Επισκέπτης
o καβλαρχος εισαι ρε μορτη?Δε μας ειπες που ειναι το φαουλ στο γκολ περιμενουμε με πολυ αγωνια , οσο για αυτο το βλακαρχο που λες δεν ξερω αλλα αφου σου αρεσει να το λες δεν εχω προβλημα .
o καβλαρχος εισαι ρε μορτη?Δε μας ειπες που ειναι το φαουλ στο γκολ περιμενουμε με πολυ αγωνια , οσο για αυτο το βλακαρχο που λες δεν ξερω αλλα αφου σου αρεσει να το λες δεν εχω προβλημα .
Γιατι ρωτας εχεις και εσυ κολημα με τον καβλαρχο?o καβλαρχος εισαι ρε μορτη?
βουλωνε στοματα γιαυτο μου αρεσε αλλα εξαφανιστηκεΓιατι ρωτας εχεις και εσυ κολημα με τον καβλαρχο?
Οχι δεν ειμαι αλλα και εγω προσπαθω να βαζω τα πραγματα στη θεση τους οσο μπορω.βουλωνε στοματα γιαυτο μου αρεσε αλλα εξαφανιστηκε
καλα κανεις φιλαρακο γιατι μερικοι εχουν παρει πολυ αερα και δεν πρεπειΟχι δεν ειμαι αλλα και εγω προσπαθω να βαζω τα πραγματα στη θεση τους οσο μπορω.
Οπως βλεπεις ακομα περιμενω να μου απαντησει ο κυριος μαστερ που εγινε το φαουλ στο γκολ αλλα εξαφανιστηκε.Εγραψε τη μαλακια του και εγινε καπνος....τι να κανουμε μαλλον οι αεκτζηδες ζηλεψαν τους βαζελους και εγιναν και αυτοι λαγοι.καλα κανεις φιλαρακο γιατι μερικοι εχουν παρει πολυ αερα και δεν πρεπει
Ρε μαλακα βλακαρχε,δεν υπηρχε φαουλ ειπα,οταν μπηκε το γκολ της ισοφαρισης απο την γκαμπι.Σε ρωταω για τριτη φορα ειπες πως στο γκολ εγινε φαουλ , πες μας που ειναι , οσο για τα διαιτητικα λαθη που εγιναν τοσα χρονια δεν εμαθες πως η ομαδα σου ειναι παρα πολυ μικρη σε αναστημα απεναντι στον ολυμπιακο?
Και εχει γινει ακομα πιο μικρη χαρη στον μεγα ευεργετη και μεγαλοεπενδυτη τζαμπα μαγκα που την εφερε να παιζει με αο κηφισιας και θυελα διασταυρωσης ραφηνας.....αυτα!!!!!!!!
Ρε μαλακα βλακαρχε,δεν υπηρχε φαουλ ειπα,οταν μπηκε το γκολ της ισοφαρισης απο την γκαμπι.
Εδωσε ο διαιτητης φαουλ στην σαλινο απο τον Ανταμ,χωρις να υπαρχει.Του πηρε καθαρα την μπαλα.Δες την φαση στο βιντεο που σου εβαλα.Εσυ εβαλες ενα βιντεο απλα με τα γκολ.
Και που μετρατε πρωταθληματα τι εγινε;Μηπως σας υπολογιζει κανεις;Μηπως σας σεβεται κανεις;Στο μπασκετ γιατι σας σεβομαστε και στην μπαλα σας φτυνουν ολοι;Το εχεις σκεφτει ποτε;Εμεις μετράμε πρωταθλήματα και εσείς φάουλ που δεν ήτανε. Με τη διασταύρωση Ραφήνας, όλα τα φάουλ που έδωσε εναντίον της ΑΕΚ ήταν όλα κανονικά. Γιατί δεν άκουσα διαμαρτυρίες.........
oι αεκτζηδες να ξερεις μετα το "ντερμπυ" θα εξαφανιστουν για παντα απο το σαιτ και θα ησυχασουμε απο δαυτουςΟπως βλεπεις ακομα περιμενω να μου απαντησει ο κυριος μαστερ που εγινε το φαουλ στο γκολ αλλα εξαφανιστηκε.Εγραψε τη μαλακια του και εγινε καπνος....τι να κανουμε μαλλον οι αεκτζηδες ζηλεψαν τους βαζελους και εγιναν και αυτοι λαγοι.
Και που μετρατε πρωταθληματα τι εγινε;Μηπως σας υπολογιζει κανεις;Μηπως σας σεβεται κανεις;Στο μπασκετ γιατι σας σεβομαστε και στην μπαλα σας φτυνουν ολοι;Το εχεις σκεφτει ποτε;
Και που μετρατε πρωταθληματα τι εγινε;Μηπως σας υπολογιζει κανεις;Μηπως σας σεβεται κανεις;Στο μπασκετ γιατι σας σεβομαστε και στην μπαλα σας φτυνουν ολοι;Το εχεις σκεφτει ποτε;
Ναι το βλεπουμε στο γεματο καραισκακη,το βλεπουμε και στο μπασκετ,που βγηκατε τεταρτοιΟι ολυμπιακοί είναι διπλάσιοι από όλους τους άλλους μαζί, στ αρχίδια μας τι λένε οι "όλοι"
Η πικρα των ΄΄ολων΄΄ αβασταχτη , τι να κανουμε κλαμα και παλι κλαμαΟι ολυμπιακοί είναι διπλάσιοι από όλους τους άλλους μαζί, στ αρχίδια μας τι λένε οι "όλοι"
Ναι το βλεπουμε στο γεματο καραισκακη,το βλεπουμε και στο μπασκετ,που βγηκατε τεταρτοι
στα εισητηρια,πισω απο βαζελα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.Σκεψου να μην ειχατε παρει και τα ευρωπαικα τι θα γινοταν.
Την ομαδα που πραγματικα σας κανει περηφανους,την γραφετε στα αρχιδια σας.
Απο τι μπουχτησατε;Απο τις πολλες κατακτησεις σουπερ λιγκ;Μήπως...λεω μήπως έχουμε μπουχτίσει?......
εσυ ρε μπετοβλακα περσυ ξεχασες τα 70000 αγαλματα? ακομα σε ποναει ο θρυλος και ο βαγγελαςΑπο τι μπουχτησατε;Απο τις πολλες κατακτησεις σουπερ λιγκ;
Στο μπασκετ απο τι μπουχτησατε;
Ενταξει πιστευε εσυ οτι δεν πατε επειδη μπουχτησατε.