Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Από δω ως το ΟΑΚΑ;;;; :grin:
Περίμενε και θα δεις..τελειωμένοι είναι!Τα σωληνακια θα βγάλουμε ,που λεει και ο φίλος μου ο Χρηστιδης!!!ΦΟΡΤΣΑ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!Τρελανε μας πάλι!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Περίμενε και θα δεις..τελειωμένοι είναι!Τα σωληνακια θα βγάλουμε ,που λεει και ο φίλος μου ο Χρηστιδης!!!ΦΟΡΤΣΑ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!Τρελανε μας πάλι!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω...  :sunglasses:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Περίμενε και θα δεις..τελειωμένοι είναι!Τα σωληνακια θα βγάλουμε ,που λεει και ο φίλος μου ο Χρηστιδης!!!ΦΟΡΤΣΑ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!Τρελανε μας πάλι!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Λες να σας κάνει κ' ο Σκόκο την τιμή να παίξει σήμερα;
Τι λόγο έχει, το συμβόλαιο το ανανέωσε με 1εκ...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλά και όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του (ένα συμβόλαιο με το οποίο η διοίκηση "δεν υποθήκευσε το οικονομικό μέλλον της ομάδας" για να μη ξεχνιόμαστε και να θυμόμαστε ότι ΑΚΟΜΑ μας δουλευουν μερικοί και μας περνούν για κορόιδα) είπε ότι θα τα έδινε ΟΛΑ για την ομάδα......Αυτό το όλα ακόμα το περιμμένουμε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλά και όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του (ένα συμβόλαιο με το οποίο η διοίκηση "δεν υποθήκευσε το οικονομικό μέλλον της ομάδας" για να μη ξεχνιόμαστε και να θυμόμαστε ότι ΑΚΟΜΑ μας δουλευουν μερικοί και μας περνούν για κορόιδα) είπε ότι θα τα έδινε ΟΛΑ για την ομάδα......Αυτό το όλα ακόμα το περιμμένουμε
Ε θα παιξει καλα σε κανα δυο ματσακια μεχρι το τελος να χουμε να λεμε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλησπερα ναυαρχαρααααααααααα........................
φτιαξε με σημερα και οτι σου εταξα ισχυει...για ενα μηνα....
τα σεβη μου...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Διαβασα κατι για ενδιαφερον της ΑΕΚ για τον μαντζιο και εχω αρχισει να τρεμω... λετε να μας φορεσουν το παλτο?  :tickedoff:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Και θα αφήσουν το Μπλάνκο να φύγει ελεύθερος, μάλλον κατά βάζελο μεριά. :jerking: :jerking:

Όσον αφορά το Σκόκο, η ανανέωση ακόμα και για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας ήταν σωστή κίνηση,
με την προϋπόθεση βέβαια να κάνει καλό πρωτάθλημα ώστε να τον πουλήσετε και να βγάλετε κάτι.
Το να σου φύγει ελεύθεροι Τζιμπούρ-Μπλάνκο-Σκόκο είναι μαλακία.
Θυμίζει μπαογκ που έχασε εν μια νυκτί Οκκά-Καφέ-Γεωργιάδη.

