Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ποιος είναι αυτός πάλι ρε παιδιά... εγώ μια φορά δεν τον είχα ακούσει ποτέ! Για Παουτάσο τον βλέπω να μας βγαίνει!!!
Καμια σχεση φιλε μονο να ερθει ορεξατος ευχομαι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
To διάβασα εδώ μέσα sony,από την απογευματινή βάρδια.THAKKS.Πια από εδώ μέσα ενημερώνομαι για τα της ΑΕΚ.
3η μεταγραφή για την ΑΕΚ μετά από τους Ενσαλίβα & Μπαρμπούδη.3 μεταγραφές ζεστές-ζεστές κ έπεται συνέχεια.

sony,10-20 Αυγούστου θα είμαι Χανιά.Επιτέλους θα γνωριστούμε αδερφέ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ελπίζω να καταφέρω να σε δω στα πεταχτά γιατί έχω γεννητούρια εκείνες τις μέρες αδερφέ μου!!!! ʼλλο ένα ΑΕΚάκι έρχεται!!!!

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
μαγκες ο αρουαμπαρενα ειναι πολυ γνωστος, καλος κ σταθερος παιχτης. το μονο ερωτηματικο ειναι οι 16 συμμετοχες φετος ενω καθε χρονια ειχε 30+... ελπιζω να μην ειναι σαν τον βικτορ του παο! αλλιως πολυ καλη μεταγραφη κ ευελπιστω σε αναλογη συνεχεια!...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδελφέ faxanadu καλώς ήρθες στην παρέα μας.Χαίρομαι που μεγάλωσες την κιτρινόμαυρη παρέα εδώ μέσα.Απλά σε ενημερώνω ότι δεν είμαστε μια παρέα Αεκτζήδων που τα λέμε πίσω από 1 πληκτρολόγιο.Βρισκόμαστε κ με τα άλλα παίδια στα ημίχρονα των ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κ επιπλέον κατά καιρούς-περίπου 1 φορά το μήνα-μαζευόμαστε όλη η παρέα για καφέ κ τα λέμε κ από κοντά.Να μπαίνεις να βλέπεις το φόρουμ μας κ να ενημερώνεσαι.Καλώς μας ήρθες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ο Αρουαμπαρένα πέρυσι είχε βάλει το γκολ με κεφαλιά στο Βιγιαρεάλ-Ίντερ 1-0 που απέκλεισε η Βιγιαρεάλ την Ίντερ

Επισκέπτης
μαγκες ο αρουαμπαρενα ειναι πολυ γνωστος, καλος κ σταθερος παιχτης. το μονο ερωτηματικο ειναι οι 16 συμμετοχες φετος ενω καθε χρονια ειχε 30+... ελπιζω να μην ειναι σαν τον βικτορ του παο! αλλιως πολυ καλη μεταγραφη κ ευελπιστω σε αναλογη συνεχεια!...

Εγώ ρε παιδιά δεν τον ήξερα κι ας παίζει Βιγιαρεάλ. Τώρα αυτό που λες, από τις 30+ συμμετοχές να πέσει στις 16 φέτος, λέει πάρα πολλά... Τώρα θα μου πεις, είναι δυνατόν να μας δίναν τον παιχταρά τους? Αυτόν που δεν τους κάνει μας δίνουν πάντα.

Κι ο Ριβάλντο ήρθε Ελλάδα γιατί δεν τον έπαιρνε καμία άλλη ομάδα που να παίζει Champions League! Οπότε είπε ο άνθρωπος "Έστω με τον Ολυμπιακό! Τουλάχιστον θα βλέπω τα φιλαράκια μου στα ευρωπαϊκά ματς!". Βέβαια αυτός του ήρθε κουτί του γαύρου και τον αξιοποίησε μια χαρά! Αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτός ο Arruabarrena με τον Rivaldo. ʼσε που μέχρι να μάθω το όνομά του θα έχει τελειώσει η σαιζόν!!!

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
αδελφε dark σε χαιρετω κ προσωπικα..! κατι ξερω για τις συναντησεις στα ημιχρονα καθως το σαιτ το παρακολουθω μηνες τωρα παροτι γραφτηκα χθες!.. επισης φετος ειχα διαρκειας στην 4 οπως κ εσυ νομιζω?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ακριβώς εκεί.Του χρόνου πάω για την 8.Καληνύχτα αδέλφια μου.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγώ ρε παιδιά δεν τον ήξερα κι ας παίζει Βιγιαρεάλ. Τώρα αυτό που λες, από τις 30+ συμμετοχές να πέσει στις 16 φέτος, λέει πάρα πολλά... [size=10pt]Τώρα θα μου πεις, είναι δυνατόν να μας δίναν τον παιχταρά τους? Αυτόν που δεν τους κάνει μας δίνουν πάντα.[/size]

Κι ο Ριβάλντο ήρθε Ελλάδα γιατί δεν τον έπαιρνε καμία άλλη ομάδα που να παίζει Champions League! Οπότε είπε ο άνθρωπος "Έστω με τον Ολυμπιακό! Τουλάχιστον θα βλέπω τα φιλαράκια μου στα ευρωπαϊκά ματς!". Βέβαια αυτός του ήρθε κουτί του γαύρου και τον αξιοποίησε μια χαρά! Αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτός ο Arruabarrena με τον Rivaldo. ʼσε που μέχρι να μάθω το όνομά του θα έχει τελειώσει η σαιζόν!!!

Ρε παιδιά, δεν έχετε καταλάβει σε τί κατάσταση βρισκόμαστε, όχι μόνο εμείς, αλλά και γαύροι, βάζελοι κλπ....βλέπετε τη Λανς, τη Βιγιαρεάλ και την οσασούνα και στυος ΠΑΓΚΟΥΣ τους έχουν παίκτες με συμβόλαια απλησίαστα για τις ομάδες μας...Μπαίνει ο Σιναμά Πογκόλ με το γαύρο και τα κάνει πουτάνα...Έχει τέτοιο βασικό ο γαύρος; ΟΧΙ, τη στιγμή που η Λίβερπουλ τον έχει στον πάγκο της....Τους παίκτες της Παρί μπορούμε να τους έχουμε εμείς; ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!!!Ποιός περιμένετε μετά να προκριθεί σε μεταξύ μας αγώνα; Παίκτες που ομάδες όπως Σάλκε, Μπόλτον, Βιγιαρεάλ κλπ θέλουν να τους κρατήσουν, οι μεγάλες μας ομάδες δε μπορούν να τους ακουμπήσουν... Από κει και πέρα πως να ενθουσιαστώ με μεταγραφές, αφού με έχουν πείσει ότι ούτε τα ταλέντα δε μπορούν να διακρίνουν!!! :idiot:

Επισκέπτης
Ρε παιδιά, δεν έχετε καταλάβει σε τί κατάσταση βρισκόμαστε, όχι μόνο εμείς, αλλά και γαύροι, βάζελοι κλπ....βλέπετε τη Λανς, τη Βιγιαρεάλ και την οσασούνα και στυος ΠΑΓΚΟΥΣ τους έχουν παίκτες με συμβόλαια απλησίαστα για τις ομάδες μας...Μπαίνει ο Σιναμά Πογκόλ με το γαύρο και τα κάνει πουτάνα...Έχει τέτοιο βασικό ο γαύρος; ΟΧΙ, τη στιγμή που η Λίβερπουλ τον έχει στον πάγκο της....Τους παίκτες της Παρί μπορούμε να τους έχουμε εμείς; ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!!!Ποιός περιμένετε μετά να προκριθεί σε μεταξύ μας αγώνα; Παίκτες που ομάδες όπως Σάλκε, Μπόλτον, Βιγιαρεάλ κλπ θέλουν να τους κρατήσουν, οι μεγάλες μας ομάδες δε μπορούν να τους ακουμπήσουν... Από κει και πέρα πως να ενθουσιαστώ με μεταγραφές, αφού με έχουν πείσει ότι ούτε τα ταλέντα δε μπορούν να διακρίνουν!!! :idiot:

Ναι ρε συ αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσεις.... παλιά φέραμε τον Σαμπανάτζοβιτς. Τον Σαβέφσκι. Πιο γνωστούς παίχτες αλλά όχι πρώτα ονόματα. Και είδες, πιάσαν χοντρά! Αλλά και στο εσωτερικό... έφερες Κωστή, Τσιάρτα, Ντέμη, ʼλβεζ, Ζαγοράκη... που είναι οι αντικαταστάτες τους τώρα?

Επισκέπτης
Ρε παιδια ακομη δεν πηραμε εναν παιχτη και αρχισαμε την γκρινια? Αλλα τα δεδομενα τα ελληνικα και αλλα σε χωρες οπως Ισπανια, Αγγλια... . Ως ονομα ειναι μεγαλο (κυριολεκτικα και μεταφορικα), απο εκει και περα το μονο που φοβαμαι ειναι μην ειναι κουτσο αλογο. Απο τον Τζιωρτζιοπουλο καλυτερος θα ειναι παντως

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ναι ρε συ αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσεις.... παλιά φέραμε τον Σαμπανάτζοβιτς. Τον Σαβέφσκι. Πιο γνωστούς παίχτες αλλά όχι πρώτα ονόματα. Και είδες, πιάσαν χοντρά! Αλλά και στο εσωτερικό... έφερες Κωστή, Τσιάρτα, Ντέμη, ʼλβεζ, Ζαγοράκη... που είναι οι αντικαταστάτες τους τώρα?

Ναι, δε λέω...Μακάρι να φέρναμε παίκτες της αξίας του Τόνι, έστω και μη ονόματα, αλλά πρέπει να κάνουμε διάνα και να χτυπήσουμε κελεπούρια...Θα δείξει...Εμπιστοσύνη στο Φερέρ και βλέπουμε!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
o Aρουαμπαρένα πέρυσι ήταν από τα βασικά στελέχη που οδήγησαν τη Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά. Και είπα και πριν είχε βάλει το γκολ στιν Ίντερ. Καλός είναι.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
[size=10pt]Παμε γερα με Αρουαμπαρενα στου ΟΑΚΑ την αρενα. [/size]

Συνημμένα

• ARRUABARRENA_2.jpg
    ARRUABARRENA_2.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 29

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέλφια καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα,αφού επιτέλους το site ''άνοιξε'' κ για σήμερα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κάτι δεν πάει καλά........δείχνει 0653 ώρα στο ποστ σου. 8 ώρες πίσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom