δεν αντεχω αλλο πουρουπουπου ελεος.
Τι βύσμα έχουν μερικοί "δημοσιογράφοι" γαμώ την τρέλα μου???
Αν βγει ο Γιώργαρος θα τον ξεσκίσει πάλι!
Μια είναι η λύση.
Κλείνουμε τον ήχο στην τηλεόραση και βάζουμε κανένα ραδιόφωνο....
δεν αντεχω αλλο πουρουπουπου ελεος.
Τι βύσμα έχουν μερικοί "δημοσιογράφοι" γαμώ την τρέλα μου???
τη δευτερα δε τον ειδα.τη κυριακη ειδα που ειπε οτι ο τζιωλης ειναι σα να εχει καταπιει φτυαρι.Τι βύσμα έχουν μερικοί "δημοσιογράφοι" γαμώ την τρέλα μου???
Έχασες...την Δευτέρα είχε έναν "τραγωδία" κολλητό του!τη δευτερα δε τον ειδα.τη κυριακη ειδα που ειπε οτι ο τζιωλης ειναι σα να εχει καταπιει φτυαρι.
ναι το ακουσα.ημουν επαρχια και δεν επιανε τηλεαστυ ρε γαμωτο.Έχασες...την Δευτέρα είχε έναν "τραγωδία" κολλητό του!
είναι ακριβά τα υφάσματα εκεί.τελικα το ευρωπαικο κουστουμι δεν το πηραν στο λονδινο!!!!!!
πρέπει κάποιος να τους πει ότι οι Άγγλοι δεν πίνουν πολύ καφέ για να έχει και εκεί καφενεία.ρεεεε....ο πουπουρουπου και ο μαλάκας τι λένε? έχουν σαλτάρει..έπρεπε να έχει βάλει τουλάχιστον ένα γκολ ο ολυμπιακός βάσει της είκονας του β ημιχρόνου....με ένα σουτ στο δοκάρι όλα αυτά....τι αρχίδια που ειναι ρε...ο γαύρος είναι γαύρος πάντα...
παντως εχουν μεγαλη πλακα οι γαυροι τρωνε τρια και ειναι και ευχαριστημενοι!!! τι σου κανει η συνηθεια!!!
γαμώτο εγώ τους έκανα για 5 σήμερα αλλά οι κουφάλες οι Άγγλοι το είχαν παίξει 3 - 0 και σταμάτησαν.παντως εχουν μεγαλη πλακα οι γαυροι τρωνε τρια και ειναι και ευχαριστημενοι!!! τι σου κανει η συνηθεια!!!
μάλλον είχε βάλει στραβά στην αλογοουρά το λαστιχάκι ο Μπελούτσι.μαλλον ο ολυμπιακος θα κανει ενσταση επειδη δεν τους αφησαν στο αεροδρομιο να περασουν το κουστουμι!!!!!!!
μάλλον είχε βάλει στραβά στην αλογοουρά το λαστιχάκι ο Μπελούτσι.
σήκωσε χέρι ο βοηθός πράκτορας κρόκους στα αφεντικά αρχιπράκτορες τότε Αμπράμοβιτς και Πούτιν.Όπως θα έλεγε και ο Πρόεδρός τους: "Αποκαταστάθηκε η τάξη!"
λεβεντοπαιδο σημερα ο τιτλος του βασιλια καρναβαλου σου ανηκει δικαιωματικα!!!!!Απο το Τσέλσι όμως...όχι απο την Άνω Ραχούλα....μην γίνεσαι γελοίος λεβέντη....γυρνάς απο thread σε thread κάνοντας τον βασιλιά...Καρνάβαλο....σοβαρέψου....
Βγήκε στο ραδιόφωνο ο Γιώργαρος...για τους πουρουπουπού-Μίχο:Το δίδυμο της συμφοράς!δεν αντεχω αλλο πουρουπουπου ελεος.
Επειδή έχασα απο την...ΤΣΕΛΣΙ????Άκου τί θα κάνεις...βγές εκεί έξω...υπάρχουν πολλές γυναίκες...αγάμητες.....ψάξε βρές μία....το να ακολουθείς συνέχεια το ρητό:''αν πετύχει η μαλακία...τύφλα να έχει το γαμήσι''...δεν κάνει καλό.....μην γελοιοποιήσαι άλλο....καλή η πλάκα αλλά εσύ δεν κάνεις πλάκα...τα πιστεύεις κιόλας.....λεβεντοπαιδο σημερα ο τιτλος του βασιλια καρναβαλου σου ανηκει δικαιωματικα!!!!!
σε καταλαβαινω φιλε μου η πουτσα ηταν μεγαλη και ακομα να συνελθεις δεν πειραζει . οσο για να βγω εξω δε χρειαζεται ηταν τετοιο το γαμησι που ειδα που εχυσα τρεις φορες!!! ποσο αλλο φτανει για σημερα.Επειδή έχασα απο την...ΤΣΕΛΣΙ????Άκου τί θα κάνεις...βγές εκεί έξω...υπάρχουν πολλές γυναίκες...αγάμητες.....ψάξε βρές μία....το να ακολουθείς συνέχεια το ρητό:''αν πετύχει η μαλακία...τύφλα να έχει το γαμήσι''...δεν κάνει καλό.....μην γελοιοποιήσαι άλλο....καλή η πλάκα αλλά εσύ δεν κάνεις πλάκα...τα πιστεύεις κιόλας.....