amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Σωστά.
θα με τρλανισ;;
Σωστά.
Ασχετο με το τόπικ και με ότι συζητάται παιδιά αλλά θέλω να πω κάτι,για τον κλωνοποιό:
εγώ την μαμά σου χοντρέ παλιομαλάκα,δεν την βρίζω την γυναίκα,γιατί κ σέβομαι τους νεκρούς κ τους γονείς άλλων,ειδικά όταν δεν μου φταίνε σε τίποτα.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ....και θα σε περιλάβω.
Αυριο ξέρεις ,εκεί που θα μάστε όλοι μαζεμένοι,με υπαρκτά πρόσωπα κ όχι 3 άτομα συμπεριλαμβανομένου και του γιου σου,ξέρεις τι θα κάνεις έτσι;στέλνε μηνύματα στα παιδιά ότι τα κλέβω για να προσέχουν το πορτοφόλι του.
Αντε φτιάξε κανά κλώνο να σε χαιρετάει την ΄΄όμορφη παρέα εδώ μέσα΄΄ που όλος περιέργως όλα τα νέα σου μέλη,έχουν τον ίδιο χαιρετισμό,και άσε την άμοιρη μανουλα μου ήσυχη όπως ήθελες κ απαιτούσες για την δική σου την μαμα΄.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΟΝΤΡΕ;
Πάντως, sold out δεν προβλέπεται.
Μαλώνεις με τον εαυτό σου ή μου φαίνεται?Καλά ρε μαλάκες πάτε καλά;;;
σηκωθείτε κ ελάτε όλοι δίπλα στην ομάδα μας,και αφήστε ρε την τηλεόραση κ τον καναπέ
Δεν τον ξέρω αυτόν.
Εγώ για τον πεθαμένο μιλάω.
Χωρίς αξιόλογους στόχους μην περιμένεις να γεμίσει το γήπεδο και εκτός από αυτό υπάρχουν και οπαδοί που δεν βλέπουν τα παιχνίδια με τον ολυμπιακό σαν τελικό και μην ξεχνάς και την παρουσία του βατράχου!ΟΧΙ ρε μαλάκα,αυτά τα έκανε ο Παπαρίωνας όταν ζούσε.
Απλά παράθεσα μια φράση από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ που πόσταρα,που αφορά ότι δεν πάει για sold out.
Καλά ,δεν είχα αξιώσεις για sold out,ειδικά με το ψιλοαδιάφορο βαθμολογικό ενδιαφέρον που έχει,αλλά περιμένω και ΘΕΛΩ κόσμο την Κυριακή,για πολλούς λόγους.
Χωρίς αξιόλογους στόχους μην περιμένεις να γεμίσει το γήπεδο και εκτός από αυτό υπάρχουν και οπαδοί που δεν βλέπουν τα παιχνίδια με τον ολυμπιακό σαν τελικό και μην ξεχνάς και την παρουσία του βατράχου!
Βάλε όλα αυτά μαζί και θα δείς γιατί δεν θα γεμίσει το γήπεδο! ;)
Ναι έτσι πιστεύω και ειδικά για το παιχνίδια με τον γαύρο που αν έρθουν θα έρθουν μόνο για περίπτωση στραβής για να τον βρίσουν!Δηλαδη υπάρχει μερίδα του κόσμου,σεβαστή κατά τα λεγόμενά σου,που δεν έρχεται λόγω Μπάγεβιτς;
για ποιον μιλαμε???Χοντρούλη,μια συμβουλή θα σου δώσω.Κάτσε κ κάνε κανά κλώνο μπας κ ανέβεις στο αlexa,και άσε μας εδώ να κάνουμε την δουλειά μας.Εξάλλου έχεις αποποιηθεί το σάιτ κ όλους μας εδώ μέσα.
Και αν μια στο εκατομμύριο είσαι ο πατέρας μου,σε αποποιούμαι από πατέρα,γιατί δεν θέλω να έχω πατέρα κοιλιόδουλο,ηλίθιο και φαντασιόπληκτο
Ναι έτσι πιστεύω και ειδικά για το παιχνίδια με τον γαύρο που αν έρθουν θα έρθουν μόνο για περίπτωση στραβής για να τον βρίσουν!
για ποιον μιλαμε???
Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της πίτας του forum μας και στην συνέχεια ακολούθησε τραπέζι με ψητά και και μεζέδες σε ταβερνάκι του κέντρου πάνω από 20 τα άτομα που μας τίμησαν με την παρουσία τους ενώ είχαμε και το πέρασμα για τα χρόνια πολλά μελλών και φίλων από άλλα φόρουμ... επίσης δεχτήκαμε και αρκετά τηλέφωνα και μηνύματα από αρκετά μέλη μας τα οποία δεν μπορούσαν να παρευρεθούν λόγο του εργάσιμου της ημέρας.. και του χρόνου ακόμα ποιο δυνατοί και μαζικοί
Μια ζωη στο ψεμμα
Ω τώρα την πάτησες.Κάτσε κ θα σου στέλνει μηνύματα κ σε σένα στο κινητό σου.Θα σε πει γιο του κλπ,κλπ.
Πάντως πρέπει να χει δίκιο που ψάχνει για παιδιά του.Με τόσες πουτάνες που χει γαμήσει,γιατί μόνο πουτάνες μπορεί να γαμήσει έτσι όπως είναι,φυσιολογικό είναι να αναζητάει κανά ξώγαμο