καπετανιος θα ειναι ο ναυαρχος.τι μονο για καμπανες θα τον εχουμε να μας ριχνει?Καλή φάση...και θα κατεβαίνουμε με τα καράβια μόνοι μας χωρίς καπετάνιο!Γουστάρω 8άρια στο Αιγαίο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
Επισκέπτης
με αυτά της Μίνωαν για Ηράκλειο σε 6 ωρούλες είσαι εκεί να φτιάξουν και ένα καζίνο μέσα στο βαπόρι να περνάει την ώρα του ο ναύαρχος.Καλή φάση...και θα κατεβαίνουμε με τα καράβια μόνοι μας χωρίς καπετάνιο!Γουστάρω 8άρια στο Αιγαίο...
ορίστε ολόκληρο ναύαρχο έχουμε τι να τον κάνουμε τον καπετάνιο.
Επισκέπτης
εσύ μωρή χαμούρα όλο αντιλογία είσαι που να σου κάτσουν τα κοντοσούβλια στον λαιμό.
αν εχει καζινο στο καραβι βλεπω να μας βγαζει στο καιρο αντι για το ηρακλειο ο ναυαρχος.με αυτά της Μίνωαν για Ηράκλειο σε 6 ωρούλες είσαι εκεί να φτιάξουν και ένα καζίνο μέσα στο βαπόρι να περνάει την ώρα του ο ναύαρχος.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αφού είναι πράκτορας του Κρόκους...εσύ μωρή χαμούρα όλο αντιλογία είσαι που να σου κάτσουν τα κοντοσούβλια στον λαιμό.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
καπετανιος θα ειναι ο ναυαρχος.τι μονο για καμπανες θα τον εχουμε να μας ριχνει?
Μπα,εγώ είμαι του γλυκού νερού....
Έτσι μάλιστα.....με αυτά της Μίνωαν για Ηράκλειο σε 6 ωρούλες είσαι εκεί να φτιάξουν και ένα καζίνο μέσα στο βαπόρι να περνάει την ώρα του ο ναύαρχος.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Μπα στο Dubai βλέπω να ξεβραζόμαστε...αν εχει καζινο στο καραβι βλεπω να μας βγαζει στο καιρο αντι για το ηρακλειο ο ναυαρχος.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
αν εχει καζινο στο καραβι βλεπω να μας βγαζει στο καιρο αντι για το ηρακλειο ο ναυαρχος.
Παρεκτρέπεστε και θα έχουμε ποινολόγια ΚαθαροΔευτεριάτικα.... Ναύτες.....Μπα στο Dubai βλέπω να ξεβραζόμαστε...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τι μου τα θύμησες πάλι γαμώ το φελέκι μου και πεινάω...εσύ μωρή χαμούρα όλο αντιλογία είσαι που να σου κάτσουν τα κοντοσούβλια στον λαιμό.
Ποιος μιλάει...Αφού είναι πράκτορας του Κρόκους...
Επισκέπτης
τώρα που είσαι θα έχεις καμιά γαβάθα με κοψίδια μπροστά σου και θα τα έχεις ξεσκίσει άντε πολύ αέρα έχεις πάρει και έχω πολύ καιρό να έρθω εκεί πάνω.Τι μου τα θύμησες πάλι γαμώ το φελέκι μου και πεινάω... Ποιος μιλάει...
Επισκέπτης
Έλα μωρέ ασχολείσαι με ομάδα ασανσερ που τα έχει καλά με όλους για να τσιμπάει τα ψίχουλα που πετάνε οι άλλες ομάδες!εσύ μωρή χαμούρα όλο αντιλογία είσαι που να σου κάτσουν τα κοντοσούβλια στον λαιμό.
Επισκέπτης
και που να έρθω και με έναν κολλητό μου που έχει γυναίκα από εκεί πάνω έτσι και κάτσει να φάει θα κατεβείτε όλοι οι παγουράδες σε διαδήλωση κατά της πείνας σας.τώρα που είσαι θα έχεις καμιά γαβάθα με κοψίδια μπροστά σου και θα τα έχεις ξεσκίσει άντε πολύ αέρα έχεις πάρει και έχω πολύ καιρό να έρθω εκεί πάνω.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σήμερα είπα να κάνω κράτει...από αύριο το τζάκι θα πάρει πάλι "φωτιά"...τώρα που είσαι θα έχεις καμιά γαβάθα με κοψίδια μπροστά σου και θα τα έχεις ξεσκίσει άντε πολύ αέρα έχεις πάρει και έχω πολύ καιρό να έρθω εκεί πάνω.
Επισκέπτης
ένα χωριό που οι ντόποιο το λένε Μπέρκο το ξέρεις?Σήμερα είπα να κάνω κράτει...από αύριο το τζάκι θα πάρει πάλι "φωτιά"...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Χοντρέ...μην πιάνεις την ομάδα μου στο στόμα γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα...Έλα μωρέ ασχολείσαι με ομάδα ασανσερ που τα έχει καλά με όλους για να τσιμπάει τα ψίχουλα που πετάνε οι άλλες ομάδες!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν θα νηστέψεις μέχρι το Πάσχα ρε Αντίχριστε?Σήμερα είπα να κάνω κράτει...από αύριο το τζάκι θα πάρει πάλι "φωτιά"...
Επισκέπτης
Γιατί? είπα κάτι που δεν ισχύει?Χοντρέ...μην πιάνεις την ομάδα μου στο στόμα γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μπέρκο...όχι!!!ποιο είναι αυτό???ένα χωριό που οι ντόποιο το λένε Μπέρκο το ξέρεις?
εγω παντως ξεκιναω απο αυριο αυστηρη νηστεια με τον bull.Δεν θα νηστέψεις μέχρι το Πάσχα ρε Αντίχριστε?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
νηστεία;
Δηλαδή σήμερα δεν έχει κρέας; γμτ...κι έλεγα να τιμήσω κανά ναό σήμερις...
Δηλαδή σήμερα δεν έχει κρέας; γμτ...κι έλεγα να τιμήσω κανά ναό σήμερις...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις