master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Aσε βλακαρχε ετσι ελεγες και περυσι και περασες τελικα με 2 ακυρα γκολ.απο τωρα δες τι θα γραφει το ταμπλο............
Aσε βλακαρχε ετσι ελεγες και περυσι και περασες τελικα με 2 ακυρα γκολ.απο τωρα δες τι θα γραφει το ταμπλο............
o βλακαρχος ειναι ο εφιαλτης?Aσε βλακαρχε ετσι ελεγες και περυσι και περασες τελικα με 2 ακυρα γκολ.
[move][/move[/URL]]
Δεν θέλω ηττοπάθειες.Να παμε στον πειραια να τους <φτιαξουμε> ψυχολογια για την ευρωπη
Δυσκολο φιλε,αλλα ποτε δεν ξερεις.Η λογικη λεει ηττα μιας και οι διαφορες των 2 ομαδων ειναι τεραστιες,αλλα μηπως δεν ηταν το ιδιο οι διαφορες Αρσεναλ - ολυμπιακου;Δεν θέλω ηττοπάθειες.
Θα πάμε και θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απο τον αγώνα.
Δεν θέλω ηττοπάθειες.
Θα πάμε και θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απο τον αγώνα.
Οκ.Ηττοπαθης?Ποτε.Να τους φτιαξουμε εννοω να τους παρουμε αποτελεσμα..
Σαφώς και είναι πάρα πολύ δύσκολο το μάτς.Δυσκολο φιλε,αλλα ποτε δεν ξερεις.Η λογικη λεει ηττα μιας και οι διαφορες των 2 ομαδων ειναι τεραστιες,αλλα μηπως δεν ηταν το ιδιο οι διαφορες Αρσεναλ - ολυμπιακου;
Σαφώς και είναι πάρα πολύ δύσκολο το μάτς.
Αυτονόητο είναι αυτό.
Αλλά σάμπως έχω να χάσω και κάτι;
Το άγχος δεν το έχω εγώ.
Δεν είμαι η πιο πλήρης ομάδα εγώ.
Δεν έχω ν'αποδείξω σε κανέναν τίποτα.
Τα ερχόμαστε το ξέρεις ότι τ'ακούω βερεσέ.
Με τον προγραμματισμό που έχει κάνει στο μυαλό του ο Μελ.μετά απο τρία με πέντε χρόνια μπορούμε να συζητάμε σοβαρά για πρωτάθλημα κτλ.
εσυ βαζελακο κατσε καλαΗττοπαθης?Ποτε.Να τους φτιαξουμε εννοω να τους παρουμε αποτελεσμα..
Τότε εσύ προτιμάς τους χαρτογιακάδες της enic.οι αρκουδογυφτοι δεν κανουνε προγραμματισμο
Αυτος θεωρει καλυτερους τον Αδαμιδη και τον Δημητρελο.τι να πεις φιλε.Τότε εσύ προτιμάς τους χαρτογιακάδες της enic.
Οκ!
Τότε εσύ προτιμάς τους χαρτογιακάδες της enic.
Οκ!
Υπομονή δεν έχει γι'αυτό.Αυτος θεωρει καλυτερους τον Αδαμιδη και τον Δημητρελο.τι να πεις φιλε.
Οχι δεν έβγαινα.τριτοτεταρτος δεν εβγαινες και με αυτους ποια η διαφορα? Στα "Θα" ?
Αυτος θεωρει καλυτερους τον Αδαμιδη και τον Δημητρελο.τι να πεις φιλε.
Οχι δεν έβγαινα.
Εβγαινα πρώτος στην γ΄ και β΄ εθνική.
Μονο που αυτοι δεν πληρωναν παιχτες,προπονητες,ομαδες,αφηναν παιχτες να φυγουν τσαμπα και τους εκαναν δωρο σε αλλες ομαδες,τριτοτεταρτος δεν εβγαινες και με αυτους ποια η διαφορα? Στα "Θα" ?
εσυ βαζελακο κατσε καλα
Ειτε αεκτζης ειτε βαζελακοςΒαζελακος?Γατος εισαι ρε μπαγασακο.