Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Βρε Σκοτεινέ, εμείς μεταξύ μας κιόλας, στα παπάρια μας. Κάναμε μια ένσταση που βούιξε όλος ο τύπος τότε για μια συμμετοχή αν μή τι άλλο αμφισβητίσιμη. Εμείς με τον εαυτό μας τα έχουμε μια χαρά. Αν κερδίσουμε στη Λωζάνη, θα πει πως είχαμε δίκιο όσο αφορά τη συμμετοχή του Νάλνερ. Αυτό επουδενί δεν σημαίνει πως το κερδίσαμε το ματς εκείνο. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. Αυτό που εσείς δεν δέχεστε και με εκνευρίζει ελαφρώς (το παραδέχομαι) είναι πως η διαδικασία αφορά τη νομιμότητα και κανονικά οι πρόεδροί σας θα έπρεπε αυτοί ΠΡΩΤΟΙ να κόπτονται. Ο κύριος νομοταγής Βανδής και ο ανελέητος τιμωρός των κακών οπαδών Σωφέρ που τελεί και πρόεδρος της Λίγκας θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που να θέλουν να βγει σωστή απόφαση και όχι να μεροληπτούν υπέρ αυτού που έκανε το "παράπτωμα" (εκτός αν αποφανθεί διαφορετικά το ΚΑΣ)Αδέρφια κ υγειείς φίλοι ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Καταρχάς θέλω να στείλω τους θρερμούς μου χαιρετισμούς στον αδερφο trelo21,που εντός ολίγου αναχωρεί για Πατάγια-Ταϋλάνδη,όντας Ο ΠΡΩΤΟΣ αδερφός του κιτρινόμαυρου κλαμπ ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ,που θα κάνει το σπουδαίο αυτό ταξίδι κ θα αποτελέσει τον ανιχνευτή μας προκειμένου να μας δώσει πληροφορίες για του χρόνου,που θα πάμε οργανωμένα 3 αδέρφια μέχρι στιγμής:moi,dfwk,requiem.
ΑΔΕΡΦΕ καλά να περάσεις ρε,και να αφήσεις κ καμμιά Ταϋλανδούλα κ για μας ζωντανή του χρόνου.Όταν θα έρθεις η ΑΡΡΩΣΤΙΑ θα είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.
Πάμε στα δικά μας τώρα.
Επειδή είδα διάφορους ενδιαφερόμενους να απαντάνε στην αγωνία μου για το CAS,ΝΑΙ κύριοι αγωνιώ για την απόφαση κ ενδιαφέρομαι να την κερδίσω στα χαρτιά,προκειμένου να πάρω αυτό που ΔΙΚΑΙΩΣ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε.Ή μάλλον θα ξαγρυπνήσετε γιατί μάλλον χάσατε τον ύπνο σας,από την χθεσινή συνεδρίαση του CAS.Δεν φαίνεται κ τόσο εύκολο,τελικά το χάρτινο,ε;;;;;; ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εμείς όμως,εμείς,οφείλουμε να είμαστε ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή προκειμένου να παραβρεθούμε στην στέψη της ΗΘΙΚΗΣ και ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ 2008,ελπίζουμε και τυπικής με βάση το CAS.
Αν πάλι χάσουμε την υπόθεση στη Λωζάνη, οκ, πάμε πλέυ οφ και παίζουμε κι άλλα παιχνίδια, δεν μας αρέσει αλλά όπως στρώσαμε κοιμόμαστε, ξαναλέω άλλωστε, το παιχνίδι ΔΕΝ το κερδίσαμε, οπότε αν βγει Έγκυρη η συμμετοχή, τότε καλώς να το χάσουμε.
Πάντως πλάκα θα έχει να βγάλει παράνομη τη συμμετοχή, αλλά να τιμωρήσει μόνο την ΕΠΟ πως εκείνη φταίει για την κατάσταση. Κόλαση. Εμείς οι Ολυμπιακοί θα λέμε πως δικαιωθήκαμε, εσείς θα λέτε πως χάσαμε το πέτσινο....και άντε μετά να ξαναδιαβάζουμε πάλι ολόκληρες σελίδες από τον Αρίωνα... (προσωπικά βαριέμαι απίστευτα και μόνο στη σκέψη)