Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καποιοι φιλοι της ΑΕΚ πρεπει να μελαγχολησαν βλεποντας το ματς του Ολυμπιακου. Να δουμε τι θα γινει κ με τον Μπλανκο...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Χανούμια καλημερα!Να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα σήμερα..Είναι ημέρα νίκης!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καποιοι φιλοι της ΑΕΚ πρεπει να μελαγχολησαν βλεποντας το ματς του Ολυμπιακου. Να δουμε τι θα γινει κ με τον Μπλανκο...
οτι μελαγχολησαμε ειναι σιγουρο,για το πως εχουμε καταφερει να ειμαστε 20 βαθμους πισω απο αυτην την ομαδα.γιατι περι κατορθωματος προκειται.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
οτι μελαγχολησαμε ειναι σιγουρο,για το πως εχουμε καταφερει να ειμαστε 20 βαθμους πισω απο αυτην την ομαδα.γιατι περι κατορθωματος προκειται.
Πόσους;;;;; :dancing: :dancing: :dancing:
24, με αγώνα λιγότερο βέβαια. Και λίγοι είναι.

Είχαμε τον Έλληνα Μέσσι και το Βέλγο Ρονάλντο, τώρα έχουμε και τον Ισπανό Ρούνεϊ!!  :grin:
Σε 1-2 αγώνες θα έχουμε και τον Αλγερινό Κακά...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πόσους;;;;; :dancing: :dancing: :dancing:
24, με αγώνα λιγότερο βέβαια. Και λίγοι είναι.

Είχαμε τον Έλληνα Μέσσι και το Βέλγο Ρονάλντο, τώρα έχουμε και τον Ισπανό Ρούνεϊ!!  :grin:
Σε 1-2 αγώνες θα έχουμε και τον Αλγερινό Κακά...
Φτου κακα!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Kαλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σήμερα δεν θέλω να παίξετε για την ΑΕΚ
Σήμερα θέλω να παίξετε για την ποδοσφαιρική σας αξιοπρέπεια
και να σας θυμήσω ξανά τα λόγια του μπέου μετά απο τσόντα δεν κάνω δηλώσεις αλλά κάνω τσιγάρο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μου αρεσει που μιλατε για τα χρεοι των ομαδων λες και ειστε στα ΔΣ και ξερετε 100% τι παιζει... εδω δεν ξερουν καλα καλα οι ιδιοι τι χρωστανε  :2funny:
δίκιο έχεις.
αλλά αν γνωρίζουμε αυτούς που είναι μέσα στο διοικητικό πάλι δεν ξέρουμε;
στο οτι και οι ίδιοι δεν ξέρουνε τι χρωστάνε...σε αυτό θα διαφωνίσω...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
OK δεν διαφωνω στα περισοτερα που λες... για τον καπετανο οτι παιζει σε ενα πρωταθλημα με κουτσους δεν σημαινει οτι εγινε παιχταρας μολις εφυγε απο την αεκ. στο ρουμανικο πρωταθλημα μπορει να κανει καριερα και ο ντατομο  :2funny:
θες να πεις πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο του ρουμάνικου;;;
πώς το έβγαλες το συμπέρασμα αυτό;
αν είναι έτσι, γιατί παίρνει το ελληνικό πρώτάθλημα Ρουμάνους παίκτες;

αν δεν το ξέρεις το πρωτάθλημα...μην το κρίνεις
και επίσης...μη θεωρείς το ελλ. πρωτάθλημα καλύτερο!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε...τι θα κάνετε σήμερα;;; Θα φάτε λιγότερα από 3 ή δεν τη γλυτώνετε;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
θες να πεις πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο του ρουμάνικου;;;
πώς το έβγαλες το συμπέρασμα αυτό;
αν είναι έτσι, γιατί παίρνει το ελληνικό πρώτάθλημα Ρουμάνους παίκτες;

αν δεν το ξέρεις το πρωτάθλημα...μην το κρίνεις
και επίσης...μη θεωρείς το ελλ. πρωτάθλημα καλύτερο!
Φιλε μου εζησα για καποια χρονια στην συγκεκριμενη χωρα,επισης πηγαινα και γηπεδο εκει αλλα παρακολουθουσα και αρκετους αγωνες στην tv. Εχουν αρκετους καλους παιχτες,καμικαζι τους λεω εγω που δεν φοβουντε να βαλουν τα ποδια τους στη φωτια,αλλα οι περισοτερες ομαδες ειναι για γελια... φυσικα και το δικο μας πρωταθλημα ειναι καλυτερο. Οι ελληνικες ομαδες παιρνουν ρουμανους παιχτες για τον ιδιο λογο που παιρνουν και απο τις υπολιπες χωρες... μανατζερς οεο! και οσο για τους ρουμανους που παιζουν στην ελλαδα να σου πω οτι υπαρχουν πολλοι καλυτεροι στη ρουμανια με χαμηλοτερο κασε αλλα δεν εχουν καλο μανατζερ  ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε...τι θα κάνετε σήμερα;;; Θα φάτε λιγότερα από 3 ή δεν τη γλυτώνετε;
ολα ειναι πιθανα για μενα... παιζει να φαμε και 3 οπως λες,αλλα παιζει και να κανουμε το μπαμ! ολα να τα περιμενεις  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λέτε να κάνουμε το διπλό και να αρχίσουν κάτι αρρωστάκια φίλοι μου γαύροι να με παίρνουν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα τηλέφωνο για να μου λένε τι ομάδάρα έχει η ΑΕΚ και τους έκανε πρωταθλητές μία αγωνιστηκή πιο νωρίς από ότι περίμεναν;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Λέτε να κάνουμε το διπλό και να αρχίσουν κάτι αρρωστάκια φίλοι μου γαύροι να με παίρνουν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα τηλέφωνο για να μου λένε τι ομάδάρα έχει η ΑΕΚ και τους έκανε πρωταθλητές μία αγωνιστηκή πιο νωρίς από ότι περίμεναν;
Και τους βαζελες που τους πας? αυτοι θα λενε οτι πηραμε πριμ απο τον μαρινακι για να τους κοψουμε βαθμους  :2funny:

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Η ΑΕΚ ειναι αγαπη μεγαλη!! ειμαι 30 χρονια ΑΕΚ!! Μια αγαπη εχω στη καρδια, την κιτρινομαυρη θεα!! Οταν η μπαλα γινεται γυναικα, τοτε παιρνει το ονομα ΑΕΚ!! Για οσους καταλαβαινουν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η ΑΕΚ ειναι αγαπη μεγαλη!! ειμαι 30 χρονια ΑΕΚ!! Μια αγαπη εχω στη καρδια, την κιτρινομαυρη θεα!! Οταν η μπαλα γινεται γυναικα, τοτε παιρνει το ονομα ΑΕΚ!! Για οσους καταλαβαινουν...

κερατάς και συ ε;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και τους βαζελες που τους πας? αυτοι θα λενε οτι πηραμε πριμ απο τον μαρινακι για να τους κοψουμε βαθμους  :2funny:
έχεις δίκιο, και εάν χάσουμε θα λένε οι γαύροι ότι γίναμε προτεκτοράτο του ΠΑΟ. Οπότε Χ για να είναι όλοι (οι άλλοι) ευχαριστημένοι.
Έχω και τον κουμπάρο μου που είναι βάζελος δε θα μου μιλάει για καμιά βδομάδα εάν χάσουν. Τελευταία φορά που του μίλησα ήταν καθοδόν για τον ΟΑΚΑ για τον αγώνα κυπέλλου. Από τότε χάθηκε. Πάλι καλά που η κουμπάρα μου είναι ΑΕΚτζου οπότε έμαθα πως όταν γύρισε σπίτι ήταν τρελλά ζοχαδιαμσένος χεχεχεχεχε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
έχεις δίκιο, και εάν χάσουμε θα λένε οι γαύροι ότι γίναμε προτεκτοράτο του ΠΑΟ. Οπότε Χ για να είναι όλοι (οι άλλοι) ευχαριστημένοι.
Έχω και τον κουμπάρο μου που είναι βάζελος δε θα μου μιλάει για καμιά βδομάδα εάν χάσουν. Τελευταία φορά που του μίλησα ήταν καθοδόν για τον ΟΑΚΑ για τον αγώνα κυπέλλου. Από τότε χάθηκε. Πάλι καλά που η κουμπάρα μου είναι ΑΕΚτζου οπότε έμαθα πως όταν γύρισε σπίτι ήταν τρελλά ζοχαδιαμσένος χεχεχεχεχε
και με Χ τα ιδια θα λενε οι βαζελοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom