Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από όσα όλα δείχνουν,ο Αλωνεύτης αποτελεί την 2η μεταγραφή της ομάδας μας.Ελπίζω να μην μας προκύψει Οκκάς.Πάντως αξίζει συγχαρητηρίων η ενίσχυση της ομάδας καθώς κ ο προγραμματισμός από τώρα κ ενώ το πρωτάθλημα έχει ακόμα 2 μήνες για να τελείωσει,πράγμα εξαιρετικά σπάνιο για τα Ελληνικά δεδομένα.

[move]Τούμπα το σεντόνι.[/move]

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ρε σεις πάει ο Βάτραχος κατά Παιανία μεριά?????? Να με πάρουν τα κλάματα???

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Από όσα όλα δείχνουν,ο Αλωνεύτης αποτελεί την 2η μεταγραφή της ομάδας μας.Ελπίζω να μην μας προκύψει Οκκάς.Πάντως αξίζει συγχαρητηρίων η ενίσχυση της ομάδας καθώς κ ο προγραμματισμός από τώρα κ ενώ το πρωτάθλημα έχει ακόμα 2 μήνες για να τελείωσει,πράγμα εξαιρετικά σπάνιο για τα Ελληνικά δεδομένα.

[move]Τούμπα το σεντόνι.[/move]
θα δουμε dark!!!!!και ο γαυρος περισυ το χειμωνα πηρε μαρκο νε ντομι μπορχα και αλλους....και βγηκαν παλτα!!!!
η ομαδα χρειαζετε ενισχυση!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έτσι ακούγεται αν δεν κάτσει ο Μουνιόθ.Πάντως εγώ το θεωρώ πισωγύρισμα.Το μοντέλο Μπάγεβιτς έχει πια ξεπεραστεί κ θεωρείται παρωχημένο.ʼσε που κ οι βάζελοι θα τσινήσουν.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
α ρε ντουσαν τι μαλακια εκανες.........και εισαι τοσο μαλ....κας που δεν την διορθωσες!!αδελφια σας παρακαλω μην πιασουμε αυτο το θεμα!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για πιαστε το,για πιάστε το. :knuppel: :knuppel: :knuppel:

[move]Ντουσαν,το σπίτι σου είναι η Α.Ε.Κ.[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκο τα οπαδικά ψόφησαν εδώ μέσα(προς τέρψην αρκετών).Καιρός να την κάνουμε μου φαίνεται για το ''άλλο'' μια κ καλη.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Νίκο τα οπαδικά ψόφησαν εδώ μέσα(προς τέρψην αρκετών).Καιρός να την κάνουμε μου φαίνεται για το ''άλλο'' μια κ καλη.
παντως κριμα γιατι καναμε αρκετο χαβαλε!!!!αν τωρα καποιοι ενοχληθηκαν τι να πω.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οποιος ενοχλείτο δεν διάβαζε ή δεν έγραφε.Απλά είχα δεχτεί πολλές επιθέσεις που έγραφα συνέχεια οπαδικά σε ένα μη αθλητικό site.Ίσως κ να έχουν δίκιο.Φαίνεται όμως πως τα οπαδικά κορέστηκαν πια εδώ μέσα κ τα ίδια τα παιδιά κουράστηκαν κ ασχολούνται με άλλα θέματα,πιο κοντά στην φιλοσοφία του site.Δεν είναι κακό.

[move]Ρε μόνο η ΧΑΝΟΥΜΑ.ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ THREAD[/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οποιος ενοχλείτο δεν διάβαζε ή δεν έγραφε.Απλά είχα δεχτεί πολλές επιθέσεις που έγραφα συνέχεια οπαδικά σε ένα μη αθλητικό site.Ίσως κ να έχουν δίκιο.Φαίνεται όμως πως τα οπαδικά κορέστηκαν πια εδώ μέσα κ τα ίδια τα παιδιά κουράστηκαν κ ασχολούνται με άλλα θέματα,πιο κοντά στην φιλοσοφία του site.Δεν είναι κακό.

[move]Ρε μόνο η ΧΑΝΟΥΜΑ.ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ THREAD[/move]
ναι αλλα ειναι λιγο οξυμωρο τα οπαδικα να εχουν τοσο μεγαλη ανταποκριση και δη της ΑΕΚ!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έχει πέσει πάρα πολύ η συμμετοχή.Δες ποιοι γράφουμε πια:εγώ,εσύ, ο sony κ λίγο ο KALIS με τον Originale21.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η Αγία Τριάς, ελέησον ημάς!!!! ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πώς το καταφέρνει ρε πούστη μου κάθε χρόνο ο Μπάγεβιτς κ ασχολούμαστε με την πάρτη του ρε;Μέχρι κ τώρα που πήγε Σερβία με αυτόν ασχολούμαστε.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ δεν έκρυψα ποτέ μου,την συμπάθειά μου προς το πρόσωπό του.

Επισκέπτης
Dark μιας και δεν μπορω ακομη να καθομαι πολυ ωρα στον υπολογιστη να σου πω την γνωμη μου. Οντως εχει πεσει καπως το θεμα με τα οπαδικα. Δεν θεωρω οτι οι λογοι ειναι αυτοι που αναφερες εσυ ή ο Νίκος, αλλα οτι εχει χαθει το ενδιαφέρον στο πρωταθλημα. Τι να λεμε, αν θα βγουμε δευτεροι ή τριτοι? Και οι δυο θεσεις αποτυχιες είναι αλλη μια χρονια. Να ασχολούμαστε με το μπάσκετ που παμε απο το κακο στο χειροτερο? Ευρωπη τελος, κύπελλο τελος, τι μενει? Το ελληνικο πρωταθλημα με τον καλπικο πρωταθλητη. Απο κει και περα εγω δεν ειμαι και πολυ του γραψιματος στο site. Το διαβαζω σχεδόν ολο, αλλα γραφω λιγες φορες και προσπαθω να γραφω σε συγκεκριμενα thread.

Τωρα και το αλλο, μην ακουω οτι εχεις συμπαθεια στο βατραχο γιατι θα χασω την συμπαθεια που εχω στο προσωπο σου. Αν ειναι δυνατον να εχει μουτρα ακομη αυτος ο ανθρωπος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom