Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
το περιμενατε χρονια παραδεξου το!

ξερεις καλυτερα απο χωρια! εσυ που εκανες 10 χρονια να σταυρωσεις διπλο διορισμενε! τα θυμαμαι σαν χθες

τα 10 χρονια που εκανα να σταυρωσω διπλο στην ευρωπη, μηπως ξερεις ποια ελληνικη ομαδα ειχε τις περισσοτερες εντος εδρας νικες????
τερματιζα με 9 βαθμους στον ομιλο του τσουλου....εκανα 3 νικες εντος και 3 ηττες εκτος, και η προπαγανδα των λοβοτομημενων εγραψε στην ιστορια οτι εκανα 10 χρονια να κερδισω εκτος...οι εντος εδρας νικες δεν μετρανε ναπουμε...
με τετοια ψεμματα μεγαλωσατε, για αυτο και διαλυθηκατε σαν μπουρδελο που ειστε....

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
ξερεις καλυτερα απο χωρια! εσυ που εκανες 10 χρονια να σταυρωσεις διπλο διορισμενε! τα θυμαμαι σαν χθες
Ξέρεις ότι η αεκ δεν έχει ακόμα διπλό στο Τσ. Λ. ε ;
Και για να κάνει 1 εντός έδρας νίκη χρειάστηκε πάνω από 10 αγώνες

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Πρέπει να έχει τελειώσει και όμιλο του Uefa χωρίς νίκη,τότε που έχασε και από την Άαχεν,ομάδα Β' Γερμανίας :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
δεν παυει μερικες ηττες ναταν ισως ντροπη...η καθε ομαδα εχει π.χ ο βαζελος 6-1 απο ρουμανους τοτε...
Μεγαλύτερη ντροπή για τον βαζελιακό είναι η εντός 4άρα από την Οντένσε,δευτεραθλήτρια Δανίας :confused: πιστεύω .Οι Ρουμάνοι τότε είχαν πολύ δυνατή ομάδα

Tavros21+

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Like
31
Πόντοι
0
Είχε αποκλειστεί και αήττητη σε ομιλο CL.. τι θες να μας πεις;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
εγω τυπε δε πηγαινα 15 χρονια σερι τι να κανουμε!

εσυ παντως εκανες 33 φορες! με 3 αγωνες εκτος καθε χρονο στο τσουλου αυτο σημαινει 11 χρονια σερι συμμετοχες για να κανεις το πρωτο σου διπλο

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.423
Πόντοι
736
Όλα καλά μην ανησυχείτε ο Κάβουρας θα πάει αύριο να επιθεωρήσει αυτοπροσώπως τα εργα στην ΟΠΑΠ αρένα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ωραια,αφου θελεις να τα λεμε οπως ειναι,η ομαδα των ομοφυλοφιλων απο τους αμπελοκηπους,επαιζε παραλληλα με τον ολυμπιακο στην ιδια διοργανωση,μεχρι το 2010.τα εσοδα του ολυμπιακου ηταν μεχρι τοτε,120.000.000 και της προαναφερθεισας ομαδας των ομοφυλοφιλων 110.000.000.
αφου λοιπον τα τσεπωναν και οι ομοφυλοφιλοι,γτ δεν υπαρχουν;
τα εκατομμυρια που η αεκ δεν πληρωσε ποτε στο ελληνικο δημοσιο και στους ιδιωτες,μπορουν να θεωρηθουν χρηματα που επωφεληθηκε η αεκ;γτ ειναι ανυπαρκτη;
τώρα πετάς την μπάλα στην εξέδρα παραδέχοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι έχω δίκιο για το πως έβγαινε τόσα χρόνια ο ΟΣΦΠ c.l
Όσο για τια υπολοιπα αναρωτήσου πώς έχεις γήπεδο και πως το απέκτησες και πρόσεξε τι θα γράψεις μην εκετεθείς!

sedigno

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Like
26
Πόντοι
0
μαγκες ειμαι αεκτζης αλλα η αεκ πηρε παιχτακια που να χτυπησεις ολυμπιακο η βελεζ ηταν ομαδα τυπου ιωαννινων και γηπεδο να φτιαξει ο τιγρης αν δεν παρει σοβαρους παιχτες δεν γινεται ετσι

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
το ποδοσφαιρο στην ελλαδα ειναι διαπλεκομενο (οπως και η πλειοψηφια των .... παντων). Κανενας απο τους μεγαλους συλλογους δεν μπορει να βγει να πει οτι ειναι καθαρος. Κανενας.

Η διαφορα ποια ειναι ομως, οταν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ εκαναν αρπαχτες, ο γαυρος (και λιγο ο ΠΑΟΚ) εριχνε και λιγο χρημα. Μαυρο χρημα; συμφωνοι. Αλλα εριχνε. η ΑΕΚ τα εβαλε στην τσεπη (ή τα διαχειριστηκε τοσο αθλια που απλα τα πεταξε, απιθανο αλλα ας το αφησω ανοιχτο). Ας μην γελιομαστε, η μονη ομαδα που εφερνε παιχταραδες και προπονητες στην μπανανια μας ηταν ο γαυρος.

Οποτε μιλαμε για μια μαχη μαυρου χρηματος, μαφιοζων καναλαρχων και κυβερνησεων επι κυβερνησεων, την οποια κερδισε ο γαυρος γιατι ο μαρινακης δεν ηθελε απλα να βγαλει φραγκα και ξεπλυνει καραβια, αλλα κυνηγησε και τη δοξα, με καθε κοστος, αντιθετα απο τους (πολλους) προεδρους των υπολοιπων μεγαλων (εκτος σαββιδη). Αν ειμαστε ειλικρινεις, η πλειοψηφια των οπαδων, θα ηθελε η ομαδα του να ειναι χαλιφης στη θεση του χαλιφη.
Αν ειμαστε ειλικρινεις.

Μη μου πειτε οτι με τα οσα εχει τραβηξει ας πουμε ο μεσος ΑΕΚτσης σαν οπαδος, θα ειχε τυψεις αν εσφαζε τον γαυρο μερικες χρονιες για να του παρει πρωταθλημα και (κατ'επεκταση) εξοδο σε τσ.λ, με οτι συνεπαγεται οικονομικα για την ομαδα και για την βιωσιμοτητα της την καθε επομενη σεζον...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τώρα πετάς την μπάλα στην εξέδρα παραδέχοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι έχω δίκιο για το πως έβγαινε τόσα χρόνια ο ΟΣΦΠ c.l
Όσο για τια υπολοιπα αναρωτήσου πώς έχεις γήπεδο και πως το απέκτησες και πρόσεξε τι θα γράψεις μην εκετεθείς!
τη μπαλα στην εξεδρα την πετας εσυ αδελφε.εγω ζητησα μονο να διαβασω πως χαρακτηριζετε την ομαδα σας υστερα απο αυτη την ηττα.αντι αυτου,παριστανετε τους λογιστες και ασχολειστε με τα οικονομικα του ολυμπιακου για να αλλαξουμε θεμα.θες να μιλησουμε και για το γηπεδο που δεν εχω;θα μιλουσουμε και γι αυτο οταν βρειτε το θαρρος να κανετε αυτο που ζητησα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τί πάει να πεί πας στην ΑΕΚ β' να παίξεις κ.Νταντσένκο μέχρι να βρείς ομάδα να φύγεις;
Mόνος του ήρθε ρε Κονέ ο άνθρωπος;
Εσύ του έκανες συμβόλαιο.
Tί μικρόψυχη και εκδικητική λογική είναι αυτή;
Συζητάς με τον παίκτη και τον μάνατζερ του βρίσκεις την χρυσή τομή τον αποζημιώνεις μερικώς τέλος πάντων και όλα καλά.
Χαλάτε την φήμη της ομάδας έτσι άσχετοι χαρτογιακάδες.

sedigno

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Like
26
Πόντοι
0
Όπως έχουν γίνει τα πράγματα ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει απόδοση να το πάρει 1,25 και ο μελισσανιδης δεν μπορεί να περάσει τα Ιωάννινα της Βοσνίας. αν μπω να παίξω εγώ στο νεο γήπεδο ή αεκ θα πάρει πρωτάθλημα? απαντήστε μου.

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
Επιτέλους είδαν ότι ο Λόπεζ ΔΕΝ κάνει.
Για χίλιους δυο λόγους ΔΕΝ κάνει!
Μένει να πάρουν χαμπάρι ότι και άλλοι ΔΕΝ κάνουν.
Σε ότι αφορά τον Ντατσένκο ο οποίος λογικά ΔΕΝ κάνει θα πρέπει να αποζημιωθεί από τον μισθό του Κονέ και των υπευθύνων που τον έφεραν.
Το κρίμα και άδικο είναι ότι δεν πήρε καμία ευκαιρία πριν τον βγάλουν άσχετο.
Τα ίδια έγιναν και με τον Σιμάο που τον χαίρομαι που κάθετε στο συμβόλαιο του και τους τρώει τα λεφτά. (δεν βάζω "μας" αφού δεν παίζει ο μισθός του να αξιοποιηθεί)

Τώρα που ο Εντσάμ έμεινε ελεύθερος τώρα το σκέφτονται οι δικοί μας λόγω χαρακτήρα.
Πραγματικά θέλουν ξήλωμα όλοι τους στη διοίκηση κτλ.
Τόσο ερασιτέχνες που παίζουν με την ανοχή όλων μας.
Δεν ντρέπονται που τους πιάνουν κότσο?
Δεν ντρέπονται που φίλοι και εχθροί γελάνε με τα χάλια τους (αν δεν γέλαγαν οι φίλοι θα τους έπαιρναν στο κυνήγι).

Τέλος πάντων.
Επειδή ο Μελ μας έχει μάθει πως ότι ξεκινάει με ελπίδες τελειώνει σύντομα με νεύρα, απλά δεν περιμένω τίποτα της προκοπής...

Καλό μήνα σε όλους ομοϊδεάτες και μη!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Όπως έχουν γίνει τα πράγματα ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει απόδοση να το πάρει 1,25 και ο μελισσανιδης δεν μπορεί να περάσει τα Ιωάννινα της Βοσνίας. αν μπω να παίξω εγώ στο νεο γήπεδο ή αεκ θα πάρει πρωτάθλημα? απαντήστε μου.
ναι! (αν αυτο εχει αποφασιστει πισω απο τις κλειστες πορτες ο συνεταιρισμος)

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
To πρώτο ποστ βλέπω στην πρώτη σελίδα γράφτηκε το 2002 ?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom