Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
για διπλο 0-2 το βλεπω!
λες ε?
για διπλο 0-2 το βλεπω!
ετσι το εχω ονειρευτει!λες ε?
θα παιχτουν ομορφιες τυπε?
ποιος ειναι ο Νικαιωτης συνΑεκτζηδες?
παραλειψη μου ειναι και γειτονακι μουΜελισσανιδης τυπε
Δεν υπαρχει περιπτωση να γενηθεις ΑΕΚτζης και να γινεις γαυρος τυπε.
παππους ειναι τυπε ,με τι να ασχοληθει;Ειναι ικανος να το ξεκινησει απο τωρα..Πολυ χαλαρο τον βλεπω γενικα.Ολοι καιγομαστε για γηπεδα μεταγραφες και διαφορα αλλα αυτος χαιδευεται.Κακο σημαδι αυτο για τους αλλους.
παππους ειναι τυπε ,με τι να ασχοληθει;
Αν δεν <κουνηθει> το γηπεδο μεχρι το Δεκεμβρη θα γινει της πουτανιτσας οπου κ αν πηγε ο βασιλοπουστας
δυστυχως οι δημοτικες εκλογες δεν ειναι βουλευτικες τον ψηφισανε στην μαπα θα τον φανε για τεσσερα χρονια τον 35αρη πτυχιουχο ξαπλας χωρις ενσημο
τι λες ρε γατακι.Δεν ξερω αν θα τον φανε στη μαπα η οχι με τους οργανωμενους δε θα τα βγαλει περα εκει.Θα εχει αλυτα προβληματα να το θυμασαι..
τι λες ρε γατακι.
θα κανετε σαματα?
τραβα στο δωματιακι που λεει κ ο μακαρος.
ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...
ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!
με την νεα αναβολη που πηρε το γηπεδο κλαψταΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...
ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!
Φωτοσοπιαρισμενη εικονα που σκοπο εχει να πληξει τους γαυρους και πιο πολυ τις εφημεριδες και τα σαιτς τους
που εγραψαν οτι αυτη η συναντηση δεν εγινε ποτε.
http://[URL unfurl="true"]www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main_photo_default/public/mel2.jpg?itok=tSMLROay[/img[/URL]]
[/quote]
Η φανελα γαμαει :headbang3: :headbang3: :headbang3: