You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
χθες πήγες στην αρρώστια?Καλά όσο για τσικουδιές και κρασί........γάμησετα!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
Αν και καθήμενος μίλησες ορθά...Δεν πάω πουθενά!!!!!όχι εσύ πάλι στο γήπεδο μια φορά πήγες στην Τρίπολη και μας πήρε από τότε ο διάολος την επομένη που θα πας δεν μας βλέπω ούτε στα πλαίυ οφ να καθαρίζουμε.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
Και φυσικά από αύριο βάλτε μπρος οι Τελετάρχες για τη μάζωξη.....Άντε γιατί πολύ λάσκα σας άφησα και το κάναμε το thread ..Καρναβάλι!!!
Επισκέπτης
καλή σαρακοστή να έχουμε και άντε και να βρω τον εξάδελφο τέρας για να διοργανώσουμε το επόμενο τσιμπούσι.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τέλειωνε ρε..και αν είναι αυτή την εβδομάδα όχι πέμπτη θα λείπω ταξίδι....καλή σαρακοστή να έχουμε και άντε και να βρω τον εξάδελφο τέρας για να διοργανώσουμε το επόμενο τσιμπούσι.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου κ υγειείς φίλοι.Καλή Σαρακοστή σε όλους κ καλά Χριστούγεννα
Άρτι αφιχθείς τη νύχτα από Πάτρα,όπου πραγματικά γινόταν του μουνιού.Για καποιους που αναρωτήθηκαν τι ήμουν ντυμένος σε γκρουπ,ήμουν στο γκρουπ των γύφτων,με θέμα ΤΣΑΝΤΙΡΙ Α.Ε.
Όσους είδαν πλάνα,ένα κατσίκι που χοροπήδαγε σε ένα DATSUN ήμουν.
Πάντως παιδιά ,από γυναίκες στην Πάτρα γίνεται πραγματικά Χ Α Μ Ο Σ.
Παίζουν όλες ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Κουβάλαγα ο μαλάκας κ τη Νανά
Τι το θελα΄;;;
Έπρεπε να την αφήσω στον ναύαρχο.
Του χρόνου τώρα...
Και πάμε κ λίγο στα ποδοσφαιρικά.Μέσα στην τούρλα του Σαββάτου ή καλύτερα της Κυριακής,μπορεσα κ ξέκλεψα λίγο χρόνο να δω την ομάδα μας(όχι live-εκείνη την ώρα παρελαυνα,δεν είμαι δα κ τόσο γραφικός,αλλά είδα στιγμιότυπα το βράδυ στα αθλητικά).Με πολύ καλή εμφάνιση από ότι κατάλαβα,η ομαδα μας πέρασε κ πάλι με 4 από το Παγκρητιο....αν κ με 2 τυχερά γκολ,εντούτοις φάνηκε ότι όταν η ομάδα δεν έχει αγχος,αποδίδει.
Θέλω τώρα να σταθω στην φάση του Ριβάλντο.
Σε όποιον δεν αρέσουν οι αλλάγες,Ρίμπο τον λένε,Γεωργέα τον λένε,Κονέ τον λένε,Μπλάνκο τον λένε(τυχαία τα λοιπά ονόματα) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Ο εκάστοτε προπονητής είναι πάνω από τους παίχτες κ αυτός αποφασίζει στην διάρκεια του ματς για το ποιοι θα παίξουν κ ποιοι θα γίνουν αλλαγές.
Και εμ πάση περιπτώση κύριε Ριβάλντο,όταν καποιος σου δίνει το χέρι του και ας μην σου αρέσει η αλλαγή του ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ κ του εκφράζεις μετά τα παράπονα σου.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ να σου δίνει καποιος το χέρι του κ εσύ να μην το δίνεις δεν σε έβρισε κιόλας.
Άρτι αφιχθείς τη νύχτα από Πάτρα,όπου πραγματικά γινόταν του μουνιού.Για καποιους που αναρωτήθηκαν τι ήμουν ντυμένος σε γκρουπ,ήμουν στο γκρουπ των γύφτων,με θέμα ΤΣΑΝΤΙΡΙ Α.Ε.
Όσους είδαν πλάνα,ένα κατσίκι που χοροπήδαγε σε ένα DATSUN ήμουν.
Πάντως παιδιά ,από γυναίκες στην Πάτρα γίνεται πραγματικά Χ Α Μ Ο Σ.
Παίζουν όλες ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Κουβάλαγα ο μαλάκας κ τη Νανά
Τι το θελα΄;;;
Έπρεπε να την αφήσω στον ναύαρχο.
Του χρόνου τώρα...
Και πάμε κ λίγο στα ποδοσφαιρικά.Μέσα στην τούρλα του Σαββάτου ή καλύτερα της Κυριακής,μπορεσα κ ξέκλεψα λίγο χρόνο να δω την ομάδα μας(όχι live-εκείνη την ώρα παρελαυνα,δεν είμαι δα κ τόσο γραφικός,αλλά είδα στιγμιότυπα το βράδυ στα αθλητικά).Με πολύ καλή εμφάνιση από ότι κατάλαβα,η ομαδα μας πέρασε κ πάλι με 4 από το Παγκρητιο....αν κ με 2 τυχερά γκολ,εντούτοις φάνηκε ότι όταν η ομάδα δεν έχει αγχος,αποδίδει.
Θέλω τώρα να σταθω στην φάση του Ριβάλντο.
Σε όποιον δεν αρέσουν οι αλλάγες,Ρίμπο τον λένε,Γεωργέα τον λένε,Κονέ τον λένε,Μπλάνκο τον λένε(τυχαία τα λοιπά ονόματα) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Ο εκάστοτε προπονητής είναι πάνω από τους παίχτες κ αυτός αποφασίζει στην διάρκεια του ματς για το ποιοι θα παίξουν κ ποιοι θα γίνουν αλλαγές.
Και εμ πάση περιπτώση κύριε Ριβάλντο,όταν καποιος σου δίνει το χέρι του και ας μην σου αρέσει η αλλαγή του ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ κ του εκφράζεις μετά τα παράπονα σου.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ να σου δίνει καποιος το χέρι του κ εσύ να μην το δίνεις δεν σε έβρισε κιόλας.
Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλώστον.Πώς πήγαν τα Σαρακοστιανά εδέσματα χθες Αρίωνα;;;;τα τίμησες;;;
με πολύ ουζάκι υποθέτω ε;;;
και άλλαξε ρε συ την υπογραφή σου.Πάει τέλειωσε η Τσέλσι ρε συ.Ή μάλλον τους τέλειωσε η Τσέλσι κ μαζί τον προπονητή τον γκρέιπ φρουτ.
με πολύ ουζάκι υποθέτω ε;;;
και άλλαξε ρε συ την υπογραφή σου.Πάει τέλειωσε η Τσέλσι ρε συ.Ή μάλλον τους τέλειωσε η Τσέλσι κ μαζί τον προπονητή τον γκρέιπ φρουτ.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
κατά το μεσημερακι που θα ανοινωθεί η απόλυση του παγκοσμίου φήμης προπονητή,του Τάκη Γκείπφρουτ,προτείνω να κρατήσουμε ένα λεπτό σιγής για την μεγάλη απώλεια που θα μας επιφέρει ο τρισκατάρατος πρόεδρος του Ολυμπιακού.
Γιατί πρόεδρε μας διώχνεις τον Έλληνα Μουρίνιο;;
Γιατί πρόεδρε μα ς διώχνεις τον καλύτερο προπονητή της Ελλάδος κ όπως λένε συνέχεια κα΄ποιοι γραφικοί,ένας από τους καλύτεους της Ευρώπης;;;
Τώρα τι γίνεται;;;
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ
Μα ότι λέει ο Κόκκαλης έχει πάντα δίκιο.Αλλά από την άλλη πιστεύουμε οτι ο γκρέι φρουτ είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΛΑΣΕΩΣ....
Τώρα ποιος έχει δίκιο;;;
Ο πρόεδρος μας ή εμείς που πιστεύουμε στο άφθαστο ταλέντο του γκειπφρουτ;;;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΣ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ;;;;;
οέο...
Γιατί πρόεδρε μας διώχνεις τον Έλληνα Μουρίνιο;;
Γιατί πρόεδρε μα ς διώχνεις τον καλύτερο προπονητή της Ελλάδος κ όπως λένε συνέχεια κα΄ποιοι γραφικοί,ένας από τους καλύτεους της Ευρώπης;;;
Τώρα τι γίνεται;;;
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ
Μα ότι λέει ο Κόκκαλης έχει πάντα δίκιο.Αλλά από την άλλη πιστεύουμε οτι ο γκρέι φρουτ είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΛΑΣΕΩΣ....
Τώρα ποιος έχει δίκιο;;;
Ο πρόεδρος μας ή εμείς που πιστεύουμε στο άφθαστο ταλέντο του γκειπφρουτ;;;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΣ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ;;;;;
οέο...
Επισκέπτης
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο όψιμος Αεκτζής ο Κρητικός,ούτε στην Κρήτη δεν παέι να δει την ομαδα του.
Χου ρε.
Χου ρε.
Επισκέπτης
αμόλαγε αετό και έπινε ρακί.Ο όψιμος Αεκτζής ο Κρητικός,ούτε στην Κρήτη δεν παέι να δει την ομαδα του.
Χου ρε.
σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, μετά την απομάκρυνση Λεμονή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσλάβει άμεσα έναν καθηγητή-μέντορα της προπονητικής!
Τον παγκοσμίου φήμης ,πολυνίκη Λορέντζο σερα Φερερ!!!
Πληροφοίες ακόμα αναφέρουν πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε ανεπίσημη πρόταση στον γίγαντα της προπονητικής στην Ελλάδα 'Κωστένογλου" , αλλά δυστυχώς ο τελευταίος δεσμευεται με το Αεκακι...
Μπουχαχαχαχα!!!!
Τον παγκοσμίου φήμης ,πολυνίκη Λορέντζο σερα Φερερ!!!
Πληροφοίες ακόμα αναφέρουν πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε ανεπίσημη πρόταση στον γίγαντα της προπονητικής στην Ελλάδα 'Κωστένογλου" , αλλά δυστυχώς ο τελευταίος δεσμευεται με το Αεκακι...
Μπουχαχαχαχα!!!!
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις