Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
δεν υπαρχει θεμα προσπαθησε
απλως μετα θα μου "καθεσαι" 3-4 φορες την εβδομαδα  :2funny:

Τόσο ΄΄πας΄΄ με την γυναίκα σου;;;
3-4 φορές την βδομάδα;;;
και είστε παντεμένοι;;;
μπραβο σας ρε,καλά το πάτε.Ευγε από μένα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Σημαντική συνάντηση  σήμερα το πρωί του ξανθού με τους Θανόπουλο-Χατζηχρήστο για το γήπεδο!
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έκανε δηλώσεις στην «ΕΡΑ Σπορ», λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Για την ΑΕΚ, βλέπω με χαρά, ότι ΠΑΕ και Ερασιτεχνική κατέληξαν σε ένα κοινό σημείο. Συμφώνησαν στη δημιουργία γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα έρθουν οι δύο πλευρές, αύριο Τετάρτη για να καθίσουμε να μιλήσουμε και να δούμε από την αρχή τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο. Τι μπορεί να γίνει... Να εξετάσουμε και το θέμα του εμπορικού κέντρου το οποίο δεν θα επιβαρύνει το περιβάλλον και δεν θα ενοχλεί τους κατοίκους της περιοχής».

[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ[/size][/size][/size][/move]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.968
Πόντοι
22.785
Συμφώνησαν στη δημιουργία γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

[/quote]
το θυμασαι;;; τι ελεγε μια βαζελη τρελη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όντως,σπουδαία μέρα.
Θα δούμε κατα΄πόσον η πολιτεία εχει την ίδια διάθεση να φτιάξει γήπεδο,με την ίδια διάθεση που είχε με τον γαύρο :think:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η ΑΕΚ, μετά από χρόνια, χαράζει κοινή πορεία για το γήπεδο, με τη Νέα Φιλαδέλφεια να είναι ο στόχος ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής. Το πρωί της Τετάρτης, οι Νίκος Θανόπουλος και Δημήτρης Χατζηχρήστος συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη και μετά από μιάμιση ώρα συζήτησης, αποχώρησαν με χαμόγελα με τη σημαντικότερη δήλωση να έρχεται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ: «Αν γίνεται γήπεδο 30.000 θέσεων, θα βρούμε τον τρόπο να το χρηματοδοτήσουμε», καθώς βασικό πρόβλημα της Ένωσης είναι σίγουρα η έλλειψη χρημάτων.

«Μιλήσαμε με την ενωμένη ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου και συμφωνήσαμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και ένα γήπεδο και ένα γήπεδο μπάσκετ ώστε να μην τρέχουν από δω κι από κει σαν τους τσιγγάνους. Ξεκινάμε από το μηδέν και ελπίζω να έχουμε ένα καλό τέλος. Υπάρχει διάθεση και από την πολιτεία και από την ΑΕΚ. Πρακτικά η ΑΕΚ θα κάνει την πρότασή της σεβόμενη το περιβάλλον και τις συνθήκες για να γίνει το γήπεδο, θα την πάει στο ΥΠΕΧΩΔΕ και θεωρώ ότι ο κ. Σουφλιάς που αγαπάει τον αθλητισμό θα την εξετάσει με αγάπη», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Ιωαννίδης και συμπλήρωσε: «Η ισχύς εν τη ενώσει. Χάσανε πολύ χρόνο και δεν νομίζω να ξανακάνουν το ίδιο λάθος».
Από την πλευρά του, ο Νίκος Θανόπουλος τόνισε: «Ευχαριστούμε που μας δέχτηκε και για την βοήθειά του, οι εποχές επιτάσσουν να συνεχίσουμε σεμνά και ταπεινά. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για νούμερα χωρητικότητας, ένα γήπεδο 30.000 θέσεων νομίζω ότι μας καλύπτει. Ο υπουργός έδειξε καλή διάθεση και η ΑΕΚ ενωμένη μπορεί να καταφέρει να επιστρέψει στην φυσική της έδρα. Πάμε για ένα γήπεδο με ήπιες εμπορικές χρήσεις, θεωρώ ότι αξίζει να κάνουμε την προσπάθεια για να επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Να ξέρετε ότι αν μπορεί να γίνει ένα έργο που θα καλύπτει την ΑΕΚ τότε θα βρούμε τον τρόπο για την χρηματοδότηση του. Δεν πρόκειται να χάσουμε δυο τρία χρόνια, πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει και θα προχωρήσουμε άμεσα τις διαδικασίες».

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ανέφερε: «Το συγκεκριμένο ραντεβού άργησε να γίνει πέντε χρόνια όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η δύναμη της θέλησης μας έφερε εδώ και θα μας οδηγήσει έτσι ενωμένος ως το τέλος». Πάντως, σε... πηγαδάκια με δημοσιογράφους ξεκαθάρισε πως θέμα για ΟΔΔΥ δεν τέθηκε: «Οσο βλέπεις τον... τρελό εδώ, αυτό το θέμα δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά.

Την Παρασκευή, θα υπάρξει νέα σύσκεψη με μία πενταμελή επιτροπή η οποία θα εξετάσει αν πράγματι μπορεί να γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα αποτελείται από πολεοδόμο και νομικούς συμβούλους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
30.000 θέσεων γήπεδο,είναι πολύ μικρό για την ΑΕΚ.Είναι πισωγύρισμα.
Έχω την εντύπωση,ότι επειδη θέλουμε σώνει κ καλά το γήπεδο να γίνει στην Φιλαδέλφεια,θα κάνουμε πρόχειρα πράγματα,δίχως όραμα κ σπουδαιότερο σκοπό.
Το γήπεδο ας γίνει Φιλαδέλφεια δεν διαφωνώ,αλλά ας είναι τουλάχιστον 37-40.000 θέσεις.
Θα ρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα μας,αυτό είναι βέβαιο,και νομίζω ότι ένα γήπεδο 30.000 θέσεων,δεν θα χωρέσει όλους εκείνους τους Αεκτζηδες,που διψάνε μετά από τόσα χρόνια,για διακρίσεις και τίτλους.

Νομίζω...

REDstalion07

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
έχεις κάψει τον εγκεφαλό σου με τον Μπαγεβιτς.Επειδή σε βλέπω πολύ σφιγμένο κ αγχωμένο και αλώνεσαι σε λάθος κατευθύνσεις,μάθε ο Μπάγεβιτς θα μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ,ειδικά αν έρθει ο δικός σου,όπως επικαλείσαι το καλοκαίρι.Οπότε αναλώσου σε κάτι πιο δημιουργικό σχετικά με την ομάδα.
Χαχαχαχαχα Καλα τα λετε Χανουμακια....
Εκτος αν τον Θελει ο ΘΕΙΟΣ για πλακα!!!!! Τοτε ο Βατραχος θα γυρισει στα Ευρωπουλα και θα ξεχασει την Αδεκαρα
43788550.png

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχω την εντύπωση,ότι επειδη θέλουμε σώνει κ καλά το γήπεδο να γίνει στην Φιλαδέλφεια,θα κάνουμε πρόχειρα πράγματα,δίχως όραμα κ σπουδαιότερο σκοπό.
Το γήπεδο ας γίνει Φιλαδέλφεια δεν διαφωνώ,αλλά ας είναι τουλάχιστον 37-40.000 θέσεις.
Θα ρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα μας,αυτό είναι βέβαιο,και νομίζω ότι ένα γήπεδο 30.000 θέσεων,δεν θα χωρέσει όλους εκείνους τους Αεκτζηδες,που διψάνε μετά από τόσα χρόνια,για διακρίσεις και τίτλους.

Νομίζω...
αυτοι ολοι που διψανε γιατι δεν πανε και στο οακα να ξεδιψασουν σημερα? παλι 15-16000 θα ειμαστε
και εγω θα το ηθελα μεγαλυτερο αλλα προτιμω ενα 30 δικο μου παρα να καθομε στο οακα
ας ερθουν οι καλυτερες μερες και ας μεινει και απεξω κανενας

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και μην ξεχνάτε όλοι στο ΟΑΚΑ στις 7 σήμερα.Πρέπει να γίνει καμίνι το γήπεδο σήμερα. :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αυτοι ολοι που διψανε γιατι δεν πανε και στο οακα να ξεδιψασουν σημερα? παλι 15-16000 θα ειμαστε
και εγω θα το ηθελα μεγαλυτερο αλλα προτιμω ενα 30 δικο μου παρα να καθομε στο οακα
ας ερθουν οι καλυτερες μερες και ας μεινει και απεξω κανενας

όταν θα ρθουν όμως οι καλύτερες ημέρες,θα λέμε τι κρίμα που δεν εχουμε μεγαλύτερο γήπεδο.
Και εν παση περιπτώση μην παίρνεις γνώμονα το σημερινό ματς που είναι με τις Σέρρες,που είναι ημιτελικός κυπέλλου,που είναι καθημερινή,που βρέχει ,που είναι κ άσχημη η χρονια.
Τον 1ο χρόνο του Νικολαϊδη όμως,που έκανε η ομάδα κάτι καλό,είχε 40 και 45.000 κόσμο με μικρομεσαίες ομάδες.Εκείνη την χρονιά να πάρεις ως δείγμα.
Αφού θέλετε γήπεδο 30.000 θέσεων,τότε τι το ρίξαμε το Ν.Γκούμας;

REDstalion07

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα ρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα μας,αυτό είναι βέβαιο,και [size=30pt]νομίζω ότι ένα γήπεδο 30.000 θέσεων,δεν θα χωρέσει όλους εκείνους τους Αεκτζηδες,που διψάνε μετά από τόσα χρόνια,για διακρίσεις και τίτλους[/size].

Νομίζω...
Ρε τουρκακια οτι θελετε λετε !!!! Σας εχι πιραξη η ακουπιαση στο κεφαλι ρεεεεεεεεεε
εδω κοιταχτε....24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 6.587
22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 6.532

Φτιαξτε κανα γυπεδο 10.000 ....
Ρε δεν γεμιζετε ταξι ουτε με τον ταξιτζι......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom