Αυτά όλα είναι μαλακίες. Οπαδός του Ολυμπιακού είμαι, αλλά, προσπαθώ να, είμαι και λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος. Πρόκειται για την γνωστή κακομοιρίστικη "αριστερή λογική", βάσει της οποίας θυσιάζεται το μείζον στο έλασσον. Το γεγονός ότι θα δημιουργηθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας για την ανέγερση του γηπέδου αποσιωπάται. Το γεγονός ότι θα εγκατασταθούν χρήσεις που σε βάθος χρόνου θα φέρουν απασχόληση και χρήμα στην περιοχή δεν υπολογίζεται. Αντίθετα, λέει, αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του παρακείμενου παραδοσιακού οικισμού. Ποιού "οικισμού", ρε λεβέντες? Για τα προσφυγικά μιλάμε, με τους τσίγκους και τα πανωσηκώματα, τα οποία βέβαια παραβλέπουμε. Μιλάει η μελέτη για τον κίνδυνο επεισοδίων κατά την διεξαγωγή αγώνων. Πείτε μου, ρε πάνσοφοι, πότε έγιναν επεισόδια στο Καραϊσκάκης από το 2004 και μετά? Θα επιβαρυνθεί η κυκλοφορία, λέει, στην περιοχή. Ενώ όταν κλείνουμε τετράγωνα ολόκληρα για να κάνουν ποδήλατο 50 γραφικοί είναι σωστό και δίκαιο. Τα ίδια πάνω-κάτω έγιναν και στον Βοτανικό. Εκεί θέλαμε να προστατέψουμε το περιβάλλον, τον "βούθουλα" δηλαδή της Αθήνας. Κι εκεί χάθηκαν θέσεις εργασίας και χάθηκε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να αναπλαστεί το πλέον υποβαθμισμένο κομμάτι του Λεκανοπεδίου.
Κατά τ' άλλα θέλουμε επενδύσεις και ψάχνουμε στο εξωτερικό να τις βρούμε, συνομιλώντας με τον Κλίντον σε άπταιστα greeklish, όταν δεν θέλουμε ούτε τις ντόπιες ενενδύσεις. Α, ρε κακομοίρηδες...