Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Πως γίνεται ολοι με την ΑΕΚ να παιζουν την μπαλα της ζωης τους...και με τους αλλους να σέρνονται..
Δεν ειχε περιθωρια ο ΠΑΟΚ και για αλλη γκελα και μεσα στην εδρα του. Θα τους τρωγανε ζωντανους τα καρντασια

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Σκληρή προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα της Α Εθνικής.
Το ερώτημα παραμένει. Ο Δέλας θα κάνει παρέλαση?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σκληρή προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα της Α Εθνικής.
Το ερώτημα παραμένει. Ο Δέλας θα κάνει παρέλαση?
Οπως και η δικη σας με το τιμητικο 0-3 με την μπαγερν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ξέρεις τι διαφορά έχει η Μπάγιερν από τον ΠΑΟΚ? Γιατί παραμάθαμε μικροί μεγάλοι στα καφενεία......
Εγω δεν μιλαω για διαφορες ομαδων,αλλα την σκληρη πραγματικοτητα που ανεφερες.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εγω δεν μιλαω για διαφορες ομαδων,αλλα την σκληρη πραγματικοτητα που ανεφερες.
Δεν είπε κανείς ότι ο γαύρος είναι η καλλίτερη ομάδα της Ευρώπης. Αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκετε σε άλλο επίπεδο από εσένα. Μάλλον σε άλλα επίπεδα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν είπε κανείς ότι ο γαύρος είναι η καλλίτερη ομάδα της Ευρώπης. Αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκετε σε άλλο επίπεδο από εσένα. Μάλλον σε άλλα επίπεδα.

Φυσικα και εισαι πρωτος με μεγαλη διαφορα στο χωριο τυπε(με αυτους τους αντιπαλους και η μικτη μπου να κατεβει το σηκωνουμε) αλλα για την ευρωπη παλι παρακατιανος εισαι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στα παπαρια μας που βρισκεται ο γαυρος.Σεβασμο δεν εχει απο κανεναν,ολοι τον γραφουν στα αρχιδια τους.Και καλα κανουν.
Ειδαμε περυσι αδελφε σε τι επιπεδο βρισκεται.Θα το δουμε και φετος.Με τα παραρτηματα παιζω και εγω μπαλαρα,στα δυσκολα να τον δουμε.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Φυσικα και εισαι πρωτος με μεγαλη διαφορα στο χωριο τυπε(με αυτους τους αντιπαλους και η μικτη μπου να κατεβει το σηκωνουμε) αλλα για την ευρωπη παλι παρακατιανος εισαι...

Συμφωνώ αλλά για σκέψου τι κόπος χρειάζεται για να βγεις εσύ στην Ευρώπη. Ή δεν θέλεις, έστω και παρακατιανός.......

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Συμφωνώ αλλά για σκέψου τι κόπος χρειάζεται για να βγεις εσύ στην Ευρώπη. Ή δεν θέλεις, έστω και παρακατιανός.......

Φιλε εγω το τι μπουρδελο ειμαι σαν ομαδα το λεω απο τοτε που γραφτηκα εδω μεσα, εσεις φαντασιωνεστε μεγαλεια και τελικους τσαμπιονς λιγκ επειδη κανετε πλακα στα ελληνικα καφενεια  ;)

Εγγρ.
30 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε εγω το τι μπουρδελο ειμαι σαν ομαδα το λεω απο τοτε που γραφτηκα εδω μεσα, εσεις φαντασιωνεστε μεγαλεια και τελικους τσαμπιονς λιγκ επειδη κανετε πλακα στα ελληνικα καφενεια  ;)
λυπει ο χυσιδης κ τα γραφεις αφτα

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Όποιος γαύρος μιλάει για τελικούς και τέτοια είναι απλά μαλάκας. Και δεν βλέπει.
Ο Μαρινάκης λειτουργεί έχοντας σαν στόχο το πρωτάθλημα και την δεύτερη (αν είναι πολύ τυχερός) ή την τριτη θέση στους ομίλους. ΄Αντε και στο γιουρόπα ένα γύρο. Από εκεί και πέρα για να πάς παραπάνω, χρειάζεται η διπλάσια ή τριπλάσια επένδυση, την οποία και δεν κάνει, και σωστά δεν κάνει. Όποιος δεν μπορεί να δει αυτά απλά είναι ποδοσφαιρικός μαλάκας.....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456

Aμ ουτε παρακατιανος δεν ειναι..

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Aμ ουτε παρακατιανος δεν ειναι..

Δηλαδή όταν είσαι σε όμιλο με Ατλέτικο και Γιουβέντους και τους κερδίζεις και τους δυο εντός έδρας και τελειώνεις τον όμιλο με 9 βαθμούς, παρακατιανός είσαι?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Όποιος γαύρος μιλάει για τελικούς και τέτοια είναι απλά μαλάκας. Και δεν βλέπει.
Ο Μαρινάκης λειτουργεί έχοντας σαν στόχο το πρωτάθλημα και την δεύτερη (αν είναι πολύ τυχερός) ή την τριτη θέση στους ομίλους. ΄Αντε και στο γιουρόπα ένα γύρο. Από εκεί και πέρα για να πάς παραπάνω, χρειάζεται η διπλάσια ή τριπλάσια επένδυση, την οποία και δεν κάνει, και σωστά δεν κάνει. Όποιος δεν μπορεί να δει αυτά απλά είναι ποδοσφαιρικός μαλάκας.....

Για ελλαδα ειναι γνωστα, τα ξερεις τα ξερω τα ξερουμε, η καψα του κοσμου σας ειναι η ευρωπαικη πορεια(φανταζομαι)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Δηλαδή όταν είσαι σε όμιλο με Ατλέτικο και Γιουβέντους και τους κερδίζεις και τους δυο εντός έδρας και τελειώνεις τον όμιλο με 9 βαθμούς, παρακατιανός είσαι?

Τοτε ηταν μερα τωρα ειναι νυχτα.Καμμια σχεση η τοτε ομαδα με την τωρινη.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Με την Μαλμε τα εκανες μουσκεμα τυπε ομως, στα στανταρακια παντα την πατας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom