You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Συνεχίζω το πολύ ευστοχο ποστ σου:Επιτέλους είδαν ότι ο Λόπεζ ΔΕΝ κάνει.
Για χίλιους δυο λόγους ΔΕΝ κάνει!
Μένει να πάρουν χαμπάρι ότι και άλλοι ΔΕΝ κάνουν.
Σε ότι αφορά τον Ντατσένκο ο οποίος λογικά ΔΕΝ κάνει θα πρέπει να αποζημιωθεί από τον μισθό του Κονέ και των υπευθύνων που τον έφεραν.
Το κρίμα και άδικο είναι ότι δεν πήρε καμία ευκαιρία πριν τον βγάλουν άσχετο.
Τα ίδια έγιναν και με τον Σιμάο που τον χαίρομαι που κάθετε στο συμβόλαιο του και τους τρώει τα λεφτά. (δεν βάζω "μας" αφού δεν παίζει ο μισθός του να αξιοποιηθεί)
Τώρα που ο Εντσάμ έμεινε ελεύθερος τώρα το σκέφτονται οι δικοί μας λόγω χαρακτήρα.
Πραγματικά θέλουν ξήλωμα όλοι τους στη διοίκηση κτλ.
Τόσο ερασιτέχνες που παίζουν με την ανοχή όλων μας.
Δεν ντρέπονται που τους πιάνουν κότσο?
Δεν ντρέπονται που φίλοι και εχθροί γελάνε με τα χάλια τους (αν δεν γέλαγαν οι φίλοι θα τους έπαιρναν στο κυνήγι).
Τέλος πάντων.
Επειδή ο Μελ μας έχει μάθει πως ότι ξεκινάει με ελπίδες τελειώνει σύντομα με νεύρα, απλά δεν περιμένω τίποτα της προκοπής...
Καλό μήνα σε όλους ομοϊδεάτες και μη!
-Ειδα λίγο τον ΠΑΟΚ χτες και ειδα εναν αλλο Ολιβειρα..Μεσα στις φασεις,τρεις ευκαιρίες,ενα γκολ..Σε μας, σερνότανε..Ποιος φταίει?Τροφη για σκέψη..
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.263
- Πόντοι
- 2.356
και ο γιακουμακης δε μας δε φτουρουσε η ο μπακασετας! και να παρεμεναν δε θα καναν αυτα που καναν στις επομενες ομαδες τους γιατι η ΑΕΚ ειναι μια ζωη σε αλλο επιπεδο παικτικο... γιομες κανουν μονο απο το κεντρο μεχρι εξω απο τη μεγαλη περιοχη! μετα δε σηκωνουν τη μπαλα...Συνεχίζω το πολύ ευστοχο ποστ σου:
-Ειδα λίγο τον ΠΑΟΚ χτες και ειδα εναν αλλο Ολιβειρα..Μεσα στις φασεις,τρεις ευκαιρίες,ενα γκολ..Σε μας, σερνότανε..Ποιος φταίει?Τροφη για σκέψη..
ο ολιβειρα θα πιασει στον παοκ οπως επιασε ο πριγιοβιτς, ο κλαους, ο κρμεντσιχ (χαχαχα)
μια ζωη αυτοι παιζουν με βαρυ κορμι μπροστα που σκοτωνει οπως οπως στις φασεις οχι σαν εμας που πανε με το γαντι!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εγω πιστευω ότι φταιει η διαχειριση του ροστερ.
Θες ο Κονε,θες ο Λυμπε πιο πριν,δεν μπορεί να σερνονται σε μας και σε αλλες ομαδες να βγαζουν ματια..
Κατι δεν μου καθεται καλα..Νοοτροπία?Κακομοιρια?Μιζερια?Ατμόσφαιρα?Κλίκες?Κατι παντως δεν ειναι οκ..
Θες ο Κονε,θες ο Λυμπε πιο πριν,δεν μπορεί να σερνονται σε μας και σε αλλες ομαδες να βγαζουν ματια..
Κατι δεν μου καθεται καλα..Νοοτροπία?Κακομοιρια?Μιζερια?Ατμόσφαιρα?Κλίκες?Κατι παντως δεν ειναι οκ..
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.263
- Πόντοι
- 2.356
η ομαδα που υποστηριζουμε δεν εχει ποτε το νευρο και το παθος που βλεπω καποιες φορες στα ματια αθλητων των αλλων ομαδων!Εγω πιστευω ότι φταιει η διαχειριση του ροστερ.
οταν για καποιο λογο υπαρχει η πιεση του "φαβορι" τοτε παιζουν σαν απελπισμενοι ερασιτεχνες...
πραγματικα αποφευγω να δω αρκετα παιχνιδια γιατι με πιανει η καρδια μου με τοσο πικρα και απογοητευση που προκαλει το θεαμα και οι αποπειρες "προσπαθειων" που καταστρεφονται απο κατι μανταλους και λοιπα φυντανια που κλωτσανε το τοπι χειροτερα και απο δημοσιοι υπαλληλοι...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εγω εχω σταματησει αδερφε,εδω και πολύ καιρό.Με πιανει η ψυχή μου......
πραγματικα αποφευγω να δω αρκετα παιχνιδια γιατι με πιανει η καρδια μου με τοσο πικρα και απογοητευση που προκαλει το θεαμα και οι αποπειρες "προσπαθειων" που καταστρεφονται απο κατι μανταλους και λοιπα φυντανια που κλωτσανε το τοπι χειροτερα και απο δημοσιοι υπαλληλοι...
Ειδικα όταν φερνω στο μυαλό μου τα χρόνια που ακολουθούσα στο γηπεδο,απο 1982-2000...
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Τό πρόβλημα είναι η ξενέρα που έχουμε πάθει εμείς οι κάποιας ηλικίας φίλαθλοι.Εγω εχω σταματησει αδερφε,εδω και πολύ καιρό.Με πιανει η ψυχή μου...
Ειδικα όταν φερνω στο μυαλό μου τα χρόνια που ακολουθούσα στο γηπεδο,απο 1982-2000...
Οταν για δεκάρι είχες Οκόνσκι,Tσάρτα.
Κεντρικό αμυντικό Μανωλά.
Αμυντικό μέσο Πελετιέρι.
Σαμπανάζοβιτς,Σαβέβσκι.
Κασάπη αριστερό μπάκ
Μπορμπόκη δεξί μπάκ.
Σάντμπέργκ επιθετικό.
Ας μην πάω και πιό πίσω τον ΜΑΥΡΟ.
Ουφ με έπιασε η καρδιά μου............
Δεν συνεχίζω άλλο.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.263
- Πόντοι
- 2.356
γιατι ακομη και τωρα αναπολεις τους μετεπειτα της τοτε χρυσης εποχης, μεχρι και μπλανκο, σκοκο, ντεμη, λακη, γκαμαρα, λυμπε, σεζαρ, σορεντινο.Τό πρόβλημα είναι η ξενέρα που έχουμε πάθει εμείς οι κάποιας ηλικίας φίλαθλοι.
Οταν για δεκάρι είχες Οκόνσκι,Tσάρτα.
Κεντρικό αμυντικό Μανωλά.
Αμυντικό μέσο Πελετιέρι.
Σαμπανάζοβιτς,Σαβέβσκι.
Κασάπη αριστερό μπάκ
Μπορμπόκη δεξί μπάκ.
Σάντμπέργκ επιθετικό.
Ας μην πάω και πιό πίσω τον ΜΑΥΡΟ.
Ουφ με έπιασε η καρδιά μου............
Δεν συνεχίζω άλλο.
θα μας κανετε να αναπολουμε μεχρι και αραβιδη!!!!
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Ο Κονε φιλε υπαληλακος ειναι.Οτι του πει ο μουνις αυτο κανει.Για ολα φταει ο τσιπης .Κανενας προπονητης και κανενας παικτης δε φταιει .Οι παικτες τοσο μπορουν τοσο παιζουν.Ο προεδρας αλλαζει προπονητες χωρις μεταγραφες και θελει πορειες και κουπες.ΜΠΟΥΤΣΕΣ.Φεραμε το Μανολη πισω να παρει κουπα χωρις μεταγραφες και τα ακουσε κιολας .Λες και θα μαθει μπαλλα στον μπακακη λοπεζ και λοιπους.Του χρονου που θα τα παρει απο το καινουριο γηπεδο τοτε θα ξεκινησει να το μαζευει και θα βγει και απο πανω οταν παρει κουπα..Τα ριχνουν ολοι σε λυμπε,ιλια και κονε που τους δινει 1-2 μυρια να φτιαξουν ομαδα.Παπαρια μαντολες...Τί πάει να πεί πας στην ΑΕΚ β' να παίξεις κ.Νταντσένκο μέχρι να βρείς ομάδα να φύγεις;
Mόνος του ήρθε ρε Κονέ ο άνθρωπος;
Εσύ του έκανες συμβόλαιο.
Tί μικρόψυχη και εκδικητική λογική είναι αυτή;
Συζητάς με τον παίκτη και τον μάνατζερ του βρίσκεις την χρυσή τομή τον αποζημιώνεις μερικώς τέλος πάντων και όλα καλά.
Χαλάτε την φήμη της ομάδας έτσι άσχετοι χαρτογιακάδες.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.305
- Πόντοι
- 5.006
μηπως τον μαρκαρε ο αρχηγος της μποεμιανς που ειναι ντελιβερας?Συνεχίζω το πολύ ευστοχο ποστ σου:
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.069
- Πόντοι
- 2.606
Νταξει κλάμα παρουσίαση σε γιατί
ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ πήρε μια πρώτη γεύση από την «Αγια-Σοφιά» - Zougla
Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Νορντίν Άμραμπατ, καθώς τη Δευτέρα η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτησή του...
www.zougla.gr
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Πέθανε ο «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.
Θεός σχωρεστον.Πέθανε ο «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης
https://www.protothema.gr/sports/article/1160261/pethane-o-ethnikaras-giannis-madzouranis/
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.
Εμβληματική μορφή.
Αγαπητός σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.
Yatoputso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.790
- Πόντοι
- 5.396
Μπαλάρα δε τη λες, τηρουμένων των αναλογιών, αλλά κάτι είδαμε.
Κρατάω την εκτέλεση πέναλτι του Αμραμπατ, μετά από καιρό τόση άνεση σε εκτέλεση και τα απειλητικά σουτ στην εστία από μέση απόσταση εντός περιοχής και εκτός.
Δεν θρέφω αυταπάτες κρατάω μικρό καλάθι αφού η αρρώστια μας αρέσκεται στο να μας γειώνει απότομα.
Μακάρι μέχρι το ματς με τον παοκ να έχουμε νίκες.
Με προβλημάτισε κλασικά η αριστερή πλευρά αλλά χωρίς λοπεζ το άγχος είναι λιγότερο και τα αργά σέντερ μπακ.
Υπάρχει όμως για πρώτη φορά βάθος στην ομάδα και λύσεις πάντα σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος.
Αντε καλή χρονιά να έχουμε και να μας ξημερώνει η βδομάδα με χαμόγελο ύστερα από νίκες τις ΑΕΚρας μας όπως απόψε.
Κρατάω την εκτέλεση πέναλτι του Αμραμπατ, μετά από καιρό τόση άνεση σε εκτέλεση και τα απειλητικά σουτ στην εστία από μέση απόσταση εντός περιοχής και εκτός.
Δεν θρέφω αυταπάτες κρατάω μικρό καλάθι αφού η αρρώστια μας αρέσκεται στο να μας γειώνει απότομα.
Μακάρι μέχρι το ματς με τον παοκ να έχουμε νίκες.
Με προβλημάτισε κλασικά η αριστερή πλευρά αλλά χωρίς λοπεζ το άγχος είναι λιγότερο και τα αργά σέντερ μπακ.
Υπάρχει όμως για πρώτη φορά βάθος στην ομάδα και λύσεις πάντα σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος.
Αντε καλή χρονιά να έχουμε και να μας ξημερώνει η βδομάδα με χαμόγελο ύστερα από νίκες τις ΑΕΚρας μας όπως απόψε.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
εμένα με προβλημάτισε το κέντρο της άμυνας!
Ο μόνος που σώθηκε απο τα back είναι ο Βράνιες!
Μεσοεπιθετικά έχουμε πολλές και ποιοτικές λύσεις όχι μόνο σε σχέση με το παρελθόν αλλά και σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθληματος!
Ο μόνος που σώθηκε απο τα back είναι ο Βράνιες!
Μεσοεπιθετικά έχουμε πολλές και ποιοτικές λύσεις όχι μόνο σε σχέση με το παρελθόν αλλά και σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθληματος!
Yatoputso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.790
- Πόντοι
- 5.396
Το ότι δε μας άγχωσε το τέρμα (πχ Τσιντώτας) είναι κάτι νεο.
Άμα σκεφτεί κανείς πόσα θέματα έχει αυτή η ομάδα στο τέλος λες πάλι καλά.
Αλλά όντως το κέντρο μας είναι αργό.
Εγώ θα έπαιρνα σεντερ μπακ και θα είχα τον τζαβέλα αριστερά όπου έπαιζε μια ζωή.
Ή θα έβαζα Σβαρνα βρανιες δίδυμο και τζαβελα αριστερά.
Ο χατζισάφι δεν ειναι χειρότερος του λοπεζ αλλά πάλι λίγος δείχνει.
Άμα σκεφτεί κανείς πόσα θέματα έχει αυτή η ομάδα στο τέλος λες πάλι καλά.
Αλλά όντως το κέντρο μας είναι αργό.
Εγώ θα έπαιρνα σεντερ μπακ και θα είχα τον τζαβέλα αριστερά όπου έπαιζε μια ζωή.
Ή θα έβαζα Σβαρνα βρανιες δίδυμο και τζαβελα αριστερά.
Ο χατζισάφι δεν ειναι χειρότερος του λοπεζ αλλά πάλι λίγος δείχνει.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Στο πρώτο μισάωρο αν απέναντι μας είχαμε ομάδα που δεν έχει να παίξει 15 χρόνια στη πρώτη εθνική θα είχαμε φάει γκολ. Ο Χατζισαφη πρέπει να έχει να παίξει αριστερό μπακ καμία 5ετια. Αν υπάρχει ελεύθερος κανένας καλός κεντρικός αμυντικός πρέπει να το κυνηγήσει η ομάδα. Αλλιώς πρώτη προτεραιότητα το χειμώνα. Επιθετικά Αμραμπατ και Τσουπερ όταν αποκτήσουν Ρυθμό θα βγάλουν ωραία πράγματα. Περιμένω να δω τον Γεφτιτς. Μανταλος, Τανκοβιτς και Λιβαι θα πάνε πιστεύω πάγκο. Αραούχο δε μου άρεσε. Δεν εκτελούσε με τη μία. Όταν έπαιρνε τη μπάλα το κούραζε λίγο. Πιστεύω όμως ότι όταν δέσει μπροστά η ομάδα θα έχουμε σούπερ 4αδα ή 3αδα (ανάλογα το σύστημα. Μυστήριο παραμένει για μένα το κέντρο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις