Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
το δικο μου ειναι στα αγγλικα, οπως λεμε panathinaikos ενα πραγμα
ναι τεσπα ο Diomides ειναι Panathinaikos ο Διομηδης ειναι ΑΕΚ
το δικο μου ειναι στα αγγλικα, οπως λεμε panathinaikos ενα πραγμα
Γι αυτό και το όπλο στο αβατάρ σου. Συμπαράσταση στον ΠΑΟΚ;Ευτυχως που υπάρχουν τα στατιστικά ΠΙΝΟΚΙΟ
σημερα κέρδισες με Θάνο , όλες οι ιστοσελίδες αυτο λενε
Παρε το πέτσινο κ βαλετο στο κωλο σου
Και Του ΠΑΟΚ το γκολ ήταν κανονικό ..
τα ιδια περασαμε και εμεις το 2012-13 και παλιοτερα δεν ειναι καινουργια ιστορια αυτη
Ο Θάνος έκανε αυτό που έκαναν όλοι τόσα χρόνια, σφύριξε υπέρ του δυνατού.
Εσύ να μου εξηγήσεις αυτό περί διλήμματος...ναι τεσπα ο Diomides ειναι Panathinaikos ο Διομηδης ειναι ΑΕΚ
απο τις ομαδες σου μονο η ΑΕΚ ειναι με το ενα ποδι στο πρωταθλημα, για αυτο λεω εισαι σε ιδεολογικα διλημματα
Να φυγουνε αυτοι που λες ρε τύπε, συμφωνοι, αλλά καποιοι να ερθουν στη θεση τους. Αλλιως ας κατσουνε.καλες οι ατακες αλλα τον Αραουχο πρεπει να τον αγορασεις Μητσο το καλοκαιρι και δυο καλα εξτρεμ ομοιως οσο και αν σε πονει η καρδια σου , για πισω ο Γιοχανσον δεν ξερω τι θα κανει το καλοκαιρι, ενα κεντρικο χαφ καλυτερο του Κονε το θες επισης αν θες να ελπιζεις την οποια εισοδο στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ κατι Μαζουτ, Γαιδαρεβιτς, Κλωναρια και Μορον δρομο, οι παιχτες που ειναι στο ροστερ ειναι για να παιζουνε οχι να συμπληρωνουνε τα οικογενειακα διπλα
Δύσκολα να αγορστεί ο Αραούχο. Λίγο δύσκολο η Λας Πάλμας να ζητήσει κάτω από 3-4μύρια. Κοινώς με το που θα το ακούσει θα γελάσει, θα κλείσει το τηλέφωνο και θα ανάψει το πούρο του. Εξτρεμ (2 κιόλας) διαφωνώ, τα έχουμε ξαναπεί. Ο Γιοχανσον δε ξέρω αν θα προλάβει το Μουντιάλ και τι θα κάνει. Λίγο δύσκολα να βρει ομάδα σε καλύτερο πρωτάθλημα (πχ Στόουκ στη Πρέμιερ Λιγκ) όταν θα έχει 8-10 μήνες εκτός αγώνων. Αλλά αν έρθει πχ αύριο να μιλήσει με την ΑΕΚ εγώ προσωπικά θα του έδινα το συμβόλαιο που έχει τώρα (με μικρή αύξηση) κλειστό 3+1 και χωρίς ρήτρες. Και αν ήθελε καλώς. Αν όχι στο καλό. Ο Κονέ λογικά θα μείνει, αλλά θα είναι 31 ετών του χρόνου. Εγώ ξαναλέω ο Μοράν θα κριθεί του χρόνου όταν θα έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα.καλες οι ατακες αλλα τον Αραουχο πρεπει να τον αγορασεις Μητσο το καλοκαιρι και δυο καλα εξτρεμ ομοιως οσο και αν σε πονει η καρδια σου , για πισω ο Γιοχανσον δεν ξερω τι θα κανει το καλοκαιρι, ενα κεντρικο χαφ καλυτερο του Κονε το θες επισης αν θες να ελπιζεις την οποια εισοδο στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ κατι Μαζουτ, Γαιδαρεβιτς, Κλωναρια και Μορον δρομο, οι παιχτες που ειναι στο ροστερ ειναι για να παιζουνε οχι να συμπληρωνουνε τα οικογενειακα διπλα
Να φυγουνε αυτοι που λες ρε τύπε, συμφωνοι, αλλά καποιοι να ερθουν στη θεση τους. Αλλιως ας κατσουνε.
Να θυμισω οτι ο Κονε ειναι δανεικος. Ο Μοραν ειναι νωρις για να κριθει. Ο Γιοχανσον πρεπει να μεινει, ειναι χρησιμοτατος. Μην ξεχναμε οτι ουσιαστικα εχουμε νεα προσθηκη και τον Μανταλο του χρονου. Μην σου φανει παραξενο αλλά προσωπικα δεν καιγομαι για τον Αραουχο, ας παιζει κορυφη ο Λιβάγια.Δύσκολα να αγορστεί ο Αραούχο. Λίγο δύσκολο η Λας Πάλμας να ζητήσει κάτω από 3-4μύρια. Κοινώς με το που θα το ακούσει θα γελάσει, θα κλείσει το τηλέφωνο και θα ανάψει το πούρο του. Εξτρεμ (2 κιόλας) διαφωνώ, τα έχουμε ξαναπεί. Ο Γιοχανσον δε ξέρω αν θα προλάβει το Μουντιάλ και τι θα κάνει. Λίγο δύσκολα να βρει ομάδα σε καλύτερο πρωτάθλημα (πχ Στόουκ στη Πρέμιερ Λιγκ) όταν θα έχει 8-10 μήνες εκτός αγώνων. Αλλά αν έρθει πχ αύριο να μιλήσει με την ΑΕΚ εγώ προσωπικά θα του έδινα το συμβόλαιο που έχει τώρα (με μικρή αύξηση) κλειστό 3+1 και χωρίς ρήτρες. Και αν ήθελε καλώς. Αν όχι στο καλό. Ο Κονέ λογικά θα μείνει, αλλά θα είναι 31 ετών του χρόνου. Εγώ ξαναλέω ο Μοράν θα κριθεί του χρόνου όταν θα έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα.
Δύσκολα να αγορστεί ο Αραούχο. Λίγο δύσκολο η Λας Πάλμας να ζητήσει κάτω από 3-4μύρια. Κοινώς με το που θα το ακούσει θα γελάσει, θα κλείσει το τηλέφωνο και θα ανάψει το πούρο του. Εξτρεμ (2 κιόλας) διαφωνώ, τα έχουμε ξαναπεί. Ο Γιοχανσον δε ξέρω αν θα προλάβει το Μουντιάλ και τι θα κάνει. Λίγο δύσκολα να βρει ομάδα σε καλύτερο πρωτάθλημα (πχ Στόουκ στη Πρέμιερ Λιγκ) όταν θα έχει 8-10 μήνες εκτός αγώνων. Αλλά αν έρθει πχ αύριο να μιλήσει με την ΑΕΚ εγώ προσωπικά θα του έδινα το συμβόλαιο που έχει τώρα (με μικρή αύξηση) κλειστό 3+1 και χωρίς ρήτρες. Και αν ήθελε καλώς. Αν όχι στο καλό. Ο Κονέ λογικά θα μείνει, αλλά θα είναι 31 ετών του χρόνου. Εγώ ξαναλέω ο Μοράν θα κριθεί του χρόνου όταν θα έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα.
Πεντε παικταραδες χωρις λεφτα τύπε, οπως εσειςμπα μπα....θα παρετε και παιχτες
ο γιοχανσον θα ξαναπαιξει μπαλα?Να θυμισω οτι ο Κονε ειναι δανεικος. Ο Μοραν ειναι νωρις για να κριθει. Ο Γιοχανσον πρεπει να μεινει, ειναι χρησιμοτατος. Μην ξεχναμε οτι ουσιαστικα εχουμε νεα προσθηκη και τον Μανταλο του χρονου. Μην σου φανει παραξενο αλλά προσωπικα δεν καιγομαι για τον Αραουχο, ας παιζει κορυφη ο Λιβάγια.
στο ξαναπα αλεξη....δεν μιλησα ποτε για ποσα λεφταΠεντε παικταραδες χωρις λεφτα τύπε, οπως εσεις