Αν συνεχίσει να περπατάει και δε σας βγει το ρίσκο, ζόρικα τα πράγματα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
καλησπερα ναυαρχαρααααααααααα........................
φτιαξε με σημερα και οτι σου εταξα ισχυει...για ενα μηνα....
τα σεβη μου...
Διακρίσεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πως θα τους φτιαξεις? θα κερασεις μπουρδελοτσαρκα? με εχει φαει η περιεργια. :2funny:
Αρχίδια τύπε, όλοι στο τάξιμο είναι εδώ μέσα, αλλά μαρούλι δε σκάνε.
Μου έχουν τάξει 2 φορές τη Sheila Grant, 1 για την περσινή κούπα του βάζελου και άλλη 1 που έσωσα 1 pc συναγωνιστή.
Όσο τη γάμησες εσύ (εκτός κ'αν τη γάμησες όντως :knockinb: ) άλλο τόσο τη γάμησα κ'εγώ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αρχίδια τύπε, όλοι στο τάξιμο είναι εδώ μέσα, αλλά μαρούλι δε σκάνε.
Μου έχουν τάξει 2 φορές τη Sheila Grant, 1 για την περσινή κούπα του βάζελου και άλλη 1 που έσωσα 1 pc συναγωνιστή.
Όσο τη γάμησες εσύ (εκτός κ'αν τη γάμησες όντως :knockinb: ) άλλο τόσο τη γάμησα κ'εγώ.
:2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Σκόκο για να πουληθει σε καλή τίμη (πάνω από 2.5 εκ) θα πρέπει να κάνει τέτοια παιχνίδια που να κινήσει το ενδιαφέρον κάποιον ομάδων που να έχουν όμως και τα λεφτά να τα δώσουν. Πράγμα που δεν έχει γίνει.
Και επιπλέον αν για τον Μπλάνκο έρχεται μια Τουρκικη ομάδα και δίνει στην ΑΕΚ 500000 ευρώ ενώ ξέρει (η Τουρκική ομάδα) ότι μπορεί να τον υπογράψει και σαν ελεύθερο χωρίς την άδεια της ΑΕΚ τότε ποια πρέπει να είναι η αγοραστική αξία του Μπλάνκο; Εγώ λέω ότι άνετα με μια καλή χρονιά του Μπλάνκο σε Ελλάδα και Ευρώπη μπορεί η ΑΕΚ να βάλει στο ταμείο της και 3εκ ευρώ από την πώληση του. Άρα με τη λογική αυτή η ΑΕΚ θα πρέπει ΤΩΡΑ να του κάνει συμβόλαιο 1εκ ευρώ.
Θεωρώ ότι στην ΑΕΚ δε μετρήσανε σωστά τις παραμέτρους και τώρα έχουν εγκλωβιστοί στα ίδια τους τα λάθη.
Λάθος ο όλος χειρισμός ανανέωσης και τελικά η ελευθέρας του Τζεμπούρ (δε δίνεις τον ποιοτικότερο επιθετικό σου -όπως έχεις δηλώσει- σε καμία ομάδα του ελληνικου πρωταθλήματος. Του βάζεις ρήτρα και πάει εξωτερικό).
Λάθος το ποσό της ανανέωσης με Σκόκο. Κάνεις προσφορά στα 900 χιλιάρικα (και πολλά είναι) και άμα θέλει
Λάθος η όλη διαχείρηση με τον Μπλάνκο.
Αν δε πέσουν χοντρά λεφτά το καλοκαίρι (που δε θα πέσουν) πολύ φοβάμαι πως και η ριζούπολη αχενές στάδιο θα μοιάζει του χρόνου (εάν πάμε εκεί τελικά)
Υ.Γ Προς Μεγαλέφαντο. Ο Μπλάνκο με τα λεφτά που ζητάει είναι κλάσσεις ανώτερος του Πάντελιτς και είναι και 5 χρόνια μικρότερός του. Δε θα σε χαλούσε καθόλου....Άντε παλιοκουφάλα γάβρε πάλι ομάδα θα φτιάξεις με παίκτες από την ΑΕΚ  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αλλά πίστη στον Τζεμπούρ. Αν το καλοκαίρι τον υπογράψετε για 2 χρόνια του δίνω 6 με 8 μήνες για να τα κάνει πουτάνα τα αποδητήρια στου Καραισκάκη ή στου Ρέντη.....Παλιά μου τέχνη κόσκινο

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αλλά πίστη στον Τζεμπούρ. Αν το καλοκαίρι τον υπογράψετε για 2 χρόνια του δίνω 6 με 8 μήνες για να τα κάνει πουτάνα τα αποδητήρια στου Καραισκάκη ή στου Ρέντη.....Παλιά μου τέχνη κόσκινο
Ο Μαρινάκης πήρε τον Τζιμπούρ για να ρίχνει φάπες στο βαλβέρδε, ενώ ο ίδιος θα φαίνεται ότι τον στηρίζει. :grin:

Σαφέστατα θα προτιμούσα τον 27άρη Μπλάνκο από τον 32άρη Πάντελιτς, ο οποίος παίρνει και παραπάνω λεφτά.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ο Μαρινάκης πήρε τον Τζιμπούρ για να ρίχνει φάπες στο βαλβέρδε, ενώ ο ίδιος θα φαίνεται ότι τον στηρίζει. :grin:

Σαφέστατα θα προτιμούσα τον 27άρη Μπλάνκο από τον 32άρη Πάντελιτς, ο οποίος παίρνει και παραπάνω λεφτά.
Oλοι με ξένα κόλυβα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-Δώστε ένα μύριο για blanco
-Δώστε ένα μύριο για μανωλά
Ε ρε πρεμούρα που τους έχει πιάσει
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΛΕΜΕ  :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΛΕΜΕ  :2funny: :2funny:
Μια χαρα θα πουλησουν οτι τους κατσει το καλοκαιρι παπας-νοτιας και θα την κανουν με ελαφρα... εκτος αν συμβει το θαυμα που ολοι ελπιζουμε.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΛΕΜΕ  :2funny: :2funny:
O Μανωλάς καλά παίζει;; Θα χρειαστούμε αμυντικό τώρα που μεγάλωσε ο Μέλμπεργκ.
Καλό θα ήταν να έρθει ακόμα ένας Ελλήνας. Μη μείνουμε μόνο με Γαβραάμ-Ποτουρίδη στην άμυνα.

Κ'αν συνεχίσει ο Μέλμπεργκ, σας τον αφήνουμε δανεικό το Μανωλά να ψηθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom