα να παιξει στο Καραισκακη αν ανεβει στην Β εθνικη. Με την προυποθεση να πληρωνει τα λειτουργικα εξοδα του γηπεδου για καθε αγωνα. Ας ανεβει και να βαλει το χερι στη τσεπη και ας παιξει.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.062
Πόντοι
6.635
Αν ήταν ενήμεροι οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι ναζιστοβάζελοι και κροάτες θα ήταν ακόμα εκεί. Και αυτό ήταν το λα΄θος μας που το πλήρωσε ο Μιχάλης και όχι όλοι οι άλλοι. Δεν ξέρετε τι άβυσσος έχει ανοίξει και αυτό μου κάνει επίσης εντύπωση. Δεν θα υπάρχει συνέχεια μαζί σου, λερώνομαι μόνο που σου μιλάω.
Παίχτη με κάθε σεβασμό στον νεκρό και στην οικογένεια του, να πω κάτι.
Για την ΑΕΚ καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα.
Αν ήταν ενημερωμένοι καλά οι δικοί μας και αντί για τον Μιχάλη ήταν ένας Κροάτης ή βαζελος δεν θέλω να σκέφτομαι τι επίθεση θα είχε υποστεί η ΑΕΚ.
Θα ήταν η ταφόπλακα για τον σύλλογο.
Εδώ ψάχνουν και ψειριζουν κάθε Κυριακή να βρουν κάτι μεμπτό για να κάνουν επίθεση στην ΑΕΚ.
Μόνο σκέψου αυτό το ενδεχόμενο.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
Ελα σε παρακαλώ πολύ.
Ρε μαν πιωμένος εισαι

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.637
Πόντοι
456
Παίχτη με κάθε σεβασμό στον νεκρό και στην οικογένεια του, να πω κάτι.
Για την ΑΕΚ καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα.
Αν ήταν ενημερωμένοι καλά οι δικοί μας και αντί για τον Μιχάλη ήταν ένας Κροάτης ή βαζελος δεν θέλω να σκέφτομαι τι επίθεση θα είχε υποστεί η ΑΕΚ.
Θα ήταν η ταφόπλακα για τον σύλλογο.
Εδώ ψάχνουν και ψειριζουν κάθε Κυριακή να βρουν κάτι μεμπτό για να κάνουν επίθεση στην ΑΕΚ.
Μόνο σκέψου αυτό το ενδεχόμενο.

Μεγάλε εμείς δεν είμαστε δολοφόνοι. Θα έτρωγαν το ξύλο τους και θα πήγαιναν σπίτια τους, όπως οι μπουγάτσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom