Το μόνο που άξιζε χθες η νίκη.
Δεν θυμάμαι τελευταία φορά να είμαστε χειρότεροι και να κερδίζουμε.
Εδώ ήμασταν καλύτεροι και χάναμε.
Όπως έχω πει μέχρι στιγμής ο Γιαννίκης έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας.
Είτε μου αρέσει είτε όχι ο Μάνταλος (ασίστ, πέναλτι, γκολ) ήταν ο καλύτερος και τον έβγαλε για τακτική που ΔΕΝ βγήκε.
Το ευχάριστο για μένα ήταν, όπως το έζησα στην κερκίδα, ότι παρ όλη την γκρίνια και τη δυσφορία για την υποχώρηση δεν βγήκε η κλασική γιούχα από την εξέδρα, πράγμα σπάνιο.
Δεν φταίει η ΑΕΚ αν ο αρης δεν έχει φορ και με 22 τελικές βάζει 1 έχοντας στείλει την πλειονότητα στον γάμο του καραγκιόζη...
Θέλει σοβαρότητα γιατί ο ολυμπιακος ή ο πάοκ με 22 τελικές θα μας έβαζαν 5 τουλάχιστον.
Φαβορί παραμένει ο ολυμπιακος για πρωταθλημα και για μένα 2ο ο παοκ και οι δυο ομάδες με παίκτες που έπαιζαν και πέρυσι.
Τώρα αν ο ολυμπιακος δεν το πάρει με 30 βαθμούς διαφορά μόνο καλό είναι αν τον κοντράρουμε μέχρι τέλους ακόμα καλύτερα.
Στα του αγώνα, ωραία ατμόσφαιρα ΑΛΛΑ η μαλακία λόγω τσιγκουνιάς πάει σύννεφο!
Σε καιρούς που μας πρήζουν τον έρωτα να προσέχουμε ΔΕΝ έγινε έλεγχος πιστοποιητικών για την είσοδο και οι θύρες λόγω και τον μικρών παιδιών που μπαίνουν τζάμπα ήταν ασφυκτικά γεμάτες. Πόσο μέσα θα έμπαινε ο Μελισσανίδης να άνοιγε 2 ή 3 θύρες να αραιώσουμε λίγο? 20-25 χιλιάδες στοιβαγμένοι λες και δεν έχουμε ζήσει τραγωδίες στο παρελθόν. Ως παλιός ΑΕΚτζής μπορεί να είμαι ευγνώμων σε αυτά που γίνονται επί προεδρίας του αλλά διασυρμούς και ξεφτίλες που έχουμε υποστεί με ευθύνη του, δεν ξεχνώ επίσης.
Ο Ρότα φαινόταν ότι πάει γυρεύοντας από το ματς με Ατρόμητο, το λες ενθουσιασμό, έλλειψη συναίσθησης, χαζομάρα?
Κάθε νοήμων άνθρωπος θα τον έβγαζε μόλις έπαιρνε την πρώτη κίτρινη σε οποιοδήποτε ματς, ο Γιαννίκης με τον ατρόμητο ρίσκαρε και δε το πλήρωσε χθες όμως φαινόταν η φάση.
Κατά τα άλλα την σοβαρότητα αυτών που προσπαθούν να δουν τα tape μπανάνες δεν αξίζουν σημασίας και ασχολίας....