You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
ΤΙ ΘΕΜΑ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ!!!!!! το μεγαλυτερο τοπικ του σαιτ ειναι...............ωπα και θεμα για αεκαρα.....
να καλησπερισω τους φιλους ...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ωπα και θεμα για αεκαρα.....
να καλησπερισω τους φιλους ...
ΑΕΚΤΖΗΣ φιλαράκι μου.Πας καθόλου γήπεδο;
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα σε όλα τα αδέλφια που γουστάρουν την ομάδα της ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ και των ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ..
[move]ΑΕΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ,ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ... [/move]
[move]ΑΕΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ,ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ... [/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλώστο το νεόκοπο χανουμάκι της παρέας.Vasani στα ημίχρονα των ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ βρισκόμαστε με τα άλλα αδέλφια εδώ μέσα κ τα λέμε.Εξω από το γήπεδο ανάμεσα στην 4 & στην 6 υπάρχει μια κλειστή καντίνα.Όπως την βλέπεις είμαστε στην αριστερή γωνία οπου συναντιόμαστε κ τα λέμε.Έλα να σε γνωρίσουμε από κοντά αν θες κ είσαι στο γήπεδο την Κυριακή.
Έγινε ρε φίλε...λέώ να μη χάσω το ματς που θα ρίχνουμε στη β την ομάδα (και παράρτημα του ακατανόμαστου) του κοκκαλίαρη....Καλώστο το νεόκοπο χανουμάκι της παρέας.Vasani στα ημίχρονα των ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ βρισκόμαστε με τα άλλα αδέλφια εδώ μέσα κ τα λέμε.Εξω από το γήπεδο ανάμεσα στην 4 & στην 6 υπάρχει μια κλειστή καντίνα.Όπως την βλέπεις είμαστε στην αριστερή γωνία οπου συναντιόμαστε κ τα λέμε.Έλα να σε γνωρίσουμε από κοντά αν θες κ είσαι στο γήπεδο την Κυριακή.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε αδερφέ.
[move]city,εκεί-εκεί στην Β' Εθνική.[/move]
[move]city,εκεί-εκεί στην Β' Εθνική.[/move]
Χόκαν Σαντμπερκ......Μου έρχονται δάκρυα συγκ'ινησης....Την καλησπερα μου αδερφια
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 16
Παιδικο και αρα παντοτινο μου ειδωλο.Στα βιβλια μου στο σχολειο παντου γραμμενο το ονομα του και ζωγραφιες του.Κριμα μονο που ηταν κοντα μας στα πετρινα χρονια και κριμα επισης ,για εμενα τουλαχιστον, που δεν εκανε γιαυτον τουλαχιστον μια εξαιρεση ο Χρονος να τον βλεπω ακομα να παιζει να τρελαινομαι οπως τοτε.Χόκαν Σαντμπερκ......Μου έρχονται δάκρυα συγκ'ινησης....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πολλες συγκινήσεις στο bourdela.com σήμερα.Κ μένα με συγκινήσατε.Τον Σάντμεργκ μαζί με τον Κόμη(Εστερχάζυ) ευτυχώς τους είδα να παίζουν μαζί,αν κ νεόκοπο χανουμάκι τότε,περίπου 10 χρονών.Πραγματικός Βασιλιάς Βίκινγκ ο Σκανδιναυός.
sony,άπό την αρχή των οπαδικών εδώ μεσα φάνηκε μια οπαδική κοινότητα κρατάει τα ηνία.ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ P.C. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ & ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ(& ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΊ ΠΟΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ)
Που είσαι ρε Νίκο να δεις τι γίνεται νυχτιάτικα στο ''σπίτι'' μας.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Α.Ε.Κ.
sony,άπό την αρχή των οπαδικών εδώ μεσα φάνηκε μια οπαδική κοινότητα κρατάει τα ηνία.ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ P.C. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ & ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ(& ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΊ ΠΟΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ)
Που είσαι ρε Νίκο να δεις τι γίνεται νυχτιάτικα στο ''σπίτι'' μας.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Α.Ε.Κ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
bourdela.com:το κιτρινόμαυρο site
''Ρε,μόνο Η ΧΑΝΟΥΜΑ'':188 μέρες ανοιχτοί...& συνεχίζουμε για σένα ΑΕΚΤΖΗ
[move]ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ....[/move]
''Ρε,μόνο Η ΧΑΝΟΥΜΑ'':188 μέρες ανοιχτοί...& συνεχίζουμε για σένα ΑΕΚΤΖΗ
[move]ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ....[/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Με την ευκαιρία, ο Χετεμάϊ έβαλε το πρώτο γκολ στο φιλικό της Φινλανδίας απόψε!
Πως ρε,με ένα ποδι;;;Αφού το έχει σπάσει.Κουζουλάθηκες σύντεκνε;
Πήγαινε και κλίκαρε το παιχνίδι Κύπρος-Φινλανδία, στα φιλικά κάτω των 21..............................δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, εκτός και αν είναι κάνα σόϊ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πήγαινε και κλίκαρε το παιχνίδι Κύπρος-Φινλανδία, στα φιλικά κάτω των 21..............................δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, εκτός και αν είναι κάνα σόϊ.
Σίγουρα θα είναι κανά σόι.Δεν γίνεται ρε.Εσπασε το ποδάρι του σε ματς με την Φιλανδία.Θελει 3 μηνες για να ξαναπιάσει μπάλλα.Από το καλοκαίρι πια.Κ κατά δεύτερον ο Χετεμάι ο δικός μας,παίζει στην ανδρών,όπου έπαθε κ το κάταγμα.Α τώρα κατάλαβα ρε συ.Είναι ο αδερφός του ρε sony.Είχε έρθει κ τα Χριστούγεννα κ δοκιμάστηκε από τον Φερερ κ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.Σίγουρα είναι αυτός ο Χετεμάι, κ όχι καμμιά συνωνυμια γιατί είναι αλβανικό επίθετο κ όχι φιλανδικό,αρα πρόκειται για τον αδερφό του δικού μας Χετεμάι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις