DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
καλημερα δοξασμενε αεκαρχη...
ψηστον να ερθη το σαββατο.
Σιγά μην τον παρακαλάω κιόλας.Δεν θΈλω να έχω το κρίμα στο λαιμο μου,ότι διέλυσα το σπιτικό του.
καλημερα δοξασμενε αεκαρχη...
ψηστον να ερθη το σαββατο.
ειμαι δυσκοληααααεεεεεκκκκκαρχη μεγαλε..
ηγησου της παρεας... ρε νικολακιτι θα γινη με εσενα;;;;;
δεν υπαρχει θεμα προσπαθησεΣιγά μην τον παρακαλάω κιόλας.Δεν θΈλω να έχω το κρίμα στο λαιμο μου,ότι διέλυσα το σπιτικό του.
πες του οτι θα γνωριση εμενα......Σιγά μην τον παρακαλάω κιόλας.Δεν θΈλω να έχω το κρίμα στο λαιμο μου,ότι διέλυσα το σπιτικό του.
δεν υπαρχει θεμα προσπαθησε
απλως μετα θα μου "καθεσαι" 3-4 φορες την εβδομαδα
δες το πμ τελειωνε..Τόσο ΄΄πας΄΄ με την γυναίκα σου;;;
3-4 φορές την βδομάδα;;;
και είστε παντεμένοι;;;
μπραβο σας ρε,καλά το πάτε.Ευγε από μένα
και στη χανουμα οταν πας τι λες;;;;;;;;;;;;;;το παλευω οσο μπορω
δεν την ξερεις την απαντηση?Όντως,σπουδαία μέρα.
Θα δούμε κατα΄πόσον η πολιτεία εχει την ίδια διάθεση να φτιάξει γήπεδο,με την ίδια διάθεση που είχε με τον γαύρο
Χαχαχαχαχα Καλα τα λετε Χανουμακια....έχεις κάψει τον εγκεφαλό σου με τον Μπαγεβιτς.Επειδή σε βλέπω πολύ σφιγμένο κ αγχωμένο και αλώνεσαι σε λάθος κατευθύνσεις,μάθε ο Μπάγεβιτς θα μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ,ειδικά αν έρθει ο δικός σου,όπως επικαλείσαι το καλοκαίρι.Οπότε αναλώσου σε κάτι πιο δημιουργικό σχετικά με την ομάδα.
αυτοι ολοι που διψανε γιατι δεν πανε και στο οακα να ξεδιψασουν σημερα? παλι 15-16000 θα ειμαστε30.000 θέσεων γήπεδο,είναι πολύ μικρό για την ΑΕΚ.Είναι πισωγύρισμα.
Έχω την εντύπωση,ότι επειδη θέλουμε σώνει κ καλά το γήπεδο να γίνει στην Φιλαδέλφεια,θα κάνουμε πρόχειρα πράγματα,δίχως όραμα κ σπουδαιότερο σκοπό.
Το γήπεδο ας γίνει Φιλαδέλφεια δεν διαφωνώ,αλλά ας είναι τουλάχιστον 37-40.000 θέσεις.
Θα ρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα μας,αυτό είναι βέβαιο,και νομίζω ότι ένα γήπεδο 30.000 θέσεων,δεν θα χωρέσει όλους εκείνους τους Αεκτζηδες,που διψάνε μετά από τόσα χρόνια,για διακρίσεις και τίτλους.
Νομίζω...
o επαναληπτικος ποτε ειναι ? σε μια εβδομαδα?Και μην ξεχνάτε όλοι στο ΟΑΚΑ στις 7 σήμερα.Πρέπει να γίνει καμίνι το γήπεδο σήμερα.
αυτοι ολοι που διψανε γιατι δεν πανε και στο οακα να ξεδιψασουν σημερα? παλι 15-16000 θα ειμαστε
και εγω θα το ηθελα μεγαλυτερο αλλα προτιμω ενα 30 δικο μου παρα να καθομε στο οακα
ας ερθουν οι καλυτερες μερες και ας μεινει και απεξω κανενας
Ρε τουρκακια οτι θελετε λετε !!!! Σας εχι πιραξη η ακουπιαση στο κεφαλι ρεεεεεεεεεε30.000 θέσεων γήπεδο,είναι πολύ μικρό για την ΑΕΚ.Είναι πισωγύρισμα.
Έχω την εντύπωση,ότι επειδη θέλουμε σώνει κ καλά το γήπεδο να γίνει στην Φιλαδέλφεια,θα κάνουμε πρόχειρα πράγματα,δίχως όραμα κ σπουδαιότερο σκοπό.
Το γήπεδο ας γίνει Φιλαδέλφεια δεν διαφωνώ,αλλά ας είναι τουλάχιστον 37-40.000 θέσεις.
Θα ρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα μας,αυτό είναι βέβαιο,και [size=30pt]νομίζω ότι ένα γήπεδο 30.000 θέσεων,δεν θα χωρέσει όλους εκείνους τους Αεκτζηδες,που διψάνε μετά από τόσα χρόνια,για διακρίσεις και τίτλους[/size].
Νομίζω...