Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ναι καλα ο μπαοκ με τα τριτο δευτερα της τοτεναμ... :jerking: :jerking: :jerking:
και περσυ τον τσεζαρεκ ειχα και γαμησα την πρωταθλητρια ευρωπης μεσα εξω
ασε φιλε εχω πιο βαρια φανελα στην ευρωπη απο σενα...
με τον ατρομητο ηταν ατυχες το αποτελεσμα...
τι βαρια φανελα εχεις στην ευρωπη μωρε μαλακα? αφου παιζεις 1-2 φορες στα 10 χρονια :2funny: :2funny: :2funny:
αλλο πρωταθλητρια ευρωπης και αλλο κατοχος γιουροπα... μεγαλη διαφορα...
τα τριτοτεταρτα της τοτεναμ καρνταση κοστιζουν οσο τα βασικα του αρη ;)
με τον ατρομητο ηταν το πρωτο ατυχες αποτελεσμα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τι βαρια φανελα εχεις στην ευρωπη μωρε μαλακα? αφου παιζεις 1-2 φορες στα 10 χρονια :2funny: :2funny: :2funny:
αλλο πρωταθλητρια ευρωπης και αλλο κατοχος γιουροπα... μεγαλη διαφορα...
τα τριτοτεταρτα της τοτεναμ καρνταση κοστιζουν οσο τα βασικα του αρη ;)
με τον ατρομητο ηταν το πρωτο ατυχες αποτελεσμα...
ναι αλλα η αθλετικο νικησε και την ιντερ που ειχε παρει τον τσου λου αρα ειναι πρωταθλητρια ευρωπης
ασε φιλε ειμαι μεγαλη ομαδα στην ευρωπη
κανεις δεν εχει ριξει ακομη το καστρο του κλ.βικελιδης

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ναι αλλα η αθλετικο νικησε και την ιντερ που ειχε παρει τον τσου λου αρα ειναι πρωταθλητρια ευρωπης

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
είσαι αγιάτρευτος ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
για να γινει ποιο βαρια η φανελα ρε σεις μολις συμπληρωσετε 10 συμετοχες στο γιουροπα να βαλετε και ενα αστερακι :2funny: :2funny: :2funny:
πως να το ριξει ρε μαλακα το καστρο αφου το βικελιδης φιλοξενει 8 αντε 10 ευρωπαικα ματς την δεκαετια?
πως γινετε να εισαι μεγαλη ομαδα της ευρωπης χωρις να παιζεις στην ευρωπη αυτο ειναι κατι που μονο εσυ μπορεις να το εξηγησεις μαλλον...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα αδέρφια!

Τί καλή δλδ... τεσπα. Δυστυχώς πολλά λάθη στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, με κυριότερο την έλλειψη ταχύτητας. Από αλλού την περίμενε ο Χιμένεθ (στημένα-ψηλό παιχνίδι) και απο αλλού του τη φέρανε οι Βέλγοι μες στην εδρα τους (ταχύτατες μεταβιβάσεις και αντεπιθέσεις με "φαρμακερά" τελειώματα). Η Άντερλεχτ που πέρσυ μες στο γήπεδο της μας έριξε τρία και εμείς διαθέταμε σκοκο-μπλάνκο-Ντιοπ, φέτος μας έριξε τρία στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στο δεύτερο αποδεικνύοντας πως είναι καλύτερη ομάδα από εμάς τόσο ποιοτικά (σουάρεζ και γιόβα δεν έχουμε), όσο και σε επίπεδα φυσικής κατάστασης. Τώρα θα μου πείς τουλάχιστον τους βάλαμε και ένα με τον Λεονάρντο, αντιδράσαμε και το πιστέψαμε προς στιγμήν, μέχρι το τρίτο και δεύτερο προσωπικό γκόλ-ποίημα του Σουάρεζ βάλει τέλος στα όνειρα μας για κάποιο θετικό αποτέλεσμα και ανατροπή του σκηνικού στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Λεονάρντο, για μένα, είναι η εικόνα της ΑΕΚ σήμερα αγωνιστικά. Απαξιωμένος τα τελευταία χρόνια, πληρώνοντας τις εμμονές του προπονητή του, ακούγοντας διάφορα από τον κόσμο στην εξέδρα και φυσικά απλήρωτος εδω και καιρό. Έχοντας όμως επίγνωση σε ποιο γήπεδο, σε τί διοργάνωση και με ποια φανέλα παίζει, σκοράρει ενα πανέμορφο γκολ με ατομική ενέργεια και προσεύχεται στο Θεό ευχαριστώντας όσους τον πίστεψαν και θα συνεχίσουν να τον πιστεύουν. Φέτος πρέπει να αποδείξει πράγματα σε όσους τον αμφισβήτησαν και τον αμφισβητούν. Το οφείλει πρωτίστως στον εαυτό του και έπειτα σε όσους τον στηρίζουνε! Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για την φετινή ΑΕΚ.
Αγωνιστικά νομίζω πως περιτεύει να πώ πολλά. Ο Βάργκας έδειξε κάποια καλά στοιχεία ως εργάτης του κέντρου, βλέπει γήπεδο ωστόσο δεν του βγήκαν οι πάσες χθες. Στα μείον του τα πολύ δυναμικά μαρκαρίσματα, που χθές δεν κόστισαν. Λογικά θα βοηθήσει όταν φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Από τον Γκούτγιονσεν περίμενα όμως τα στοιχειώδη τουλάχιστον στην φάση του 3'(αν δεν κάνω λάθος). Ευελπιστώ να πάρει μπροστά ο iceman πριν είναι αργά, κυρίως για λόγους ψυχολογίας. Πληρώνεται πολλά,εξ'ου και υπάρχουν περισσότερες προσδοκίες από αυτόν, τόσο από την ομάδα, όσο και από τον κόσμο της.
Σε αυτόν όμως που θέλω να σταθώ είναι στον απαράδεκτο τον Μανωλά. Απαράδεκτος πρωτίστως σε συμπεριφορά. Που νόμιζε που έπαιζε μπάλα χθες το παιδάκι? Στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής με τον Πανθρακικό? Και ποιανής ομάδας τη φανέλα φοράει? Του Θρασύβουλου? Τί βοήθησε με την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές και το θρασύτατο θέατρο που έπαιξε μπροστά τους. Στην πρώτη στραβή αρχίζουμε τους τσαμπουκάδες και το βρισίδι? Οι τσαμπουκάδες Κωστάκη δεν περνάνε και θα καταλάβεις τώρα που θα χάσεις και τη θέση σου (γιατί αυτό τουλάχιστον πρέπει να κάνει ο Χιμένεθ μιας και αναμένεται να χάσει τουλάχιστον 3 αγωνιστικές), ότι κοστίζουν. Και επειδή δεν είναι σύμπτωμα απλό, όπως φάνηκε την πρώτη φορά(Κύπελο-Ατρόμητος), αλλα είναι πλέον αρρώστια, αμα θες να φύγεις απο την ΑΕΚ, φύγε εδώ και τώρα και χωρίς να φέρεις σεντ. Δεν είσαι υπεράνω της ομάδας και η ομάδα και οι υγιείς φίλαθλοι της δεν χρειάζονται ούτε ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ούτε ξαπλωμένους στο γρασίδι! Ή θα δουλέψεις με το κεφάλι κάτω και θα εκπληρώσεις το ταλέντο που ομολογουμένως έχεις ή αντε στην ευχή της Παναγίας και του θείου σου! Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος πια στην ΑΕΚ!
Τέλος θα διαφωνήσω με όσους υποστηρίζουν πως η ομάδα συμβιβάζεται πλέον στην ιδέα της ήττας. Τουλάχιστον από τις δηλώσεις των παικτών λίγα λεπτά μετά το τέλος δεν διέκρινα κάτι τέτοιο. Σκασμένους, χολωμένους αλλα με πάθος και πίστη πως μπορούν και καλύτερα. Θα είναι καλύτερο για τον ίδιο τον Χιμένεθ να πιστεύει το "θα πεθάνω στο γηπέδο μαζί με τους παίκτες μου" και να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στις 4 γραμμές του γηπέδου την επόμενη φορά. Είναι γνωστό πως ο Ισπανός στα επικοινωνιακά παιχνιδάκια είναι μανούλα, αλλα η μπάλα θα πάρει πρώτα αυτόν, αν δεν κάνει κάτι για να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό. Εκτός και αν τον βολεύει η όλη κατάσταση...όπως τουλάχιστον ακούγεται.
Σε 15 ημέρες υποδεχόμαστε την Στούρμ Γκράτς στην πρεμιέρα ουσιαστικά της ΑΕΚ μπροστά στον κόσμο της. Παίκτες και προπονητής έχουν ιερή υποχρέωση για νίκη και καλή εμφάνιση, προκειμένου να δείξουν πως μπορούν και κυρίως πως θέλουν. Η Στούρμ είναι αδύναμη ομάδα και η αναμεταξύ μας αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ προσφέρεται σαν ευκαιρία για εξιλέωση και ελπίδα. Ίσως η μόνη του ομίλου...

Υ.Γ. Σταύρο σταμάτα να χαϊδεύεις αυτιά και άρχισε να τα τραβάς, αλλιώς "πούλα" και φύγε.

Υ.Γ.2 Τον Ντίμη δεν περίμενα να τον αντιμετωπίσουν διαφορετικά μετα τα χθεσινά. Εξάλλου η θέση του τερματοφύλακα είναι η μόνη που... δεν κρύβεται. Παρόλα αυτά στο πρώτο γκολ, πέραν φυσικά πως είναι αστείο, όφειλε πρωτίστως να καθαρίσει τη φαση και έπειτα να διαμαρτυρηθεί για αυτή σηκώνοντας τα χέρια.
Φίλε ινδιάνε πολύ καλό το γράψιμο σου οπως και η ανάλυση σου,
αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πώ ότι με τις υπάρχουσες επικρατούσες συνθήκες για μας η ευρώπη άρχισε και τελείωσε στα ματς με τους γεωργιανούς
το καθήκον εξετελέσθη και η συνέχεια όπου μας βγάλει
απλά αυτό που εγώ δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι τους διασυρμούς
*κατι τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό παίζουν απλήρωτοι μην το ξεχνάμε αυτό

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ποιο κάστρο φίλε μου ενώ παίζεις κάθε δίσεκτο έτος και αν...?
Άσε που σου πήρε Χ η Γιαγκελόνια και με το ζόρι κέρδισες την Σλάβεν Μπέλουπο, την Κισινάου και την Κατοβίτσε.
Δεν έχασες από Ρόμα επειδή είχες φάει τάληρο στην Ιταλία.  :fuck1:
Επίσης η Θέλτα ήρθε να πάρει ένα χικάκι αφού είχε καθαρίσει από τον πρώτο αγώνα. Μεγάλη επιτυχία ήταν η νίκη επί της Σαραγόσα την χρονιά που η Σαραγόσα είχε τόσο καλή ομάδα που έπεσε στην Β Εθνική ενώ η Ατλέτικο δεν ήταν η Ατλέτικο της προηγούμενης χρονιάς (έβδομη με 14 ήττες στο πρωτάθλημα) και την Ίντερ την κέρδισε γιατί και η Ίντερ ήταν στην μετά Μουρίνιο εποχή. Κάθε νίκη μέσα στην Ισπανία είναι μεγάλη αλλά το πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι μεγαλύτερο ανέκδοτο και από αυτό ότι θα βγεις δευτεροτρίτος. Δηλαδή το σούπερ καπ έχει μεγαλύτερη αξία από το πρωτάθλημα? Εγώ νόμιζα ότι πρωταθλητής Ευρώπης είναι αυτός που παίρνει το CL και όχι αυτός που κερδίζει στο φιλικό στο Μονακό.
Τώρα για το τι είσαι στην Ευρώπη φαντάζομαι ότι θα ξέρεις πως η χρονιά της Σαραγόσα φεύγει από την πενταετία και αν βγεις κατά λάθος φέτος στην Ευρώπη θα είσαι στους αδύνατους αφού θα μείνεις με τα 2/3 των βαθμών σου. Και αλήθεια πως γίνεται να είσαι μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη όταν τα ευρωπαϊκά σου παιχνίδια είναι λιγότερα από αυτά που έπαιξες στην Β Εθνική?
:think:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Που εισαι βρε TAFTAR ωραιο AVATAR πως σου φανηκε ο λουτσος που φαγαμε και εμεις χτες :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε ινδιάνε πολύ καλό το γράψιμο σου οπως και η ανάλυση σου,
αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πώ ότι με τις υπάρχουσες επικρατούσες συνθήκες για μας η ευρώπη άρχισε και τελείωσε στα ματς με τους γεωργιανούς
το καθήκον εξετελέσθη και η συνέχεια όπου μας βγάλει
απλά αυτό που εγώ δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι τους διασυρμούς
*κατι τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό παίζουν απλήρωτοι μην το ξεχνάμε αυτό
Σίγουρα η είσοδος στους ομίλους ήταν το μίνιμουμ όχι μόνο για λόγους ευρωπαϊκού γοήτρου αλλα κυρίως για την οικονομική μας επιβίωση. Είναι λάθος όμως να πιστεύουμε πως τέλειωνει εκεί αδερφέ. Η παραίτηση μπορεί να οδηγήσει σε διασυρμούς, γκρίνια και τα χειρότερα να έπονται. Δεν υποστηρίζω πως είμαστε φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλα οφείλουμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε, αρχης γενομένης από το παιχνίδι με τους αυστριακούς. Μην ξεχνάμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα προσφέρει και τα πρώτα έσοδα στην ΠΑΕ.
Από κει και πέρα ποιος δεν θέλει μια αξιοπρεπή παρουσία στους ομίλους? Αν πιστέψουμε όμως πως "εντάξει μωρέ το κάναμε το καθηκον μας" τα στραπάτσα θα είναι αναπόφευκτα. Όπου μας βγάλει φέτος. Μαζί σου! Αλλα μην ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα έχει ευρωπαϊκή ιστορία την οποία πρέπει να τιμήσει. Το χθεσινό παιχνίδι ελπίζω ν'αποτελέσει αφορμή για προβληματισμό σχετικά με τις δυνατότητες τις ομάδας καθώς και την απαρχή μιας αξιοπρεπούς πορείας και επιτυχιών, τουλάχιστον εκεί που ξέρουμε πως μπορούμε.

Υ.Γ. Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αδερφέ, μπορείς να μου μιλάς ελεύθερα!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλή αρχή να έχουμε σήμερα.......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[move]ΑΕΚΑΡΑ γάμα τον καραγεωργίου τον μαλάκα[/move]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τρικυμία εν αμύνη  ;)
ποδόσφαιρο αλάνας
με τέτοια εμφάνιση ο αραμπατζής δεν πρέπει να ξαναβγεί απο την ενδεκάδα
μπέλεκ πολύ καλός, μέσα σε όλες τίς φάσεις και η πάσα για το γκόλ του μάκου απο αυτόν βγήκε
λεο χρήσιμος κάνει την δουλειά του
ο παγάκιας βαριέται και το χειρότερο είναι οτι το δείχνει (άραγε πληρώθηκε την δόση του  ;))
ο καραγεωργίου ο γνωστός καραγκιόζης

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τρικυμία εν αμύνη  ;)
ποδόσφαιρο αλάνας
με τέτοια εμφάνιση ο αραμπατζής δεν πρέπει να ξαναβγεί απο την ενδεκάδα
μπέλεκ πολύ καλός, μέσα σε όλες τίς φάσεις και η πάσα για το γκόλ του μάκου απο αυτόν βγήκε
λεο χρήσιμος κάνει την δουλειά του
ο παγάκιας βαριέται και το χειρότερο είναι οτι το δείχνει (άραγε πληρώθηκε την δόση του  ;))
ο καραγεωργίου ο γνωστός καραγκιόζης
θα τον ξαναδουμε να χτυπιετε ετσι παλι στο ματς του δευτερου γυρου... σε ολα τα αλλα θα ειναι χαλαρος... ας κλαψει τωρα :)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
με αυτην την ομαδα θα περασετε τον ΑΡΗ
[move]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ[/move]
ρε δεν πατε να γαμησετε στην φυλης λεω εγω...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
με αυτην την ομαδα θα περασετε τον ΑΡΗ
[move]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ[/move]
ρε δεν πατε να γαμησετε στην φυλης λεω εγω...
με αυτη την ομαδα και ενα παιχνιδι λιγοτερο εισαι 2 βαθμους πισω μηπως?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και εγω εχω ενα λιγοτερο
και ακομα αρχη ειναι
απο τωρα βαθμους μετρα ρε... :jerking:
εχεις παιξει 2 ματς,εχω παιξει 1 ματς... λιγοτερο ματς εχεις απο το μπαοκι που σου ριχνει ηδη 5 βαθμους στο κεφαλι... αν δεν το εχεις καταλαβει στο πρωταθλημα μετρανε βαθμους...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εχεις παιξει 2 ματς,εχω παιξει 1 ματς... λιγοτερο ματς εχεις απο το μπαοκι που σου ριχνει ηδη 5 βαθμους στο κεφαλι... αν δεν το εχεις καταλαβει στο πρωταθλημα μετρανε βαθμους...
μετρα εσυ απο τωρα γιατι ηδη το βρακι σου ειναι χεσμενο

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Stories