Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

sedigno

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Like
26
Πόντοι
0
θα φτιάξουμε το γήπεδο και θα μπουν να παίξουν οι αμπαλοι των 100 χιλιαδων

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Επιτέλους είδαν ότι ο Λόπεζ ΔΕΝ κάνει.
Για χίλιους δυο λόγους ΔΕΝ κάνει!
Μένει να πάρουν χαμπάρι ότι και άλλοι ΔΕΝ κάνουν.
Σε ότι αφορά τον Ντατσένκο ο οποίος λογικά ΔΕΝ κάνει θα πρέπει να αποζημιωθεί από τον μισθό του Κονέ και των υπευθύνων που τον έφεραν.
Το κρίμα και άδικο είναι ότι δεν πήρε καμία ευκαιρία πριν τον βγάλουν άσχετο.
Τα ίδια έγιναν και με τον Σιμάο που τον χαίρομαι που κάθετε στο συμβόλαιο του και τους τρώει τα λεφτά. (δεν βάζω "μας" αφού δεν παίζει ο μισθός του να αξιοποιηθεί)

Τώρα που ο Εντσάμ έμεινε ελεύθερος τώρα το σκέφτονται οι δικοί μας λόγω χαρακτήρα.
Πραγματικά θέλουν ξήλωμα όλοι τους στη διοίκηση κτλ.
Τόσο ερασιτέχνες που παίζουν με την ανοχή όλων μας.
Δεν ντρέπονται που τους πιάνουν κότσο?
Δεν ντρέπονται που φίλοι και εχθροί γελάνε με τα χάλια τους (αν δεν γέλαγαν οι φίλοι θα τους έπαιρναν στο κυνήγι).

Τέλος πάντων.
Επειδή ο Μελ μας έχει μάθει πως ότι ξεκινάει με ελπίδες τελειώνει σύντομα με νεύρα, απλά δεν περιμένω τίποτα της προκοπής...

Καλό μήνα σε όλους ομοϊδεάτες και μη!
Συνεχίζω το πολύ ευστοχο ποστ σου:
-Ειδα λίγο τον ΠΑΟΚ χτες και ειδα εναν αλλο Ολιβειρα..Μεσα στις φασεις,τρεις ευκαιρίες,ενα γκολ..Σε μας, σερνότανε..Ποιος φταίει?Τροφη για σκέψη..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
-Ειδα λίγο τον ΠΑΟΚ χτες και ειδα εναν αλλο Ολιβειρα..Μεσα στις φασεις,τρεις ευκαιρίες,ενα γκολ..Σε μας, σερνότανε..Ποιος φταίει?Τροφη για σκέψη..
και ο γιακουμακης δε μας δε φτουρουσε η ο μπακασετας! και να παρεμεναν δε θα καναν αυτα που καναν στις επομενες ομαδες τους γιατι η ΑΕΚ ειναι μια ζωη σε αλλο επιπεδο παικτικο... γιομες κανουν μονο απο το κεντρο μεχρι εξω απο τη μεγαλη περιοχη! μετα δε σηκωνουν τη μπαλα...

ο ολιβειρα θα πιασει στον παοκ οπως επιασε ο πριγιοβιτς, ο κλαους, ο κρμεντσιχ (χαχαχα)
μια ζωη αυτοι παιζουν με βαρυ κορμι μπροστα που σκοτωνει οπως οπως στις φασεις οχι σαν εμας που πανε με το γαντι!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγω πιστευω ότι φταιει η διαχειριση του ροστερ.
Θες ο Κονε,θες ο Λυμπε πιο πριν,δεν μπορεί να σερνονται σε μας και σε αλλες ομαδες να βγαζουν ματια..
Κατι δεν μου καθεται καλα..Νοοτροπία?Κακομοιρια?Μιζερια?Ατμόσφαιρα?Κλίκες?Κατι παντως δεν ειναι οκ..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
Εγω πιστευω ότι φταιει η διαχειριση του ροστερ.
Θες ο Κονε,θες ο Λυμπε πιο πριν,δεν μπορεί να σερνονται σε μας και σε αλλες ομαδες να βγαζουν ματια..
Κατι δεν μου καθεται καλα..Νοοτροπία?Κακομοιρια?Μιζερια?Ατμόσφαιρα?Κλίκες?Κατι παντως δεν ειναι οκ..
η ομαδα που υποστηριζουμε δεν εχει ποτε το νευρο και το παθος που βλεπω καποιες φορες στα ματια αθλητων των αλλων ομαδων!

οταν για καποιο λογο υπαρχει η πιεση του "φαβορι" τοτε παιζουν σαν απελπισμενοι ερασιτεχνες...

πραγματικα αποφευγω να δω αρκετα παιχνιδια γιατι με πιανει η καρδια μου με τοσο πικρα και απογοητευση που προκαλει το θεαμα και οι αποπειρες "προσπαθειων" που καταστρεφονται απο κατι μανταλους και λοιπα φυντανια που κλωτσανε το τοπι χειροτερα και απο δημοσιοι υπαλληλοι...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
...

πραγματικα αποφευγω να δω αρκετα παιχνιδια γιατι με πιανει η καρδια μου με τοσο πικρα και απογοητευση που προκαλει το θεαμα και οι αποπειρες "προσπαθειων" που καταστρεφονται απο κατι μανταλους και λοιπα φυντανια που κλωτσανε το τοπι χειροτερα και απο δημοσιοι υπαλληλοι...
Εγω εχω σταματησει αδερφε,εδω και πολύ καιρό.Με πιανει η ψυχή μου...
Ειδικα όταν φερνω στο μυαλό μου τα χρόνια που ακολουθούσα στο γηπεδο,απο 1982-2000...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εγω εχω σταματησει αδερφε,εδω και πολύ καιρό.Με πιανει η ψυχή μου...
Ειδικα όταν φερνω στο μυαλό μου τα χρόνια που ακολουθούσα στο γηπεδο,απο 1982-2000...
Τό πρόβλημα είναι η ξενέρα που έχουμε πάθει εμείς οι κάποιας ηλικίας φίλαθλοι.
Οταν για δεκάρι είχες Οκόνσκι,Tσάρτα.
Κεντρικό αμυντικό Μανωλά.
Αμυντικό μέσο Πελετιέρι.
Σαμπανάζοβιτς,Σαβέβσκι.
Κασάπη αριστερό μπάκ
Μπορμπόκη δεξί μπάκ.
Σάντμπέργκ επιθετικό.
Ας μην πάω και πιό πίσω τον ΜΑΥΡΟ.
Ουφ με έπιασε η καρδιά μου............:confused:
Δεν συνεχίζω άλλο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
Τό πρόβλημα είναι η ξενέρα που έχουμε πάθει εμείς οι κάποιας ηλικίας φίλαθλοι.
Οταν για δεκάρι είχες Οκόνσκι,Tσάρτα.
Κεντρικό αμυντικό Μανωλά.
Αμυντικό μέσο Πελετιέρι.
Σαμπανάζοβιτς,Σαβέβσκι.
Κασάπη αριστερό μπάκ
Μπορμπόκη δεξί μπάκ.
Σάντμπέργκ επιθετικό.
Ας μην πάω και πιό πίσω τον ΜΑΥΡΟ.
Ουφ με έπιασε η καρδιά μου............:confused:
Δεν συνεχίζω άλλο.
γιατι ακομη και τωρα αναπολεις τους μετεπειτα της τοτε χρυσης εποχης, μεχρι και μπλανκο, σκοκο, ντεμη, λακη, γκαμαρα, λυμπε, σεζαρ, σορεντινο.

θα μας κανετε να αναπολουμε μεχρι και αραβιδη!!!!

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
21687894_1904057099916137_1929487249346881208_n.jpg

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τί πάει να πεί πας στην ΑΕΚ β' να παίξεις κ.Νταντσένκο μέχρι να βρείς ομάδα να φύγεις;
Mόνος του ήρθε ρε Κονέ ο άνθρωπος;
Εσύ του έκανες συμβόλαιο.
Tί μικρόψυχη και εκδικητική λογική είναι αυτή;
Συζητάς με τον παίκτη και τον μάνατζερ του βρίσκεις την χρυσή τομή τον αποζημιώνεις μερικώς τέλος πάντων και όλα καλά.
Χαλάτε την φήμη της ομάδας έτσι άσχετοι χαρτογιακάδες.
Ο Κονε φιλε υπαληλακος ειναι.Οτι του πει ο μουνις αυτο κανει.Για ολα φταει ο τσιπης .Κανενας προπονητης και κανενας παικτης δε φταιει .Οι παικτες τοσο μπορουν τοσο παιζουν.Ο προεδρας αλλαζει προπονητες χωρις μεταγραφες και θελει πορειες και κουπες.ΜΠΟΥΤΣΕΣ.Φεραμε το Μανολη πισω να παρει κουπα χωρις μεταγραφες και τα ακουσε κιολας .Λες και θα μαθει μπαλλα στον μπακακη λοπεζ και λοιπους.Του χρονου που θα τα παρει απο το καινουριο γηπεδο τοτε θα ξεκινησει να το μαζευει και θα βγει και απο πανω οταν παρει κουπα..Τα ριχνουν ολοι σε λυμπε,ιλια και κονε που τους δινει 1-2 μυρια να φτιαξουν ομαδα.Παπαρια μαντολες...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
μηπως τον μαρκαρε ο αρχηγος της μποεμιανς που ειναι ντελιβερας?
:think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
χορηγος για φετος! :tooth:

Συνημμένα

• 239409886_4667252196620524_1455301585499630488_n.jpg
    239409886_4667252196620524_1455301585499630488_n.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 32

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.240
Πόντοι
20.686

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.790
Πόντοι
5.396
Μπαλάρα δε τη λες, τηρουμένων των αναλογιών, αλλά κάτι είδαμε.
Κρατάω την εκτέλεση πέναλτι του Αμραμπατ, μετά από καιρό τόση άνεση σε εκτέλεση και τα απειλητικά σουτ στην εστία από μέση απόσταση εντός περιοχής και εκτός.
Δεν θρέφω αυταπάτες κρατάω μικρό καλάθι αφού η αρρώστια μας αρέσκεται στο να μας γειώνει απότομα.
Μακάρι μέχρι το ματς με τον παοκ να έχουμε νίκες.
Με προβλημάτισε κλασικά η αριστερή πλευρά αλλά χωρίς λοπεζ το άγχος είναι λιγότερο και τα αργά σέντερ μπακ.
Υπάρχει όμως για πρώτη φορά βάθος στην ομάδα και λύσεις πάντα σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος.
Αντε καλή χρονιά να έχουμε και να μας ξημερώνει η βδομάδα με χαμόγελο ύστερα από νίκες τις ΑΕΚρας μας όπως απόψε.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
εμένα με προβλημάτισε το κέντρο της άμυνας!
Ο μόνος που σώθηκε απο τα back είναι ο Βράνιες!
Μεσοεπιθετικά έχουμε πολλές και ποιοτικές λύσεις όχι μόνο σε σχέση με το παρελθόν αλλά και σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθληματος!

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.790
Πόντοι
5.396
Το ότι δε μας άγχωσε το τέρμα (πχ Τσιντώτας) είναι κάτι νεο.
Άμα σκεφτεί κανείς πόσα θέματα έχει αυτή η ομάδα στο τέλος λες πάλι καλά.
Αλλά όντως το κέντρο μας είναι αργό.
Εγώ θα έπαιρνα σεντερ μπακ και θα είχα τον τζαβέλα αριστερά όπου έπαιζε μια ζωή.
Ή θα έβαζα Σβαρνα βρανιες δίδυμο και τζαβελα αριστερά.
Ο χατζισάφι δεν ειναι χειρότερος του λοπεζ αλλά πάλι λίγος δείχνει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στο πρώτο μισάωρο αν απέναντι μας είχαμε ομάδα που δεν έχει να παίξει 15 χρόνια στη πρώτη εθνική θα είχαμε φάει γκολ. Ο Χατζισαφη πρέπει να έχει να παίξει αριστερό μπακ καμία 5ετια. Αν υπάρχει ελεύθερος κανένας καλός κεντρικός αμυντικός πρέπει να το κυνηγήσει η ομάδα. Αλλιώς πρώτη προτεραιότητα το χειμώνα. Επιθετικά Αμραμπατ και Τσουπερ όταν αποκτήσουν Ρυθμό θα βγάλουν ωραία πράγματα. Περιμένω να δω τον Γεφτιτς. Μανταλος, Τανκοβιτς και Λιβαι θα πάνε πιστεύω πάγκο. Αραούχο δε μου άρεσε. Δεν εκτελούσε με τη μία. Όταν έπαιρνε τη μπάλα το κούραζε λίγο. Πιστεύω όμως ότι όταν δέσει μπροστά η ομάδα θα έχουμε σούπερ 4αδα ή 3αδα (ανάλογα το σύστημα. Μυστήριο παραμένει για μένα το κέντρο

• Like
Αντιδράσεις: alpula

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom