αλλα επειδη σε κοβω για πολυ φλωρο μαλλον εισαι απο αυτους που πουλανε μαγκια στο πισι ολη την ωρα,....
κοτουλα εισαι ρε......
Σοβαρότης ΜΗΔΕΝ!
αλλα επειδη σε κοβω για πολυ φλωρο μαλλον εισαι απο αυτους που πουλανε μαγκια στο πισι ολη την ωρα,....
κοτουλα εισαι ρε......
ωπα ρε αντρα του η/υαν εισαι αντρας (που δε το βλεπω) ελα οποτε θες να μου τοπεις απο κοντα , παλιο ψευτομαγκα του
πληκτρολογιου.....
κοτουλα εισαι ρε......
Ενώ εσύ είσαι η επιτομή του ανδρικού φύλλου που φτιάχνεις κλώνους για να προκαλείς. Ξου ρε σκατόπουστααν εισαι αντρας (που δε το βλεπω) ελα οποτε θες να μου τοπεις απο κοντα , παλιο ψευτομαγκα του
πληκτρολογιου.....
κοτουλα εισαι ρε......
Ευγενικά στο λέω και απλά:
aντε τράβα να πιάσεις κανά καρκίνο και η μανούλα σου,να μην αναγνωρίσει το τελευταίο σου κομμάτι.Απλά και ευγενικά...
τι μαλακιες ειναι αυτες ρε !!!!καρκινο και ολες τις αρρωστειες να τις αρπαξεις εσυ παλιοκιτρινοφλωρακι.....
ισα ρε μπαμια .......
για το πουτσο ειστε ρεεεεεεεεεεεεεεεε
σκατο μεμετια....
ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ?????????????????????????????????????????
αν εισαι αντρας (που δε το βλεπω) ελα οποτε θες να μου τοπεις απο κοντα , παλιο ψευτομαγκα του
πληκτρολογιου.....
κοτουλα εισαι ρε......
οχι το εργο λεγοτανε..Σοβαρότης ΜΗΔΕΝ!
τι κλωνους και βλακειες ρε?????Ενώ εσύ είσαι η επιτομή του ανδρικού φύλλου που φτιάχνεις κλώνους για να προκαλείς. Ξου ρε σκατόπουστα
τι μαλακιες ειναι αυτες ρε !!!!
πατε καλα?
ειπαμε να κανουμε το χαβαλε μας, αλλα εσεις το παραχεσατε!!
σαν δεν ντρεπεστε λιγο!!!!!
εμεις τζαμπα μαγκεςτι κλωνους και βλακειες ρε?????
σκατοπουστας εισαι και φαινεσαι.
ολοι τζαμπα μαγκες ειστε εδω ....
φλωρια κιτρινιαρικα. .
ακριβώς.Είμαι φλώρος κ δεν είμαι άντρας,για αυτό δεν ήρθα να σου πουλήσω μαγκιά.Εσύ ήρθες πουστη εδώ μέσα να πουλήσεις μαγκια.Και ακριβώς επειδή δεν είμαι γκάγκουρας δεν θα έρθω να σου αποδείξω αν είμαι αντρας.Ικανοποηθηκες τώρα;είμαι φλώρος.Αντε στην τρύπα σου αρχηδι του Κοκκαλη
Ρε πανευρωπαηλίθιε εμένα λες τζάμπα μάγκα που μπαίνεις εδώ χωρίς λόγο και βρίζεις;τι κλωνους και βλακειες ρε?????
φλωρια κιτρινιαρικα. .
Καλύτερα τούρκοι παρά απο την μάνα μας να έχουν περάσει διάφοροι στόλοι και να μην ξέρουμε ποιον έχουμε πατέρα όπως εσύ!τι κλωνους και βλακειες ρε?????
φλωρια κιτρινιαρικα. .
εμεις τζαμπα μαγκες
εσυ?μαγκας επι πληρωμη?
η μανα σου η αδερφη σου επι πληρωμη, και εσυ τα ιδια?
Που χάθηκες ρε αδελφέ. Σε ξάπλωσε και σένα η πίκρα;Καλύτερα τούρκοι παρά απο την μάνα μας να έχουν περάσει διάφοροι στόλοι και να μην ξέρουμε ποιον έχουμε πατέρα όπως εσύ!
Όταν βλέπεις πολεμικό πλοίο φωνάζεις Μπαμπαααααααααα!
H πρωκτοραφή!Που χάθηκες ρε αδελφέ. Σε ξάπλωσε και σένα η πίκρα;
Άσε αδελφέ μέχρι αμυγδαλές έφτασε το παπάρι. Αγκάλι, Αγκάλι γίνεται το παπάρι μέλιH πρωκτοραφή!
Άντε γιατί έχουμε λοιώσει στο ψωλοβρόντηγμα. Λείπουν και όλα τα μπαόκια
H πρωκτοραφή!