Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τους οποίους "δορυφόρους" θεωρείς εσύ δορυφόρους. Γιατί στοιχεία δεν έχεις. Και θύμισέ μου ποιοι ψηφίσανε Γκαγκάτση πάλι για πρόεδρο της ΕΠΟ γιατί δεν θυμάμαι...;;Και ποιοι κατέβηκαν απέναντί του που δεν τους στήριξε ο Ολυμπιακός;; Πετάς μια μπαρούφα σύμφωνα με τα οπαδικά μάτια σου και περιμένεις να προσκυνίσουνε όλοι.΄
Ακούω από το πρωί στο ραδιόφωνο τις απίστευτες ερμηνίες και μαλακίες και παπαριές.
Μέχρι και το οτι η χθεσινή απόφαση να αφήσουνε τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ στη διαδικασία είναι χαστούκι στον Ολυμπιακό...κλαιν μαιν και σόρρυ κιόλας.

Το αυτονόητο δεν βλέπετε. Όλα ξεκινήσανε από τη συμμετοχή του Βάλνερ. Τι νόημα είχε για την Καλαμαριά να πάρει ένα παίκτη αμφίβολο για το αν θα παίξει που έπαιζε δανεικός σε τρίτη κατηγορία Σκωτίας από ομάδα δεύτερης κατηγορίας Σκωτίας;; Και να τον χρησιμοποιήσει πού; Τόσο καιρό που προσπαθούσαν οι νομικοί της να βρούνε άκρη για το ΑΝ είχε δικαίωμα να παίξει (καλά, οι νομικοί της πρέπει να πάρουνε βραβείο), θα είχε βρει ο προπονητής άλλον παίκτη σίγουρα καλύτερο...δεν πιστεύω να βρήκε το Θεό στο πρόσωπο του Βάλνερ.
Και το αυτονόητο μετά από αυτό είναι τώρα πια όλοι έχουνε δίκιο κι όλοι έχουνε άδικο.
Αλλά από κει και πέρα ό,τι σκατά αναλύσεις και να κάνει ο καθένας, η ουσία είναι η εξής:
Αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός τότε θαπάρει ένα πρωτάθλημα (αν νικήσει τον Ηρακλή που πολύ φοβάμαι πως δεν...) στα χαρτιά γιατί έκανε μια μαλακία μια ομάδα. Για μένα θα ήταν απαράδεκτο να μην κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός αφού υπήρχε έστω και υπόννοια παρανομίας. Αλλά θα προτιμούσα να τιμωρούνταν μόνο η Καλαμαριά. Όμως οι νόμοι είναι νόμοι και ακόμα και αν δεν μας αρέσουνε πρέπει να τηρούνται. Ας τους έκαναν καθαρότερους και πληρέστερους και καλύτερους για να μην τραβάνε στη Λωζάνη.
Αν τώρα δικαιωθεί η Καλαμαριά θα πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ (φυσιολογικά πάντα). Με γειά της με χαρά της αδερφέ! Σου το ξαναλέω έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Εμένα με νοιάζει το αν έχει παρανομήσει η καλαμαριά ή όχι. Αν είχε κάνει το ίδιο ο Αστέρας θεωρώ τεράστιο λάθος να μην κάνει ένσταση η ΑΕΚ. Αν όντως έχει παρανομήσει ο Αστέρας και δεν έχει κάνει ένσταση η ΑΕΚ θεωρώ πως ο Αστέρας έκανε πλάτες στην ΑΕΚ και τότε στο τελευταίο ματς θα το δώσει για αυτόν τον λόγο και ας μην μου αρέσουν τα σενάρια.
Και τέλος, μια τελευταία λέξη. Τόσα χρόνια μας είχατε ζαλίσει τον έρωτα πως η καλαμαριά είναι δορυφόρος του Ολυμπιακού. Μα τόσο τραμπαρήφας θα ήταν ο Σωκράτης να ρίξει φιλικά προσκείμενο σωματείο; Άλλωστε όταν έκανε την ένσταση υπήρχανε περιθώρια να ρεφάρει...
για πες μου εσύ ποιοι ψήφισαν τον Γκαγκάτση?

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
φίλε μου εδώ άτομα δικά σας συμμετέχουν και στης εξόδους μας οι ομάδες μας δεν φημίζονται και τόσο για την καφρίλα όσο οι γαύροι με υψηλά ποσοστά...
φιλε δε παιζει ρολο οτι ειναι γαυροι..
ειναι υπαλληλοι, χρηματοδοτουνται, ειναι κατι σαν security του κοκκαλη, εδω στην λαυριου υπαλληλοι του κοκκαλη μαχαιρωσαν τον μιχαλακη...φαντασου να εστελνε ο τζιγγερ τους κρητικους με τα κουμπουρια και να επερνε ο χαρος μερικους ολυμπιακους...στο παγκρατι που ηταν ολοι ξαπλα, δεν σκοτωσαμε κανεναν, γιατι δεν ειμαστε υπαλληλοι του καθε κοκκαλη, τζιγγερ κλπ κλπ κλπ.
αυτοι ειναι υπαλληλοι , πληρωνονται και κανουν οτι τους πει το αφεντικο τους..

ειναι τα ιδια ατομα που σφαξανε τον φιλιππα συριγο

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε δε παιζει ρολο οτι ειναι γαυροι..
ειναι υπαλληλοι, χρηματοδοτουνται, ειναι κατι σαν security του κοκκαλη, εδω στην λαυριου υπαλληλοι του κοκκαλη μαχαιρωσαν τον μιχαλακη...φαντασου να εστελνε ο τζιγγερ τους κρητικους με τα κουμπουρια και να επερνε ο χαρος μερικους ολυμπιακους...στο παγκρατι που ηταν ολοι ξαπλα, δεν σκοτωσαμε κανεναν, γιατι δεν ειμαστε υπαλληλοι του καθε κοκκαλη, τζιγγερ κλπ κλπ κλπ.
αυτοι ειναι υπαλληλοι , πληρωνονται και κανουν οτι τους πει το αφεντικο τους..

ειναι τα ιδια ατομα που σφαξσανε τον φιλιππα συριγο
τα ξέρω πολύ καλά και πολλοί εδώ μέσα ξέρουν και άτομα περιττό να σου πω ότι το ξύλο που έφαγαν οι μπασκετικοί του Παγκρατίου από δικούς σας ήξερα οτι θα γίνει η φάση αυτή απλα δεν ήξερα που και πως μια εβδομάδα ποιο πριν..

πιστεύω ότι εδώ μέσα υπάρχουν γαύροι που μπαίνουν μέσα από την ίδια την ΠΑΕ..μην σου πω και για άτομα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κατ αρχήν όσον αφορά τα γήπεδα  το Καραισκάκη ο χώρος δεν δόθηκε στον ΟΣΦΠ αλλά σε έναν ιδιώτη για προσωπική του εκμετάλλευση άσχετα αν αυτός ο ιδιώτης είναι πρόεδρος του ΟΣΦΠ η ΠΑΕ πληρώνει ενοίκιο στην ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ συμφερόντων Κόκκαλη, στο ΠΑΟ παραχωρείται στον ερασιτέχνη όχι η ιδιοκτησία αλλά η χρήση το γήπεδο θα ανήκει στον δήμο Αθηναίων..

στην ΑΕΚ   δεν χαρίζεται τίποτα απλά στην ουσία θα το αγοράσει από το δημόσιο και τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες με ένα τρόπο σαν το λίζινγκ ( μιλάμε για τον χώρο) και το γήπεδο θα γίνει με αυτοχρηματοδότηση από κατασκευαστική  που για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα εκμεταλλεύεται τους εμπορικούς του χώρους... σύγκρινε την κάθε περίπτωση και πάρε θέση..
ο καθένας τα λέει όπως του τα λένε.
Ενώ είναι πολύ απλά τα πράγματα. Κάθεσαι και αναλύεις πως΄είναι δηλωμένα αυτά και ξεχνάς πως το πώς δηλώνεται κάτι έχει να κάνει με φορολογίες κλπ. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Έτσι όπως τα λες είναι εύκολο το συμπέρασμα να βγει όπως το θες, αλλά δεν συγκρίνεις ίδια πράγματα γιατί το κάθε γήπεδο χτίζεται βάσει διαφορετικών νόμων κλπ.
Του Ολυμπιακού ήταν ολυμπιακό κτίσμα. ΔΕΝ μπορούσε να γίνει με αυτοχρηματοδότηση. Ουσιαστικά αυτό είναι...ο Κοκκαλης αυτοχρηματοδοτεί τον Ολυμπιακό (δεν κατάλαβα, δικός του δεν είναι;;) Δεν έχει πλειοψηφικό πακέτο; Δεν θα πρέπει να τον ΠΟΥΛΗΣΕΙ για να τον πάρει άλλος; Το θέμα είναι πως του Ολυμπιακού μπήκε στα Ολυμπιακά κτίσματα (και χρηματοδοτήθηκε κιόλας) προκειμένου να είναι έτοιμο στην ΏΡΑ ΤΟΥ για του Ολυμπιακούς Αγώνες. Και πήρε τη θέση στο σχέδιο που είχε το γήπεδο της ΑΕΚ επειδή η ΑΕΚ ΔΕΝ μπορούσε να εγγυηθεί το χρόνο παράδοσης. Άρα, εφόσον δεν είχε βγει της ΑΕΚ, τώρα θα μιλούσαμε για το Ολυμπιακό γήπεδο της ΑΕΚ.
Το γήπεδο του ΠΑΟ της Λεωφόρου δεν το σχολίασες. Είναι ή δεν είναι χρησικτισία; Με ποιο δικαίωμα το έχει κάνει κτήμα του ο ΠΑΟ; Και για τη χρήση κάνεις λάθος στο καινούργιο γήπεδο. Και εδώ πίστεψέ με, δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί συμμετέχω στο σχεδιασμό και την αποπεράτωση του γηπέδου και τα ξέρω από πολύ μεσα....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και επί Βαρδινογιάννη γινόταν αρκετά στραβά αλλά όχι σε αυτό τον βαθμό... ο Καπετάνιος απλά είχε κώλυμα μεγάλο με τον ΠΑΟ και τον ήθελε πρώτο και αν θυμάστε μια εποχή είχε μαζέψει όλη την αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου (( γαλαξία αστέρων τον λέγανε τότε οι δημοσιογράφοι)) και αυτός είναι και ο λόγος που ο ΠΑΟ έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη και πρόσφερε στο Ελληνικό πρωτάθλημα πολλούς πόντους και είχαμε πλούσια εκπροσώπηση στα Ευρωπαϊκά κύπελλα..
ο Κρόκους είναι επικίνδυνος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει άλλη φιλολογία δεν είναι του τύπου κάθε χρόνο και καλύτερος απλά κάνει βρώμικο πόλεμο εναντίων ΄όλων των άλλων με κάθε μέσον οικονομικό πολιτικό τα πάντα και το μόνο που καταφέρνει είναι απλά να είναι ο καλύτερος ανάμεσα στους χειρότερους και όχι απόλυτα.....

εφέτος από συγκυρίες έκανε μια σχετικά καλή πορεία στην Ευρώπη αλλά στην ουσία τον βοήθησε η όχι καλή ποιότητα των αντιπάλων του και όχι ότι έκανε την μεγάλη πορεία ανάμεσα σε καλές ομάδες.

οι μεταγραφές που έκανε κάτω του μετρίου με αποκορύφωμα αυτή της Μόνικα Μπελούτσι που υποτίθεται έδωσε ένα σωρό χρήμα τώρα τι χρήμα δόθηκε είναι αλλού παπά ευαγγέλιο...  
Μόνο ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι.
να σου θυμίσω λοιπόν εγώ γιατί τα Βαρδινογιάννεια τα θυμάσαι εσχάτως με ιδιαίτερη αγάπη.
Ο κος Αυτός δεν είχε φέρει τον Μπορέλι; Ενάμισι χρόνο ο Μπορέλι δεν έπαιζε τάβλι στον πάγκο και ξεσκόνιζε τις διαγραμμίσεις του γηπέδου; Μετά δεν έγινε παικταράς; Ε, νομίζω πως και ο Μπελούτσι έχει ανάγκη πίστωσης χρόνου όπως για μένα έπρεπε να έχει και ο Μπερμούδες, αλλά εδώ είπαμε...υπομονή γιοκ.
Και ας πάμε τώρα στο γαλαξία αστέρων. Πότε ήταν αυτό; Γιατί εγώ θυμάμαι πως του βαρδινογιάννη του κάτσανε ένας Σαραβάκος, ένας Δημόπουλος και ένας Βαζέχα. Φτύνανε και έμπαινε γκολ. Αλλά δεν θυμάμαι να είχε βάλει ποτέ τρελά λεφτά να φέρει παικταράδες. Έναν Ζάετς έφερε και αυτόν όμως κατά τη διάρκεια εμπάργκο.

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Last moican τα χρεη του ολυμπιακου εισαι σιγουρος οτι τα πληρωσε ο κοκκαλης?
ασε τις παπαριες που λες για την αεκ και το αρθρο 44.
σε ρωταω, πληρωσε ολα τα χρεη ο σωκρατης, και τους τοκους, που ανερχονται σε εκατομμυρια ευρω?

Aμα τα πληρωσε εγω ειμαι ο ΠΑΠΠΑΣ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κατ αρχήν όσοι επικαλούνται ότι η ΕΠΟ έβγαλε δελτίο στον παίκτη απλά για να κατακυρωθεί ο ποδοσφαιριστής λένε παπαριές...........   το άρθρο 34 του ΚΑΠ λέει ότι μόνο αν η ΕΠΟ ανακαλέσει το δελτίο του ποδοσφαιριστή τότε αυτός δεν έχει δικαίωμα να παίξει .....

λοιπόν μας φλωμόσανε παπαριές....
που σημαίνει πως πρέπει πρώτα να το έχει εκδόσει;; πώς να το ανακαλέσει αν δεν το έχει εκδώσει;...μάλλον σε κάτι άλλο αναφέρεσαι ...λέω εγώ τώρα λοιπόν...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να σαι σιγουρος οτι δε μασανε.ουτε που τους νοιαζουν αυτα που ειπες.το μονο που τους νοιαζει ειναι να το παρουν με οποιοδηποτε τροπο.οι περισσοτεροι τουλαχιστον,μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι.και μετα ψαχνουν γιατι εχουν γινει η πιο μισητη ομαδα. :idiot:
ντάξει, οκ, μας πείσατε....
εσείς ΔΕΝ θα κάνατε ένσταση είσαστε ηθική ομάδα....
και επειδή βαρέθηκα ... όχι τίποτα άλλο, αλλά γιατί κανείς δεν λέει πως αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός η ΑΕΚ θα ήταν ανήθικη που έχει υποστηρίξει την Καλαμαριά...και επειδή για το ποιος έχει δίκιο θα αποφανθεί το αρμόδιο όργανο....
και επειδή εσείς έχετε ομαδάρα που κερδίσατε το πρωτάθλημα στο γήπεδο με πέτσινο πέναλτι στον ΠΑΟ:...να το πάρετε..

Επισκέπτης
... κι ένας τόνος χιούμορ!!! :grin:

Συνημμένα

• oralarge20080418ob2.jpg
    oralarge20080418ob2.jpg
    86 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 18-04-08_266996_1.jpg
    18-04-08_266996_1.jpg
    57,6 KB · Εμφανίσεις: 15
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα συνχάνουμοι!!!Όλα τα βλέμματα στη Λωζάννη...Ρε,δε στέλνουμε κανένα CT στον Πρόεδρο του CAS???? Να τον προσέξουμε τον ανθρωπο λίγο...:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα συνχάνουμοι!!!Όλα τα βλέμματα στη Λωζάννη...Ρε,δε στέλνουμε κανένα CT στον Πρόεδρο του CAS???? Να τον προσέξουμε τον ανθρωπο λίγο...:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλησπέρα ναύαρχε  μόνο που τους κάναμε ρόμπα φτάνει....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι να στείλουμε ρε ναύαρχε?Ο Κρόκους θα έχει στείλει εδώ και μέρες όλη την zuzana!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom