Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ενω εσεις δικε μου οπτασια ειστε,με την διαιτησια να παρετε χ στον Αρη με την διαιτησια να κερδιστε τον Οφη. :2funny:
Κανε  υπομονη  και ερχεται η  σειρα  σου  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:      και χωρις σαλιο..........για να ποναει πολυ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Προς Χάρις και Βιντιάδη,
κανα πριμ για νίκη επι του οσφπ θα δώσετε; 
thinking-020.gif

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
κ.Χάρις και κ.Βιντιάδη, πήρατε όλα όσα ζήτησατε τώρα περιμένουμε με αγωνία τι θα μας δώσετε...  :S

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχει απεργίες αυτή την εβδομάδα...από την επόμενη!  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ο νεαρός τεχνικός θέλει πολύ το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, ενώ και οι ποδοσφαιριστές έχουν το επιπλέον κίνητρο που τους πρόσφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με το έξτρα πριμ των 300.000 ευρώ. Ουσιαστικά το πριμ αφορά τις δύο νίκες του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ, αλλά οι παίκτες για να πάνε στο ταμείο, θα πρέπει να κερδίσουν και την ΑΕΚ, διαφορετικά…

www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/olympiacos/aek-kai-meta-salke.2000780.html]http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/olympiacos/aek-kai-meta-salke.2000780.html[/url]

*Τα πιο εύκολα 300.000 που θα τσεπώσουνε  :S

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ο νεαρός τεχνικός θέλει πολύ το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, ενώ και οι ποδοσφαιριστές έχουν το επιπλέον κίνητρο που τους πρόσφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με το έξτρα πριμ των 300.000 ευρώ. Ουσιαστικά το πριμ αφορά τις δύο νίκες του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ, αλλά οι παίκτες για να πάνε στο ταμείο, θα πρέπει να κερδίσουν και την ΑΕΚ, διαφορετικά…

www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/olympiacos/aek-kai-meta-salke.2000780.html]http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/olympiacos/aek-kai-meta-salke.2000780.html[/url]

*Τα πιο εύκολα 300.000 που θα τσεπώσουνε  :S
Χιναρι ειναι το ματς,ενα ΑΡΧΙΔΙ θα τσεπωσουνε  :birdman:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σήμερα το έχω πιθανό να μας κόψετε βαθμούς...
ειδικά άμα παίξει ο Ολυμπιακός όπως μέχρι πρότινος...

άλλωστε άμυνα δεν έχουμε...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16

Και εχουμε εμεις επιθεση ? :think: Με τι θα βαλουμε γκολ? με αιτηση με χαρτοσημο?  :huh:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλή επιτυχία ΑΕΚΑΡΑ μου. 
Ξεκινάμε.  http://[URL unfurl="true"]www.vcdc.gr/forum/images/smilies/icon_aek.gif[/img[/URL]]

[img]http://3.bp.blogspot.com/-hwyRPCQC5D8/UJ9I8NXSZbI/AAAAAAAAFfk/iZdy-IvB3Ro/s1600/137795-aek-olympiakos-athens-greece.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Κάνουμε και πλακίτσα;;;  :s&m_3: :s&m_3:
Γιατί εμείς έχουμε άμυνα μπετόν αρμέ. Όσο για την επίθεση δε το συζητώ. Φωτιές βγάζει...
Η ισοπαλία γι αυτή την ΑΕΚ θα σημαίνει πως ο θεός κοιμήθηκε. Στην ΑΠΙΘΑΝΗ περίπτωση νίκης θα σημαίνει πως ΜΑΛΛΟΝ ο θεός έχει πεθάνει και δε μας το λένε

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Καλή επιτυχία ΑΕΚΑΡΑ μου. 
Ξεκινάμε.  http://[URL unfurl="true"]www.vcdc.gr/forum/images/smilies/icon_aek.gif[/img[/URL]]

[img]http://3.bp.blogspot.com/-hwyRPCQC5D8/UJ9I8NXSZbI/AAAAAAAAFfk/iZdy-IvB3Ro/s1600/137795-aek-olympiakos-athens-greece.jpg
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.................................................. :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλησπερα σας....
γραφω σε ενα θρεντ ''αγαπημενο'' με την εννοια οτι τα περισσοτερα παιδια απο δω ειναι ''φιλαρακια'' και αξιολογα ατομα και ειδικα δυο
(ξερουν αυτοι ποιοι ειναι δεν χρειαζονται λιβανισματα) ιδιαιτερα αγαπητα (οσο ειναι αυτο εφικτο να το πεις σε μια ιντερνετικη κοινοτητα) και σεβαστα και πιστευω πως αν γνωριζομασταν εξω θα καναμε παρεα καλη...
γιατι τα λεω;;
απλα για να πω στον συγαυρο καβλαρχο (χωρις διαθεση να το παιξω συμβουλατορας και διαφωτιστης) οτι ναι μεν τον καταλαβαινω γιατι γυρνανε και βοσκουν εδω δυο απιστευτα κομπλεξικα και συμπλεγματικα ερπετοειδη τυπακια που εξω πρεπει να τρωνε την μια καρπαζια μετα την αλλη με αποτελεσμα να μπαινει εδω και να χωνει ανελεητα ,το θεμα ειναι ομως οτι ειναι δημοσιο το φορουμ και αυτα που λεει τα ''εισπρατουν'' και παιδια που δεν το αξιζουν...
θα μου πεις απο την αλλη (ο καβλαρχος) και τι να κανω;;η τι με νοιαζει;;
σηκωνω τα χερια ψηλα δεν μπορω να πω κατι ουτε ειμαι συμβουλατοπρας ουτε ειναι δικο μου το θρεντ η το σαιτ...
προσωπικα απο σεβασμο στους πολλους και σωστους (σε αντιθεση με το θρεντ του βαζελου οπου οι πολλοι ειναι μαλακες και δυο τρεις αλανια και σωστοι) τουμπεκιαζω και δεν μπαινω εδω να χωσω...ουτε για χαβαλε οπως εκανα πιο πακια...
με το συμπαθειο καβλαρχε και μην με παρεξηγησεις...και σου ξαναειπα ξερω οτι εδω σερνονται δυο ελλεινα ερπετα που ομως τελικα δεν αξιζει...
δηλαδη τωρα τι;;
να κανω χαβαλε στο γκρεγκορυ που ειναι κυριος η στον γατο η στον χιτ πιο παλια η στον μπουμπ η ξερω εγω που αλλου;;
(δεν αναφερω τα φιλαρακια μου γιατι ειναι ετσι κιαλλοιως υπερανω)...
τεσπα καλο ματς να γινει και ας κερδισει αυτος που θα ειναι καλυτερος (και σε καμμια περιπτωση ο πιο τυχερος)
Υ.Γ.σου ξαναλεω καβλαρχε οτι ειπα χωρις παρεξηγηση και καμμια διαθεση να σου βαλω χερι ετσι και αλλοιως ο καθενας οπως γουσταρει εξηγειται και δεν εχω και κανενα δικαιωμα να σου κανω και παρατηρηση...φιλικα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κάνουμε και πλακίτσα;;;  :s&m_3: :s&m_3:
Γιατί εμείς έχουμε άμυνα μπετόν αρμέ. Όσο για την επίθεση δε το συζητώ. Φωτιές βγάζει...
Η ισοπαλία γι αυτή την ΑΕΚ θα σημαίνει πως ο θεός κοιμήθηκε. Στην ΑΠΙΘΑΝΗ περίπτωση νίκης θα σημαίνει πως ΜΑΛΛΟΝ ο θεός έχει πεθάνει και δε μας το λένε
αστονα ρε γρηγορη...εχει γινει ο μεγαλυτερος κλαψομουνης ολων των εποχων...ματιασμενος μαλλον ειναι

Επισκέπτης
Πολλα με λιγα ειναι λογικα το ματσακι σημερα,βεβαια για εμας τους παλιους η ΑΕΚ ειναι παντα ΑΕΚ και για αυτο θελει προσοχη το ντερμπι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom