Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

ststrato

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αντε σας αφηνω στην κλαψα σας.....ετσι και αλλιωσ κομα εχετε κανει και οι δυο μαζι στο κλαμα......οπως καθε μαιο θα αρχισετε παλι τα θα...κκαι θα....... τον σεπτεμβριο τα ιδια......τον φεβουαριο τα αμα.....και τον απριλιο παλι τα αν....συνηθισμενολι ειστε...αντε γεια σας......

ststrato

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
σιγε ρε μην σου παρω και την αδεια......να ρωτησεις τον ντεμακο σου τι εννουσε πριν κανενα μηνα.....ασε την ν.σμυρνη να ξερω καλυτερ απο σενα.......
επειδή είσαι τζάμπα μάγκας και της πλάκας, ακόμα περιμένω απάντηση για την Ν.Σμύρνη. Εάν δεν απαντήσεις μην ξαναποστάρεις.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν σε ενοχλούμε για να μην σε ξυπνήσουμε... κοιμίσου αεκάκι... κοιμίσου...

ΥΓ. μόνο που όταν ξυπνήσεις στην καλύτερη θα ξαναπαίζεις προκριματικά για να βγεις τσάμπιονς λιγκ, για άλλη μία χρονιά... 
να και άλλη τεκνατζού ρε σας το είπαμε μόνο σε γαύρους ρίχνουμε τεσσάρες καλώς ήρθατε περάστε από τον Τάλο για την σχετική βαζελίνη στο κωλαράκι και μετά από τον θείο Ρίμπο και την παρέα του....................

ελάτε πουτανάκια μου..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ναύαρχε αύριο θα είμαι μέσα μαζί με τον υιό μου στο ημίχρονο θα συναντηθώ και με τον Σκοτεινό και θα παίσουν τα σχετικά τηλέφωνα..........
θα έχω τραβήξει και πολλές φώτο να ανεβάσω εδώ...
Να πάρεις κι ένα κύπελλο να το σηκώσετε όλα τα αδέρφια μαζί!!!!Γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε το CAS!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αντε σας αφηνω στην κλαψα σας.....ετσι και αλλιωσ κομα εχετε κανει και οι δυο μαζι στο κλαμα......οπως καθε μαιο θα αρχισετε παλι τα θα...κκαι θα....... τον σεπτεμβριο τα ιδια......τον φεβουαριο τα αμα.....και τον απριλιο παλι τα αν....συνηθισμενολι ειστε...αντε γεια σας......
είδες πόσο της πλάκας είσαι? Λες τα δικά σου και όταν βρίσκεις τα σκούρα την κοπανάς.Αυτός είσαι.  Για γέλια είσαι. Αντε με τους δικούς σου και μην ξαναμπείς εδώ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ελάτε τραβελάκια μου γαυράκια μου όλες οι πουτανίτσες με τα κόκκινα θα πάρουν και μετά dna τα γεννητούρια σας για να δούνε τον μπαμπά τον Ρίμπο...

ststrato

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
απλα τωρα μπορουμε να ασχοληθουμε και με κατι πλακες σαν και εσασ.......οπως ελεγε ο κλινσμαν το πδοσφαριο ειναι εν αθλημα που το παιζουν δυο ομαδες και στο τελος κερδιζουν οι γερμανοι.....στην ελλαδα το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα που στο πρωταθλημα παιζουν 15 ομαδες και στο τελος το παιρνει ολυμπιακος......
κατ αρχήν μόνο και μόνο που βλέπω τα γαυράκια να περιπλανώνται στα άλλα θρεντ δείχνει το πόσο δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους.....

και ψάχνονται γιατί μια ζωή ζουν μέσα στο ψέμα..

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να πάρεις κι ένα κύπελλο να το σηκώσετε όλα τα αδέρφια μαζί!!!!Γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε το CAS!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
λες να την πάθουν από τα εγγόνια των γριών?

ξέρεις γιατί θέλουν την απόφαση του cas μετά την Δευτέρα?  για να κάνουν νέα τελετή από εδώ και πέρα αντί για στέψη πρωταθλητή θα καθιερώσουν την κορνε διάδα...εκ των κορνέ,....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
απλα τωρα μπορουμε να ασχοληθουμε και με κατι πλακες σαν και εσασ.......οπως ελεγε ο κλινσμαν το πδοσφαριο ειναι εν αθλημα που το παιζουν δυο ομαδες και στο τελος κερδιζουν οι γερμανοι.....στην ελλαδα το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα που στο πρωταθλημα παιζουν 15 ομαδες και στο τελος το παιρνει ολυμπιακος......
έλα στο παππού έλα στον παππού τα κωλαράκια σας τα ξέσκισε ο Ρίμπο με την τσαπού...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ασχετε!! δεν το είπε ο Κλίνσμαν. περιμένω απάντηση για τη  Ν.Σμύρνη!!!Εχεις γέλιο όμως. Απαντάς ότι θέλεις. Εγωισμό δεν έχεις για να απαντήσεις?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για αυτό τα κύπελλα σας είναι από φύλλο κρούστας με μπόλικη κρέμα μέσα τα κοινώς κορνέ?

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
URL]]

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γαύροι βάλατε το κίτρινο στην ζωή σας ψωλιά από την ΑΕΚάρα και έρχεται και ο τελικός κυπέλου θα πάρετε και από αυτούς μια κίτρινη τσαπού να περάσετε το καλοκαίρι που έρχεται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom