Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην ψαρώνετε από το εγκεφαλικό πορδοντελίριο του μαλάκα. Ευχαριστώ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πορδοντελίριο;
αχα,χα,χαχ,αχ,χα,χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην ψαρώνετε από το εγκεφαλικό πορδοντελίριο του μαλάκα. Ευχαριστώ
ψαρονετε.......
τορα που το θιμιθικα... να βαλο καρβουνα
να ψισο σαρδελιτσα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Ρε υπαλληλε, ρε ντροπή των οπαδών, ρε ανδρείκελο του κόκκαλη, περυσι έφαγες 4 και το πήρες στα χαρτιά και μιλάς ρε ψευτη.
Αντε παρε τον Γκαγκάτση και τα κοράκια σας ολα και σαλτα και γαμ.... όλοι μαζί.

REDstalion07

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα στα κιτρινα αδελφια!
αεκ γερα πρωκταθλημα ξανα!
με ντουσαν στο τιμονι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δυό, δυό στη μπανιέρα δυό δυό

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Ρε γκει εσείς τον ξεχάσατε  τον ντουσαν όταν σας έβγαλε απ πέτρινα χρονια; ε;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλύτερα τούρκοι παρά απο την μάνα μας να έχουν περάσει διάφοροι στόλοι και να μην ξέρουμε ποιον έχουμε πατέρα όπως εσύ!
Όταν βλέπεις πολεμικό πλοίο φωνάζεις Μπαμπαααααααααα! :2funny:
το να είναι ενας μαλάκας και να βρίζει οικογένειες, υπολήψεις κλπ δεν σημαίνει πως άμα τον μιμηθείς είσαι καλύτερος...κι εσύ μαλάκας είσαι.
Περιμένω από παλιότερους να τραβήξουνε το αφτί σε νέους που βρίζουν έτσι. Όπως εσείς δεν δέχεστε χαρακτηρισμούς σχετικούς με Τουρκία (γιατί δεν είναι σωστοί), έτσι και εμείς δεν δεχόμαστε χαρακτηρισμούς σχετικούς με πλοία και ναύτες (γιατί επίσης δεν είναι σωστοί). Αν εσάς σας αρέσει να βάζετε ταμπέλες, τ΄τοτε είστε οι ίδιοι από μόνοι σας η ίδια η ταμπέλα.

Συμφωνώ πως πρέπει να γίνονται ban αυτοί που προκαλούν, αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτούς που απαντούν με τον ίδιο τρόπο. Όσο τους δίνετε σημασία, τόσο θα βρίζουνε αυτοί...απλά πράγματα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
Είσαι μερακλής, μου έδωκες ωραία ιδέα για αύριο
na βρισ ομοσ μεγαλι σαρδελιτσα....
κ να τις βανισ κ σκορδακι στι κιλιτσα κ μαραθακι
κ λιγο τσιπουρακι κ ολα καλα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το να είναι ενας μαλάκας και να βρίζει οικογένειες, υπολήψεις κλπ δεν σημαίνει πως άμα τον μιμηθείς είσαι καλύτερος...κι εσύ μαλάκας είσαι.
Περιμένω από παλιότερους να τραβήξουνε το αφτί σε νέους που βρίζουν έτσι. Όπως εσείς δεν δέχεστε χαρακτηρισμούς σχετικούς με Τουρκία (γιατί δεν είναι σωστοί), έτσι και εμείς δεν δεχόμαστε χαρακτηρισμούς σχετικούς με πλοία και ναύτες (γιατί επίσης δεν είναι σωστοί). Αν εσάς σας αρέσει να βάζετε ταμπέλες, τ΄τοτε είστε οι ίδιοι από μόνοι σας η ίδια η ταμπέλα.

Συμφωνώ πως πρέπει να γίνονται ban αυτοί που προκαλούν, αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτούς που απαντούν με τον ίδιο τρόπο. Όσο τους δίνετε σημασία, τόσο θα βρίζουνε αυτοί...απλά πράγματα.
Έχεις δίκιο αλλά δεν είδα κανέναν σας να του τραβάει το αφτάκι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.Δεν μπήκαμε όμως εμείς σε κανενα θρεντ να προκαλέσουμε.Αυτοί μπαίνουν 3-4 μέρες κ μας προκαλούν ασύστολα.Κάποια στιγμή,συμπεριλαμβανομένου κ εμού,θα βρίσω άσχημα όπως το έκανα αν κ δεν μου αρέσει.Εχώ την εντύπωση ότι είναι όμως κλώνος,οπότε δεν δίνω περαιτέρω σημασία.Περιμένω να δω πότε θα τους σουτάρουνε.
Α και με την ευκαιρία,στο τσιμπούσι οποτε θες έρχεσαι.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Απλά δεν μπορώβ να ξέρω ποιοι από δω μέσα θελουν κ μπορούν να έλθουν.Για αυτό λέω όποιος θέλει να μου πει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχεις δίκιο αλλά δεν είδα κανέναν σας να του τραβάει το αφτάκι
φίλε μου, μπαίνω μία στις τόσες και όπως είδες το πρώτο που είπα είναι πως είναι μαλάκας. Δεν είμαι εγώ που θα του τραβήξω το αφτί γιατί με κανέναν δεν έχω προσωπικές σχέσεις εδώ μέσα και δεν τον ξέρω. Εσείς όμως αρκετοί γνωρίζεστε και απόδειξη πως κανονίζετε συνεύρεση.
Από κει και πέρα είπα πως αν τον αγνοήσετε θα βαρεθεί. Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πριν από κανα χρόνο αποφασίσαμε να πειραζόμαστε αλλά όχι πια με χυδαίους τρόπους και να μη βριζόμαστε γιατί δεν λέει απολύτως τίποτα.
Αν θέλετε να το κάνετε πάλι κωλοχανείο, απλά δεν θα μπάινουμε κάποιοι μέσα να διαβάζουμε και να λέμε και τα δικά μας.
Αλλά φαντάζομαι πως αυτό δεν τους απασχολεί ουδόλως ορισμένους. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να βγάλουνε τα κόμπλεξ τους.

Ποδόσφαιρο είναι ρε σεις...και οι ομάδες εταιρίες...χαλαρώστε.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φίλε μου, μπαίνω μία στις τόσες και όπως είδες το πρώτο που είπα είναι πως είναι μαλάκας. Δεν είμαι εγώ που θα του τραβήξω το αφτί γιατί με κανέναν δεν έχω προσωπικές σχέσεις εδώ μέσα και δεν τον ξέρω. Εσείς όμως αρκετοί γνωρίζεστε και απόδειξη πως κανονίζετε συνεύρεση.
Από κει και πέρα είπα πως αν τον αγνοήσετε θα βαρεθεί. Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πριν από κανα χρόνο αποφασίσαμε να πειραζόμαστε αλλά όχι πια με χυδαίους τρόπους και να μη βριζόμαστε γιατί δεν λέει απολύτως τίποτα.
Αν θέλετε να το κάνετε πάλι κωλοχανείο, απλά δεν θα μπάινουμε κάποιοι μέσα να διαβάζουμε και να λέμε και τα δικά μας.
Αλλά φαντάζομαι πως αυτό δεν τους απασχολεί ουδόλως ορισμένους. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να βγάλουνε τα κόμπλεξ τους.

Ποδόσφαιρο είναι ρε σεις...και οι ομάδες εταιρίες...χαλαρώστε.
Δεν ξέρω κανέναν ρε φίλε εδώ μέσα. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκομαι. Και γω δεν γουστάρω να βρίζομαι με κανένα, αλλά το ομολογώ οτι ώρες ώρες δεν μπορώ να αντέξω και να μην αντιδράσω στην πρόκληση

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.Δεν μπήκαμε όμως εμείς σε κανενα θρεντ να προκαλέσουμε.Αυτοί μπαίνουν 3-4 μέρες κ μας προκαλούν ασύστολα.Κάποια στιγμή,συμπεριλαμβανομένου κ εμού,θα βρίσω άσχημα όπως το έκανα αν κ δεν μου αρέσει.Εχώ την εντύπωση ότι είναι όμως κλώνος,οπότε δεν δίνω περαιτέρω σημασία.Περιμένω να δω πότε θα τους σουτάρουνε.
Α και με την ευκαιρία,στο τσιμπούσι οποτε θες έρχεσαι.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Απλά δεν μπορώβ να ξέρω ποιοι από δω μέσα θελουν κ μπορούν να έλθουν.Για αυτό λέω όποιος θέλει να μου πει.
ευχαριστώ για την ευγενική πρόσκληση. Την προηγούμενη φορά δεν την είχα αποδεχθεί λόγω του you know who. Παρόλο που θα ήθελα σαν τρελός να έρθω, είναι μάλλον δύσκολο λόγω του οτι θα έχω τα παιδιά και η γυναίκα μου θα λείπει. Αν δεν σου κάνει κόπο μου λες που θα γίνει με πμ και πότε και αν μπορέσω (μακάρι), θα εμφανιστώ για να τα φάω όλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom