Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
και η βαθμολογία αν είχαμε διώξει τον Φερέρ από τον Νοέμβριο.

1 ΑΕΚ    70 β

2 ΤΑΛΩΣ  53 3

3 ΓΑΥΡΟΣ 50 β
Άσε τη βαθμολογία και αφοσιώσου στην αποστολή που σου ανέθεσα!!! :tickedoff: :tickedoff: :police: :police:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.593
Πόντοι
12.056
Καλησπέρα αδέρφια.Μετά την καθιερωμένη διακοπή ρεύματος σας χαιρετώ...
Υ.Γ. Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ γιατί δεν ποστάρει???????????

Ο Σκοτεινος δεν εχει ιντερνεεεεετ...χαχαχαχαχα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έλα οι ένοπλες δυνάμεις!!!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
εγω ειμαι του ΠΝΦ. Πειναμε, Να Φαμε ρε ναυαρχε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έτσι...ο Ρίμπο θα κάθεται άλλα 10 χρόνια περπατώντας και κάθε χρόνο στο τέλος θα σκεφτεται να αποχωρήσει αλλα θα συνεχίζει. 3 χρόνια στον ΟΣΦΠ έλεγε πως ήταν η τελευταία χρονιά του. Τώρα στ 37 του ξανανιωσε ο βλαμμένος.
Αλλά δεν θέλει να κάτσει άλλο ένα χρόνο..όχι...θέλει να κάτσει άλλο ένα χρόνο ενδεκαδάτος...κι εσείς να μην πάρετε άλλο παίκτη στη θέση του ... :idiot: :idiot:

Άσχετο...τι κωλόφαρδη ομάδα που είστε....ΔΕΝ προλαβαίνει ο Μορέτο λέει... :rockon: :helpplea:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Ενωσίτες! :rockon:

Συνημμένα

• sok.jpg
    sok.jpg
    195,1 KB · Εμφανίσεις: 38

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι... :2funny:
Εσύ που ασχολείσαι με Γερμανία τι γνώμη έχεις για τον Σκίμπε που  ακούστηκε ότι θέλουμε για προπονητή?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ναι... :2funny:
Εσύ που ασχολείσαι με Γερμανία τι γνώμη έχεις για τον Σκίμπε που  ακούστηκε ότι θέλουμε για προπονητή?
Εγώ προσωπικά δεν τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση...τα πρώτα του βήματα τα ξεκίνησε στη Ντόρτμουντ...πέρασε και από το τεχνικό τιμ της Εθνικής Γερμανίας για ένα διάστημα,αλλά εγώ τον θεωρώ υποδεέστερο του Λίνεν!!!Δεν είναι κακός προπονητής αλλά όχι καλύτερος του Λίνεν,τώρα άν έρθει στην  ΑΕΚ και εξελιχθεί μέσω της ΑΕΚ... :think:δεν ξέρω!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Απ ' ότι διάβαζα είναι προπονητής από πιτσιρικάς!Το κακό με τους Γερμανούς προπονητές,πλην Ρεχάγκελ, είναι ότι δεν δίνουν έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Που το διάβασες????ποια εφημερίδα γράφει ότι παίζει για Σκίμπε η ΑΕΚ???

Όντως είναι από πολύ πιτσιρικάς προπονητής...αλλά στην μεγάλη κατηγορία ξεκίνησε κάπου στα 30..30 και κάτι αν θυμάμαι καλά,στη Ντόρτμουντ!!!

Κοίτα...οι Γερμανοί έχουν συγκεκριμένοι φιλοσοφία γύρω απ΄το ποδόσφαιρο...αυτό που τους ενδιαφέρει κυρίως,είναι να παίζουν ποδόσφαιρο αδερφέ,από το 1' ώς το 90'..η άμυνα(με την έννοια που την αντιλαμβανόμαστε εμείς εδώ στην Ελλάδα) δεν είναι αυτοσκοπός,γι'αυτό και βλέπουμε ότι στη Γερμανία τηα γήπεδα έχουν ίσως και μεγαλύτερη πληρότητα απ'οτι στην Αγλλία!!! ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το γράφει σε αρκετές εφημερίδες για τον Σκίμπε.Εντάξει σε όλους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά θα πρέπει να ΄ξέρεις να φυλάς και τον "κώλο" σου λίγο στα μετόπισθεν!
Μόνο με την επίθεση δεν έχει καταφέρει κανείς τίποτα!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πίστεψέ με ξέρουν να παίζουν και άμυνα...απλά δεν εφαρμόζουν αυτό το χάλι που εφαρμόζουν εδώ...
τους αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής με καλή κυκλοφορία της μπάλας και άμυνα αμέσως μόλις χαθεί η μπάλα με γρήγορο και ασφυκτικό πρέσινγκ πάνω στον αντίπαλο!!!Θυμάσαι τη χρονιά που το σήκωσε η Μπάγερν τι μπαλάρα έπαιζε???θυμάσαι το 2-4 μέσα στη Ρεαλ???τι να λέμε τώρα...

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
ΑΕΚ ζουμε στη ΠΟΛΗ να σε δουμε

requiem