Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Ιουν 2022
Like
419
Πόντοι
21
Για Wallpaper είναι!
Απίστευτη φωτογραφία!
Τίποτα λιγότερο από τον Νούμαν!:hi:

Θα ανεβάσω κι εγώ Δευτέρα από 39 που είμαι.
Αν μπορείς γράψε τι έγινε μετά τις 10.30 που τελείωσε η παραγωγή της ερτ3.
Μόνο το πέταγμα του αετού είδα σε μισοάδειο γήπεδο.

Φοβόμουν για κιτς αλλά τελικά διαψεύστηκα.
Ήταν γαμάτη υπερπαραγωγή πέρα από κάθε προσδοκία!
Κέρδισε επάξια την υστεροφημία του με το χθεσινό ο Μελισσανίδης.
Άντε και ομάδα που να δίνει περισσότερες χαρές από λύπες!
Αδερφε θα στρωσει η ομαδα φετος

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
προφανώς και δεν ήταν και η πιο ευχάριστη είδηση για τον κυρ Βαγγέλα να τον καλούν στα εγκαίνια του γηπέδου μας.
έχουμε όμως εξαιρετικές ποικιλίες από ξύδι, εγώ θα του έστελνα μερικά καλάθια μέχρι να του περάσει (που δεν θα του περάσει...).
έτσι φέρεται όποιος φοβάται....
μη σε ακούσει ο τρουμπάκης !! :grin::grin:
υγ
η απάντησή του ήταν απαράδεκτη

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
Και φέτος τίποτα να μην κάνουμε δεν τρέχει κάτι.... τώρα έχουμε γήπεδο....θα δώσω πάλι παράδειγμα....είναι σαν να έχεις μια μουναρα γυναίκα και για λίγο γο καιρό να μην την γαμας η να μην σου κάθεται....κάποια στιγμή θα την γαμισεις και θα είναι σούπερ ....και μετά θα την γαμας συνέχεια....είναι μην πάρει μπρος η μηχανή... Χάχαχα οκ εάν δεν την γαμας για καιρό....αυτό να προσέξουμε μπορεί να φύγει.... φυσικά το γήπεδο δεν θα φύγει αλλά μπορεί να φύγει ο κόσμος...άρα έσοδα λιγαη ομάδα

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
Και φέτος τίποτα να μην κάνουμε δεν τρέχει κάτι.... τώρα έχουμε γήπεδο....θα δώσω πάλι παράδειγμα....είναι σαν να έχεις μια μουναρα γυναίκα και για λίγο γο καιρό να μην την γαμας η να μην σου κάθεται....κάποια στιγμή θα την γαμισεις και θα είναι σούπερ ....και μετά θα την γαμας συνέχεια....είναι μην πάρει μπρος η μηχανή... Χάχαχα οκ εάν δεν την γαμας για καιρό....αυτό να προσέξουμε μπορεί να φύγει.... φυσικά το γήπεδο δεν θα φύγει αλλά μπορεί να φύγει ο κόσμος...άρα έσοδα λιγαη ομάδα
Να κάνουμε ότι δεν κάναμε προηγούμενες χρονιές και να παίξουμε μπάλα μέχρι εκει που φτάνουμε.
Δε σκάσαμε 400+ για να βλέπουμε χάλι σε όμορφο γήπεδο.

Δε σκοπεύω να μιζεριάσω αλλά μη ξεχνάς 3 χρόνια μας κατέστρεψε τις Κυριακές και τις Δευτέρες.
Είπαμε να αναγνωρίζουμε το κάθε καλό και να το χαιρόμαστε με τη ψυχή μας αλλά ΟΧΙ και να ξεχνάμε.
Τουλάχιστον εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου δίκαιο τον κρίνω θεωρώ δίκαια.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Ωραίο γηπεδάκι κάνατε μάγκες.

:wink:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Ασχημο γηπεδο..θα σας νικαμε εκει και δεν θα εχει γουστο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.161
Πόντοι
5.506
Καλοριζικο ρε σκατοχανουμα, να ειστε καλα να το χαρειτε και ας κανετε καμια νικη ΜΟΝΟ στην ευρωπη και με τα λιμα.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Για Wallpaper είναι!
Απίστευτη φωτογραφία!
Τίποτα λιγότερο από τον Νούμαν!:hi:

Θα ανεβάσω κι εγώ Δευτέρα από 39 που είμαι.
Αν μπορείς γράψε τι έγινε μετά τις 10.30 που τελείωσε η παραγωγή της ερτ3.
Μόνο το πέταγμα του αετού είδα σε μισοάδειο γήπεδο.

Φοβόμουν για κιτς αλλά τελικά διαψεύστηκα.
Ήταν γαμάτη υπερπαραγωγή πέρα από κάθε προσδοκία!
Κέρδισε επάξια την υστεροφημία του με το χθεσινό ο Μελισσανίδης.
Άντε και ομάδα που να δίνει περισσότερες χαρές από λύπες!
Δεν έκατσα πολύ γιατί ήμουν με τον πατέρα μου και είχα παρκάρει και ριζουπολη. Είδα την βάση του αετού αλλά μετά από λίγο την έκανα.

Φαντάζομαι πολλοί φοβόντουσαν για κιτς αλλά κάθε άλλο, ειδικά οι πρόσφυγες με τα τετράγωνα ήταν πολλοί ωραίοι. γενικά ηταν πολύ ωραία και που να έρθει και η Δευτέρα με το πρώτο ματς.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Αδερφε θα στρωσει η ομαδα φετος
Το πρωτάθλημα είναι διεκδικισιμο ειδικά τωραμέ το γήπεδο. Και για να εξηγηθώ ο γαύρος έχει αλλάξει 3 προπονητές και 30-40 παίχτες (διαφωνώ με μερικούς δικούς μας που λενε ότι το κάνει για να δώσει το πρωτάθλημα στον αλαφουζι, απλά έχει επικεντρωθεί στο να μην πέσει και να παει καλά η νοτιγχαμ), ο παοκ έχει πολλούς πιτσιρικάδες και ο βαζελος έχει παίξει 4 εντός και έχει κερδίσει τους 4 τελευταίους στην βαθμολογία και εμάς.

Με 1-2 ακόμη προσθήκες τον Γενάρη και με το γήπεδο θα πάμε καλά, άσε που ο αλμειδα είναι σοβαρός άνθρωπος

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αξιζει να αναφερθει και το χθεσινο ξεβρακωμα του γρανιτσα, ο οποιος σε συνεντευξη του στην ΕΡΑ ειπε :
"το έργο στην ουσία τέθηκε εκτός των Ολυμπιακών έργων λόγω αδράνειας των διοικήσεων της ΑΕΚ να ανανεώνουν τη σύμβαση με την κατασκευαστική και ότι η ένταξη του Καραϊσκάκης μετά στα έργα δεν είχε σχέση με το γήπεδο της ΑΕΚ."

οχι οτι εχει καμια σημασια, καθως οι γκεμπελς εδω και δεκαετιες εχουν πεισει ολη την ελλαδα οτι ο κακος ολυμπιακος φταιει που δεν χτιστηκε το γηπεδο το 2004....
ειναι και αυτος ενας απο τους πολλους μυθους (οπως οι παραγκες, το οτι το καραισκακη φτιαχτηκε απο το κρατος, το πεναλντι του παπουτσελη κτλ.) που μας γιγαντωσαν και αφανησαν πληρως του αλλοθρησκους...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ναι το Καραϊσκάκη φτιάχτηκε από τον τότε πρόεδρο σας (δεν το λέω το όνομά του γιατί τον έχετε αφορίσει) και όσο για το πέναλντι του Παπουτσέλη το έχετε δηλώσει εξάλου "μπορεί το σώμα του να ήταν εκτός, όμως η ψυχή του ήταν εντός"

:2funny::2funny::2funny::2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και χτες τον βρίζατε(ξανά)
Ναι. Κάτι μαλάκες στη 21

Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
667
Πόντοι
81
Ενοχλήθηκαν λέει "καλλιτέχνες" από την παρουσία του σιδερένιου δικέφαλου αετού στην κεντρική πύλη του γηπέδου γιατί λέει θα κινητοποιήσει εθνικιστικά αντανακλαστικά, εγώ προτείνω να σβήσουμε και το Κ από το ΑΕΚ για να μην θίξουμε κανένα. Βρε άντε κάντε κανένα μπάνιο Αγγελικουλες.

Εγγρ.
18 Ιουν 2022
Like
419
Πόντοι
21
Εδώ αριστερή διαμαρτύρονται στις φιλοζωικές διοργανώσεις για τον αετό που έχει το γήπεδο στα εθνικιστικά αντανακλαστικά που Υποτίθεται ότι καλλιεργεί εκδήλωση θα κωλοσουν?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Εδώ αριστερή διαμαρτύρονται στις φιλοζωικές διοργανώσεις για τον αετό που έχει το γήπεδο στα εθνικιστικά αντανακλαστικά που Υποτίθεται ότι καλλιεργεί εκδήλωση θα κωλοσουν?

Αυτοί προσκυνάνε μόνο σφυροδρέπανα,ουράνια τοξα,σημαίες πακιστάν κλπ.Ποιος ασχολείται με δαύτους;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Ναι το Καραϊσκάκη φτιάχτηκε από τον τότε πρόεδρο σας (δεν το λέω το όνομά του γιατί τον έχετε αφορίσει) και όσο για το πέναλντι του Παπουτσέλη το έχετε δηλώσει εξάλου "μπορεί το σώμα του να ήταν εκτός, όμως η ψυχή του ήταν εντός"

:2funny::2funny::2funny::2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι. Κάτι μαλάκες στη 21
Γελοίοι όσοι βρίζουν τον Μπαγεβθτς, ειδικά όσοι είναι κάτω που 26 και δεν τον πρόλαβαν καν

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
IMG_20221003_200852.jpg

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Με τις δεκάδες τα μοίραζαν από την ΠΑΕ στο γήπεδο.

Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
667
Πόντοι
81
Πες μου ότι είσαι ένα τελειωμένο σκουπίδι χωρίς να μου πεις ότι είσαι ένα τελειωμένο σκουπίδι. Ξεκινάνε πρώτα στο Vice , μια εταιρεία του ομίλου Αντέννα.

Συνημμένα

• FB_IMG_1665156807580.jpg
    FB_IMG_1665156807580.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 42

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
Το πρωτάθλημα είναι διεκδικισιμο ειδικά τωραμέ το γήπεδο. Και για να εξηγηθώ ο γαύρος έχει αλλάξει 3 προπονητές και 30-40 παίχτες (διαφωνώ με μερικούς δικούς μας που λενε ότι το κάνει για να δώσει το πρωτάθλημα στον αλαφουζι, απλά έχει επικεντρωθεί στο να μην πέσει και να παει καλά η νοτιγχαμ), ο παοκ έχει πολλούς πιτσιρικάδες και ο βαζελος έχει παίξει 4 εντός και έχει κερδίσει τους 4 τελευταίους στην βαθμολογία και εμάς.

Με 1-2 ακόμη προσθήκες τον Γενάρη και με το γήπεδο θα πάμε καλά, άσε που ο αλμειδα είναι σοβαρός άνθρωπος
To πρωτάθλημα θα παει στον Παναθηναικό φέτος... Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού δεν βγήκαν... Η ΑΕΚ με ενα χελιδόνι(γήπεδο) δεν θα φέρει την άνοιξη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom