Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοίτα μαλακία τώρα.
Είμαι σε ξενοδοχείο...και ζητάω roomservice. Ζητάω καρμποναρα και παγωτό σοκολάτα βανίλια με σιρόπι σοκολατα.
Μου φέρνουν την καρμποναρα και παγωτο σοκολατα φυστικι φραουλα με σαντιγι. "βανίλια;": έχει τελειώσει. "σιρόπι σοκ.;": δεν είχε.
Καρμπονάρα πάλι καλά που είχε μείνει, αλλιώς θα μου φέρνανε ντολμαδάκια γιαλατζι... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
κοίτα μαλακία τώρα.
Είμαι σε ξενοδοχείο...και ζητάω roomservice. Ζητάω καρμποναρα και παγωτό σοκολάτα βανίλια με σιρόπι σοκολατα.
Μου φέρνουν την καρμποναρα και παγωτο σοκολατα φυστικι φραουλα με σαντιγι. "βανίλια;": έχει τελειώσει. "σιρόπι σοκ.;": δεν είχε.
Καρμπονάρα πάλι καλά που είχε μείνει, αλλιώς θα μου φέρνανε ντολμαδάκια γιαλατζι... :headbang: :headbang: :headbang:
να δεις κάτι κρέατα που σερβίρουν στα ξενοδοχεία, κάποτε σε ένα από τα ποιο γνωστά ξενοδοχεία της Αθήνας που έκανα κάποια εργασία και κυκλοφορούσα στην κουζίνα όταν είδα τα κρέατα θυμήθηκα την εποχή που ήμουν νεοσύλλεκτος στην Καλαμάτα. 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
482
Πόντοι
36
Kαλησπέρα φίλοι  :)!

Αρίονα, βλέπω το αρνί (AVATAR) κρατάει ακόμα  ;)

Μπορώ να βοηθήσω, ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ  :think:  :rolleyes:!!!

:sunglasses:

ΥΓ: Λείπουν ο Σκοτεινότατος και ο Νίκος30 (που μας άφησε  :( )

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ψησταριά ρε....και όχι παρασκευή...έχω κλείσει να βγω με την στάρ τρανς..δεν θα μου το χαλάσετε το...τρυφερό  ραντεβού.... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να δεις κάτι κρέατα που σερβίρουν στα ξενοδοχεία, κάποτε σε ένα από τα ποιο γνωστά ξενοδοχεία της Αθήνας που έκανα κάποια εργασία και κυκλοφορούσα στην κουζίνα όταν είδα τα κρέατα θυμήθηκα την εποχή που ήμουν νεοσύλλεκτος στην Καλαμάτα. 
Εγώ όμως είμαι Ρουμανία τώρα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κι έφαγα εχθές ένα "κρέας" εδώ....άλλο πράγμα...χαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στην ψηφοφορία όμως πάνω δεν βλέπω να έχετε προσθέσει τους Ματζουράκη και Λεμονή...πώς; Αμ, πώς;-----

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
προς τον λαό των χανούμηδων και των λοιπόν αλλόθρησκων συνδαιτυμόνων μας εις τα κρασοκατανύξεις θέτω στην κρίση σας η επόμενη συνάντηση μας σε τι μαγαζί να είναι ψησταριά η τσιπουράδικο?
Ότι γουσταρετε από τα δύο,εγώ ψηφίζω ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως εγώ το προτιμώ το σουβλάκι και γενικώς ό,τι καλό ψητό....είμαι Στερεοελλαδίτης εγώ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Απ'ότι ακούγεται θα παραμείνει στην ομάδα μας και του χρόνου ο Ρίμπο!
Τώρα θα πρέπει εμείς να χαρούμε? :think:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα κιτρινιάρηδες!!!!

Stories