Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Πρωτοσελιδο της κιτρινης φυλαδας σημερα

ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Αυριο τι θα γραφει; 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ  ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ........

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας η προσπάθεια τους ήταν συγκινητική.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στους διοικούντες το Ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν επέτρεψαν σε αυτά τα παιδιά να δώσουν την μάχη τους επί ίσοις όροις και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.
Είμαστε διπλά σε αυτά τα παιδιά που η μοίρα τους έφερε να επομιστούν ενα δύσκολο ρόλο χωρίς να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.Ας είναι,συνεχίζουμε.......
Ο δρόμος για μας είναι ανηφορικός και κακοτράχηλος.
*Το πέναλτι που εδωσε ήταν.
**Το πέναλτι που δεν έδωσε ήταν και αυτό.

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στους διοικούντες το Ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν επέτρεψαν σε αυτά τα παιδιά να δώσουν την μάχη τους επί ίσοις όροις και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.
Είμαστε διπλά σε αυτά τα παιδιά που η μοίρα τους έφερε να επομιστούν ενα δύσκολο ρόλο χωρίς να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.Ας είναι,συνεχίζουμε.......

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
ναι συμφωνω φιλε διομηδη οτι και το χερι του χολεμπας ηταν πεναλντι αλλα η φαση ξεκιναει απο οφσαιτ...ελπιζω να το παρατηρησες....
απλα πιστευω οτι και αν το εδινε και το εβαζε η αεκ παλι θα κερδιζε ο ολυμπιακος....επισης καλα δεν το εδωσε γιατι το  πιασαμε στοιχημα no goal μαζι με γκενκ. :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.983
Πόντοι
46.232
σωστα αυτά που γράφεις για τα πέναλτι ....
δεν φταίει κανένας απο τους διοικούντες που λές....ίσα ίσα που θα΄έπρεπε να πεινεται  νερό στο όνομα τους που βρίσκεστε ακόμα στην κατηγορία....
συγκινητική είναι προσπάθεια που κάνουν ομάδες σαν τον Αρη και τον Οφη με μικρότερα μπάτζετ ακόμα και απο το δικό σας δεν κλαίγονται αλλά παίζουν ποδόσφαιρο....  
πρίν μου επιτεθείτε να πώ ότι τα λέω καλοπροαίρετα αυτά.. εγώ θέλω δυνατό και την ΑΕΚ και τον Αλουφουζιακό.........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.983
Πόντοι
46.232
ναι συμφωνω φιλε διομηδη οτι και το χερι του χολεμπας ηταν πεναλντι αλλα η φαση ξεκιναει απο οφσαιτ...ελπιζω να το παρατηρησες
αυτά είναι λεπτομέρειες.................όπως και το πέναλντι του πλατανια στην μοναδική τους νίκη το έκαναν αβαβα.....
ο κάθε οπαδός πάντα βλέπει με το χρώμα γυαλίων της ομάδας του....

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
εγώ θέλω δυνατό και την ΑΕΚ και τον Αλουφουζιακό......... Mα οταν υπαρχει ενας διορισμενος που παιρνει τα πρωταθληματα με το ετσι θελω, πως θελεις δυνατο τον Αλαφουζακο και την ΑΕΚ  :think: καλοπροαίρετα αυτά..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε ηταν οφσαιτ πριν το πεναλτι;;
επισης ο αραμπατζης που βγηκε με την μπαλλα αναμεσα σε σωμα και χερι μαγκωμενη ηταν αποβολη;;
το χερι ενος αμυντικου σου στο δευτερο (δεν θυμαμαι ποιος ηταν ειλικρινα) ηταν και αυτο πεναλτυ;;
παντα φιλικα επειδη μαλλον πας να ομορφηνεις μια εικονα κατα τον δοκουν και με πινελιες αδικιας και κατατρεγμου...
θελω πρωτα απαντηση αν οι διοικουντες το ποδοσφαιρο κανανε καλα που δεν υπεδειξαν οφσαιτ πριν την φαση του χεριου του χολεμπας...
ευχαριστω...
ειναι συγκεκριμενη ερωτηση
ηταν ναι η οχι οφσαιτ;;
και πως κρινεις εκει τους διοικουντες το ποδοσφαιρο;;

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
αυτά είναι λεπτομέρειες.................όπως και το πέναλντι του πλατανια στην μοναδική τους νίκη το έκαναν αβαβα.....
ο κάθε οπαδός πάντα βλέπει με το χρώμα γυαλίων της ομάδας του....
ναι νεοσμηρνιωτη συμφωνω με αυτο που λες αλλα μονο τα του ολυμπιακου σχολιαζονται ομως ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τι μουνάρα είναι η μεταφράστρια του λίνεν :new_shocked:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.983
Πόντοι
46.232
εγώ θέλω δυνατό και την ΑΕΚ και τον Αλουφουζιακό......... Mα οταν υπαρχει ενας διορισμενος που παιρνει τα πρωταθληματα με το ετσι θελω, πως θελεις δυνατο τον Αλαφουζακο και την ΑΕΚ  :think: καλοπροαίρετα αυτά..
τι δεν κατάλαβες...........ο ολυμπιακός φταίει που δεν υπάρχει αεκτζής  ή παναθηναικός με λεφτά..............μόνοι σας βαρέσατε μπίελα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μιλαμε με τον πλατανια βουταει ο αλλος τον αναστασακο στο 92 και τον πεταει κατω και δεν μιλαει κανενας...
και ο ιδιος σημερα (που βουτηξε τον αναστασακο)εκλαιγε για αδικια σε καθυπαγορευση του δημοσιογραφου συνεντευξη ...
ερωτηση δημοσιογραφου...λειτουργου και καλα...
''τι εφταιξε για την ηττα της αεκ ;;γιατι ειδαμε οτι δεν εδωσε δυο πεναλτι ο διαιτητης '' :2funny: :2funny: :2funny:
μιλαμε για οσκαρ δημοσιογραφιας...
ρωταει και απανταει και προκαταβολικα...
και αντε μετα ενα παιδακι 20 χρονων με κοκκινο σβερκο να μην πει οτι φταιει ο ρεφερης  :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.983
Πόντοι
46.232
ναι νεοσμηρνιωτη συμφωνω με αυτο που λες αλλα μονο τα του ολυμπιακου σχολιαζονται ομως ;)
και αυτό φυσικό αφού η μισή ελλάδα έιναι Ολυμπιακός και η άλλη μιση πρώτα αντιολυμπιακός και μετά ΠΑΟΚ , ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ,ΠΑΟ , ΑΕκ κλπ....

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
τι δεν κατάλαβες...........ο ολυμπιακός φταίει που δεν υπάρχει αεκτζής  ή παναθηναικός με λεφτά..............μόνοι σας βαρέσατε μπίελα....
Αν εισαι αντικειμενικος πες μου ποσα πρωταθληματα επρεπε να παρει  η ΑΕΚ τα τελευταια 10 χρονια? απλα νουμερο τιποτε αλλο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
διο σε εχω για παντελονατο...
ειπες την περασμενη κυριακη οτι αδικο το πρωτο γκολ του γαυρου γιατι δεν υπηρξε κανενα φαουλ...και συμφωνησα και εγω
σημερα σε ρωταω
πριν το χερι υπηρξε οφσαιτ;;
και αν ναι και δεν δοθηκε γιατι το προσπερνας και διαμαρτυρεσαι;;;
αφου θα ηταν ακυρη η φαση...
εχω καπου λαθος;;
παντα συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα ακριβως πριν απο 7 μερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom