Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό μεσημέρι σε όλους.

[move]City,εκεί-εκεί στην Β' Εθνική[/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πολυ ξυλο στην λ.λαυριου μεταξυ οπαδων του παοκαι του οσφπ στο γυναικιο βολευ!!!!!!!!!!!!!μαχαιρωμενοι και τετοια :jerking: :jerking: :jerking:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλό μεσημέρι σε όλους.

[move]City,εκεί-εκεί στην Β' Εθνική[/move]

ετσι ετσι..........με τις κωλοομαδες της λαμογιας και της αμπαλοσυνης!στην δ αθηνων να πανε !και να ανεβουν ξανα τα γιαννενα,η καστορια,η τριπολη....ολες επαρχιακες ομαδες!οχι ολο ιωνικος,ατρομητος,ακρατητος κλπ....επιτελους!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γεια σου nik30.. γεια σας ξαδέλφια.. γεια σας εχθροί και φίλοι.. .αντε να δούμε θα πληρώσουμε κανένα χρέος να μας αφήσουνε και μας να πάμε στο ΟΥΕΦΑ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τελικα ειχαμε νεκρο............μπραβο ρε μαγκες.......

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν πάει πιο κάτω, πιάσαμε πάτο! Για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες γεγονότων χουλιγκανισμού στον ελληνικό αθλητισμό, μόνο που αυτή την φορά είχαν τραγική εξέλιξη. Ένας νεκρός (από επίθεση με μαχαίρι) και 4 σοβαρά τραυματίες ο απολογισμός της ντροπής. Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα γυναικείου βόλεϊ, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδας, όταν οπαδοί των δυο «αιωνίων» συνεπλάκησαν έξω από το κλειστό της Παιανίας. Η «γάγγραινα» εξαπλώνεται και όπως όλα δείχνουν, γυρισμός δεν υπάρχει για τον ελληνικό αθλητισμό. Για την ιστορία, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά επικρατώντας των «πρασίνων» με 3-2.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
τελικα ειχαμε νεκρο............μπραβο ρε μαγκες.......

Η ανοχή των αρχών φταίει. Αν είχαν μπει μερικοί από αυτούς τους αλήτες μέσα 2-3 χρονάκια χωρίς αναστολή κάθε φορά που πιάνονταν να κουβαλάνε μαχαίρια κουμπούρια και αλυσίδες το πρόβλημα θα είχε ληθεί χρόνια πριν.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Λόγω των χθεσινών γεγονότων με τον θάνατο του άτυχου οπαδού,θα επιθυμούσα το θρεντάκι μας(χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό για όποιον δεν επιθυμεί)να σιγήσει για σήμερα,ως ελάχιστη ένδειξη πένθους.

Φίλοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,το ραντεβού μας στο γνωστό μας σημείο κανονικά στο ημίχρονο του παιχνιδιού της Κυριακής.

Καλο ταξίδι Μιχαλάκη....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια!!μπραβο ''προκλητικε''.......dark!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια μου!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους που σεβαστηκατε την επιθυμια του dark ως ελαχιστο δειγμα πενθους!!!!ας ελπισουμε οτι ητανε το τελευταιο.....

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Την καλημερα μου και μπραβο για την πρωτοβουλια.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Παιδια μας ξαναπροτειναν τον Κυριο Μεγιονγκ Ζε.Ξερετε αυτον που εκανα τον δυσκολο να μας δωσουν τα χριστουγενα.Τι λετε αξιζει να ασχοληθουμε?

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Fun της βαρελισιας φετας δηλωσε ο Σορεντινο!! Πρωτοτυπο.Στους περισσοτερους μενουν αξεχαστα τα μπουζουκια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ε,ας κάτσει τότε εδώ να τρώει αβέρτα βαρελίσια.Στην Ιταλία θα βρει μόνο μοτσαρέλα.

Y.Γ.:LEFTY προτιμούσα το avatar σου με τον Μέγα Χόγκαν Σάντμπεργκ.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ε,ας κάτσει τότε εδώ να τρώει αβέρτα βαρελίσια.Στην Ιταλία θα βρει μόνο μοτσαρέλα.

Y.Γ.:LEFTY προτιμούσα το avatar σου με τον Μέγα Χόγκαν Σάντμπεργκ.
Και εγω επισης αλλα λογω μεγαλης ποικιλιας θεματων οπου παρεμβαινω στο σαιτ και εκτος αθλητισμου ειπα να το αλλαξω μην το μαγαρισω με την θεματολογια μου. RESPECT 

Επισκέπτης
Καλησπέρα αδελφια. Ευτυχως ειμαι καλυτερα και καθομαι ξυπνιος μιας και σε λιγες ωρες θα παω στο ΙΑΣΩ που γενναει η ξαδερφη μου μια ΑΕΚΤΖΟΥ.

Για τα αγωνιστικα τρομερο μετρο η διακοπη για μια βδομαδα και οχι τη μουφα οτι η διακοπη ειναι για 15 μερες. Απο τη μια καλυτερα ωστε να επιστρεψουν μερικοι τραυματιες, απο την αλλη θα τραβηξει περισσοτερο το πρωταθλημα και εγω μπαινω φανταρος τον Μαϊ οποτε μπορει να χασω κανα ματς.

Για το σκηνικο με τον νεκρο οπαδο του παναθηναικου, θα διαφωνησω με τον φιλο μου τον dark για να μην γραψουμε στο thread ως ενδειξη σεβασμου. Προσωπικα επειδή ξερω πραγματα για τετοια σκηνικα δεν μπορω να λυπηθω το παληκαρι που εφυγε. Πολυ πιθανο αν δεν τον τρωγανε να σκοτωνε αυτος. Δεν πηγε εκει για να μιλησουμε αλλα για να πλακωθουνε. Οποτε συμπονοια απο μενα δεν υπαρχεει για κανεναν τους και απο οποιαδηποτε ομαδα. Οσο για το να σταματησουν τα σκηνικα αυτα το θεωρω αδυνατο καθως αυτα πηγαινουν σαν βεντετα. Δεν θα το αφησουν δυστυχως αναπαντητο, οπως εγινε και με αλλες κοντρες. Δυστυχως οι μαλακειες αυτες δεν αυτες δεν εχουν τελειωμο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Καλή εβδομάδα,καλό μήνα & Χρόνια Πολλά.
Θα μπορούσαμε να μιλάγαμε σήμερα για τα αποτελέσματα του Σ/Κ αλλά δυστυχώς....Οπότε νομίζω ότι ξεκινάει μια χαλαρωτική εβδομάδα,όπου τα αθλητικά περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Η μεταγραφολογία κοντεύει να αγγίξει σε επίπεδο ονομάτων,όσα ονόματα χωράει ο κατάλογος του ΟΤΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom