Με σένα δεν μαλώνω, φοβάμαιΕδώ είμαι ρεεεεεεεεεεεεε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πορδοντελίριο;
αχα,χα,χαχ,αχ,χα,χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αχα,χα,χαχ,αχ,χα,χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.977
- Πόντοι
- 22.785
ψαρονετε.......Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην ψαρώνετε από το εγκεφαλικό πορδοντελίριο του μαλάκα. Ευχαριστώ
τορα που το θιμιθικα... να βαλο καρβουνα
να ψισο σαρδελιτσα
Είσαι μερακλής, μου έδωκες ωραία ιδέα για αύριοψαρονετε.......
τορα που το θιμιθικα... να βαλο καρβουνα
να ψισο σαρδελιτσα
REDstalion07
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα στα κιτρινα αδελφια!
αεκ γερα πρωκταθλημα ξανα!
με ντουσαν στο τιμονι
με ντουσαν στο τιμονι
dianooumenos31
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα στα κιτρινα αδελφια!
με ντουσαν στο τιμονι
ετσι.......
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
το να είναι ενας μαλάκας και να βρίζει οικογένειες, υπολήψεις κλπ δεν σημαίνει πως άμα τον μιμηθείς είσαι καλύτερος...κι εσύ μαλάκας είσαι.Καλύτερα τούρκοι παρά απο την μάνα μας να έχουν περάσει διάφοροι στόλοι και να μην ξέρουμε ποιον έχουμε πατέρα όπως εσύ!
Όταν βλέπεις πολεμικό πλοίο φωνάζεις Μπαμπαααααααααα!
Περιμένω από παλιότερους να τραβήξουνε το αφτί σε νέους που βρίζουν έτσι. Όπως εσείς δεν δέχεστε χαρακτηρισμούς σχετικούς με Τουρκία (γιατί δεν είναι σωστοί), έτσι και εμείς δεν δεχόμαστε χαρακτηρισμούς σχετικούς με πλοία και ναύτες (γιατί επίσης δεν είναι σωστοί). Αν εσάς σας αρέσει να βάζετε ταμπέλες, τ΄τοτε είστε οι ίδιοι από μόνοι σας η ίδια η ταμπέλα.
Συμφωνώ πως πρέπει να γίνονται ban αυτοί που προκαλούν, αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτούς που απαντούν με τον ίδιο τρόπο. Όσο τους δίνετε σημασία, τόσο θα βρίζουνε αυτοί...απλά πράγματα.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.977
- Πόντοι
- 22.785
na βρισ ομοσ μεγαλι σαρδελιτσα....Είσαι μερακλής, μου έδωκες ωραία ιδέα για αύριο
κ να τις βανισ κ σκορδακι στι κιλιτσα κ μαραθακι
κ λιγο τσιπουρακι κ ολα καλα...
σταμάτα ρε και έχω λυσσάξει στην πείναna βρισ ομοσ μεγαλι σαρδελιτσα....
κ να τις βανισ κ σκορδακι στι κιλιτσα κ μαραθακι
κ λιγο τσιπουρακι κ ολα καλα...
Έχεις δίκιο αλλά δεν είδα κανέναν σας να του τραβάει το αφτάκιτο να είναι ενας μαλάκας και να βρίζει οικογένειες, υπολήψεις κλπ δεν σημαίνει πως άμα τον μιμηθείς είσαι καλύτερος...κι εσύ μαλάκας είσαι.
Περιμένω από παλιότερους να τραβήξουνε το αφτί σε νέους που βρίζουν έτσι. Όπως εσείς δεν δέχεστε χαρακτηρισμούς σχετικούς με Τουρκία (γιατί δεν είναι σωστοί), έτσι και εμείς δεν δεχόμαστε χαρακτηρισμούς σχετικούς με πλοία και ναύτες (γιατί επίσης δεν είναι σωστοί). Αν εσάς σας αρέσει να βάζετε ταμπέλες, τ΄τοτε είστε οι ίδιοι από μόνοι σας η ίδια η ταμπέλα.
Συμφωνώ πως πρέπει να γίνονται ban αυτοί που προκαλούν, αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτούς που απαντούν με τον ίδιο τρόπο. Όσο τους δίνετε σημασία, τόσο θα βρίζουνε αυτοί...απλά πράγματα.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.977
- Πόντοι
- 22.785
σταματο ..........σταμάτα ρε και έχω λυσσάξει στην πείνα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
το να είναι ενας μαλάκας και να βρίζει οικογένειες, υπολήψεις κλπ δεν σημαίνει πως άμα τον μιμηθείς είσαι καλύτερος...κι εσύ μαλάκας είσαι.
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.Δεν μπήκαμε όμως εμείς σε κανενα θρεντ να προκαλέσουμε.Αυτοί μπαίνουν 3-4 μέρες κ μας προκαλούν ασύστολα.Κάποια στιγμή,συμπεριλαμβανομένου κ εμού,θα βρίσω άσχημα όπως το έκανα αν κ δεν μου αρέσει.Εχώ την εντύπωση ότι είναι όμως κλώνος,οπότε δεν δίνω περαιτέρω σημασία.Περιμένω να δω πότε θα τους σουτάρουνε.
Α και με την ευκαιρία,στο τσιμπούσι οποτε θες έρχεσαι.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Απλά δεν μπορώβ να ξέρω ποιοι από δω μέσα θελουν κ μπορούν να έλθουν.Για αυτό λέω όποιος θέλει να μου πει.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αυτό που λες σωστό...ο τρόπος που το λες λάθος. Γκέυ είσαι και φαίνεσαι. Κόφτο.Ρε γκει εσείς τον ξεχάσατε τον ντουσαν όταν σας έβγαλε απ πέτρινα χρονια; ε;
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
φίλε μου, μπαίνω μία στις τόσες και όπως είδες το πρώτο που είπα είναι πως είναι μαλάκας. Δεν είμαι εγώ που θα του τραβήξω το αφτί γιατί με κανέναν δεν έχω προσωπικές σχέσεις εδώ μέσα και δεν τον ξέρω. Εσείς όμως αρκετοί γνωρίζεστε και απόδειξη πως κανονίζετε συνεύρεση.Έχεις δίκιο αλλά δεν είδα κανέναν σας να του τραβάει το αφτάκι
Από κει και πέρα είπα πως αν τον αγνοήσετε θα βαρεθεί. Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πριν από κανα χρόνο αποφασίσαμε να πειραζόμαστε αλλά όχι πια με χυδαίους τρόπους και να μη βριζόμαστε γιατί δεν λέει απολύτως τίποτα.
Αν θέλετε να το κάνετε πάλι κωλοχανείο, απλά δεν θα μπάινουμε κάποιοι μέσα να διαβάζουμε και να λέμε και τα δικά μας.
Αλλά φαντάζομαι πως αυτό δεν τους απασχολεί ουδόλως ορισμένους. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να βγάλουνε τα κόμπλεξ τους.
Ποδόσφαιρο είναι ρε σεις...και οι ομάδες εταιρίες...χαλαρώστε.
Δεν ξέρω κανέναν ρε φίλε εδώ μέσα. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκομαι. Και γω δεν γουστάρω να βρίζομαι με κανένα, αλλά το ομολογώ οτι ώρες ώρες δεν μπορώ να αντέξω και να μην αντιδράσω στην πρόκλησηφίλε μου, μπαίνω μία στις τόσες και όπως είδες το πρώτο που είπα είναι πως είναι μαλάκας. Δεν είμαι εγώ που θα του τραβήξω το αφτί γιατί με κανέναν δεν έχω προσωπικές σχέσεις εδώ μέσα και δεν τον ξέρω. Εσείς όμως αρκετοί γνωρίζεστε και απόδειξη πως κανονίζετε συνεύρεση.
Από κει και πέρα είπα πως αν τον αγνοήσετε θα βαρεθεί. Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πριν από κανα χρόνο αποφασίσαμε να πειραζόμαστε αλλά όχι πια με χυδαίους τρόπους και να μη βριζόμαστε γιατί δεν λέει απολύτως τίποτα.
Αν θέλετε να το κάνετε πάλι κωλοχανείο, απλά δεν θα μπάινουμε κάποιοι μέσα να διαβάζουμε και να λέμε και τα δικά μας.
Αλλά φαντάζομαι πως αυτό δεν τους απασχολεί ουδόλως ορισμένους. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να βγάλουνε τα κόμπλεξ τους.
Ποδόσφαιρο είναι ρε σεις...και οι ομάδες εταιρίες...χαλαρώστε.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ευχαριστώ για την ευγενική πρόσκληση. Την προηγούμενη φορά δεν την είχα αποδεχθεί λόγω του you know who. Παρόλο που θα ήθελα σαν τρελός να έρθω, είναι μάλλον δύσκολο λόγω του οτι θα έχω τα παιδιά και η γυναίκα μου θα λείπει. Αν δεν σου κάνει κόπο μου λες που θα γίνει με πμ και πότε και αν μπορέσω (μακάρι), θα εμφανιστώ για να τα φάω όλα!ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.Δεν μπήκαμε όμως εμείς σε κανενα θρεντ να προκαλέσουμε.Αυτοί μπαίνουν 3-4 μέρες κ μας προκαλούν ασύστολα.Κάποια στιγμή,συμπεριλαμβανομένου κ εμού,θα βρίσω άσχημα όπως το έκανα αν κ δεν μου αρέσει.Εχώ την εντύπωση ότι είναι όμως κλώνος,οπότε δεν δίνω περαιτέρω σημασία.Περιμένω να δω πότε θα τους σουτάρουνε.
Α και με την ευκαιρία,στο τσιμπούσι οποτε θες έρχεσαι.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Απλά δεν μπορώβ να ξέρω ποιοι από δω μέσα θελουν κ μπορούν να έλθουν.Για αυτό λέω όποιος θέλει να μου πει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 189
- Εμφανίσεις
- 10K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά