Η μεγάλη γλώσσα κόβεται να ξέρειςΘα μας κλασετε το πουτσο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Για τιμωρια σας παει ο Νιαου τυπεμε τετοιο πεναλντι μες στο καραισκακη, να ξερετε το ματς δεν τελειωνει χανουμολέρες....
κανονιστε μην εχουμε άλλα....
Ντεμεκ πεναλτυ,καρτες φουλ εις βαρος σας,ντου εσεις, τιμωρια και τελος για φετος
Που τα μαθε αραγε αυτα????
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.970
- Πόντοι
- 3.446
Επειδη δεν εχουμε μονο μεγαλη γλωσσα,κρεας θα μπει και κρεας θα βγει.Το βουτυρο θα ειναι δικο σας στο τελος.Η μεγάλη γλώσσα κόβεται να ξέρεις
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.970
- Πόντοι
- 3.446
Εχουν αποδεχτει τη μοιρα τους.Το γαμησι απο τον Θρυλο ειναι σιγουρο οποτε δεν ασχολουνται.ρε μαγκες τι νέκρα σε αυτο το νημα...αυτους, να μου το θυμηθειτε, θα τους γαμησουμε και δεν θα βρισκουμε κανεναν να κοροιδεψουμε...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Συγνώμη,εχει πολλές τρύπες στους τοίχους στις τουαλέτες.τουλαχιστον αυτοι φτιαξανε γηπεδο (εστω και χαρισμενο) για να ερθουν να παιξουν οι παιχταραδες μας...οχι σαν τους βαζελους που φεραμε χαμες και λοιπους παιχταραδες σε γηπεδο με τουρκικες τουαλετες....ρεζιλι γιναμε.....
Ο Χάμες φαίνεται δεν χαλάστηκε και πολύ...
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 10.411
Άρχισες να σημειώνεις ήδη?κ.@Manimal,όταν ευκαιρήσετε ανεβάστε το gifaki απο εκείνον τον τυ΄πο του masterchef με το σημειωματάριο, θα μου χρειαστεί να σημειώσω ποιου΄ς θα.
Eυχαριστώ.
Θα χάσετε την Κυριακή κ.διομήδη
Τελευταία τροποποίηση:
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Το ότι θα έχω διαφορετική γνώμη ως προς την πρόβλεψη σου είναι προφανές, αλλά θα σου πω που το βασίζω,Άρχισες να σημειώνεις ήδη?
Θα χάσετε την Κυριακή κ.διομήδη
Αλμειδα,Μουκουντί,Βίντα, Σιντιμπέ,Γιόνσον,Πινέδα,Γκατσίνοβιτς, όλοι αυτοί δεν έχουν ποτιστεί απο την λουσεριά των προκατόχων τους.
Αλλωστε Κυριακή κοντή γιορτή θα δούμε ποιός θα έχει την σωστή και ποιός την λάθος πρόβλεψη.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 10.411
Θα τα πούμε στο bou για το αποτέλεσμα όταν επιστρέψω από τον αγώνα των ομάδων μας φίλεΤο ότι θα έχω διαφορετική γνώμη ως προς την πρόβλεψη σου είναι προφανές, αλλά θα σου πω που το βασίζω,
Αλμειδα,Μουκουντί,Βίντα, Σιντιμπέ,Γιόνσον,Πινέδα,Γκατσίνοβιτς, όλοι αυτοί δεν έχουν ποτιστεί απο την λουσεριά των προκατόχων τους.
Αλλωστε Κυριακή κοντή γιορτή θα δούμε ποιός θα έχει την σωστή και ποιός την λάθος πρόβλεψη.
Πως γινεται να μην κερδισαμε αυτο το παιχνιδι? απιστευτη ΑΕΚ διελυσε τον ολυμπιακο... κριμα και παλι κριμα... δουλεια στη διακοπη και το πρωταθλημα γυριζει. ο βαζελος δεν πειθει καθολου καποια στιγμη θα σκασει
Periergopaidi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2021
- Like
- 264
- Πόντοι
- 21
λιβαι αγορινα μου δωσε δουλεια σε καμια κοπελα απο δω για σημερα το βραδυ γτ αλλιως απορω πώς θα κοιμηθεις με ολα αυτα που εχασες
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
φαντασου τον αετο πανω απο το οπαπαρενα η απο ενα αετο πανω στουσ 4 στυλουσ του γηπεδου
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ωραίο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο απο την ΑΕΚΑΡΑ!
Μου αρέσε πολύ η ομάδα, χρόνια είχα να μην αγχωθώ βλέποντας την.
Πίστευα ότι τουλάχιστον ένα γκόλ θα το βάζαμε.
Φαίνεται ότι κάτι καλό πάει να δημιουργηθεί.
Υγ.Πόνσε,γύρνα ή έστω τηλεφώνα.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Μετά δεν θα είναι γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά τα Βραχώδη Όρη....φαντασου τον αετο πανω απο το οπαπαρενα η απο ενα αετο πανω στουσ 4 στυλουσ του γηπεδου
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 10.411
Αυτό που είχατε πριν τα ματς με εμάς στο ΟΑΚΑ και ειδικά στην έδρα μας να από το ξενοδοχείο μέχρι τον αγώνα,ο Αλμέϊδα το εξαφάνισεΩραίο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο απο την ΑΕΚΑΡΑ!
Είστε υπολογίσιμη ομάδα πλέον
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις