Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Καλή φάση...και θα κατεβαίνουμε με τα καράβια μόνοι μας χωρίς καπετάνιο!Γουστάρω 8άρια στο Αιγαίο... :rockon:
καπετανιος θα ειναι ο ναυαρχος.τι μονο για καμπανες θα τον εχουμε να μας ριχνει?

Επισκέπτης
Καλή φάση...και θα κατεβαίνουμε με τα καράβια μόνοι μας χωρίς καπετάνιο!Γουστάρω 8άρια στο Αιγαίο... :rockon:
με αυτά της Μίνωαν για Ηράκλειο σε 6 ωρούλες είσαι εκεί να φτιάξουν και ένα καζίνο μέσα στο βαπόρι να περνάει την ώρα του ο ναύαρχος.
ορίστε ολόκληρο ναύαρχο έχουμε τι να τον κάνουμε τον καπετάνιο.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
με αυτά της Μίνωαν για Ηράκλειο σε 6 ωρούλες είσαι εκεί να φτιάξουν και ένα καζίνο μέσα στο βαπόρι να περνάει την ώρα του ο ναύαρχος.
αν εχει καζινο στο καραβι βλεπω να μας βγαζει στο καιρο αντι για το ηρακλειο ο ναυαρχος. :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
καπετανιος θα ειναι ο ναυαρχος.τι μονο για καμπανες θα τον εχουμε να μας ριχνει?

Μπα,εγώ είμαι του γλυκού νερού....
Έτσι μάλιστα.....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
αν εχει καζινο στο καραβι βλεπω να μας βγαζει στο καιρο αντι για το ηρακλειο ο ναυαρχος. :grin:
Μπα στο Dubai βλέπω να ξεβραζόμαστε... :2funny:
Παρεκτρέπεστε και θα έχουμε ποινολόγια ΚαθαροΔευτεριάτικα.... Ναύτες..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Τι μου τα θύμησες πάλι γαμώ το φελέκι μου και πεινάω... :grin:Ποιος μιλάει... :birdman:
τώρα που είσαι θα έχεις καμιά γαβάθα με κοψίδια μπροστά σου και θα τα έχεις ξεσκίσει άντε πολύ αέρα έχεις πάρει και έχω πολύ καιρό να έρθω εκεί πάνω.

Επισκέπτης
τώρα που είσαι θα έχεις καμιά γαβάθα με κοψίδια μπροστά σου και θα τα έχεις ξεσκίσει άντε πολύ αέρα έχεις πάρει και έχω πολύ καιρό να έρθω εκεί πάνω.
και που να έρθω και με έναν κολλητό μου που έχει γυναίκα από εκεί πάνω έτσι και κάτσει να φάει θα κατεβείτε όλοι οι παγουράδες  σε διαδήλωση κατά της πείνας σας.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Σήμερα είπα να κάνω κράτει...από αύριο το τζάκι θα πάρει πάλι "φωτιά"... :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Έλα μωρέ ασχολείσαι με ομάδα ασανσερ που τα έχει καλά με όλους για να τσιμπάει τα ψίχουλα που πετάνε οι άλλες ομάδες! :2funny:
Χοντρέ...μην πιάνεις την ομάδα μου στο στόμα γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα... :knuppel:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
νηστεία;
Δηλαδή σήμερα δεν έχει κρέας; γμτ...κι έλεγα να τιμήσω κανά ναό σήμερις... :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom