Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα κιτρινιάρηδες!!!!! Ένα μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό για το χτεσινό.......την ένσταση λέω!!!!!!! Keep up the good work!!!!!!!!! Ρόμπες!!!!!!!!

Συνημμένα

• derby_l.jpg
    derby_l.jpg
    144,7 KB · Εμφανίσεις: 42

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Τι έγινε ρε sonyp?Οι πατριώτες σου αρχίσανε τις δηλώσεις για την κρισιμότητα του μεταξύ μας αγώνα!Μόνο με τα βαζέλια τα ματς τους είναι αδιάφορα? :birdman:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τι έγινε ρε sonyp?Οι πατριώτες σου αρχίσανε τις δηλώσεις για την κρισιμότητα του μεταξύ μας αγώνα!Μόνο με τα βαζέλια τα ματς τους είναι αδιάφορα? :birdman:

Ποιος γαμεί τους Καστρινούς ρε!!!!!!!!!!!!!! ;)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Με την ΦΟΦΗ παίζετε αυτή την εβδομάδα??

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Με την ΦΟΦΗ παίζετε αυτή την εβδομάδα??
Ναι στο Ηράκλειο...πρέπει να μαζέψει γρήγορα βαθμούς και να σωθεί για να μπορέσει να συνεχίσει να κάνει τα θελήματα στο αφεντικό!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου και υγειείς φίλοι.
Για τη νίκη της ΑΕΚΑΡΑΣ μας χθες,τα έγραψα όταν γύρισα από το γήπεδο.
Για τις ρόμπες της Ελλάδος,τι να πω ότι έκαναν τόσα χρόνια κα΄τω από το τραπέζι-τώρα το έκαναν κ με το γράμαμ του νόμου.ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ....

όσον αφορά την Ευρώπη,κανόνισαν χθες να χαλασουν την ωραία Ευρωπαϊκή φετινή τους είκόνα-με μια εικόνα που μας είχν συνηθίσει τόσα χρόνια στα σαλώνια.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Κ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΑ 3-γιατί αν ήθελε θα το τράβαγε πολύ και θα έφτιαχνα μια ήττα-όνειδος για τον Ολυμπιακό.
Εδώ θέλω να σημειώσω για τους γραφικούς οπαδίσκους του Ολυμπιακού που έμπαιναν κ μας χλεύαζαν μετά την τεσσάρα με την Σεβίλλη το καλοκαίρι,που πανηγυρίζαμε στο ΟΑΚΑ κ το διασκεδάζαμε.Μήπως έκαναν κ αυτοί το ίδιο χθες;;;ΜΗΠΩΣ;;;;
Είδαν τώρα ότι έχει ο καιρός γυρίσματα;;;
Δηλαδή στην εξέδρα γιατί ούρλιαζαν κ πανηγύριζαν;;;
ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΣΕΛΣΙ ΦΡΕΝΑΡΕ ΣΤΑ 3;;;;;;;;

Τίποτα άλλο δεν έχω να πω για τον ΕυρωπαΪκό Ολυμπιακό ,παρά μόνο ότι ήταν μια πετυχημένη Ευρωπαϊκή χρονιά,έστω κ με κάποιες λαδιές στο τέλος.

όσο για το τι κάνουν στην Ελλάδα;;;;
..ότι έκαναν πάντα...
ΠΟΥΣΤΙΤΣΕΣ.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι στο Ηράκλειο...πρέπει να μαζέψει γρήγορα βαθμούς και να σωθεί για να μπορέσει να συνεχίσει να κάνει τα θελήματα στο αφεντικό!
Καλά για σωτηρία δεν νομίζω να τους  χρειάζονται, αν και εξακολουθούν να παραμένουν μαλάκες και χρονιά παρά χρονιά να φλερτάρουν με τον υποβιβασμό.

Τώρα για τα θελήματα......ολόκληρο πέναλτι πήρατε προχθές....
Καταλαβαίνεις τι θα γίνει  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Άμα τους ρωτήσεις και για τη φάση του Δέλλα χτες, θα σου πουν ότι πέρασε ολοκάθαρα τη γραμμή!! ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τουλάχιστον δεν κοιμούνται όλοι οι Κρητικοί!Οι πιο πολλοί ξέρουνε πως τα παντελόνιασε όλη η Ευρώπη χθες με το διπλό του βάζελου στο Περιστέρι!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον καημένο τον κόουτς τον γκρέιπ φρουτ.Του τα χώνουν οι οπαδοί του Θρήνου....και όχι άδικα έτσι;;;

Πάντως δεν τον βλέπω κ πολυ να κάθεται....τώρα που τέλειωσε κ το Ευρωπαϊκό όνειρο.
Γιατί στην Ελλάδα κάνει συνέχεια μαλακίες που ούτε ο Μπαρμπα Φερέρ δεν έκανε.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδέρφια.Αντί να αχολούμαστε με την ομάδα μας καθόμαστε και πειράζουμε τους αντιπάλους.Αλήθεια,δεν είδα να σχολιάσει κανείς μας τη ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ του χθεσινού μας αγώνα.Πάλι μηδέν ανάπτυξη,πάλι σε ατομικές ενέργειες στηριζόμασταν,πιστεύω πως η ομάδα θέλει βαθιές τομές το καλοκαίρι.Κάτι άκουσα και για το γήπεδο ότι θα το πάρουμε με μισθωτήριο (!!!) και εκεί βγήκα από τα ρούχα μου.Πάλι τσιγγάνοι θα είμαστε????????
Υ.Γ. Συγχωρείστε την κριτική μου διάθεση αλλά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ όλα αυτά τα χρόνια....

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Καλημέρα αδέρφια μου και υγειείς φίλοι.
Για τη νίκη της ΑΕΚΑΡΑΣ μας χθες,τα έγραψα όταν γύρισα από το γήπεδο.
Για τις ρόμπες της Ελλάδος,τι να πω ότι έκαναν τόσα χρόνια κα΄τω από το τραπέζι-τώρα το έκαναν κ με το γράμαμ του νόμου.ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ....

όσον αφορά την Ευρώπη,κανόνισαν χθες να χαλασουν την ωραία Ευρωπαϊκή φετινή τους είκόνα-με μια εικόνα που μας είχν συνηθίσει τόσα χρόνια στα σαλώνια.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Κ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΑ 3-γιατί αν ήθελε θα το τράβαγε πολύ και θα έφτιαχνα μια ήττα-όνειδος για τον Ολυμπιακό.
Εδώ θέλω να σημειώσω για τους γραφικούς οπαδίσκους του Ολυμπιακού που έμπαιναν κ μας χλεύαζαν μετά την τεσσάρα με την Σεβίλλη το καλοκαίρι,που πανηγυρίζαμε στο ΟΑΚΑ κ το διασκεδάζαμε.Μήπως έκαναν κ αυτοί το ίδιο χθες;;;ΜΗΠΩΣ;;;;
Είδαν τώρα ότι έχει ο καιρός γυρίσματα;;;
Δηλαδή στην εξέδρα γιατί ούρλιαζαν κ πανηγύριζαν;;;
ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΣΕΛΣΙ ΦΡΕΝΑΡΕ ΣΤΑ 3;;;;;;;;

Τίποτα άλλο δεν έχω να πω για τον ΕυρωπαΪκό Ολυμπιακό ,παρά μόνο ότι ήταν μια πετυχημένη Ευρωπαϊκή χρονιά,έστω κ με κάποιες λαδιές στο τέλος.

όσο για το τι κάνουν στην Ελλάδα;;;;
..ότι έκαναν πάντα...
ΠΟΥΣΤΙΤΣΕΣ.
  ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ !!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμια καλησπέρα.....με αυτά που κάνουν οι γαύροι θα με κάνουν στο τέλος να θέλω να πάρουμε πρωτάθλημα για να τους επεξεργαστώ λιγάκι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλησπέρα αδέρφια.Αντί να αχολούμαστε με την ομάδα μας καθόμαστε και πειράζουμε τους αντιπάλους.Αλήθεια,δεν είδα να σχολιάσει κανείς μας τη ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ του χθεσινού μας αγώνα.Πάλι μηδέν ανάπτυξη,πάλι σε ατομικές ενέργειες στηριζόμασταν,πιστεύω πως η ομάδα θέλει βαθιές τομές το καλοκαίρι.Κάτι άκουσα και για το γήπεδο ότι θα το πάρουμε με μισθωτήριο (!!!) και εκεί βγήκα από τα ρούχα μου.Πάλι τσιγγάνοι θα είμαστε????????
αδελφέ ναύαρχε καλησπέρα.
πραγματικά αυτό που βλέπουμε στην ομάδα μας μόνο σύνολο δεν είναι αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
ελπίζω όμως αυτό να είναι ένα μάθημα να το εξετάσουν σοβαρά οι ιθύνοντες της ομάδας και το καλοκαίρι να πράξουν αυτό που πρέπει.
για το γήπεδο που γράφεις αυτό το περί μισθωτηρίου είναι κάτι σαν το λεγόμενο λήζινγκ.
υποτίθεται ότι αυτά που θα δίνεις είναι το ποσόν συμμετοχής σου στην κατασκευή του και μετά από μερικά χρόνια το γήπεδο είναι δικό σου.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Αλογοσκούφη, είχαν την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαϊδης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Νάσος Θανόπουλος με κεντρικό θέμα συζήτησης την κατασκευή του γηπέδου, στον ΟΔΔΥ, με εκμίσθωση του χώρου.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο Ντέμης Νικολαϊδης, αποκάλυψε ότι η διοίκηση θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ισμαέλ Μπλάνκο, ενώ αναφέρθηκε στο θέμα προπονητή και στους παίκτες, που είναι «υπό κρίση», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Αναφορικά με την συνάντηση των δύο πλευρών, κατέληξαν στο πλάνο εκμίσθωσης του χώρου από την ΠΑΕ, η οποία θα φτιάξει το γήπεδο και θα πληρώνει νοίκι τον δήμο Λιοσίων. Βέβαια εξετάστηκε και το ενδεχόμενο δημιουργίας εταιρίας ειδικού σκοπού, στην οποία θα συμμετέχει οικονομικά η ΑΕΚ και το Δημόσιο αλλά κατά πάσα πιθανότητα απορίφτηκε.

«Αβάσιμα ο Δήμος διεκδικεί κάποιο κομμάτι της έκτασης, δηλαδή να έχει λόγο στη δημιουργία του γηπέδου, αλλά θα κάνουμε και πράγματα που θα είναι προς όφελός του», τονίζουν οι κύκλοι του υπουργείου.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σε «πηγαδάκια» με εκπροσώπους του Τύπου, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί πραγματικά ήμασταν επιφυλακτικοί. Στο τέλος του μήνα θα γίνουν οι ανακοινώσεις για το σχήμα στο οποίο θα βασιστεί το σχέδιο».

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ρωτήθηκε και για το προπονητικό κέντρο: «Είναι πολύ σημαντικό, αλλά διαφορετικό κομμάτι. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και θα δούμε πού θα γίνει. Από την ώρα, που η έκταση θα είναι ιδιωτική, αφού θα αγοράσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, την επομένη πρέπει να μπουν οι μπουλντόζες».

Για το θέμα του προπονητή, επανέλαβε ότι «ξέρουμε ποιον θέλουμε» χωρίς ωστόσο να παραλείψει να αναφέρει ότι υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Για τον Ισμαέλ Μπλάνκο σημείωσε ότι δεν βλέπει το λόγο η ΑΕΚ να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι «όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υπό κρίση. Ακόμα και αυτοί που έχουν οψιόν αγοράς και αυτοί που είναι με συμβόλαιο. Θα συζητήσουμε με τους ίδιους τους παίκτες και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, διαπιστώθηκε ότι υπήρξε σημαντική πρόοδος για το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της Κοινής Ομάδας Εργασίας που έχει συσταθεί.

Εκτιμάται ότι έως το τέλος του Μαρτίου θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για το οριστικό σχήμα, μέσω του οποίου θα προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου.

in.gr

Επισκέπτης
  ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ !!!
πάλι καλά για τους γαύρους που έκοψαν ταχύτητα οι Άγγλοι αλλιώς θα είχαμε μεγάλα γλέντια στην πλάκα τους είχανε τους γαύρους στο ρελαντί τους ρίξανε τα τρία.
και η πλάκα ήταν ότι πριν το ματς παραμυθιαζόταν μεταξύ τους ότι είναι αργή η 11άδα που κατέβασαν οι Άγγλοι και τα λοιπά. 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλησπερα καλις αν και δεν ειμαι αδερφος σου,πιστευω οτι εχεις τις πιο σωστες αποψεις εδω μεσα,μαζι με κανα 2 ακομη.μπραβο σου :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλησπερα καλις αν και δεν ειμαι αδερφος σου,πιστευω οτι εχεις τις πιο σωστες αποψεις εδω μεσα,μαζι με κανα 2 ακομη.μπραβο σου :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
σώπα μωρέ...μεγαλύτερη κουφάλα δεν υπαρχει....κρυφογαύρος είναι....για να μην πω..κρυφοναύαρχος... :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom