Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
για το δικο σου καλο διαβασε τα...μια χαρα νοημα θα νγαλεις...παντως σιγουρα πιο καλο απο :ναι μεν δεν διαβασα αλλα χωρις να διαβασω ξερω οτι δεν βγαζει νοημα...Ειλικρινά βαριέμαι να διαβάζω αυτό το σεντόνι συν ότι επειδή τ έγραφες σε κάποιο σμαρτφον δε βγάζεις νόημα.
Αυτό πάντως που έγραψες ν τ έχεις οδήγο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου όταν γράφεις για τον μπασκετικό ΠΑΟ.
Υ.Γ Οι ελάχιστες εξαιρέσεις που λες είναι, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία κτλπ. Το παγκόσμια είναι η Ελλάδα. Α! Και για να ξέρεις. Όποιος πιάσει 35-37 βαθμούς έχει ΣΙΓΟΥΡΗ σωτηρία. Η καλονή έχει 34 (αν θυμάμαι καλά) και έχει άλλες 5 αγωνιστικές το πρωτάθλημα. Εσύ τι λες; Κινδυνεύει η όχι;
κατι δεν μας λες καλα...η δεν διαβασες επειδη βαριεσαι το σεντονι η διαβασες αλλα δεν βγαζεις νοημα...
ξαναλεω διαβασε το ειναι απλο και δεν χρειαζεται να απαντησεις γιατι δεν γραφω προσωπικες θεσεις αλλα πραγματικοτητες που συμβαινουν...
και η καλλονη εχει 33 ποντους (πεντε πανω απο τα μπαραζ) αλλα δεν νομιζω να ειναι σωμενη...που αν δεν εισαι σωμενος πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να δωσεις ματς...και αν εδωσε θα ειναι πολυ μαλακας να ξευτιλιστει τρωγοντας 7 γκολ...και αν εδωσε και εφαγε και εις γνωση της 7 γκολ εμενα στα παπαρια μου...αν ο μαρινακης εχει δυο παραρτηματα του σχεδον με την θηλεια στον λαιμο και αλλα τρια τεσσερα να χαροπαλευουν τελικα πρεπει να ειναι πολυ μαλακας....
γρηγορη ξερω οτι σε θιγω αλλα αυτο που θα πω ειναι η απολυτη αληθεια...
εισαι ενα ανθρωπακι,ενας πικραμενος οπαδος που επειδη βλεπεις τον ''αντιπαλο'' σου πολυ μακρυα απο σενα δεν εχεις την γενναιοτητα να τον παραδεχθεις ,δεν εχεις την ορεξη να μην ασχολεισαι μιας και δεν μπορεις ασχολουμενος να παραδεχθεις τον αλλον και καταφευγεις στην ευκολη λυση χαρακτηριστικο του λαου μας...
ριχνεις στον αντιπαλο λασπη απο τον ανεμιστηρα...απλα...και αυτο βεβαια ειναι χαρακτηριστικο ανθρωπων χωρις γενναιοτητα και ''λιγους''
ναι στο μπασκετ μουρμουραω γιατι και διαιτησιες αλλα και εοκ λειτουργουν εναντιον μου συχνα...
αλλα ειναι αλλο πραγμα το μπασκετ...ειναι μια κουρσα για δυο οπου μονο στα μεταξυ τους (πλη ελαχιστων εξαιρεσεων) μετραει η διαιτησια και οι ΄΄αποφασεις'' των οργανων...(διακοπες αφαιρεση βαθμων κλπ)
σε αντιθεση με το ποδοσφαιρο οπου ολες οι ομαδες εχουν αποψη και μπορει σε ενα πρωταθλημα που παιρνω με 20 ποντους απο το δευτερο ολοι να εχουν αποψη ,να εμπλεκονται και να απομονωνουν φασεις κατα το δοκουν...
πχ,,,λεγεται οτι το ''συστημα'' του μαρινακη κυνηγαει παο απολλωνα και παοκ...σωστα;;και ρωταω τωρα εγω...
ο παο διαμαρτυρεται για το ματς με απολλωνα,ο παοκ το ιδιο για πεναλτυ που δεν του δοθηκε με απολλωνα και ηρθε 0-0...
και λεω τωρα εγω...αν ο μαρινακης κυνηγαει απολλωνα πως τον αυνοει παραλληλα και του δινει ποντους σε ματς με παο και παοκ;;ο παναιτωλικος διαμαρτυρεται για το ματς στην τουμπα...εκει ο μαρινακης γιατι δεν εβαλε ενα εποπτη ωστε να αφησει την καθαρη φαση που σφυριχτηκε οφσαιτ και να ισοφαρισει ο παναιτωλικοςςς
γραφω πολλα γιατι δεν γινεται αλλοιως...
αντιθετα με σενα που για να ριξεις λασπη αρκουν δυο τρεις λεξεις...
οι εξης;;μαρινακης στημενα διαπλοκη διαιτησια παραρτηματα δανεικοι...
εγω πρεπει να επιχειρηματολογησω ομως...ξαταλαβαινεις θαρρω την διαφορα ετσι;;
αν διαβασεις το σεντονι ενημερωσε με απλα...
δεν χρειαζεται απαντηση...δεν ρωταω τιποτα...απλα καταγραφω γεγονοτα ;)