You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Χανούμια καλημερα!Να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα σήμερα..Είναι ημέρα νίκης!!!!!!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
οτι μελαγχολησαμε ειναι σιγουρο,για το πως εχουμε καταφερει να ειμαστε 20 βαθμους πισω απο αυτην την ομαδα.γιατι περι κατορθωματος προκειται.Καποιοι φιλοι της ΑΕΚ πρεπει να μελαγχολησαν βλεποντας το ματς του Ολυμπιακου. Να δουμε τι θα γινει κ με τον Μπλανκο...
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πόσους;;;;;οτι μελαγχολησαμε ειναι σιγουρο,για το πως εχουμε καταφερει να ειμαστε 20 βαθμους πισω απο αυτην την ομαδα.γιατι περι κατορθωματος προκειται.
24, με αγώνα λιγότερο βέβαια. Και λίγοι είναι.
Είχαμε τον Έλληνα Μέσσι και το Βέλγο Ρονάλντο, τώρα έχουμε και τον Ισπανό Ρούνεϊ!!
Σε 1-2 αγώνες θα έχουμε και τον Αλγερινό Κακά...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Φτου κακα!!Πόσους;;;;;
24, με αγώνα λιγότερο βέβαια. Και λίγοι είναι.
Είχαμε τον Έλληνα Μέσσι και το Βέλγο Ρονάλντο, τώρα έχουμε και τον Ισπανό Ρούνεϊ!!
Σε 1-2 αγώνες θα έχουμε και τον Αλγερινό Κακά...
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Kαλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ
Σήμερα δεν θέλω να παίξετε για την ΑΕΚ
Σήμερα θέλω να παίξετε για την ποδοσφαιρική σας αξιοπρέπεια
και να σας θυμήσω ξανά τα λόγια του μπέου μετά απο τσόντα δεν κάνω δηλώσεις αλλά κάνω τσιγάρο
Σήμερα δεν θέλω να παίξετε για την ΑΕΚ
Σήμερα θέλω να παίξετε για την ποδοσφαιρική σας αξιοπρέπεια
και να σας θυμήσω ξανά τα λόγια του μπέου μετά απο τσόντα δεν κάνω δηλώσεις αλλά κάνω τσιγάρο
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δίκιο έχεις.Μου αρεσει που μιλατε για τα χρεοι των ομαδων λες και ειστε στα ΔΣ και ξερετε 100% τι παιζει... εδω δεν ξερουν καλα καλα οι ιδιοι τι χρωστανε
αλλά αν γνωρίζουμε αυτούς που είναι μέσα στο διοικητικό πάλι δεν ξέρουμε;
στο οτι και οι ίδιοι δεν ξέρουνε τι χρωστάνε...σε αυτό θα διαφωνίσω...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
θες να πεις πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο του ρουμάνικου;;;OK δεν διαφωνω στα περισοτερα που λες... για τον καπετανο οτι παιζει σε ενα πρωταθλημα με κουτσους δεν σημαινει οτι εγινε παιχταρας μολις εφυγε απο την αεκ. στο ρουμανικο πρωταθλημα μπορει να κανει καριερα και ο ντατομο
πώς το έβγαλες το συμπέρασμα αυτό;
αν είναι έτσι, γιατί παίρνει το ελληνικό πρώτάθλημα Ρουμάνους παίκτες;
αν δεν το ξέρεις το πρωτάθλημα...μην το κρίνεις
και επίσης...μη θεωρείς το ελλ. πρωτάθλημα καλύτερο!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε...τι θα κάνετε σήμερα;;; Θα φάτε λιγότερα από 3 ή δεν τη γλυτώνετε;
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Φιλε μου εζησα για καποια χρονια στην συγκεκριμενη χωρα,επισης πηγαινα και γηπεδο εκει αλλα παρακολουθουσα και αρκετους αγωνες στην tv. Εχουν αρκετους καλους παιχτες,καμικαζι τους λεω εγω που δεν φοβουντε να βαλουν τα ποδια τους στη φωτια,αλλα οι περισοτερες ομαδες ειναι για γελια... φυσικα και το δικο μας πρωταθλημα ειναι καλυτερο. Οι ελληνικες ομαδες παιρνουν ρουμανους παιχτες για τον ιδιο λογο που παιρνουν και απο τις υπολιπες χωρες... μανατζερς οεο! και οσο για τους ρουμανους που παιζουν στην ελλαδα να σου πω οτι υπαρχουν πολλοι καλυτεροι στη ρουμανια με χαμηλοτερο κασε αλλα δεν εχουν καλο μανατζερ ;)θες να πεις πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο του ρουμάνικου;;;
πώς το έβγαλες το συμπέρασμα αυτό;
αν είναι έτσι, γιατί παίρνει το ελληνικό πρώτάθλημα Ρουμάνους παίκτες;
αν δεν το ξέρεις το πρωτάθλημα...μην το κρίνεις
και επίσης...μη θεωρείς το ελλ. πρωτάθλημα καλύτερο!
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ολα ειναι πιθανα για μενα... παιζει να φαμε και 3 οπως λες,αλλα παιζει και να κανουμε το μπαμ! ολα να τα περιμενειςρε...τι θα κάνετε σήμερα;;; Θα φάτε λιγότερα από 3 ή δεν τη γλυτώνετε;
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εύκολο διπλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε...τι θα κάνετε σήμερα;;; Θα φάτε λιγότερα από 3 ή δεν τη γλυτώνετε;
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Λες να το παιξω στο στοιχημα??? 5 αποδοση εχει παει στο ιντερνετ...Εύκολο διπλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Λέτε να κάνουμε το διπλό και να αρχίσουν κάτι αρρωστάκια φίλοι μου γαύροι να με παίρνουν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα τηλέφωνο για να μου λένε τι ομάδάρα έχει η ΑΕΚ και τους έκανε πρωταθλητές μία αγωνιστηκή πιο νωρίς από ότι περίμεναν;
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Και τους βαζελες που τους πας? αυτοι θα λενε οτι πηραμε πριμ απο τον μαρινακι για να τους κοψουμε βαθμουςΛέτε να κάνουμε το διπλό και να αρχίσουν κάτι αρρωστάκια φίλοι μου γαύροι να με παίρνουν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα τηλέφωνο για να μου λένε τι ομάδάρα έχει η ΑΕΚ και τους έκανε πρωταθλητές μία αγωνιστηκή πιο νωρίς από ότι περίμεναν;
LonelyTraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Η ΑΕΚ ειναι αγαπη μεγαλη!! ειμαι 30 χρονια ΑΕΚ!! Μια αγαπη εχω στη καρδια, την κιτρινομαυρη θεα!! Οταν η μπαλα γινεται γυναικα, τοτε παιρνει το ονομα ΑΕΚ!! Για οσους καταλαβαινουν...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Η ΑΕΚ ειναι αγαπη μεγαλη!! ειμαι 30 χρονια ΑΕΚ!! Μια αγαπη εχω στη καρδια, την κιτρινομαυρη θεα!! Οταν η μπαλα γινεται γυναικα, τοτε παιρνει το ονομα ΑΕΚ!! Για οσους καταλαβαινουν...
κερατάς και συ ε;
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
έχεις δίκιο, και εάν χάσουμε θα λένε οι γαύροι ότι γίναμε προτεκτοράτο του ΠΑΟ. Οπότε Χ για να είναι όλοι (οι άλλοι) ευχαριστημένοι.Και τους βαζελες που τους πας? αυτοι θα λενε οτι πηραμε πριμ απο τον μαρινακι για να τους κοψουμε βαθμους
Έχω και τον κουμπάρο μου που είναι βάζελος δε θα μου μιλάει για καμιά βδομάδα εάν χάσουν. Τελευταία φορά που του μίλησα ήταν καθοδόν για τον ΟΑΚΑ για τον αγώνα κυπέλλου. Από τότε χάθηκε. Πάλι καλά που η κουμπάρα μου είναι ΑΕΚτζου οπότε έμαθα πως όταν γύρισε σπίτι ήταν τρελλά ζοχαδιαμσένος χεχεχεχεχε
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
και με Χ τα ιδια θα λενε οι βαζελοι...έχεις δίκιο, και εάν χάσουμε θα λένε οι γαύροι ότι γίναμε προτεκτοράτο του ΠΑΟ. Οπότε Χ για να είναι όλοι (οι άλλοι) ευχαριστημένοι.
Έχω και τον κουμπάρο μου που είναι βάζελος δε θα μου μιλάει για καμιά βδομάδα εάν χάσουν. Τελευταία φορά που του μίλησα ήταν καθοδόν για τον ΟΑΚΑ για τον αγώνα κυπέλλου. Από τότε χάθηκε. Πάλι καλά που η κουμπάρα μου είναι ΑΕΚτζου οπότε έμαθα πως όταν γύρισε σπίτι ήταν τρελλά ζοχαδιαμσένος χεχεχεχεχε
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Από δω ως το ΟΑΚΑ;;;;Εύκολο διπλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις