Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το θέμα είναι να κάνουμε καμιά μεταγραφή το καλοκαίρι γιατί ο Παναθηναϊκός αυτοκτονεί μόνος του και έτσι και πάμε με αυτή την ομάδα Champion's League... μας βλέπω να γελάνε ακόμα και οι πέτρες έτσι όπως γελάνε με τον γαύρο! Κι αυτή την ξεφτίλα δεν την θέλω για την ομάδα μου. Προτιμώ UEFA!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως παιδιά ,για να σοβαρευτούμε λίγο,αν τελικά πάρουμε την 2η θέση για το c.l., έχετε δει με τι ομάδες παίζει να κληρωθούμε;;;;;;;;;;
Οι ευκολότερες είναι η Φενέρμπαχτσέ κ η Ραπίντ Βουκουρεστίου!!!!!!!
Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να πανηγυρίζουμε.

Υ.Γ.:Από λάθος δικό μου είχα κλειδώσει την ψηφοφορία που υπάρχει πάνω-πάνω στο θρεντ.Παρακαλώ όσοι δεν έχετε ψηφίσει,να ψηφίσετε.Ευχαριστώ
.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως παιδιά ,για να σοβαρευτούμε λίγο,αν τελικά πάρουμε την 2η θέση για το c.l., έχετε δει με τι ομάδες παίζει να κληρωθούμε;;;;;;;;;;

Υ.Γ.:Από λάθος δικό μου είχα κλειδώσει την ψηφοφορία που υπάρχει πάνω-πάνω στο θρεντ.Παρακαλώ όσοι δεν έχετε ψηφίσει,να ψηφίσετε.Ευχαριστώ
.

να την αλλαξεις ΒΑΛΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί ρε τι έχει αυτή;Η καινούρια θα μπει με το τέλος του πρωταθλήματος.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

.

Θα βαλεις λεφτα στο ταμειο. Αυτο αρκει.
Για τα λεφτα θελουν να βγουν ολοι στο CL.

Επισκέπτης
Θα βαλεις λεφτα στο ταμειο. Αυτο αρκει.
Για τα λεφτα θελουν να βγουν ολοι στο CL.

Προφανώς για τα λεφτά γίνονται όλα. Αλλά εγώ προσωπικά δεν θέλω ποτέ να βγει κάνας Ferguson και να πει "είτε παίζεις με την Ρεάλ Μαδρίτης είτε με την ΑΕΚ, είναι ακόμα ένας αγώνας". Είναι ΠΟΛΥ ξεφτίλα!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι αλλα αν στα προκριματικά πέσεις με μία εξ των Βαλένθια,Λίβερπουλ,ʼρσεναλ κ κάποιες άλλες όμορφες κ σεξουαλικές ομάδες, το σεντόνι θα το δεις μόνο από την τηλεόραση.

Μην ξεχνάτε ότι πρεπει να παίξουμε προκριματικά για να μπούμε στους ομίλους,αλλιώς ΟΥΕΦΑ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ασε που θα κανουμε παλι προετοιμασια απο ιουνιο μηνα.....θα παρουμε λογικα 5-6 παιχτες αντε να δεσουνε....

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Προφανώς για τα λεφτά γίνονται όλα. Αλλά εγώ προσωπικά δεν θέλω ποτέ να βγει κάνας Ferguson και να πει "είτε παίζεις με την Ρεάλ Μαδρίτης είτε με την ΑΕΚ, είναι ακόμα ένας αγώνας". Είναι ΠΟΛΥ ξεφτίλα!!!

Δικιο εχεις αλλα σκεψου οτι κανονικα επρεπε να ειχες πεσει δε ξερω ποσες κατηγοριες και βγαινεις CL (με τα χαρισμενα χρεη τα οποια πληρωνει ο μαλακας ο Ελληνας φορολογουμενος). ΜΕ τα περσινα λεφτα του CL στεκεται η ομαδα. Αν δε βγεις καθολου θα υπαρχει προβλημα....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλημέρα ξαδέλφια.. αντε πάλι όλα δεξιά σας πάνε.. κερδίσατε (με δυσκολία) και ο βάζελος έχασε.. η δεύτερη θέση σχεδόν καπαρώθηκε.. προσέξτε όμως γιατί είσαστε επιρεπείς σε μαλακίες..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δικιο εχεις αλλα σκεψου οτι κανονικα επρεπε να ειχες πεσει δε ξερω ποσες κατηγοριες και βγαινεις CL (με τα χαρισμενα χρεη τα οποια πληρωνει ο μαλακας ο Ελληνας φορολογουμενος). ΜΕ τα περσινα λεφτα του CL στεκεται η ομαδα. Αν δε βγεις καθολου θα υπαρχει προβλημα....
ΔΕΝ επρεπε να πεσουμε καμια κατηγορια!!!!ολα εγιναν με νομιμο τροπο μην λεμε παλι τα ιδια!!!!!!!!
η ΑΕΚ εκμεταλευτικε υπαρχον νομο ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ βραδυ για μας!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
2 νόμοι έχουν γίνει σε ένα βράδυ.Ο ένας στέρησε κ έναν τίτλο από την ΑΕΚ.Η υπόθεση της ντόπας του Τσίγκοφ της Λάρισας.Ο άλλος ήταν που άφησε τον Ολυμπιακό στην Α' Εθνική μετά την υπεξαίρεση χρημάτων του Κοσκωτά από την Τράπεζα Κρήτης που αγόρασε Ντέταρι κ.λ.π.

Σημειώνω κ την εν λευκώ σύμβαση-χάρισμα του Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό.Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως μούτσε έχω σεντόνια στο κρεβάτι μου,που έχουν πάνω τον darth Veider.Σοβαρά τώρα.Από εκεί ίσως μου βγήκε το ''σκοτεινός''

Επισκέπτης

Και ποιος σου είπε ότι εγώ δεν ήμουνα της άποψης να πέσει Δ' Εθνική η ομάδα? Αν αυτό της άξιζε αυτό έπρεπε να πάρει. Τουλάχιστον θα γινόταν εξυγίανση γιατί θα φεύγαν όλα τα λαμόγια-παράγοντες τότε. Στο κάτω-κάτω κι άλλες μεγάλες ομάδες έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο αλλά ως διά μαγείας σώθηκαν! Εγώ αυτό που δεν θέλω είναι να ξεφτυλίζεται η ομάδα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είμαι λίγο ''αργός'' αλλά αυτό το κατάλαβα ρε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom