Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το εψαχνα ρε φιλε!!!!!
δεν πειραζει!!!!!!! απιστευτη ατμοσφαιρα!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδελφέ-συνχάνουμο-συνάδελφε-συμφοιτητη έγω κατέβηκα με τα κασκόλ κ τις σημαίες μες στον Πειραιά.Στον κατακίτρινο Πειραιά.

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάρτε κι άλλες φώτο!
Θέλω να δώσω και 2 βιντεάκια απο κινητό περίπου 1ΜΒ το καθένα.
Πως μπορώ να τ' ανεβάσω ρε παιδιά???

Συνημμένα

• aek-mil 1-0 (4)_resize.JPG
    aek-mil 1-0 (4)_resize.JPG
    295,8 KB · Εμφανίσεις: 35

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάρτε κι άλλες φώτο!
Θέλω να δώσω και 2 βιντεάκια απο κινητό περίπου 1ΜΒ το καθένα.
Πως μπορώ να τ' ανεβάσω ρε παιδιά???

Συνημμένα

• aek-mil 1-0 (5)_resize.JPG
    aek-mil 1-0 (5)_resize.JPG
    292,3 KB · Εμφανίσεις: 42

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Αδελφέ-συνχάνουμο-συνάδελφε-συμφοιτητη έγω κατέβηκα με τα κασκόλ κ τις σημαίες μες στον Πειραιά.Στον κατακίτρινο Πειραιά.

φίλε μου dark το πιστεύεις ότι είναι κόκκινος ο πειραιάς, μάλλον κόκκινος είναι ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ασε μας ρε rodman!!!! εχθες ολα κιτρινα τα βλεπαμε!!!!!!!!
να δεις εσυ πως θα τα βλεπεις αποψε!!

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάρτε και τα 2 βιντεάκια.......

Ήμουν ο μοναδικός ψύχραιμος και γι' αυτό τα τράβηξα.....

Σας το είχα πει.....
Ενώ είμαι βάζελος πήγα με Λιλ και Μίλαν και κερδίσατε......
Έχω έναν θείο στις Βρυξέλες......Λέτε??????

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
χαροκαβλε πρεπει να το χαρηκες χθες!!!!
παντα τετοια!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στους ΑΕΚτζήδες από έναν Ολυμπιακό (γέννημα-θρέμμα). Τόσο ως ομάδα, όσο και ως εξέδρα, μας κάνατε χαρούμενους και υπερήφανους για την παρουσία σας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στο γκολ μου έφυγε η φωτογραφική μηχανη(με την οποία έπιασα στον αέρα το σουτ-γκολ του Σέζαρ) κ την έπιασα στον αέρα!!!!!!!Στο τέλος του παιχνιδιού προς το 93' έπεσα από την καρέκλα(στην οποία ήμουν πάνω όρθιος) κ έπεσα προς τα πίσω όπου παρέσυρα 3.Είμαι τέρας ψυχραιμίας.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κ έπεσα προς τα πίσω όπου παρέσυρα 3.Είμαι τέρας ψυχραιμίας.

για οδοστρωτηρας μου κανεις!!!!(οπως η ομαδαρα μας!)

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Forca AEKαρα οεοεοε ...............ρε δικεφαλε!!!!!!!!!!!
:cheesy:  :dancing: :cheesy: :dancing: :cheesy: :dancing: :cheesy: :dancing: :cheesy:
Κανενα βιντεακι τραβηγμενο απο τισ εξεδρες πανω απο τα επισημα?
Φυγαμε για Βελγιο με διαμονη στο Αμστερνταμ...............

Orsalia

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επιτελους ρε παιδια! Να γελασει και μας λιγο το χειλακι μας! Νισαφι τοσα χρονια!!! :)

Επισκέπτης
Μεγάλη  μέρα η σημερινή...Και ίσως ιστορική..όχι γιατί αν έρθει ο «άσος» αλλάζει κάτι (ούτως ή αλλιώς το ρόδι έπασε με την Λίλ), απλά μπαίνουμε πλέον στο κόλπο της πρόκρισης, στην επόμενη φάση του C.L., (δεν κάνω λόγω για το UEFA, ακόμη ? αφήστε με να ελπίζω..) που εκεί πλέον σπάει ακόμη μεγαλύτερο ρόδι ... Αυτό της πρόκρισης στην επόμενη φάση...

Σήμερα θα είναι γιορτή στην εξέδρα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο.. Το σίγουρο είναι ότι οι «11» του Φερέρ δημιούργησαν υψηλές προσδοκίες με τις τελευταίες εμφανίσεις τους και ήταν αυτοί που μας ανάγκασαν να εξαφανίσουμε ΟΛΑ τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα. Αυτοί χρεώνονται την μεγάλη συσπείρωση των οπαδών. Η Ομάδα αυτή στο συνολό της,  μας ανάγκασε όλους να θέλουμε να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, παρώντες. Κ θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί ...

Γιατί απόψε είναι η μεγαλύτερή μας βραδυά, μέχρι την επομένη ... Που δεν θα αργήσει να έρθει.. Υπομονή άλλα 15 βράδυα ακόμη ...   

Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα ( ;;;)

Αυτές ήταν μερικές χτεσινές σκέψεις κ απόψεις μου... 100% μέσα η προφητεία ...

Σήμερα ακόμη προσπαθώ να συνέρθω.....

Βλέπω κ ξαναβλέπω τα χτεσινά πλάνα όπως τα τράβηξε η ψηφιακή μηχανή μου... Κ φώτο κ βίντεο...Και τα ξαναβλέπω και τα ξαναβλέπω κ δεν τα χορταίνω....

κ όπως ο συνάδελφος liomas είχε έμπνευση, έτσι κ γω τράβηξα το γκόλ (κάτι με έτρωγε μέσα μου εκείνη την ώρα), και τον ʼγη στην αρχή κ στο τέλος του αγώνα και τα "όλε-όλε" στα τελευταία 50" ... (που φτάσαμε να παίζεις με την Μίλαν και να κάνεις "όλε-όλε"... καλά δεν γίναμε και Bartca σε μια νύκτα) και άλλα πολλά και διάφορα...

όπως αυτή με το σεντόνι στην σέντρα να κουνιέται και χιλάδες ενωσίτικες σημαίες να πλημμυρίζουν στην ατμόσφαιρα...άσε που νομίζω ήταν από τις σπάνιες φορές που περίμεναν να σιγήσουν τα πλήθη για να ακουστεί ο γνωστός ήχος του C.L. ...

Συνολικά καμιά 20αριά φώτο και καμιά 30αρια videakia όλα ένα κ ένα... Κρίμα που δεν ξέρω πως θα μπορέσω να τα ανεβάσω και να τα μοιραστώ με όλους εσάς εδώ μέσα, Ενωσίτες κ μη ....

Κουράγιο παλληκάρια μου ...  ερχονται πλέον άλλες εποχές ....

Εμπρος Αετέέέέέ .....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ηταν θεμα χρονου η ΑΕΚ να κανει νικη στο Τσ.Λ. απο τη στιγμη που στον παγκο δεν ειναι ο ακατονομαστος - αγελαστος. Παντως, αν το ματς ειχε αναποδη τροπη(η ΑΕΚ να χανει ευκαιριες και η Μιλαν να νικαει) οι αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι θα λεγαν "πορνη μπαλα".
Υ.Γ. Κυριοι της Μιλαν εχετε για προεδρο τον μεγαλυτερο (και τελευταιο) αντρα της Ιταλιας.Αντι για ευχαριστω τον κερασατε πικρα.  Τετοιες πικρες δε θα ξαναανεχτουμε.... :knuppel: :knuppel: :knuppel:

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Στο γκολ μου έφυγε η φωτογραφική μηχανη(με την οποία έπιασα στον αέρα το σουτ-γκολ του Σέζαρ) κ την έπιασα στον αέρα!!!!!!!Στο τέλος του παιχνιδιού προς το 93' έπεσα από την καρέκλα(στην οποία ήμουν πάνω όρθιος) κ έπεσα προς τα πίσω όπου παρέσυρα 3.Είμαι τέρας ψυχραιμίας.
Και σκεψου εχεις αδυνατισει κιολας!:)Μπραβο σας και παλι μαγκες.Μπορει στην Ελλαδα να θελω σαν τρελλος να σας λιωνουμε αλλα στην Ευρωπη μεσα απ τη καρδια μου ευχομαι να φτασετε οσο πιο ψηλα.Και παλι μπραβο
Αντε να δουμε τι θα κανουμε εμεις σημερα.ΑΝ και δεν εχουμε ελπιδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom