Νέα

Ρε admin!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baklavatzioglou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
που ειναι το θεμα που ειχα ροτισι χθεσ το βραδυ για το rapid?? to συνχονεψεσ με το αλλο? εγω αλλο ροτισα ? τι γινετε ??

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
εδω εισαι: αν θες να βρεις κατι που αφορα το site χτυπα τη λεξη ηφραση που θες στη μηχαβη αναζητησης του site πανω δεξια. αν σου μετακινησουν θεμα σε ενημερωνουν (αυτο το κανουν οταν εχει ηδη ανοιξει σχετικο θεμα). αλλη λυση ειναι να πηγαινεις στην αρχικη σελιδα & να διαλεγεις ποιον πινακα θες (π.χ:  Γενικα απο εκει εμφανιζονται τα σχετικα θεματα, πχ: Υπολογιστες. επιλεγεις & μεσα στον πινακα που θα σου ανοιξει επιλεγεις το θεμα που θελεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
που ειναι το θεμα που ειχα ροτισι χθεσ το βραδυ για το rapid?? to συνχονεψεσ με το αλλο? εγω αλλο ροτισα ? τι γινετε ??
Επειδή ακριβώς ρώτησες για κάτι που ήδη υπήρχε, το θέμα σου συγχωνεύτηκε. Ο φίλος lepando σου έδειξε με ποιό thread.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Να κανω κι εγω ενα παραπονο.
Γιατι κλειδωθηκε το θεμα με τον προφητη Λιακοπουλο?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Γιατί καλύτερα να φυλαγόμαστε από δαύτον. Δεν ξέρεις τί γίνεται...Έχει κάνει ήδη μια μήνυση στο blogme.gr.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ok τοτε!Γιατι νομιζα οτι ειστε φαν του και επειδη εβαλα τα βιντεο θιχτικατε!Μακρια απο τον Liakosferatu τοτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom