Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Χαλάρωσε ρε.Δεν θέλω να με κεράσεις.Απλώς πάμε για φαί κ μισά-μισά.Πάντως το βράδυ θα είμαι στο ΖAPATA για ποτάκι στην Καστέλλα.Πέρνα να τα πούμε.

Y.Γ.:ο Φερέρ δοκιμάζει τις αντοχές των παικτών για να δει που είναι τα όρια τους.

καλημερα στα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ και στους φιλους μας!!!
ρε dark εισαι απαραδεκτος ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ? αφου εσυ τρως για  3!!!τι μισα-μισα λες?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Για διαβάστε και sportfm σχετικά με το μπλοκάρισμα λογαριασμών της ΑΕΚ και του Ντέμη λόγω μη αποδόσεως ΦΠΑ για 10 μήνες..............

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά μ.....κίες.Επειδή είμαι λογιστής κ ξέρω,δεν σημαίνει κάτι.Μια επιχείρηση συνέχεια τα παθαίνει αυτά όταν χρωστάει στο Δημόσιο,μέχρι να εξαλειφθούν τα χρέη.Για την μη απόδοση ΦΠΑ όταν είναι πιστωτικό,δηλαδή πρέπει να στα πληρώσει το Δημόσιο,τότε δεν αποδιδεις άρα κ δεν πληρώνεις.Τίποτα το μεμπτό κ σε αυτό.ʼντε με τις χαζομάρες.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλά μ.....κίες.Επειδή είμαι λογιστής κ ξέρω,δεν σημαίνει κάτι.Μια επιχείρηση συνέχεια τα παθαίνει αυτά όταν χρωστάει στο Δημόσιο,μέχρι να εξαλειφθούν τα χρέη.Για την μη απόδοση ΦΠΑ όταν είναι πιστωτικό,δηλαδή πρέπει να στα πληρώσει το Δημόσιο,τότε δεν αποδιδεις άρα κ δεν πληρώνεις.Τίποτα το μεμπτό κ σε αυτό.ʼντε με τις χαζομάρες.
dark τι βλεπεις με λαρισα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δύσκολα θα κερδίσουμε κ λόγω απουσιών κ λόγω έλλειψης κινήτρου(η 2η θέση χάθηκε πια)κ λόγω καλής φόρμας της Λάρισας.Πάρα πολύ δύσκολα.Ευτυχώς που έχω κανονίσει να πάω στα Δερβενοχώρια για αρνί κ δεν θα το δω.

Μα καλά τι παπάρες είναι ρε.Κανόνισαν το μπάσκετ με τον ʼρη να παιχτεί σχεδόν ταυτόχρονα με το ματς του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Βρήκαν να κάνουν θέμα ρε DARK, όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται τον τελευταίο καιρό. Τεσπά, αυτό που λέτε για τη σκληρή προπόνηση του Σέρα στέκει πολύ. Είχαν μάθει σε άλλα δεδομένα τόσα χρόνια τα παιδιά στην Ελλάδα, ξένοι και μη, και τώρα σφίγκουν οι κώλοι.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δύσκολα θα κερδίσουμε κ λόγω απουσιών κ λόγω έλλειψης κινήτρου(η 2η θέση χάθηκε πια)κ λόγω καλής φόρμας της Λάρισας.Πάρα πολύ δύσκολα.Ευτυχώς που έχω κανονίσει να πάω στα Δερβενοχώρια για αρνί κ δεν θα το δω.

Μα καλά τι παπάρες είναι ρε.Κανόνισαν το μπάσκετ με τον ʼρη να παιχτεί σχεδόν ταυτόχρονα με το ματς του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.
αμαν παλι θα λειπεις!!!!!παλι τεσσαρα ερχετε!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το άλλο ήταν εντός.Οπότε έλειπα από το γήπεδο.Μια φορά έλειψα από το ΟΑΚΑ φέτος κ χάσαμε.Ενώ πήγες εσύ η μαυρόγατα κ είδες τι έγινε.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το άλλο ήταν εντός.Οπότε έλειπα από το γήπεδο.Μια φορά έλειψα από το ΟΑΚΑ φέτος κ χάσαμε.Ενώ πήγες εσύ η μαυρόγατα κ είδες τι έγινε.
καταλαβετο!!!η εσυ θα περνας καλα  η η ΑΕΚ  :grin: :grin: :grin:
σε δυο ματς δεν πηγα φετος (εργοτελη 3-1 καλαμαρια 1-0νομιζω) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
στο μπασκετ αμα κερδισουμε(πολυ δυσκολο ματς με αρη) καθαρισαμε!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
η κληρωση για ch.l.

μιλαν-μπαγερν              1
αιτχοβεν -λιβερπουλ        2
ρομα-μαντσεστερ          3
τσελσι -βαλενθια            4

4-2
1-3

τα ημιτελικα!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ελα ρε ΑΕΚΑΡΑ αλλο λιγο και θα ειμασταν και εμεις στην κληρωση!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τον Ολυμπιακό δεν είδα................κατόπην δήλωσης του προέδρου πέρυσι................ ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σε παρακαλώ κόψε τις ειρωνείες κ κόψε με τα οπαδικά γιατί ξεφεύγεις.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ε μα πια,μερικοί-μερικοί το έχουν  :knockinb: :knockinb: εδώ μέσα.Μ

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλα τα κιτρινόμαυρα αδέλφια.Θλίψη και μόνο μου προξένησε η σημερινή εμφάνιση της ΑΕΚΑΡΑΣ μας..Μια μπαλιά της προκοπής δεν αλλάξαμε,ανύπαρκτο κέντρο με το Ζήκο στην κοσμάρα του,αποκομμένη επίθεση με τους Λύμπε-Καμπάνταη να βολοδέρνουν μπας και πάρουν καμιά μπαλιά τυχαία,άμυνα ερασιτεχνικού σωματείου να διώχνει την μπάλλα στα πουλιά όταν δεν κάνει ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη-Δέλλας-χωρίς κίνηση,έμπνευση στο παιχνίδι,χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΥΤ.Μην μας ξεγελάει η νίκη,δεν έχουμε μέλλον έτσι.Που πήγε η φρεσκάδα και το σούπερ ποδόσφαιρο του πρώτου Γύρου?Που είναι το περρίφημο rotation?Και μην ακούσω για ελλείψεις γιατί κάθε μεγάλη ομάδα που που κάνει πρωταθλητισμό,πρέπει να έχει λύσεις.Και η μαυρίλα μου άρχισε από χτές που είδα από βλακεία μου το σούπερ ματς ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ-ΡΕΑΛ.Τι να συγκρίνω και που να καταλήξω...Πάντως παρ΄ολο το τραγικά άμπαλο παιχνίδι μας οφείλουμε να υποστηρίξουμε την ομάδα μας μέχρι τέλους και το καλοκαίρι βλέπουμε...
[move]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ..  [/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Εστω κι έτσι,

[move]ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΛΙ Η ΣΚΥΛΑ ΤΟ ΛΑΓΟ....  [/move]

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παμε μωρη αρρωστειααααααααααααααααααααααααα  :grin: Τωρα νικες μεχρι το τελος  ;)

Επισκέπτης
Και η μαυρίλα μου άρχισε από χτές που είδα από βλακεία μου το σούπερ ματς ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ-ΡΕΑΛ.Τι να συγκρίνω και που να καταλήξω...
[move]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ..  [/move]

Φιλαράκο, μην συγκρίνεις τις βούρτσες με τις πούτσες!!! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom