pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 147
- Πόντοι
- 2.266
αμα παει ο φερερ στη μαγιορκα του χρονου γ'εθνικη!
Τελικά αυτοί έχουν χειρότερες κωλοφυλλάδες!τελικα ειναι για γελια οι ανθρωποι
φευγει ο κουαξ κουαξ?Οι Ισπανοί τρελάθηκαν! Και πάνω… στην τρέλα τους είπαν να «μπλέξουν» την ΑΕΚ στην όλη ιστορία. Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινό δημοσίευμα της «Diario de Mallorca», η «Ένωση» φαίνεται διατεθειμένη να επαναφέρει στο δυναμικό της τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ!
«Μπορεί να έφυγε "νύχτα", αλλά τώρα στην Αθήνα κατάλαβαν το λάθος τους και έχουν ήδη αρχίσει να επιθυμούν ξανά πίσω τον Σέρα Φερέρ», ήταν το σχόλιο της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της πόλης. Μάλιστα, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Μαγιόρκα να του εμπιστευτεί τον πάγκο της, αλλά η… νέα επιθυμία της ΑΕΚ να τον προσλάβει περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα!
«Περιπλέκονται τα πράγματα για τον Λορένσο Σέρα Φέρερ και την Μαγιόρκα, καθώς τώρα στο κυνήγι του Ισπανού εκτός της ΑΕΚ -οι άνθρωποι της οποίας αναγνώρισαν το λάθος τους να τον διώξουν πριν ένα χρόνο- βρίσκονται επίσης μια ομάδα της Serie A και δυο ακόμα ισπανικές. Ο Σέρα Φέρερ από την στιγμή που έφυγε από την Ελλάδα δεν έχει αναλάβει άλλο σύλλογο, διατηρώντας στο ακέραιο την εικόνα του επιτυχημένου προπονητή τόσο στην Ισπανία, όσο και στο εξωτερικό. Γι' αυτό και ο Ματέου Αλεμάνι (σ.σ. πρόεδρος της Μαγιόρκα) λέγεται πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του, αφού τον θεωρεί τον κατάλληλο άνθρωπο για να "αναγεννήσει" τη Μαγιόρκα», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.
φευγει ο κουαξ κουαξ?
σε αγαπαω1000 φορές ο Φερέρ,από τον βάτραχο,τον κωλοπροδότη,τον επαίσχυντο τον λιμοκοντόρο τον σκα΄τοβάτραχο.Εννοείται καλύτερα ο Φερέρ για το καλό της ομάδας μας να ρθει,παρά ο γυρίνος.
πω πω μου εφτιαξες την μερα1000 φορές ο Φερέρ,από τον βάτραχο,τον κωλοπροδότη,τον επαίσχυντο τον λιμοκοντόρο τον σκα΄τοβάτραχο.Εννοείται καλύτερα ο Φερέρ για το καλό της ομάδας μας να ρθει,παρά ο γυρίνος.
καλως την τρελιαρακαλημερα λατρεμενα χανουμια..........
καλημερα δοξασμενε αεκαρχη...στο ημίχρονο.Ναι.
για σενα εχω αυτο......καλως την τρελιαρα
για δωσεγια σενα εχω αυτο......
πω πω μου εφτιαξες την μερα
ρε σι εδω ινε αθλιτικο θρεντ...για δωσε
αδερφε μουεμ τι.Τι μπορεί να ξέρει ένα βατράχι,σε σχέση με έναν καθηγητή διαιτησίας,έναν Δον,έναν Μr Monopoly man;
ααααεεεεεκκκκκαρχη μεγαλε..εμ τι.Τι μπορεί να ξέρει ένα βατράχι,σε σχέση με έναν καθηγητή διαιτησίας,έναν Δον,έναν Μr Monopoly man;