Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παιδια,δεν θα το πιστέψετε αλλά έπαθα θλάση κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[move] :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδια,δεν θα το πιστέψετε αλλά έπαθα θλάση κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[move] :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:[/move]

Στα σκαλάκια της Κλαυθμώνος;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παραπάτησα όταν άκουσα τις Κρίσεις των Ναυάρχων..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παύλο σου στέλνω σε pm κάτι να ανατριχιάσεις.......Περιμένω σχόλια...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το είδα κ το έβαλα στη διαπασόν.Καιρός να κάνω παιδιά μου φαίνεται.

Α ρε ΑΕΚΑΡΑ που πρωτάθλημα έχεις να πάρεις 13 χρόνια,αλλά κ οι νέες γενιές δεν σταματούν να σε ακολουθούν.

[move]ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...[/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σε 20 χρόνια θα την κάνω προεδρίνα.....

Υ.Γ. Ξέχασα να σου πώ ότι έρχεται κι αλλό χανουμάκι σε 7 μήνες...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι έχουν πάθει όλα τα αδέρφια-μέλη του site;Εχουν τρελαθεί να περιμένουν καινούρια χανουμάκια.Εσύ , ο sonyp.Κανόνισε να είναι χανούμης κ όχι χανούμισσα όμως,για να μην είναι το σκοινι που θα απλώνει η γυναίκα σου τα ρούχα σας:στριγκ,στριγκ,σώβρακο,στριγκ.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ :dancing: :dancing: :booty: :booty: :boobies: :boobies: :boobies: :thumbsup: :thumbsup: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :crazy: :crazy: :crazy: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

[move]ΦΕΡΕ Κ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΕΚΤΖΗ.ΜΠΟΡΕΙΣ...[/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
[move]ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!  [/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θελω να κάνω κ εγώ ένα ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ

[move]Θελω να κάνω κ εγώ ένα ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ[/move]

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τι έχουν πάθει όλα τα αδέρφια-μέλη του site;Εχουν τρελαθεί να περιμένουν καινούρια χανουμάκια.Εσύ , ο sonyp.Κανόνισε να είναι χανούμης κ όχι χανούμισσα όμως,για να μην είναι το σκοινι που θα απλώνει η γυναίκα σου τα ρούχα σας:στριγκ,στριγκ,σώβρακο,στριγκ.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ :dancing: :dancing: :booty: :booty: :boobies: :boobies: :boobies: :thumbsup: :thumbsup: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :crazy: :crazy: :crazy: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

[move]ΦΕΡΕ Κ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΕΚΤΖΗ.ΜΠΟΡΕΙΣ...[/move]

Eπειδή εμένα η παράταξη των εσωρούχων θα είναι κάπως έτσι έχω πάρει στεγνωτήριο!!!!!!!!! ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε θα πήξεις στν κιλώτα λέμε.Πες στην γυναίκα σου να προσέχει,μην τυχόν κ εκ παραδρομής βάλει καμμιά κιλώτα μέσα στα σώβρακά σου... :grin: :2funny: :grin: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ιατρικο Κέντρο ''Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'',κατά το Ερυθρός Σταυρός

Εκεί να αφήσουμε την τελευταία μας πνοή λέμε...

Τί γίνεται ρε πούστη μου με τους τραυματισμούς...το υπεύθυνο team τί κάνει, γιατί από ατυχία και μόνο δεν γίνεται....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εκεί να αφήσουμε την τελευταία μας πνοή λέμε...

Τί γίνεται ρε πούστη μου με τους τραυματισμούς...το υπεύθυνο team τί κάνει, γιατί από ατυχία και μόνο δεν γίνεται....

εχουν μεγαλη ευθηνη!!!!!με τοσους τραυματισμους δεν χτυπας πρωταθλημα(για του χρονου)!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γεια σας ξαδέλφια.. έχω πήξει στην δουλειά ρε γαμώτο..

ξάδελφε KALIS ξέρεις τί λένε...

Δυό κόρες μια μητέρα πήρε ο διάολος τον πατέρα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφιά μου.Λοιπόν για τους θλαστικούς τραυματισμούς θα πω λίγο.Είναι γνωστό,ότι ο Σέρα κάνει πολύ σκληρές προπονήσεις,όντας γνήσιος Ισπανός προπονητής,όπου το στυλ των προπονήσεων εκεί,δεν έχουν καμμιά σχέση με την ελληνική πραγματικότητα.Στην Ισπανία η ένταση των προπονήσεων είναι  κλικ μπροστά από ότι των Ελληνικών.Γι αυτό κ οι Ισπανοι ποδοσφαιριστές είναι κ  κλικ πιο βιονικοί από τους δικούς μας για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες του Ισπανικού πρωταθλήματος.Εδώ ο Σέρα κάνει ακριβως αυτό που ξερει.ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.Τώρα αν ο Έλληνας αθλητής δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές έχει να κάνει καθαρά με την γυμναστική του κουλτούρα.Του χρόνου θα δείξει κατά πόσο αυτές οι προπονήσεις θα αποφέρουν καρπούς.Το καλοκαίρι βλέπω στην προετοιμασία οι παίχτες να γυρνάνε Σπαρτιάτες από την προετοιμασία.

Επισκέπτης
Καλημερα φιλοι χανουμια.Σημερα θα συμφωνησω με τον συναγωντιστη dark. Ο ταβερνιαρης κανει πολυ δυνατη προπονηση για τα ελληνικα στανταρ με αποτελεσμα ολοι οι ελληνες και οχι μονο να τα χουν δει ολα.Για παραγειγμα ο Καφες που κοροιδευε τον κοσμο στον ΟΣΦΠ πηγε εκει και απο τη πρωτη εβδομαδα αν θυμαστε ειχε προβληματα στα ποδια του. Ο ελληνας παικτης ειναι γνωστος για τη λουφα στην προπονηση οπως ισχυει φυσικα και για ολους τους Ελληνες που δε χανουν ευκαιρια να φιδιασουν. Το μονο που θα διαφωνησω ειναι οτι ο Φερερ αφου εβλεπε την φυσικη κατασταση των παικτων επρεπε να προσαρμοσει αναλογα το προγραμμα εκγυμνασης και οχι παμε δυνατα και οτι γινει.Αυτα και καλημερα.

PS: Παυλο δεν σε εχω ξεχασει αλλα εχει πεσει πολυ δουλεια αυτη την εβδομαδα και δεν εχω προλαβει ουτε να μαμησω

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χαλάρωσε ρε.Δεν θέλω να με κεράσεις.Απλώς πάμε για φαί κ μισά-μισά.Πάντως το βράδυ θα είμαι στο ΖAPATA για ποτάκι στην Καστέλλα.Πέρνα να τα πούμε.

Y.Γ.:ο Φερέρ δοκιμάζει τις αντοχές των παικτών για να δει που είναι τα όρια τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom