Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
του χρόνου ποιος θα παίζει στην Α' εθνική a.k.a Super Marinakis League;
Εγω δεν ειπα οτι ο Νεμεθ,"αξιζει" να παιζει σε μικρομεσαια ομαδα,απλα μονο σε τετοιου βεληνεκους ομαδα,θα ξεκιναγε η ενδεκαδα απο αυτον...Αν θεωρείς τον Νέμεθ παίχτη για μικρομεσαία ομάδα, είσαι τουλάχιστον άμπαλος.
Και να επαναλαβω,οτι το ονομα,η ιστορια ,η "ιδεα" ΑΕΚ,ηταν και θα ειναι μεγαλη ομαδα...Ακομα και στη Β Εθνικη να πεσει...
Οι "οικονομικες πρακτικες" και το διοικητικο πλανο ομως που εχει υιοθετησει,ταιριαζουν σε "μικρομεσαια ομαδα"...
προσπαθει να πεισει τον εαυτο του,ανεπιτυχως,οτι η ΑΕΚ δεν ειναι μεγαλη ομαδα.Ρεεεεεεεεεεεεεεε αλεφαντε και εσύ σαν τον άλλον δεν έχετε δικό σας θρέντ να τα πείτε
-Ολο εδω μέσα είσαι
*Ο πανούτσος ο μεγαλοδημοσιογράφος τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας
*Η ΑΕΚ είναι ΙΔΕΑ εσείς είστε επιχείρηση
Ρεεεεεεεεεεεεεεε αλεφαντε και εσύ σαν τον άλλον δεν έχετε δικό σας θρέντ να τα πείτε
-Ολο εδω μέσα είσαι
για να γίνεται από ιδέα ομάδα, μπας και πάρετε κανένα πρωτάθλημαΝα'γιάση το στόμα σου ρε λιάκουρα
Ο Ηλίας Ατματζίδης μίλησε για την κατάσταση στην ΑΕΚ και τόνισε ότι η ομάδα «χρειάζεται έναν νέο Μαρινάκη»
«Περιορισμένων δυνατοτήτων το ρόστερ της ΑΕΚ»
www.aek365.gr/a-101763/periorismenwn-dunatothtwn-to-roster-th-aek.htm]http://www.aek365.gr/a-101763/periorismenwn-dunatothtwn-to-roster-th-aek.htm[/url]
Το σκέλος της ιστορίας το φάγαμε ήδη βλέπω.Ρεεεεεεεεεεεεεεε αλεφαντε και εσύ σαν τον άλλον δεν έχετε δικό σας θρέντ να τα πείτε
-Ολο εδω μέσα είσαι
Σήμερα έχει γενέθλια ο Χιμένεθ.
www.aek365.gr/a-101838/xronia-polla-manolo.htm]Χρόνια πολλά Μανόλο![/url]
5 είμασταν 4 μείναμε και guest star τον ναυαρχορε παιδια ξερει κανεις τον χιτμαν;ειναι καλα το παιδι;εχει πολυ καιρο να εμφανιστει.
Το σκέλος της ιστορίας το φάγαμε ήδη βλέπω.
Είμαστε σε καλό δρόμο.
εγω γουσταρω γραφικους προεδρους.ακομη πιο γελοιοι.να λενε περι εγληματα κατα της ελλαδος και να βγαινουν να μιλανε σε τραπεζι με δημοσιογραφους για ατομα που εχουν φυγει απο το ποδοσφαιρο.και να κανουν καραγκιοζιλικια στην εξεδρα των οπαδων σε αγωνα με επαρχιακη ομαδα. ;)Χρόνια του πολλά, ελπίζω να μείνει χρόνια. Γουστάρω γραφικούς προπονητές, σαν τον
Αλέφαντο, το Μαλεζάνι, τον Αγγελάρα, το Νιόπλια και το Χιμένεθ. Δε σε αφήνουν να πλήξεις ποτέ.
Χιμένεθ: “Δεν είμαι μ@λ@κ@ς”.
“… το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα προδώσω ποτέ τον κόσμο της ΑΕΚ
και θα συνεχίσω να δουλεύω. Δεν είμαι μ@λ@κ@ς…”
“…”
“ΜΠΓχχΧΧΧχΧΧΧ!”
-”Τι έγινε; Μήπως διαφωνείς με κάτι που είπα;”
-”Όχι κόουτς. Αλίμονο. Συνεχίστε…”
“Τι σας έλεγα; Α, ναι. Ότι δεν είμαι μ@λ@κ@ς…”
“ΑΑΧΑΧαχαχΑΧαΑΧχΧΑαχα…”
“…”
-”Τίιιιι έγινε Τζιμπουράκο; Όλα καλάαα;”
-”Ναι ρε μ@λ@κ@. Χαλαρά. Εσύ;”.
-”…”
-”…”
ποιος εχει χωσει 100 μυρια?????????Και γραφικούς προέδρους γουστάρουμε. Να μιλάνε για τσόντες, να μπουκάρουν στα δημοσιογραφικά,
να κάνουν λεονταρισμούς ενώ είναι διορισμένοι με 1000 ευρώ το μήνα, σε άλλους προέδρους που έχουν χώσει 100 μύρια.