aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε μου το 4-4 κυνηγανε τωραΥπάρχουν ακόμα ελπίδες τύπε για το 3-3
τυπε μου το 4-4 κυνηγανε τωραΥπάρχουν ακόμα ελπίδες τύπε για το 3-3
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας η προσπάθεια τους ήταν συγκινητική.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στους διοικούντες το Ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν επέτρεψαν σε αυτά τα παιδιά να δώσουν την μάχη τους επί ίσοις όροις και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.
Είμαστε διπλά σε αυτά τα παιδιά που η μοίρα τους έφερε να επομιστούν ενα δύσκολο ρόλο χωρίς να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.Ας είναι,συνεχίζουμε.......
Ο δρόμος για μας είναι ανηφορικός και κακοτράχηλος.
*Το πέναλτι που εδωσε ήταν.
**Το πέναλτι που δεν έδωσε ήταν και αυτό.
ναι συμφωνω φιλε διομηδη οτι και το χερι του χολεμπας ηταν πεναλντι αλλα η φαση ξεκιναει απο οφσαιτ...ελπιζω να το παρατηρησες....Συγχαρητήρια στα παιδιά μας η προσπάθεια τους ήταν συγκινητική.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στους διοικούντες το Ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν επέτρεψαν σε αυτά τα παιδιά να δώσουν την μάχη τους επί ίσοις όροις και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.
Είμαστε διπλά σε αυτά τα παιδιά που η μοίρα τους έφερε να επομιστούν ενα δύσκολο ρόλο χωρίς να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.Ας είναι,συνεχίζουμε.......
αυτά είναι λεπτομέρειες.................όπως και το πέναλντι του πλατανια στην μοναδική τους νίκη το έκαναν αβαβα.....ναι συμφωνω φιλε διομηδη οτι και το χερι του χολεμπας ηταν πεναλντι αλλα η φαση ξεκιναει απο οφσαιτ...ελπιζω να το παρατηρησες
τυπε ηταν οφσαιτ πριν το πεναλτι;;Συγχαρητήρια στα παιδιά μας η προσπάθεια τους ήταν συγκινητική.
ναι νεοσμηρνιωτη συμφωνω με αυτο που λες αλλα μονο τα του ολυμπιακου σχολιαζονται ομως ;)αυτά είναι λεπτομέρειες.................όπως και το πέναλντι του πλατανια στην μοναδική τους νίκη το έκαναν αβαβα.....
ο κάθε οπαδός πάντα βλέπει με το χρώμα γυαλίων της ομάδας του....
ποσο καιρο εχεις να γαμησειςτι μουνάρα είναι η μεταφράστρια του λίνεν
τι δεν κατάλαβες...........ο ολυμπιακός φταίει που δεν υπάρχει αεκτζής ή παναθηναικός με λεφτά..............μόνοι σας βαρέσατε μπίελα....εγώ θέλω δυνατό και την ΑΕΚ και τον Αλουφουζιακό......... Mα οταν υπαρχει ενας διορισμενος που παιρνει τα πρωταθληματα με το ετσι θελω, πως θελεις δυνατο τον Αλαφουζακο και την ΑΕΚ καλοπροαίρετα αυτά..
και αυτό φυσικό αφού η μισή ελλάδα έιναι Ολυμπιακός και η άλλη μιση πρώτα αντιολυμπιακός και μετά ΠΑΟΚ , ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ,ΠΑΟ , ΑΕκ κλπ....ναι νεοσμηρνιωτη συμφωνω με αυτο που λες αλλα μονο τα του ολυμπιακου σχολιαζονται ομως ;)
Αν εισαι αντικειμενικος πες μου ποσα πρωταθληματα επρεπε να παρει η ΑΕΚ τα τελευταια 10 χρονια? απλα νουμερο τιποτε αλλοτι δεν κατάλαβες...........ο ολυμπιακός φταίει που δεν υπάρχει αεκτζής ή παναθηναικός με λεφτά..............μόνοι σας βαρέσατε μπίελα....
δεν είναι το παλιό μελαχρινό γκράνυ έχει έρθει άλληποσο καιρο εχεις να γαμησεις
δεν είναι το παλιό μελαχρινό γκράνυ έχει έρθει άλλη
ίσως ένα.......Αν εισαι αντικειμενικος πες μου ποσα πρωταθληματα επρεπε να παρει η ΑΕΚ τα τελευταια 10 χρονια? απλα νουμερο τιποτε αλλο