Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Επίσης να θυμισω στους ομοφιλοφιλους οπαδούς του γαύρου που βγάζουν τις ανακοινωσεις που ποσταρε ο Χριστίδης να κρατάνε καμια πισινή γιατί οποτε φανφαριζουν τρώνε πουτσες.Μια με τον βαζελο μια με τον ΠΑΟΚ.
δεν διαβαζουν μπου....ειναι απο τα λιοσια και απο την στρατια οι ''ομοφυλοφιλοι''
αν θες σε φερνω εσενα την βαρβατιλα σε επαφη και τα λες στη μουρη των ''ομοφυλοφιλων''
βρε καραγκιοζη την αληθεια λενε τα παιδια ....νουμερο ε νουμερο....
σε πειραζει η αληθεια σπυριαρικο σκουπιδι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν διαβαζουν μπου....ειναι απο τα λιοσια και απο την στρατια οι ''ομοφυλοφιλοι''
αν θες σε φερνω εσενα την βαρβατιλα σε επαφη και τα λες στη μουρη των ''ομοφυλοφιλων''
βρε καραγκιοζη την αληθεια λενε τα παιδια ....νουμερο ε νουμερο....
σε πειραζει η αληθεια σπυριαρικο σκουπιδι....
Πουστροπαιδακια και τσιρτζετζουλες ειναι. :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
www.aek365.com/a-378983/erxetai-kai-upografei-o-krisantous.htm]http://www.aek365.com/a-378983/erxetai-kai-upografei-o-krisantous.htm[/url]

καλα απο ομαδα που συζητουσε πριν καποιους μηνες με πρωην τοξικομανη 28χρονο που αλλαξε 50 ομαδες και επαιζε β βραζιλιας για σεντερ φορ, ειναι τεραστια εξελιξη να παρει κανονικο ποδοσφαιριστη εστω μετριο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
www.aek365.com/a-378983/erxetai-kai-upografei-o-krisantous.htm]http://www.aek365.com/a-378983/erxetai-kai-upografei-o-krisantous.htm[/url]

καλα απο ομαδα που συζητουσε πριν καποιους μηνες με πρωην τοξικομανη 28χρονο που αλλαξε 50 ομαδες και επαιζε β βραζιλιας για σεντερ φορ, ειναι τεραστια εξελιξη να παρει κανονικο ποδοσφαιριστη εστω μετριο...
Αδιαφορος και αγνωστος για μενα αυτος ο παιχτης..Πιστευω οτι τον πηραν επειδη επρεπε να παρουν καποιον..Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως επεισαν τον πορτογαλο,που τον ηθελαν πολλες καλες ομαδες.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αδιαφορος και αγνωστος για μενα αυτος ο παιχτης..Πιστευω οτι τον πηραν επειδη επρεπε να παρουν καποιον..Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως επεισαν τον πορτογαλο,που τον ηθελαν πολλες καλες ομαδες.

Γιατι επρεπε να παρουμε καποιον?Με ντακολ μπρεσεβιτς και αραβιδη σε αυτη την θεση ανεβαινουμε ανετα σουπερλιγκ.Οι οπαδικοι "δημοσιογραφοι" ποτε θα λογοδοτησουν που γεμισαν το κεφαλι του κοσμου με μαλακιες για παιχταραδες επιπεδου σουπερλιγκ τον Γεναρη για να παρουμε εντελει τα αρχιδια μου?

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Σαν βιογραφικό όπως το διάβασα δεν πείθει πως είναι καμιά παικτούρα που θα κάνει την διαφορά. Περιμένουμε όλοι να τον δούμε στο γήπεδο για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Για εμένα ο Μπρέσεβιτς μια χαρά τα πάει. Στην σούπερ λίγκα, όμως, αν θες να πας για κάτι καλό δεν πας με τον Μπρέσεβιτς, μην κρυβόμαστε. Υπάρχει, βέβαια, και ο αντίλογος πως κάποτε με σέντερ φορ τον δανεικό (από τον ΟΦΗ) Σοάρες πήγαμε να πάρουμε πρωτάθλημα (2004).

Εδώ υπάρχει το βιογραφικό του και κάποια βιντεάκια με γκολ του Κρισάντους, στα οποία μπορούμε να πάρουμε μία γεύση.
www.gazzetta.gr/stili/oi-prwtagwnistes/article/696484/krisantoys-aytos-einai-o-neos-paiktis-tis-aek-picsvids]http://www.gazzetta.gr/stili/oi-prwtagwnistes/article/696484/krisantoys-aytos-einai-o-neos-paiktis-tis-aek-picsvids[/url]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σαν βιογραφικό όπως το διάβασα δεν πείθει πως είναι καμιά παικτούρα που θα κάνει την διαφορά. Περιμένουμε όλοι να τον δούμε στο γήπεδο για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Για εμένα ο Μπρέσεβιτς μια χαρά τα πάει. Στην σούπερ λίγκα, όμως, αν θες να πας για κάτι καλό δεν πας με τον Μπρέσεβιτς, μην κρυβόμαστε. Υπάρχει, βέβαια, και ο αντίλογος πως κάποτε με σέντερ φορ τον δανεικό (από τον ΟΦΗ) Σοάρες πήγαμε να πάρουμε πρωτάθλημα (2004).

Εδώ υπάρχει το βιογραφικό του και κάποια βιντεάκια με γκολ του Κρισάντους, στα οποία μπορούμε να πάρουμε μία γεύση.
www.gazzetta.gr/stili/oi-prwtagwnistes/article/696484/krisantoys-aytos-einai-o-neos-paiktis-tis-aek-picsvids]http://www.gazzetta.gr/stili/oi-prwtagwnistes/article/696484/krisantoys-aytos-einai-o-neos-paiktis-tis-aek-picsvids[/url]

Εγω απο αυτο που διαβασα για αιωνιο ταλεντο μου κανει που εμεινε στασιμο, ασε που δεν ειναι ο ψηλεας δυνατος σεντερ φορ που γεμιζει την περιοχη που υποτιθεται οτι ψαχνανε....

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Εγω απο αυτο που διαβασα για αιωνιο ταλεντο μου κανει που εμεινε στασιμο, ασε που δεν ειναι ο ψηλεας δυνατος σεντερ φορ που γεμιζει την περιοχη που υποτιθεται οτι ψαχνανε....

Από το βίντεο με τα γκολ που έχει πετύχει αν παρατηρήσεις τα περισσότερα τα έχει βάλει σε αντεπιθέσεις. Στην ΑΕΚ που δεν παίζει με αντεπιθέσεις αλλά δημιουργεί παιχνίδι και αντιμετωπίζει συνήθως κλειστές άμυνες δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχει.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Από το βίντεο με τα γκολ που έχει πετύχει αν παρατηρήσεις τα περισσότερα τα έχει βάλει σε αντεπιθέσεις. Στην ΑΕΚ που δεν παίζει με αντεπιθέσεις αλλά δημιουργεί παιχνίδι και αντιμετωπίζει συνήθως κλειστές άμυνες δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχει.

Ναι στο 99% των παιχνιδιων με 10 παιχτες πισω απο την σεντρα δεν ειτε παιζει ειτε δεν παιζει το ιδιο θα ειναι....Πηρανε παιχτη απλα για να πουνε οτι πηρανε και τα παπαγαλακια θα μας λενε για μεταγραφαρα....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και επειδη κατι ακουσα για τον 32αρη Παντεφ το καλοκαιρι σοβαρευτειτε εκει στην διοικηση....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Που χάθηκες εσύ ρε τύπε;  :think: O Mάνταλος είναι παιχταράς τύπε τον θέλετε να εκτελεί τα πέναλτυ :rockon:
καλα ρε φιλε τρεχαματα πολλα μωρε απο νοσοκομειο σε νοσοκομειο αστα ρεντ γαματα, του χρονου δεν εχει πεναλτι ρε δανεικος θα παει λεππρος

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παρτον εσυ τυπε να κανει διδυμο με τον Μητρογλου  :grin:
Δεν σου αρέσει επειδή έπαιζε στην Ιντερ τύπε;

Μια χαρά παίκτης είναι..

URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλα ρε φιλε τρεχαματα πολλα μωρε απο νοσοκομειο σε νοσοκομειο αστα ρεντ γαματα, του χρονου δεν εχει πεναλτι ρε δανεικος θα παει λεππρος
Περαστικά τύπε,τουλάχιστον είσαι καλά τώρα  :think: ο Μάνταλος θα μείνει ρε και του χρόνου...ελπίζω να διώξετε την σαβούρα πάντως έχετε αρκετή :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom