Καλημέρα αδέλφια μου κ καλή βδομάδα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.
Μέτρια εμφάνιση χθες η ομάδα,αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε παρόλα τα καρδιοχτύπια κ το θριλερ που πήγε να γίνει.Πάντως είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες κ το παιχνίδι θα είχε τελειώσει νωρίτερα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τέλος των φάσεων.Πάντως ας κερδίζουμε κ ας κερδίζουμε όπως να ναι-πλην την βοήθεια της διαιτησίας.Μερικά επι μέρους συμπεράσματα:
*Ο Μάχο πάλι σε δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν χρειάστηκε να κάνει την μεγάλη απόκρουση,αλλά έδειξε σταθερός κ σίγουρα είναι θετικό ότι σε 180' κράτησε στο 0 την εστία του.
*Με εντυπωσίασε η αμυντική μας γραμμή,που δείχνει ολοένα κ μεγαλύτερη σταθερότητα κ δείχνει να βρίσκοντια οι παίχτες μεταξύ τους.
*Για τον Μπλάνκο τι να πω;η φάση του δεύτερου γκολ,δείχνει την αίσθηση που έχει στο σκοράρισμα.
Θέλω να σημειώσω την σπάνια κίνηση του Μαντούκα,στο σημείο της αλλαγής του,που θεώρησε πρέπον να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ για τις ευκαιρίες που έχασε.Πραγματικά μια σπάνια κίνηση από έναν ποδοσφαιριστή.
Τώρα θέλω να πω στα αξεστα αδέλφια-πατεράδες εδώ μέσα,να πάψουν να διαδίδουν ψεύδη για το πρόσωπό μου περί εγκυμοσύνης της Φρόσως κ να μην με ζηλεύουν που ενώ εγώ αασχολούμαι με γκομενάκια εκείνοι ξεσκατώνουν μωρά κ ταίζουν με κρεμούλες.Ευχαριστώ.
[move]Α ρε trelle21 που θα μας πας κ Πατάγια
[/move]
[move]Ρε μόνο η χανούμα-Thailand sex trip
[/move]